بیشکمنم تو اخبار دیدم خیلی هم شاخ وشونه کشیدند برای سود بانکی
با این تفاسیر بچه ها بنظرتون امسالم اخر سال موسسات و بانکها سود های یکی دو درصد بالاتر میدند؟
منم تو اخبار دیدم خیلی هم شاخ وشونه کشیدند برای سود بانکی
با این تفاسیر بچه ها بنظرتون امسالم اخر سال موسسات و بانکها سود های یکی دو درصد بالاتر میدند؟
بعیدهبه نظر میرسد با توجه به خیزی که سیف برای کاهش سود سپردهها (حداقل از ابتدای سال آینده) برداشته ، یکی از مهمترین پارامترهایی که در انتخاب بانکها یا مؤسسات برای سپردهگذاری بلند مدت باید در نظر داشت این است که آیا سپردههای بلند مدت قبلی را بعد از سر رسید با همان سود و مدت قبلی تمدید کردهاند یا خیر ؟
مبنای سود روزشمار،حداقل موجودی در ان روز هست.اقا من یه حساب سرمایه گذاری ماهانه توی بانک ملی دارم که نمیدونم ماهانس یا سه ماهه
میخواستم ببینم اگر هر روز برداشت و دریافت داشته باشم توش سودش چطور محاسبه میشه
بعیده
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
سود منو هر سه ماه یکبار میریزنمبنای سود روزشمار،حداقل موجودی در ان روز هست.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
دوست عزیز درسته شما الان پول گذاشتید بانک و دارید سود میگیرید و ناراحت میشید از بحث کاهش سود بانکیدوستان عزیز
امروز بعد از مدتها جناب سیف شکر خرد کردند و دوباره بحث کاهش نرخ سود بانکی را در یک همایش سراسری مطرح نمودند.
هر انسان با غیرتی جای ایشان بود بدلیل اوضاع نابسامان اقتصادی و افزایش ۱۵ درصدی نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی به همین میزان تنها در دو ماه دست به خودکشی میزد.
اما گویا وی صبحانه و شام و ناهار سنگ پای قزوین تناول میفرمایند و طوری صحبت میکنند که گویی تمام مشکلات اقتصادی این کشور حل شده و فقط و فقط کاهش سود سپرده های بانکی حل نشده باقیمانده.
خداوند به ایشان غیرت و عقل و وجدان کاری و جرات خودکشی و به ما سپردهگذاران محترم سود بیشتر عنایت فرماید.
دوست عزیز درسته شما الان پول گذاشتید بانک و دارید سود میگیرید و ناراحت میشید از بحث کاهش سود بانکی
اما هیچ کشور پیشرفته ای پیدا نمی کنید که سود بانکی و سود تسهیلاتش بالا باشه،دقت کنید هر دو سود رو عرض کردم هم سود سپرده و هم بهره وام
الان فکر میکنید چرا سود سپرده رو نمیارن پایین؟از من و شما میترسن؟نمیخوان شما سپرده گذار ناراحت بشی؟نه دوست عزیز
وضعیت نقدینگی بانکها وخیمه،بیشتر بانکا به مرز ورشکستگی رسیدن،اگه سود رو پایین بیارن بانکها نمیتونن پول سپرده گذارا رو برگردونن
نتیجش هم میشه همین،پول راکد میمونه تو بانکها و رکود ایجاد میشه،هر کی پول داره میذاره بانک و سودش رو میگیره و بعد یه مدت اثرات مخربش دیده میشه
الان وضعیت بازار خرابه برای همینه که رکود هست و نقدینگی دست بانکها،از طرفی دولت بدهی نزدیک 500 هزار میلیارد تومنی به بانکها داره و نمیتونه بده و بعد نرخ سود رو بیاره پایین
الان ببینید دلار داره بالا میره و همین پولهای راکد ارزشش کم میشه،اما اگه سود بیاد پایین و پولها خارج بشن از بانکها و بیان تو چرخه اقتصادی وضعیت بهتر میشه
البته اقتصاد ما کلا مشکل داره و وقتی رونق باشه تورم ایجاد میشه،یا از این ور می افتیم یا از اون ور متاسفانه!
به هر حال تا وضعیت سود بانکی به همین شکل باشه وضعیت هر روز بدتر میشه و مطمئن باش به زودی نرخ سود پایین خواهد اومد
دوست گرامی من
راستش خواستم جواب پست شما رو مفصل بدم ولی چند بار که اونرو خوندم متوجه شدم که جمع اضداده و در نتیجه جوابش هم جمع اضداد خواهد شد .
اما بطور خلاصه چند نکته رو خدمتتون عرض میکنم :
* فرمودین کدام کشور پیشرفته ای پیدا میکنین که سود تسهیلات و سود بانکیش بالا باشه !
آیا ما الان دارین در یک کشور پیشرفته زندگی میکنیم که خودمون رو با کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم ؟
* در بین کدام کشور پیشرفته یا عقب افتاده جهان کشوری سراغ دارید که میلیاردها دلار اختلاس و دزدی در سیستم بانکیش رخ بده و به کسانی که در صدد برملا کردن این دزدیها هستن دستور کش ندادن موضوع داده بشه ؟
*کدام کشور رو سراغ دارید که بجای سرمایه گذاری در صنایع و تولیدات داخلی به خاطر سود عده ای نور چشمی مسیر واردات جنسهای بنجل چینی به راحتی باز باشه و پول نفت صرف توسعه و اشتغال در کارخانه های چین بشه ؟
* در کدام کشور جهان رونق اقتصادی باعث تورم و تورم باعث رونق اقتصادی میشه ؟
در واقع در بین حدود ۲۰۰ کشور دنیا فقط کشور ماست که اقتصاد دلالی محور دارد و فقط زمانی رونق اقتصادی خواهیم داشت که تورم افزایش پیدا کند و مادامی که تورم کاهش یابد رونق میمیرد . همین حالا داریم به چشم خود این قضیه را میبینیم.
* مردم کدام کشور دنیا با در اختیار داشتن این همه معادن ، نفت ، گاز ، منابع طبیعی ، جاذبه های گردشگری ،خاک حاصلخیز ، نیروی انسانی متخصص ، نیروی کار ارزان با این فقر و فلاکت و خواری روزگار میگذرانند ؟
* البته تمام این موارد ناشی از پاکدستی و درستی گفتار و پندار و کردار مسئولین و تخصص و دانش و تجربه آنهاست که اگر غیر از این بود با مشکلات زیادی دست به گریبان بودیم.
حال دوست عزیز نسخه شما برای برون رفت از این اوضاع چیست ؟ میفرمایید پولمان را از بانک خارج کنیم که چه کار پر سودی با آن انجام دهیم ؟
در بازار بورس برویم که همه اصحاب بورس روز به روز عزادار تر میشوند.
در کار تولیدی سرمایه گذاری کنیم ؟ که با عیور از داخل شهرکهای صنعتی به یاد قبرستان میافتیم.
سراغ انبوه سازی و ساخت و ساز برویم ؟ که همه انبوه سازان سر در گریبانند.
وضعیت کار و کسب و سوپری و لوازم خانگی و رستوران و بقالی و چقالی هم که بر همگان روشن است.
بازار طلا و دلار هم قابل پیش بینی نیست.
بیصبرانه منتظر نسخه شما و معرفی جایگزینی برای سرمایه هامان بجای بانک هستم.
ضمنا از بحث شما متوجه نشدم بالاخره دولت نرخ سود رو پایین میاره یا نه ؟!!!
در ابتدا فرمودین دولت به این دلیل و آن دلیل سود بانکی رو پایین نمیاره .!!!
بعد در آخر پست گفتین مطمئن باشین دولت سود بانکی رو پایین میاره .!!!
کدومش از نظر شما اتفاق میافته؟
این بحث که سود بالای بانکی در اقتصاد منطقی نیست، حرف بسیار خوبیه. همه هم اجراش کردندوست عزیز درسته شما الان پول گذاشتید بانک و دارید سود میگیرید و ناراحت میشید از بحث کاهش سود بانکی
اما هیچ کشور پیشرفته ای پیدا نمی کنید که سود بانکی و سود تسهیلاتش بالا باشه،دقت کنید هر دو سود رو عرض کردم هم سود سپرده و هم بهره وام
الان فکر میکنید چرا سود سپرده رو نمیارن پایین؟از من و شما میترسن؟نمیخوان شما سپرده گذار ناراحت بشی؟نه دوست عزیز
اول این که ایجا در مورد سیاست های دولت و کشور های پیشرفته صحبت نمیکنیم.دوست عزیز درسته شما الان پول گذاشتید بانک و دارید سود میگیرید و ناراحت میشید از بحث کاهش سود بانکی
وضعیت نقدینگی بانکها وخیمه،بیشتر بانکا به مرز ورشکستگی رسیدن،اگه سود رو پایین بیارن بانکها نمیتونن پول سپرده گذارا رو برگردونن
نتیجش هم میشه همین،پول راکد میمونه تو بانکها و رکود ایجاد میشه،هر کی پول داره میذاره بانک و سودش رو میگیره و بعد یه مدت اثرات مخربش دیده میشه
الان وضعیت بازار خرابه برای همینه که رکود هست و نقدینگی دست بانکها،از طرفی دولت بدهی نزدیک 500 هزار میلیارد تومنی به بانکها داره و نمیتونه بده و بعد نرخ سود رو بیاره پایین
الان ببینید دلار داره بالا میره و همین پولهای راکد ارزشش کم میشه،اما اگه سود بیاد پایین و پولها خارج بشن از بانکها و بیان تو چرخه اقتصادی وضعیت بهتر میشه
البته اقتصاد ما کلا مشکل داره و وقتی رونق باشه تورم ایجاد میشه،یا از این ور می افتیم یا از اون ور متاسفانه!
به هر حال تا وضعیت سود بانکی به همین شکل باشه وضعیت هر روز بدتر میشه و مطمئن باش به زودی نرخ سود پایین خواهد اومد
اول این که ایجا در مورد سیاست های دولت و کشور های پیشرفته صحبت نمیکنیم.
دوم این که شما پولت را از بانک خارج کن تا شرایط درست بشه.
سوم این که فعال های اینجا این ها را خیلی بهتر از شما میدونند و نظراتتون را برای خودتون نگه دارید
چهارم این که فعال های اینجا از کاهش سود ناراحت نمیشن ،بلکه اگر سود بانک کم بشه پول را منتقل میکنند جایی که بهتر سود بده : دلار،بورس و...
این که ما الآن در بانک سرمایه گذاری کردیم به دلیل اینه که فعلا سود بهتری داره و فاقد ریسکه:general710:
حالا اگه همگی یهویی از بانک خارج کنیم نه تنها چیزی درست نمیشه بلکه قیمت ها شدید بالا میره و باز شرایط بدتر و بدتر میشه و شما در مورد چیزی که اطلاعات کافی ندارید لطفا اظهار فضل نفرمایید.
و شما هیچ کشوری پیدا نمیکنید که هیچ چیزش مثل ایران باشه،که مقایسه کنید.