rezaz84
Registered User
- نوشتهها
- 185
- لایکها
- 466
من نگفتم ایران پیشرفته است،عرضم این بود که با این وضعیت اقتصاد کشور تو بن بست قرار میگیره و هر روز وضعیت بهتر میشه
کاملا با نظرتون موافقم که اقتصاد ایران بیماره و با کاهش سود بانکی درست نمیشه اما حداقلش اینه که یه مقدار بازار رونق میگیره
اگه تحریمها هم لغو بشه کارخانجات و شرکتها میتونن یه مقدار نفس بکشن،اما با این وضعیت حاکم حتی اگه تحریمها لغو بشه بازم تغییری نخواهیم دید
من خودم چون بازاری هستم مشکلات رو کاملا میبینم و لمس میکنم،قبلا اگه تورم هم داشتیم یه درآمدی هم بود اما الان با یه تورم با شیب کم رو به بالا درآمد با شیب تندی پایین میاد
اما اینکه دولت چطور میخواد سود رو کم کنه و نقدینگی بانکها رو تامین کنه راههایی هست که من چند روز پیش تو یه مقاله اقتصادی خوندم
یکی اینکه دولت قرض کنه از یه جایی،یا از یه کشور دیگه یا از یه منبع داخلی(صحبتهایی از یه وام بالا از روسیه تو خبرها بود)
اگه تحریمها لغو بشه و صادرات نفت رو دولت بالا ببره میتونه در مدت کم قسمتی از بدهی بانکها رو پرداخت کنه
بعد تحریمها مقدار زیادی پول بلوکه شده ایران برمیگرده،جالبه گفته شده بود تقریبا به میزان بدهی دولت به بانکها پول بلوکه شده داریم!
به هر حال دوست عزیز وضعیت اقتصادی کشور خیلی وخیمه و باید تغییراتی درش داده بشه،هر چند موقتی باشه
با پوزش از دوستان ! این مطلب تا حدودی با موضوع تاپیک نا مرتبطه اما چون بحث پیش اومد ناچار شدم اونرو در اینجا عنوان کنم :
اوایل پاییز ۹۱ درگیر کار تعمیرات منزلم بودم.
هیچوقت فراموش نمیکنم وقتی وارد یه فروشگاه مثلا لوازم بهداشتی میشدم و جنسی رو قیمت میکردم تا زمان خرید و فاکتور کردن چندین هزار تومن روی قیمتش رفته بود .
علت رو که جویا میشدم فروشنده میگفت دلار داره ثانیهای بالا میره . میگفتم عزیز من شما که این جنس رو قبلا و با دلار ارزونتر خریدی ، درصد سودتو بکش روش و جنست رو بفروش .با قیمت فعلی دلار چیکار داری؟ میگفت نه شما در جریان نیستی الان اگه من بخوام این جنس رو بخرم باید بر اساس قیمت فعلی دلار گرونتر بخرم!
منم بهش میگفتم : خب شما وقتی رفتی جنس گرونتر خریدی اون جنس رو گرونتر بفروش . درصد میکشی روش دیگه .
اما طرف خودش رو میزد به کوچه علی چپ و وقتی جواب قانع کنندهای نداشت آخرش میگفت اینه که هست میخوای بردار نمیخوای برو جای دیگه.
قضیه زمانی جالبتر میشه که وقتی قیمت دلار کاهش پیدا میکنه بازاریان محترم قیمت اجناسشون رو پایین نمیارن و عنوان میکنن چون جنسهامون رو با دلار گرونتر خریدیم الان اگه بخوایم ارزون بدیم کلی ضرر میکنیم!!!
اما دلیل بیان خاطره شیرین بالا ! این بود که به یاد داشته باشیم بعد هر سود بادآوردهای دوران رکودی هم هست.
این قانون هم در بازار هم در بورس هم در ملک و هم در بازار طلا و سکه و دلار مصداق داره .
البته ناگفته نماند در همون دوره بازاریهایی هم بودن که بدون توجه به افزایش قیمت دلار و بر اساس قیمت خرید و سود تعیین شده اجناسشون رو میفروختن.
در کل باید این گفته قدیمیها رو با طلا نوشت که میگن : بهشت و جهنم در همین دنیاست.
این بازاریهایی که الآن پشتشون بخاطر رکود خم شده و کاسه چه کنم چه کنم دستشون گرفتن همونهایی هستن که در اون دوران سیاه تا جا داشت به بهانه افزایش قیمت دلار ملت رو چاپیدن و روی دزدها و کلاهبردارها رو سفید کردن.
باز هم تاکید میکنم منظورم شخص خاصی نیست اما چکار میشه کرد وقتی خشک و تر با هم میسوزن ؟!!!
امیدوارم از گذشته برای داشتن آیندهای بهتر درس بگیریم.
به امید روزهایی بهتر ...
Last edited: