• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
منم تو اخبار دیدم خیلی هم شاخ وشونه کشیدند برای سود بانکی
با این تفاسیر بچه ها بنظرتون امسالم اخر سال موسسات و بانکها سود های یکی دو درصد بالاتر میدند؟

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
با این تفاسیر بچه ها بنظرتون امسالم اخر سال موسسات و بانکها سود های یکی دو درصد بالاتر میدند؟
بیشک

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466

به نظر میرسد با توجه به خیزی که سیف برای کاهش سود سپرده‌ها (حداقل از ابتدای سال آینده) برداشته ، یکی از مهمترین پارامترهایی که در انتخاب بانکها یا مؤسسات برای سپرده‌گذاری بلند مدت باید در نظر داشت این است که آیا سپرده‌های بلند مدت قبلی را بعد از سر رسید با همان سود و مدت قبلی تمدید کرده‌اند یا خیر ؟

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اقا من یه حساب سرمایه گذاری ماهانه توی بانک ملی دارم که نمیدونم ماهانس یا سه ماهه

میخواستم ببینم اگر هر روز برداشت و دریافت داشته باشم توش سودش چطور محاسبه میشه

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
به نظر میرسد با توجه به خیزی که سیف برای کاهش سود سپرده‌ها (حداقل از ابتدای سال آینده) برداشته ، یکی از مهمترین پارامترهایی که در انتخاب بانکها یا مؤسسات برای سپرده‌گذاری بلند مدت باید در نظر داشت این است که آیا سپرده‌های بلند مدت قبلی را بعد از سر رسید با همان سود و مدت قبلی تمدید کرده‌اند یا خیر ؟
بعیده

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اقا من یه حساب سرمایه گذاری ماهانه توی بانک ملی دارم که نمیدونم ماهانس یا سه ماهه

میخواستم ببینم اگر هر روز برداشت و دریافت داشته باشم توش سودش چطور محاسبه میشه
مبنای سود روزشمار،حداقل موجودی در ان روز هست.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
همین اینده مگه27 درصشون تمدید نکرد؟
27درصد درشرایط فعلی رقم خیلی خوبیه ولی یک بانکی مثل ملی 22 روکرد20خاگ به سر

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان حساب طلایی کوثر همون طور که جناب 971 گفتند بصورت پلکانی هر ماه 10 ، 20 میل و ... داره به سود 19.5 سوییچ میکنه! فک میکنم این ماه زیر 30 میل سوییچ کنه؟ کسی دقیق خبر داره؟

cold_fear

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان عزیز

امروز بعد از مدتها جناب سیف شکر خرد کردند و دوباره بحث کاهش نرخ سود بانکی را در یک همایش سراسری مطرح نمودند.

هر انسان با غیرتی جای ایشان بود بدلیل اوضاع نابسامان اقتصادی و افزایش ۱۵ درصدی نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی به همین میزان تنها در دو ماه دست به خودکشی میزد.

اما گویا وی صبحانه و شام و ناهار سنگ پای قزوین تناول میفرمایند و طوری صحبت میکنند که گویی تمام مشکلات اقتصادی این کشور حل شده و فقط و فقط کاهش سود سپرده های بانکی حل نشده باقیمانده.

خداوند به ایشان غیرت و عقل و وجدان کاری و جرات خودکشی و به ما سپرده‌گذاران محترم سود بیشتر عنایت فرماید.
دوست عزیز درسته شما الان پول گذاشتید بانک و دارید سود میگیرید و ناراحت میشید از بحث کاهش سود بانکی
اما هیچ کشور پیشرفته ای پیدا نمی کنید که سود بانکی و سود تسهیلاتش بالا باشه،دقت کنید هر دو سود رو عرض کردم هم سود سپرده و هم بهره وام
الان فکر میکنید چرا سود سپرده رو نمیارن پایین؟از من و شما میترسن؟نمیخوان شما سپرده گذار ناراحت بشی؟نه دوست عزیز
وضعیت نقدینگی بانکها وخیمه،بیشتر بانکا به مرز ورشکستگی رسیدن،اگه سود رو پایین بیارن بانکها نمیتونن پول سپرده گذارا رو برگردونن
نتیجش هم میشه همین،پول راکد میمونه تو بانکها و رکود ایجاد میشه،هر کی پول داره میذاره بانک و سودش رو میگیره و بعد یه مدت اثرات مخربش دیده میشه
الان وضعیت بازار خرابه برای همینه که رکود هست و نقدینگی دست بانکها،از طرفی دولت بدهی نزدیک 500 هزار میلیارد تومنی به بانکها داره و نمیتونه بده و بعد نرخ سود رو بیاره پایین
الان ببینید دلار داره بالا میره و همین پولهای راکد ارزشش کم میشه،اما اگه سود بیاد پایین و پولها خارج بشن از بانکها و بیان تو چرخه اقتصادی وضعیت بهتر میشه
البته اقتصاد ما کلا مشکل داره و وقتی رونق باشه تورم ایجاد میشه،یا از این ور می افتیم یا از اون ور متاسفانه!
به هر حال تا وضعیت سود بانکی به همین شکل باشه وضعیت هر روز بدتر میشه و مطمئن باش به زودی نرخ سود پایین خواهد اومد

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوست عزیز درسته شما الان پول گذاشتید بانک و دارید سود میگیرید و ناراحت میشید از بحث کاهش سود بانکی
اما هیچ کشور پیشرفته ای پیدا نمی کنید که سود بانکی و سود تسهیلاتش بالا باشه،دقت کنید هر دو سود رو عرض کردم هم سود سپرده و هم بهره وام
الان فکر میکنید چرا سود سپرده رو نمیارن پایین؟از من و شما میترسن؟نمیخوان شما سپرده گذار ناراحت بشی؟نه دوست عزیز
وضعیت نقدینگی بانکها وخیمه،بیشتر بانکا به مرز ورشکستگی رسیدن،اگه سود رو پایین بیارن بانکها نمیتونن پول سپرده گذارا رو برگردونن
نتیجش هم میشه همین،پول راکد میمونه تو بانکها و رکود ایجاد میشه،هر کی پول داره میذاره بانک و سودش رو میگیره و بعد یه مدت اثرات مخربش دیده میشه
الان وضعیت بازار خرابه برای همینه که رکود هست و نقدینگی دست بانکها،از طرفی دولت بدهی نزدیک 500 هزار میلیارد تومنی به بانکها داره و نمیتونه بده و بعد نرخ سود رو بیاره پایین
الان ببینید دلار داره بالا میره و همین پولهای راکد ارزشش کم میشه،اما اگه سود بیاد پایین و پولها خارج بشن از بانکها و بیان تو چرخه اقتصادی وضعیت بهتر میشه
البته اقتصاد ما کلا مشکل داره و وقتی رونق باشه تورم ایجاد میشه،یا از این ور می افتیم یا از اون ور متاسفانه!
به هر حال تا وضعیت سود بانکی به همین شکل باشه وضعیت هر روز بدتر میشه و مطمئن باش به زودی نرخ سود پایین خواهد اومد

دوست گرامی من

راستش خواستم جواب پست شما رو مفصل بدم ولی چند بار که اونرو خوندم متوجه شدم که جمع اضداده و در نتیجه جوابش هم جمع اضداد خواهد شد .
اما بطور خلاصه چند نکته رو خدمتتون عرض میکنم :

* فرمودین کدام کشور پیشرفته ای پیدا میکنین که سود تسهیلات و سود بانکیش بالا باشه !
آیا ما الان دارین در یک کشور پیشرفته زندگی میکنیم که خودمون رو با کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم ؟

* در بین کدام کشور پیشرفته یا عقب افتاده جهان کشوری سراغ دارید که میلیاردها دلار اختلاس و دزدی در سیستم بانکیش رخ بده و به کسانی که در صدد برملا کردن این دزدیها هستن دستور کش ندادن موضوع داده بشه ؟

*کدام کشور رو سراغ دارید که بجای سرمایه گذاری در صنایع و تولیدات داخلی به خاطر سود عده ای نور چشمی مسیر واردات جنسهای بنجل چینی به راحتی باز باشه و پول نفت صرف توسعه و اشتغال در کارخانه های چین بشه ؟

* در کدام کشور جهان رونق اقتصادی باعث تورم و تورم باعث رونق اقتصادی میشه ؟
در واقع در بین حدود ۲۰۰ کشور دنیا فقط کشور ماست که اقتصاد دلالی محور دارد و فقط زمانی رونق اقتصادی خواهیم داشت که تورم افزایش پیدا کند و مادامی که تورم کاهش یابد رونق میمیرد . همین حالا داریم به چشم خود این قضیه را میبینیم.

* مردم کدام کشور دنیا با در اختیار داشتن این همه معادن ، نفت ، گاز ، منابع طبیعی ، جاذبه های گردشگری ،خاک حاصلخیز ، نیروی انسانی متخصص ، نیروی کار ارزان با این فقر و فلاکت و خواری روزگار میگذرانند ؟

* البته تمام این موارد ناشی از پاکدستی و درستی گفتار و پندار و کردار مسئولین و تخصص و دانش و تجربه آنهاست که اگر غیر از این بود با مشکلات زیادی دست به گریبان بودیم.

حال دوست عزیز نسخه شما برای برون رفت از این اوضاع چیست ؟ میفرمایید پولمان را از بانک خارج کنیم که چه کار پر سودی با آن انجام دهیم ؟

در بازار بورس برویم که همه اصحاب بورس روز به روز عزادار تر میشوند.
در کار تولیدی سرمایه گذاری کنیم ؟ که با عیور از داخل شهرکهای صنعتی به یاد قبرستان میافتیم.

سراغ انبوه سازی و ساخت و ساز برویم ؟ که همه انبوه سازان سر در گریبانند.

وضعیت کار و کسب و سوپری و لوازم خانگی و رستوران و بقالی و چقالی هم که بر همگان روشن است.

بازار طلا و دلار هم قابل پیش بینی نیست.

بیصبرانه منتظر نسخه شما و معرفی جایگزینی برای سرمایه هامان بجای بانک هستم.

ضمنا از بحث شما متوجه نشدم بالاخره دولت نرخ سود رو پایین میاره یا نه ؟!!!
در ابتدا فرمودین دولت به این دلیل و آن دلیل سود بانکی رو پایین نمیاره .!!!
بعد در آخر پست گفتین مطمئن باشین دولت سود بانکی رو پایین میاره .!!!
کدومش از نظر شما اتفاق میافته؟

Last edited:

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
دوستان موسسه نور یکساله الان چند درصده؟
اگر چند ماه بعد حسابو ببندیم جریمه اش چقدره؟
در ضمن این موسسه معتبره؟ موقع برداشت کسی به مشکلی نخورده؟

cold_fear

Registered User
لایک‌ها
46
دوست گرامی من

راستش خواستم جواب پست شما رو مفصل بدم ولی چند بار که اونرو خوندم متوجه شدم که جمع اضداده و در نتیجه جوابش هم جمع اضداد خواهد شد .
اما بطور خلاصه چند نکته رو خدمتتون عرض میکنم :

* فرمودین کدام کشور پیشرفته ای پیدا میکنین که سود تسهیلات و سود بانکیش بالا باشه !
آیا ما الان دارین در یک کشور پیشرفته زندگی میکنیم که خودمون رو با کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم ؟

* در بین کدام کشور پیشرفته یا عقب افتاده جهان کشوری سراغ دارید که میلیاردها دلار اختلاس و دزدی در سیستم بانکیش رخ بده و به کسانی که در صدد برملا کردن این دزدیها هستن دستور کش ندادن موضوع داده بشه ؟

*کدام کشور رو سراغ دارید که بجای سرمایه گذاری در صنایع و تولیدات داخلی به خاطر سود عده ای نور چشمی مسیر واردات جنسهای بنجل چینی به راحتی باز باشه و پول نفت صرف توسعه و اشتغال در کارخانه های چین بشه ؟

* در کدام کشور جهان رونق اقتصادی باعث تورم و تورم باعث رونق اقتصادی میشه ؟
در واقع در بین حدود ۲۰۰ کشور دنیا فقط کشور ماست که اقتصاد دلالی محور دارد و فقط زمانی رونق اقتصادی خواهیم داشت که تورم افزایش پیدا کند و مادامی که تورم کاهش یابد رونق میمیرد . همین حالا داریم به چشم خود این قضیه را میبینیم.

* مردم کدام کشور دنیا با در اختیار داشتن این همه معادن ، نفت ، گاز ، منابع طبیعی ، جاذبه های گردشگری ،خاک حاصلخیز ، نیروی انسانی متخصص ، نیروی کار ارزان با این فقر و فلاکت و خواری روزگار میگذرانند ؟

* البته تمام این موارد ناشی از پاکدستی و درستی گفتار و پندار و کردار مسئولین و تخصص و دانش و تجربه آنهاست که اگر غیر از این بود با مشکلات زیادی دست به گریبان بودیم.

حال دوست عزیز نسخه شما برای برون رفت از این اوضاع چیست ؟ میفرمایید پولمان را از بانک خارج کنیم که چه کار پر سودی با آن انجام دهیم ؟

در بازار بورس برویم که همه اصحاب بورس روز به روز عزادار تر میشوند.
در کار تولیدی سرمایه گذاری کنیم ؟ که با عیور از داخل شهرکهای صنعتی به یاد قبرستان میافتیم.

سراغ انبوه سازی و ساخت و ساز برویم ؟ که همه انبوه سازان سر در گریبانند.

وضعیت کار و کسب و سوپری و لوازم خانگی و رستوران و بقالی و چقالی هم که بر همگان روشن است.

بازار طلا و دلار هم قابل پیش بینی نیست.

بیصبرانه منتظر نسخه شما و معرفی جایگزینی برای سرمایه هامان بجای بانک هستم.

ضمنا از بحث شما متوجه نشدم بالاخره دولت نرخ سود رو پایین میاره یا نه ؟!!!
در ابتدا فرمودین دولت به این دلیل و آن دلیل سود بانکی رو پایین نمیاره .!!!
بعد در آخر پست گفتین مطمئن باشین دولت سود بانکی رو پایین میاره .!!!
کدومش از نظر شما اتفاق میافته؟

من نگفتم ایران پیشرفته است،عرضم این بود که با این وضعیت اقتصاد کشور تو بن بست قرار میگیره و هر روز وضعیت بهتر میشه
کاملا با نظرتون موافقم که اقتصاد ایران بیماره و با کاهش سود بانکی درست نمیشه اما حداقلش اینه که یه مقدار بازار رونق میگیره
اگه تحریمها هم لغو بشه کارخانجات و شرکتها میتونن یه مقدار نفس بکشن،اما با این وضعیت حاکم حتی اگه تحریمها لغو بشه بازم تغییری نخواهیم دید
من خودم چون بازاری هستم مشکلات رو کاملا میبینم و لمس میکنم،قبلا اگه تورم هم داشتیم یه درآمدی هم بود اما الان با یه تورم با شیب کم رو به بالا درآمد با شیب تندی پایین میاد
اما اینکه دولت چطور میخواد سود رو کم کنه و نقدینگی بانکها رو تامین کنه راههایی هست که من چند روز پیش تو یه مقاله اقتصادی خوندم
یکی اینکه دولت قرض کنه از یه جایی،یا از یه کشور دیگه یا از یه منبع داخلی(صحبتهایی از یه وام بالا از روسیه تو خبرها بود)
اگه تحریمها لغو بشه و صادرات نفت رو دولت بالا ببره میتونه در مدت کم قسمتی از بدهی بانکها رو پرداخت کنه
بعد تحریمها مقدار زیادی پول بلوکه شده ایران برمیگرده،جالبه گفته شده بود تقریبا به میزان بدهی دولت به بانکها پول بلوکه شده داریم!
به هر حال دوست عزیز وضعیت اقتصادی کشور خیلی وخیمه و باید تغییراتی درش داده بشه،هر چند موقتی باشه

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
این بحث که سود بالای بانکی در اقتصاد منطقی نیست، حرف بسیار خوبیه. همه هم اجراش کردن
اما ما در ایران یک "ولی" بزرگ داریم

ولی!!! با وضعیت کنونی اقتصاد ایران که دچار رکود بی سابقه شده، پول زورکی وارد چرخه اقتصاد نمیشه
دولت 2 ساله با دادن علامت غلط به اقتصاد، همه چیز رو تعطیل کرده. بسیاری از پروژه ها منتظر بودجه و فاینانس و ... هستن. همه رو نگه داشته که تحریم کامل لغو بشه. آبان شد آذر و دی و ...
ملت پول رو بانک نزارن، کجا ببرن؟ بورس که کله پا شد؟ مسکن که کاملا راکده و فعلا از وام هم خبری نیست؟ تولید محصولاتی که خریدار نداره؟! مردم قدرت خرید ندارن. واردات هم دیگه سود آنچنانی نداره ....

خلاصه دولت الان نقش مثبتی اصلا ایفا نمیکنه در اقتصاد. اگر واقعا تحریمها حلال مشکلات اقتصادیه، دولت تا برداشته شدن تحریم ها دست به اقتصاد نزنه. نه سود بانکی و نه قیمت کالاها. چون تا دست میزنه، خرابکاری میکنه و دیگه هم برگشت پذیر نیست
همین الان هم خیلی راحت فردای کاهش نزخ سود بانکی قابل پیش بینیه. کف دلار میشه 4 تومن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خواه یا ناخواه دولت سود بانکی را میاره پایین(نهایتا امسال نشد،سال دیگه) و بازاری را به مردم عامی و کم توان ترجیح میده،همونطور که طی این40 سال ترجیح داده،ولی بازاری که حالا از این وضع میناله غیر از اینه که همونی هست که سال 91 وقتی هرساعت اجناس گرون میشد با دمش گردو میشکوند!!!چون هم سود روی جنس انباریش میومد و هم مشتری صف میکشید براش!!فعلا تا اسفند همه سرکاریم،بعدش زوایای تاریک و پنهان روشن تر میشه،بودجه سال دیگه هم که بعیده درعمل زیاد توفیری نسبت به امسال داشته باشه.....قبول داشته باشیم که ملت ایران هم در عمل نشان دادند که لیاقت بهتر از این وضع را ندارند،وقتی یک کالا ارزان هست نمیخرند ولی به محضی که گران میشه براش صف میکشند،پس حقشون هست که با گرانی سرگرم بشن

chama

Registered User
لایک‌ها
241
اول این که ایجا در مورد سیاست های دولت و کشور های پیشرفته صحبت نمیکنیم.
دوم این که شما پولت را از بانک خارج کن تا شرایط درست بشه:confused:.
سوم این که فعال های اینجا این ها را خیلی بهتر از شما میدونند و نظراتتون را برای خودتون نگه داریدo_O
چهارم این که فعال های اینجا از کاهش سود ناراحت نمیشن ،بلکه اگر سود بانک کم بشه پول را منتقل میکنند جایی که بهتر سود بده : دلار،بورس و...
این که ما الآن در بانک سرمایه گذاری کردیم به دلیل اینه که فعلا سود بهتری داره و فاقد ریسکه:general710:
حالا اگه همگی یهویی از بانک خارج کنیم نه تنها چیزی درست نمیشه بلکه قیمت ها شدید بالا میره و باز شرایط بدتر و بدتر میشه و شما در مورد چیزی که اطلاعات کافی ندارید لطفا اظهار فضل نفرمایید.
و شما هیچ کشوری پیدا نمیکنید که هیچ چیزش مثل ایران باشه،که مقایسه کنید.

Last edited:

cold_fear

Registered User
لایک‌ها
46
اول این که ایجا در مورد سیاست های دولت و کشور های پیشرفته صحبت نمیکنیم.
دوم این که شما پولت را از بانک خارج کن تا شرایط درست بشه:confused:.
سوم این که فعال های اینجا این ها را خیلی بهتر از شما میدونند و نظراتتون را برای خودتون نگه داریدo_O
چهارم این که فعال های اینجا از کاهش سود ناراحت نمیشن ،بلکه اگر سود بانک کم بشه پول را منتقل میکنند جایی که بهتر سود بده : دلار،بورس و...
این که ما الآن در بانک سرمایه گذاری کردیم به دلیل اینه که فعلا سود بهتری داره و فاقد ریسکه:general710:
حالا اگه همگی یهویی از بانک خارج کنیم نه تنها چیزی درست نمیشه بلکه قیمت ها شدید بالا میره و باز شرایط بدتر و بدتر میشه و شما در مورد چیزی که اطلاعات کافی ندارید لطفا اظهار فضل نفرمایید.
و شما هیچ کشوری پیدا نمیکنید که هیچ چیزش مثل ایران باشه،که مقایسه کنید.

من با شما حرف زدم؟من با آدمی که لحن صحبتش اینطوریه هم کلام نمیشم
مشخصه زیر این آیدی چه شخصیتی و با چه تربیت خانوادگی هست

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام ... راسته که سود سپرده قوامين شده 20 درصد حتي براي مبلغ 100 ميليون به بالا...کسي اطلاع داره احتمالاً

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
سلام.حساب 22درصدی یکساله پاسارگاد اگر قبل یکسال برداری جریمه میخوره بهش.
کوثر طلایی هم از این ماه سود حسابهای زیر 30میلیون رو کم میکنه.
بانک سرمایه هم یه حساب 22درصدی ویژه داره که بعد یک ماه بدون جریمه قابل برداشت هست.

بالا