• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
من نگفتم ایران پیشرفته است،عرضم این بود که با این وضعیت اقتصاد کشور تو بن بست قرار میگیره و هر روز وضعیت بهتر میشه
کاملا با نظرتون موافقم که اقتصاد ایران بیماره و با کاهش سود بانکی درست نمیشه اما حداقلش اینه که یه مقدار بازار رونق میگیره
اگه تحریمها هم لغو بشه کارخانجات و شرکتها میتونن یه مقدار نفس بکشن،اما با این وضعیت حاکم حتی اگه تحریمها لغو بشه بازم تغییری نخواهیم دید
من خودم چون بازاری هستم مشکلات رو کاملا میبینم و لمس میکنم،قبلا اگه تورم هم داشتیم یه درآمدی هم بود اما الان با یه تورم با شیب کم رو به بالا درآمد با شیب تندی پایین میاد
اما اینکه دولت چطور میخواد سود رو کم کنه و نقدینگی بانکها رو تامین کنه راههایی هست که من چند روز پیش تو یه مقاله اقتصادی خوندم
یکی اینکه دولت قرض کنه از یه جایی،یا از یه کشور دیگه یا از یه منبع داخلی(صحبتهایی از یه وام بالا از روسیه تو خبرها بود)
اگه تحریمها لغو بشه و صادرات نفت رو دولت بالا ببره میتونه در مدت کم قسمتی از بدهی بانکها رو پرداخت کنه
بعد تحریمها مقدار زیادی پول بلوکه شده ایران برمیگرده،جالبه گفته شده بود تقریبا به میزان بدهی دولت به بانکها پول بلوکه شده داریم!
به هر حال دوست عزیز وضعیت اقتصادی کشور خیلی وخیمه و باید تغییراتی درش داده بشه،هر چند موقتی باشه

با پوزش از دوستان ! این مطلب تا حدودی با موضوع تاپیک نا مرتبطه اما چون بحث پیش اومد ناچار شدم اونرو در اینجا عنوان کنم :

اوایل پاییز ۹۱ درگیر کار تعمیرات منزلم بودم.

هیچوقت فراموش نمیکنم وقتی وارد یه فروشگاه مثلا لوازم بهداشتی میشدم و جنسی رو قیمت میکردم تا زمان خرید و فاکتور کردن چندین هزار تومن روی قیمتش رفته بود .

علت رو که جویا میشدم فروشنده میگفت دلار داره ثانیه‌ای بالا میره . میگفتم عزیز من شما که این جنس رو قبلا و با دلار ارزونتر خریدی ، درصد سودتو بکش روش و جنست رو بفروش .با قیمت فعلی دلار چیکار داری؟ میگفت نه شما در جریان نیستی الان اگه من بخوام این جنس رو بخرم باید بر اساس قیمت فعلی دلار گرونتر بخرم!
منم بهش میگفتم : خب شما وقتی رفتی جنس گرونتر خریدی اون جنس رو گرونتر بفروش . درصد میکشی روش دیگه .

اما طرف خودش رو میزد به کوچه علی چپ و وقتی جواب قانع کننده‌ای نداشت آخرش میگفت اینه که هست میخوای بردار نمیخوای برو جای دیگه.

قضیه زمانی جالبتر میشه که وقتی قیمت دلار کاهش پیدا میکنه بازاریان محترم قیمت اجناسشون رو پایین نمیارن و عنوان میکنن چون جنسهامون رو با دلار گرونتر خریدیم الان اگه بخوایم ارزون بدیم کلی ضرر میکنیم!!!

اما دلیل بیان خاطره شیرین بالا ! این بود که به یاد داشته باشیم بعد هر سود بادآورده‌ای دوران رکودی هم هست.
این قانون هم در بازار هم در بورس هم در ملک و هم در بازار طلا و سکه و دلار مصداق داره .
البته ناگفته نماند در همون دوره بازاریهایی هم بودن که بدون توجه به افزایش قیمت دلار و بر اساس قیمت خرید و سود تعیین شده اجناسشون رو میفروختن.

در کل باید این گفته قدیمیها رو با طلا نوشت که میگن : بهشت و جهنم در همین دنیاست.

این بازاریهایی که الآن پشتشون بخاطر رکود خم شده و کاسه چه کنم چه کنم دستشون گرفتن همونهایی هستن که در اون دوران سیاه تا جا داشت به بهانه افزایش قیمت دلار ملت رو چاپیدن و روی دزدها و کلاهبردارها رو سفید کردن.

باز هم تاکید میکنم منظورم شخص خاصی نیست اما چکار میشه کرد وقتی خشک و تر با هم میسوزن ؟!!!

امیدوارم از گذشته‌ برای داشتن آینده‌ای بهتر درس بگیریم.

به امید روزهایی بهتر ...

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
آقا مطمئنید که کلیدطلایی 24%از 30 میلیون شامل کاهش سود شده؟ تا چندروز پیش که میگفتین از 20به بالا شده،حالا ازکی شد از 30؟منبع؟

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
دوست عزیز بالایی با حرفهات موافق نیستم
اینجور فکر کن سکه داری ظرف یک هفته پنجاه درصد بره بالا
یا زمینت یهو بشه مسکونی و در عرض یک روز
ارزشش صد برابر بشه
شما چیکار میکنی؟
مطمین باشین از لحاظ شرعی کسی جنس رو به قیمت
روز بفروشه گناهی نکرده
مورد داشتی کسی جنسی رو که سی درصد به بالا رشد داشته به قیمت قدیم میده اطلاع بده
بریم کلشو بخریم به نیت کاسبی و تجارت
به اینها میگن بازی روزگار
کسی که قاعده بازی رو دونست سود کرد
باقی هم با ضرر تجربه کسب میکنن
الان هم دارن زیر قیمت خرید قدیم میفروشن و با ضرر
چون کسی با قیمت خرید قدیم کاری نداره

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
آقا مطمئنید که کلیدطلایی 24%از 30 میلیون شامل کاهش سود شده؟ تا چندروز پیش که میگفتین از 20به بالا شده،حالا ازکی شد از 30؟منبع؟
بله خبر صحت داره ما هم با مدیر شعبه تماس گرفتیم تایید کردن. هر ماه 10 میل اضافه میشه از اول این ماه برای مبلغ 30 هست.

ProEngineer

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
آقا من یه 20-30 تومن دارم که تا حداقل 3-4 سالی هم بهش نیازی ندارم
میخواستم ببینم که کدوم بانک بیشترین سود رو پرداخت میکنه:
البته
البته بیشترین سود به همراه قرارداد مثلا 3 یا 4 ساله، نه یکساله
میخوام بلند مدت باشه و حتما هم 3-4 سال قرار داد داشته باشم که مطمئن باشم اگه 4 روز دیگه سودای بانکی کم شد من همون درصد مشخص شده توی قرار دادم ماه به ماه بهم پرداخت بشه
دوستان کسی سراغ داره همیچین بانکی؟
البته که هرگز توی موسساتی مثه کوثر، نور و کلا در پیت پولمو نمیریزم!
ممنون

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
سلام دوستان
البته
میخوام بلند مدت باشه و حتما هم 3-4 سال قرار داد داشته باشم که مطمئن باشم اگه 4 روز دیگه سودای بانکی کم شد من همون درصد مشخص شده توی قرار دادم ماه به ماه بهم پرداخت بشه
ممنون

رفیق شما هم دلت خوشه ها....این که گفتی رو همون درپیت ها هم انجام نمیدن.حتی برای 100 برابر این پول.

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
سلام دوستان
البته
ممنون
قانون سه چهار سال برداشته شده فعلن فقط یک سالست سال دیگه هم به همین منواله

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
کوثر طلایی از این ماه برای مبالغ 30میلیون به پایین 19.5 محاسبه میشه اینو دیروز که رفتم برای بستن حسابم توضیح داد البته حساب من بالای 60 بود کلی اصرار کرد که نبند حسابتو برای شما حالا حالاها ادامه داره ولی حتی جای دیگه سود کمتر بگیرم از بلاتکلیفی کوثر بهتره.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام دوستان
البته
ممنون
http://www.ifb.ir/ytm.aspx

تنها راه شما خرید اوراق است.لینک بالا اوراق مختلف و سودشونو نوشته.سررسید بعضیاشون سال ۹۸ است
البته هر موقع خواستی میتونی بفروشی و پولتو بگیری و اکثرا هم ضامن نقدشوندگی معتبر(بانک)دارند و چیزی از بانک گذاشتن کم ندارن(از نظر تضمین اصل و سود خیالت راحت راحت)
مثلا اوراق صایتل۲ با سود روزشمار ۲۲٪ و پرداخت هر ۳ماه یکبار با سررسید اسفند سال ۹۷
تا اون تاریخ خیالت از کاهش سود راحت راحته

Bigboss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بله خبر صحت داره ما هم با مدیر شعبه تماس گرفتیم تایید کردن. هر ماه 10 میل اضافه میشه از اول این ماه برای مبلغ 30 هست.
سلام دوست گرامی
من به محض اینکه نوبتم بشه از کوثر میخام برم! (البته جایگزین خیلی خوبی هم ندارم ولی رفتنو حتما میرم)
من 31 تومن تو حساب کلید طلایی دارم که 26 ام هر ماه سودش برام واریز میشه.
1- الان من 26 ام این ماه دی رو هم 24 درصدی میگیرم چون مبلغ بالای 30 هست. ولی از 26 ماه دیگه (بهمن و ماه های بعدش) سودم میشه 19.5 درصد؟ اینی که نوشتم درسته؟
2- اگه درسته، نقطه بهینه برای اینکه از کوثر برم بیرون چه تاریخی هست؟ خود 26 ام که سود 24 درصد آخری رو واریز کرد؟ یا 4 روز بعدش رو هم (تا یک بهمن) بمونم بعد پول رو انتقال بدم؟ در واقع میخام بدونم دقیقا از همون تاریخ واریز سود (برا من 26 ام) هر ماه 10 میل اضافه میشه یا از اول هر برج 10 میل اضافه میشه؟
الان کسایی که بیست و خورده ای داشتن و مثلا تاریخ واریز سودشون 15 ام دی ماه بوده، چجوری براشون حساب کردن؟ 15 روز 24 درصد و 15 روز 19.5؟ یا کل 30 روز 19.5؟
ممنون میشم یکی جواب بده.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
دوست عزیز بالایی با حرفهات موافق نیستم
اینجور فکر کن سکه داری ظرف یک هفته پنجاه درصد بره بالا
یا زمینت یهو بشه مسکونی و در عرض یک روز
ارزشش صد برابر بشه
شما چیکار میکنی؟
مطمین باشین از لحاظ شرعی کسی جنس رو به قیمت
روز بفروشه گناهی نکرده
مورد داشتی کسی جنسی رو که سی درصد به بالا رشد داشته به قیمت قدیم میده اطلاع بده
بریم کلشو بخریم به نیت کاسبی و تجارت
به اینها میگن بازی روزگار
کسی که قاعده بازی رو دونست سود کرد
باقی هم با ضرر تجربه کسب میکنن
الان هم دارن زیر قیمت خرید قدیم میفروشن و با ضرر
چون کسی با قیمت خرید قدیم کاری نداره

برادر عزیز

قصد ندارم این بحث رو که باعث میشه موضوع تاپیک به بیراهه بره ادامه بدم اما چون مستقیما بنده رو مورد خطاب قرار دادین مجبورم چند نکته رو متذکر بشم :

* فرمایش شما در خوشبینانه ترین حالت خلط مبحث و خدایی نکرده در بدبینانه ترین حالت مغلطه محسوب میشه چون من نه زرگرم نه ملّاک که کارم خرید و فروش طلا و زمین باشد و اگر قیمت طلا و زمین چند برابر بشه خارج از اختیار بنده است.
ولی اگر تاجری جنسی را که به قیمت X تومن خریده و قانون مقرر کرده حداکثر ۳۰ درصد سود روی اون بکشه به هر بهانه ای با بیش از ۳۰ درصد سود بفروشه اون مبلغ اضافه با رجوع به قانون ، عرف ، عقل و شرع مشکل داره .

قدیمیها به چنین افرادی که شما میفرمایید اصطلاحاً "نون به نرخ روز خور" میگفتند.

* بعید میدونم شما به عنوان یه بازاری حاضر باشید به هر قیمتی و با زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی به سود بیشتری دست پیدا کنید. رسیدن به سود بیشتر به هر قیمتی حتی به قیمت کلاه گذاشتن سر مشتری در هیچ مرام و مسلک و فرهنگ و دینی پسندیده نیست که اگر غیر از این باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه.

* بله بنده همونطور که گفتم در بدترین دوران یعنی شش ماهه دوم سال ۹۱ خیلی از کاسبها رو میشناختم که بر مبنای قانون ، سود از مشتری دریافت میکردن و نه بر مبنای قیمت دلار به نرخ روز و تا زمانیکه موجودی انبارشون که به قیمت قدیم بود تموم نشد قیمتاشون رو طبق قانون بالا نبردن.

* متاسفانه همین شیوه فکری "نون به نرخ روز خوری" و خارج ضابطه و قانون و شرع و عرف عمل کردن در بازار بسیار عادی شده و انگار نه انگار پولی که از این راه بدست میاد مشکل شرعی داره.

* دوست عزیز مطمئن باشین اگه روش نان به نرخ روز خوری در بازار روش خوب و پسندیده ای بود در ممالک کفار همه بازاریان از این روش استفاده میکردن .در حالیکه خوب میدونید در اون کشورها اگه فروشنده‌ای به هر بهانه‌ای قیمتی بیش از قیمت مصوب از خریدار حتی در حد چند سنت طلب کنه چه جریمه‌های سنگینی در انتظارش خواهد بود.

* در پایان فرض کنیم این روش نان به نرخ روز خوری روش درست و پسندیده‌ای باشد و همه بازاریان باید بر این اساس کار کنند. حالا اگه قیمت دلار پایین بیاد مثل اواخر سال ۹۲ که تا ۲۸۵۰ تومان هم کاهش یافت آیا بازاریان ما حاضر هستن قیمت اجناسشون رو به همون نسبتی که با افزایش قیمت دلار بالا برده بودن کاهش بدن ؟ یا همونطور که قبلا گفتم با این استدلال که " اجناس را در گرانی دلار خریدیم و اگه ارزون بفروشیم ضرر میکنیم " قیمتاشون رو کاهش نمیدن؟

این دیگه یه مرحله از نون به نرخ روز خوری بالاتره و متاسفانه بیشر بازاریان ما تو این مرحله سِیر میکنن.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
برادر عزیز

قصد ندارم این بحث رو که باعث میشه موضوع تاپیک به بیراهه بره ادامه بدم اما چون مستقیما بنده رو مورد خطاب قرار دادین مجبورم چند نکته رو متذکر بشم :

* فرمایش شما در خوشبینانه ترین حالت خلط مبحث و خدایی نکرده در بدبینانه ترین حالت مغلطه محسوب میشه چون من نه زرگرم نه ملّاک که کارم خرید و فروش طلا و زمین باشد و اگر قیمت طلا و زمین چند برابر بشه خارج از اختیار بنده است.
ولی اگر تاجری جنسی را که به قیمت X تومن خریده و قانون مقرر کرده حداکثر ۳۰ درصد سود روی اون بکشه به هر بهانه ای با بیش از ۳۰ درصد سود بفروشه اون مبلغ اضافه با رجوع به قانون ، عرف ، عقل و شرع مشکل داره .

قدیمیها به چنین افرادی که شما میفرمایید اصطلاحاً "نون به نرخ روز خور" میگفتند.

* بعید میدونم شما به عنوان یه بازاری حاضر باشید به هر قیمتی و با زیر پا گذاشتن اصول اخلاقی به سود بیشتری دست پیدا کنید. رسیدن به سود بیشتر به هر قیمتی حتی به قیمت کلاه گذاشتن سر مشتری در هیچ مرام و مسلک و فرهنگ و دینی پسندیده نیست که اگر غیر از این باشه سنگ روی سنگ بند نمیشه.

* بله بنده همونطور که گفتم در بدترین دوران یعنی شش ماهه دوم سال ۹۱ خیلی از کاسبها رو میشناختم که بر مبنای قانون ، سود از مشتری دریافت میکردن و نه بر مبنای قیمت دلار به نرخ روز و تا زمانیکه موجودی انبارشون که به قیمت قدیم بود تموم نشد قیمتاشون رو طبق قانون بالا نبردن.

* متاسفانه همین شیوه فکری "نون به نرخ روز خوری" و خارج ضابطه و قانون و شرع و عرف عمل کردن در بازار بسیار عادی شده و انگار نه انگار پولی که از این راه بدست میاد مشکل شرعی داره.

* دوست عزیز مطمئن باشین اگه روش نان به نرخ روز خوری در بازار روش خوب و پسندیده ای بود در ممالک کفار همه بازاریان از این روش استفاده میکردن .در حالیکه خوب میدونید در اون کشورها اگه فروشنده‌ای به هر بهانه‌ای قیمتی بیش از قیمت مصوب از خریدار حتی در حد چند سنت طلب کنه چه جریمه‌های سنگینی در انتظارش خواهد بود.

* در پایان فرض کنیم این روش نان به نرخ روز خوری روش درست و پسندیده‌ای باشد و همه بازاریان باید بر این اساس کار کنند. حالا اگه قیمت دلار پایین بیاد مثل اواخر سال ۹۲ که تا ۲۸۵۰ تومان هم کاهش یافت آیا بازاریان ما حاضر هستن قیمت اجناسشون رو به همون نسبتی که با افزایش قیمت دلار بالا برده بودن کاهش بدن ؟ یا همونطور که قبلا گفتم با این استدلال که " اجناس را در گرانی دلار خریدیم و اگه ارزون بفروشیم ضرر میکنیم " قیمتاشون رو کاهش نمیدن؟

این دیگه یه مرحله از نون به نرخ روز خوری بالاتره و متاسفانه بیشر بازاریان ما تو این مرحله سِیر میکنن.
داداش مشکل بازاریها نیست . مثلا من امروز کاشی سرامیک میارم میریزم تو مغازه یهو مثل اون زمان دلار میپره بالا قیمتش دوبل میشه . حالا اگر من بیام به شما قیمت قدیم بدم نمیتونم از کارخونه نصف اون جنس قبلی رو هم بخرم بریزم تو مغازه ! شما باید اینطوری حساب کنی ... بعد مثلا شما میگی دلار 2850 اولا اون دلار 2850 کلش برای دو ساعت بوده در ثانی کارخونه جنس رو که ارزون نمیکنه ... شما کلا قیاست مع الفارغه مثلا بعضی صنفها هستند مثل لوازم ساختمانی اینها فروشنده هاش به قیمت کارخونه وابسته هستن و رابطشون با دلار غیرمستقیمه مثل لوازم خانگی خارجی یا طلا و موبایل نیست که جنس وارداتیه و رابطشون با دلار مستقیمه .

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
آقا جواب منو ندادی ؟
طلا و مسکن رو برای این گفتم چون همه دارن
طلای مادربزرگت رو که سی سال پیش گرمی صد تومن خریدی حاضری با سی درصد به من یک صد و سی تومان
بفروشی منم برم بازار نود و پنج هزار تومن بفروشم
مادربزرگت سود خوبی کرده ها سی درصد
حاضری زمینت رو که یهو چند برابر رفته روش
با سی درصد سود بدی

مغازه دار هم یه فرد عادی هست
و اموال مغازه اش هم دقیقا مثل ملک و طلای شماست
هر کس مقداری جنس و اموال داره
مقداری پول نقد
تصمیم دلار با مغازه دار نیست
در آمریکا که واحد پول خردش سنت هست
میتونی یه موبایل چینی رو هزار دلار بفروشی
کسی باهات کار نداره
فرداش میتونی بکنی صد دلار تجارت آزاده
رقابت قیمت رو تعدیل میکنه
در اسلام
احتکار مایحتاج ضروری غذا دارو سوخت پوشاک
حرام هست
و لوازم غیر ضرور حتی احتکارش حرام نیست
چه برسه به مغازه دار و کارخانه دار عادی
که با افزایش دلار و ........کمبود جنس حتی ...
بدون اراده خود
قیمت اجناسشون در عرف بازار میره بالا

حضرت محمد خودش تاجر بوده
میتونی بری حکم شرعی تجارت رو بخونی
اگر من تاجر جنسی رو به قیمت عرف بازار
و بدون نیت احتکار بفروشم ولو اینکه صد برابر قیمت
مشکلی دارد یا نه؟
دوست عزیز دم‌از قانون آمریکا و اسلام میزنی
از کارشناس اقتصاد آمریکا و آیت الله ایران یه سوال
بکن بعد بیا حکم بده

دوست عزیز در بازار سود سی درصد عرف نیست
در بعضی بازارها یک درصد سود ایده آل هست

دوست عزیز
مگه دست من مغازه دار هست قیمتم رو پایین نیارم
جنس که بیاد پایین من باید پایین بدم و ضرر کنم
چاره ندارم
یه تاجر دیگه با قیمت پایینتر سفارش داده وارد شده
و داره پایینتر میده

بحث در ابعاد کلان و رانت انحصاری و مونوپل و احتکار
چیز دیگه اس که شما اونها رو باید بچسبی
نه زیر دست ها رو
که اون بالاها هم از این خبرها به اون شوری نیست
اون بالاها هم رقابت چپ و راست
نقی و تقی و دور زدن خودشون و گردش آزاد اطلاعات در دهکده جهانی کار خودشو دیر و زود میکنه
مگه سکه از ۱۷۰۰ بع هشتصد رسید کسی تونست کاری بکنه
فوقش بتونن دستکاری کنن چند ساعت تا حداکثر دو سه روز
در بقیه بازارها هم همینه

بحث ما اینه

جنس من ملک طلا دلار جنس داخل مغازه ام یهو گرون بشه
من از لحاظ عرفی و شرعی حق دارم به قیمت
روز بفروشم که اگه نفروشم یه زرنگتر از من شده با واسطه از من میخره
و اگر هم ارزون بشه من نمیتونم گرونتر بفروشم

ملاک من عرف بازار و نرخ روز هست
نرخ روز رو من عادی کارخانه دار جز مغازه دار جز تعیین
نمیکنه

اگه پایینتر بفروشم از قیمت روز اشتباه هست
اگه بالاتر از قیمت روز بفروشم و خیلی زیادتر اون از اشتباه بزرگتر و جرم هست
در قانون هم راهکار داره غبن فاحش باعث فسخ معامله میشه

عزیز قیمت عرف قیمت روز رو خود تعزیرات و دولت تعیین میکنه

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
آقا کسی جواب مارو نداد نور الان یکساله چند درصده؟
قبل یکسال برداریم چقدر جریمه میخوره؟

youngstring

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به دوستان،
کسی در مورد وضعیت موسسه ثامن چیز بدی نشنیده؟راستش من نزدیک به نود میلیون سپرده دارم اونجا که روزشمار 20 درصد بوده.حالا با وضعیتی که جدیدا برای موسسه ثامن الحجج پیش اومده احساس خطر میکنم.الان بانکی هست که روزشمار همین 20درصد رو بهم بده که ایشالا تا عید ببینم میشه تبدیل به خونه ش کنم.
لطفا دوستان راهنمایی کنن.

sare bayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
بانک دی با کف 1میلیون و اقتصادنوین با کف 2میلیون روز شمار 20درصد میدن همه امکانات رو هم دارن به نظرم از موسسه بی مجوز ثامن امن تر هست سرمایه تون.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
ماه قبل که 10 میلیون بود چطور این ماه20 تا رفت روش!!!

سیدموسوی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در مورد سرمایه گذاری در صندوق یا بهتر بگم "صندوق های سرمایه گذاری مشترک" لطفا هم شما و هم دیگردوستان به این تاپیک مراجعه کنید و اطلاعات و تجربیاتتون رو به اشتراگ بگذارید.
سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری مشترک مانند نوین(بانک مسکن) کاردان(تجارت) یکم(کشاورزی) و ...
با سلام و عرض ادب
دوست عزیزم از آدرسی که قرار دادید خیلی متشکرم ، حتما مطالعه و استفاده خواهم کرد .

دوستان عزیز و محترم سلام - حقیر چند سوال پرسیدم که از رفقا کسی پاسخ نداد ،،، با اجازه مجدد میپرسم و تقاضا دارم عزیزانی که حوصله دارند پاسخی مرحمت بفرمایند :
1- تعریف و فرق حساب های روزشمار و مدت دار چیه ؟
2- من در صندوق بانک شهر به نیت بهره مندی از بالاترین سود ، سپرده 13 میلیونی گذاشتم با سود 22 درصد کارم و انتخابم درست بوده ؟ اگه انتخابم غلط بوده چه پیشنهاد میفرمایید؟
3- با مبلغ 6 میلیون چه بانکی با بالاترین سود ، برای سرمایه گذاری توصیه میفرمایید ؟ (مدت دار و روزشمار فرقی نداره)

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام به دوستان،
کسی در مورد وضعیت موسسه ثامن چیز بدی نشنیده؟راستش من نزدیک به نود میلیون سپرده دارم اونجا که روزشمار 20 درصد بوده.حالا با وضعیتی که جدیدا برای موسسه ثامن الحجج پیش اومده احساس خطر میکنم.الان بانکی هست که روزشمار همین 20درصد رو بهم بده که ایشالا تا عید ببینم میشه تبدیل به خونه ش کنم.
لطفا دوستان راهنمایی کنن.
واقعا برای 20% گذاشتی اونجا ؟ الان بانک های دولتی روزشمارشون 20%..اصلا ریسک نکن برو بزار بانک...هم امکاناتش بیشتر هم امنیتش.

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
کوثر طلایی از این ماه برای مبالغ 30میلیون به پایین 19.5 محاسبه میشه اینو دیروز که رفتم برای بستن حسابم توضیح داد البته حساب من بالای 60 بود کلی اصرار کرد که نبند حسابتو برای شما حالا حالاها ادامه داره ولی حتی جای دیگه سود کمتر بگیرم از بلاتکلیفی کوثر بهتره.
من همين امروز با کوثر تماس گرفتم گفتن زير 15 تومن سودش شده 19/5

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

بالا