• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
نمایش امضاش به چه درد میخوره
؟؟؟منفعتی داره ؟؟؟بابا خوب 25درصد اینده چطوریه ؟صندوقه؟سالیانست؟روزشماره؟کف داره؟قابل برداشت واریزه.؟؟تاکی باید بمونه؟درصوردت برداشت ضرر چه جوریه؟؟؟

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

یعنی داره تبلیغ میکنه واسه یه بابای دیگه و پولشو میگیره.هر کی بنویسه فلان بانک n درصد سود داده اون میاد در جواب پست میذاره : آیا واقعا اینگونه است؟چرا؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
یعنی داره تبلیغ میکنه واسه یه بابای دیگه و پولشو میگیره.هر کی بنویسه فلان بانک n درصد سود داده اون میاد در جواب پست میذاره : آیا واقعا اینگونه است؟چرا؟
نه بابا این الهه اتش اینجور نیس من تو پی وی در تماس بودم باهاش بنده خدا چند قاز داره نمیدونه چیکار کنه ولی از همه جا هم دوست داره خبر دار باشه[emoji13]

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
نمایش امضاش به چه درد میخوره
؟؟؟منفعتی داره ؟؟؟بابا خوب 25درصد اینده چطوریه ؟صندوقه؟سالیانست؟روزشماره؟کف داره؟قابل برداشت واریزه.؟؟تاکی باید بمونه؟درصوردت برداشت ضرر چه جوریه؟؟؟
سوالای خوبیه ولی نه وقتی که هر روز پرسیده بشه از اول تاپیک به مدت 3 سال

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
سوالای خوبیه ولی نه وقتی که هر روز پرسیده بشه از اول تاپیک به مدت 3 سال
شاید کهولت سن داره و دچار الزایمره مفرط شده.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یک نکته مبهم هم به سودهای گردشگری دوستان اضافه کنم،واقعا معلومه دارند برای جذب مشتری دون میپاشند،اونم بانکی که ادعا میشه زیان ده شده و یا تعدیل منفی سنگین داده...
برای 918یکی از دوستام دیروز حدود70 تومن واریز شد،خنده داره چون حسابش از اسفند 92 زیر حداقل مانده برای تعلق سود شده بود!!!

atorabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
این سود قطعی گردشگری جالبه ها

من یک حساب 22 درصدی داشتم میانگین 40 میلیون تومن 80 هزارتومن ریختن. هرجور حساب میکنم سر در نمیارم ..

یک حساب 19 دردصد داشتم اصلا توش پول نمیزاشتم تا تو اونجا که یادمه همیشه خالی بود مگه چند روز توش پول بود باسه اون 150 ریختن
چطوریه اخه ؟؟؟ سیستم فکر کنم رندوم یک مقداری انتخاب میکنه میریزه یا هرچی پول کمتر داشته باشی بیشتر میریزه

پانویس :
یک سلامی هم کنیم خدمت خدمت خانوم الهه اتش هم پیشتر جواب سئوالاتشون رو بدیم :
منفعتی دارد ؟ بله برای ما منفعت داشت جای شما خالی
سالیانه هست ؟ سال نوری منظورهست یا سال زمینی؟
علت ریختنش چی بوده ؟ علت ما زعلت ها جداست...
25درصد اینده چطوریه؟ ...........

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بانک سرمایه در ۶ماه نخست امسال در یک رکورد بی سابقه ۲۳۷ میلیارد تومن زیان ساخت.با توجه به اینکه سودش هم جذاب نیست ترجیحا کسایی که توش پول دارن بکشن بیرون

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
موسسه عسگریه طرح یاس 24یکساله و بعد از یکماه قابل برداشت 22درصد .....همه چی هم دارد ....

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
موسسه نور 26 و یکساله .......قابل برداشت پس از یک ماه بدون جریمه .....

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
موسسه عسگریه طرح یاس 24یکساله و بعد از یکماه قابل برداشت 22درصد .....همه چی هم دارد ....

کف چقدر؟ قابلیت افزایش هم داره؟ اینترنت بانک در چه سطحی؟

s_soheil

Registered User
لایک‌ها
153
بانک سرمایه در ۶ماه نخست امسال در یک رکورد بی سابقه ۲۳۷ میلیارد تومن زیان ساخت.با توجه به اینکه سودش هم جذاب نیست ترجیحا کسایی که توش پول دارن بکشن بیرون
منبع؟

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

اینقدر بانک داغونیه که فکر نکنم کسی اونجا پول داشته باشه.
برای تسهیلات هم قوانین سختی داره
فکر کنم کل پولش هم همون بودجه جاری کارمندای خودشه

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
سلام دوستان عزیز. نظرتون در مورد تسهیلات بانک رسالت چیه؟ کسی اطلاع داره؟ منظورم امتیاز وام هست. یکی از دوستان میگفت میتونی پولت رو اونجا بزاری امتیاز وام برات محاسبه میکنن بعد میشه امتیاز رو واگذار کرد. کسی از نحوه ی محاسبه امتیاز اطلاع داره؟به نظرتون به صرفه نیست به جای استفاده از سود روزانه بانک ها به رسالت مهاجرت کنیم؟ در حال حاضر من تو قوامین حساب 22 درصد دارم که اسفند به 20 تغییر میکنه.

Last edited:

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
يعني ميخاي امتياز وام بفروشي؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
لطفا میشه راهنمایی کنید
کدام بانک سود روز شماری بهتری میده معرفی کنید
و تو لیست بانک مرکزی باشد

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
سلام
لطفا میشه راهنمایی کنید
کدام بانک سود روز شماری بهتری میده معرفی کنید
و تو لیست بانک مرکزی باشد
روزشمار هیچ بانکی بیشتر از ۲۰٪ نمیده.هر جا دوست داری حساب باز کن. مثلا دی ، قوامین ، اقتصاد نوین .

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
تجمع مالباختگان موسسه غیرمجاز ثامن‌الحجج / جردن

13940918000891_PhotoFree.jpg

13940918000904_PhotoFree.jpg

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281

یادمه با دوستی چند سال پیش صحبت میکردم. بحث رسید به بانکها و موسسات که مثل قارچ دارن زیاد میشن. گفتم اینا ماجراشون چیه؟
گفت اینا همشون از پول نفت سربلند کردن. میلیاردها تومن پول سرگردان نفت در نهادها و سازمانها یکی یکی تبدیل به موسسه و بانک میشه

الان هم مشخصه دیگه. از نفت 100 دلاری خبری نیست و موسساتی که به این پشتوانه رشد کردن، دارن ورشکسته میشن. پول نفت به کنار. بازار انقدر راکده که اینا نمی تونن کار سودآور کنن.
هر کسی هم در مدت این یکسال اخیر که وضعیت تعطیلی موسسسات رو دیده و باز توی این موسسات سپرده گذاری کرده، الان کسی غیر خودشو نباید ملامت کنه
کسی که باز الان به خاطر 2-3 درصد سود بالاتر ریسک میکنه، باید ریسک کارش رو هم بپذیره

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
به نظر من اینطور موسسات مثل آرمان و فرشتگان و اینا و حتی مجوز دارهایی مثل نور واسه کسایی خوبه که پولای خیلی زیاد جاهای امن تر دارن حالا یا بازار یا بانک امن تر یا هرجای دیگه حالا 100 تومن 200 تومن یا بیشتر پول اضافه به حساب میاد که رفتنش ضرری بهشون نمیزنه. میتونن بذارن اینطور جاها سودای زیاد ببرن روش فقط گوششون تیز باشه هروقت خبری شد درارنش بیرون. حالا اگرم نشد که نشد دیگه! احتمالش خیلی کمه یه مجوز دار داغون شه. یا اگرم بخواد بشه قبلش پیشلرزه زیاد داره آدم میفهمه.

بالا