• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بچه ها
برای 10 میلیون کدوم بانک کوتاه مدت سود خوبی داره؟

سامان چطوره؟
توسعه تعاون،قوامین،دی با کف ۲ تا ۵ سود ۲۰ دارن
مسکن با ۱۰ سود ۲۰ داره
سامان فکر نکنم با ده بده....پارسیان متوسط ۱۰ م،سود ۱۸ میده

دوستان تو اصفهان موسسه ثامن الحجج ترمز دستیو کشیده اجازه برداشت از حساب هفته ای فقط یک میلیون میشه برداریم!البته حق داره چون بانک مرکزی بازی کثیفیو شروع کرده!

لطفا یه بانک با سود روزشمار مناسب و مجوز دار معرفی کنید(غیر از نور)

دیگه سود های روزشمار بالای ۲۰ نمیره
اغلب ۱۸،۱۹ و ۲۰ میدن
همه هم با کف میلیونی
صندوق هم که مثل حساب روزشمار نمیشه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

take

Registered User
لایک‌ها
100
من قصد دارم 800 میلیون تومن تو بانک بزارم منتها از شما عزیزان کمک میخوام کدوم بانک حساب باز کنم
500 میلیون رو میخوام سپرده کنم یکساله میخواستم بدونم سود ماهیانه کدوم بانک بیشتر و ماهیانه چقدر سودش میشه؟
300 تومن رو میخوام تو حسابم باشه برای خرید و فروش بانکی مد نظرم هستش که هم راحت چک بده هم بشه باهاش کارهای اینترنتی رو درست انجام داد حساب هم به چک وصل باشه هم کارت
ودر اخر سقف برداشت خیلی محدود نداشته باشه
از شما میخوام با توجه به نیازهای من بهترین بانک رو معرفی کنید و جسارتا موسسه بانکی اصلا مدنظرم نیست حتی اگر مجوز داشته باشه

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
من قصد دارم 800 میلیون تومن تو بانک بزارم منتها از شما عزیزان کمک میخوام کدوم بانک حساب باز کنم
500 میلیون رو میخوام سپرده کنم یکساله میخواستم بدونم سود ماهیانه کدوم بانک بیشتر و ماهیانه چقدر سودش میشه؟
300 تومن رو میخوام تو حسابم باشه برای خرید و فروش بانکی مد نظرم هستش که هم راحت چک بده هم بشه باهاش کارهای اینترنتی رو درست انجام داد حساب هم به چک وصل باشه هم کارت
از شما میخوام با توجه به نیازهای من بهترین بانک رو معرفی کنید و جسارتا موسسه بانکی اصلا مدنظرم نیست حتی اگر مجوز داشته باشه
جدا اگه این پولا دارید پیشنهاد میدم مقداریش را برای کارآفرینی یا حمایت از ایده های جوانان کارآفرین اختصاص بدید بعلاوه بر سود مادی سود اخروی هم میبرید حتی بیشتر از سپرده گذاری تو بانک

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
با درود,

دوستان کسی میدونه این خبر دقیقا چه زمانی منتشر شده؟
http://hamshahrionline.ir/details/299217/Economy/commercial
اگه روزشمار صادرات 19.75% و تجارت 20% هست چرا قوامین و دی و توسعه؟

سپاس از راهنمایی
سلام
من تجارت رفتم گفتن روز شمار 10 درصد اگه 20 میلیون بزاری 20 درصد میدیم[emoji52]

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با درود,

دوستان کسی میدونه این خبر دقیقا چه زمانی منتشر شده؟
http://hamshahrionline.ir/details/299217/Economy/commercial
اگه روزشمار صادرات 19.75% و تجارت 20% هست چرا قوامین و دی و توسعه؟

سپاس از راهنمایی
این خبر مال تابستان هست.....قدیمیه
دیگه از این خبرا نیست
ضمنا قوامین بانک بدی هم نیست
بانک توسعه تعاون هم دولتی هست و با ۵ تومن سود ۲۰ میده که خیلی خوبه

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
بذار پاسارگاد دوست عزیز...هم خیالت راحته چون مجوز داره و هم اینکه جزو بانک های برتر کشور هست...هم اینکه خدمات و اینترنت بانکی که ارائه میده چیزی کم و کسر نداره...
موفق باشید

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

قوامین با کف 2 تومن 20 درصد میده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بذار پاسارگاد دوست عزیز...هم خیالت راحته چون مجوز داره و هم اینکه جزو بانک های برتر کشور هست...هم اینکه خدمات و اینترنت بانکی که ارائه میده چیزی کم و کسر نداره...
موفق باشید
میشه بفرمایید چرا پاسارگاد،پارسیان نه،سامان نه،اقتصاد نوین نه؟
برای ۳۰۰ میلیون روزشمار ایشون بانک ملی هم ۲۰ درصد سود میده.
یکساله رو هم هربانکی ببرن ۲۰ درصد میده.
مگه اینکه موسسات باشن یا اینکه صندوق بزارن (که توصیه نمیشه)،یا اوراق گواهی سپرده بخرن مثلا ماه پیش،بانک ملت با سود ۲۲ منتشر کرد که برای سپرده گذاری یکساله در یک بانک معتبر،نرخ خوبی هست.

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
من با همه بانک ها کار کردم و قرارداد دارم، اگر حساب برای داد و ستد و امنیت بالا نیاز دارید فقط سراغ بانک ملت برید. توکن امنیتی داره و سقف و انتقال بالا و طی این 5 سال جوابگو کار ما و دوستان بوده، سپرده یکساله با سود 20 هم میتونید از اینترنت بانک ایجاد کنید. توصیه میکنم در کنار ملت یک بانک یا صندوق برای سودهی بیشتر به عنوان مکمل انتخاب کنید.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بانک رفاه هم دیروز پیامک زد که برای پیامک واریز و برداشت و ...سالی 8000 تومان کارمزد کسر میکنه

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام
حساب بانک اقتصاد نوین تایید میشه 2 میلیون 20%
فقط حواستون باشه اگه نگید این حسابو میخوام حساب معولی واستون باز میکنن با 10% سود
+ 2 میلیونش باید واسه افتتاح حساب نقد باشه اگه نباشه مثل من باید یک معولی باز کنین 2 تومن شبا کنین توش بعد اونو ببندین

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من با همه بانک ها کار کردم و قرارداد دارم، اگر حساب برای داد و ستد و امنیت بالا نیاز دارید فقط سراغ بانک ملت برید. توکن امنیتی داره و سقف و انتقال بالا و طی این 5 سال جوابگو کار ما و دوستان بوده، سپرده یکساله با سود 20 هم میتونید از اینترنت بانک ایجاد کنید. توصیه میکنم در کنار ملت یک بانک یا صندوق برای سودهی بیشتر به عنوان مکمل انتخاب کنید.
اینترنت بانک هایی که فقط یک رمز ورود دارن چندان مناسب نیستن.
بانک ملت تنها نیست.
بانک رفاه برای انتقال وجه رومز دوم داره.بانک مسکن برای عملیات هر حساب هم میشه یک رمز عددی جدا تعریف کرد.
بانک سپه و بانک ملی هم رمز عملیات بصورت اس ام اسی ارسال میشه.
بانک ملت توکن بر بستر USSD داره اما متاسفانه برای فعال کردنش هم سالانه کارمز میگیره(عللوه بر کارمزد پیامک)

این اینترنت بانک هایی بود که من امتحان کردم.
از بینشون مسکن رو تر ترجیح میدم.

belak24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
430
مگه اینکه موسسات باشن یا اینکه صندوق بزارن (که توصیه نمیشه)،یا اوراق گواهی سپرده بخرن مثلا ماه پیش،بانک ملت با سود ۲۲ منتشر کرد که برای سپرده گذاری یکساله در یک بانک معتبر،نرخ خوبی هست.

پاسارگاد ، سامان ، پارسیان همشون خوبن ولی این نکته هم مهمه که به نظر من کامل ترین اینترنت بانک رو پاسارگاد و سامان دارن...شما درباره مدیر عامل و کادر پاسارگاد اطلاعات دارید؟
همشون از چهره های موجه و باسابقه تو کار بانکداری و اقتصاد هستند...تو کارشون حرفه ای هستند و به قول معروف برند هستند...

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
اینترنت بانک هایی که فقط یک رمز ورود دارن چندان مناسب نیستن.
بانک ملت تنها نیست.
بانک رفاه برای انتقال وجه رومز دوم داره.بانک مسکن برای عملیات هر حساب هم میشه یک رمز عددی جدا تعریف کرد.
بانک سپه و بانک ملی هم رمز عملیات بصورت اس ام اسی ارسال میشه.
بانک ملت توکن بر بستر USSD داره اما متاسفانه برای فعال کردنش هم سالانه کارمز میگیره(عللوه بر کارمزد پیامک)

این اینترنت بانک هایی بود که من امتحان کردم.
از بینشون مسکن رو تر ترجیح میدم.

اینترنت بانک ملت رتبه اول نظرسنجی شده
اون رمز دوم هم otp بگیری قابل فعال کردن
دید مشتری بیشتر ظاهر تا کارایی و سلیقه ای خوب!
مدیر پروژه ملت و پاسارگاد و سامان من از نزدیک باهاشون ملاقات داشتم و به جرات میتونم بگم برای امنیت و سرویس ها ملت خیلی هزینه کرده و نسبت به سایرین موفق تر عمل کرده...

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

سلام
چرا صندوق توصیه نمی شه. و چرا نور توصیه نمیشه. تو لیست مجاز بانک مر کزی هست. با تشکر

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
چرا صندوق توصیه نمی شه. و چرا نور توصیه نمیشه. تو لیست مجاز بانک مر کزی هست. با تشکر

صندوق ها بدلیل روش نقد شدنشون که با ابطال واحد هاست ممکن هست اندکی از سرمایه اولیه کم کنن،همچنین نقد شدنشون زمان بر هست.
تضمین صندوق ها ۲۰ و درمورد کوثر ۲۲ هست،بقیه تضمین سود ندارن و سود های بالاتر همه پیشبینی یا بازده قبلی هستن.
همین ها باعث میشه تا زمانی که سودهای بالای بانکی وجود دارن،انتخاب صندوق چندان مناسب نباشه.
البته نسبت به یکساله این حسن رو داره که مقدار یا همه سپرده رو میشه بدون کاهش درصد سود،برداشت کرد.

در مورد نور باید بگم ایشون که نظر من در پاسخشون بوده فرموده بودند موسسه نمیخوان.
دقت کنین به هرحال صرف موسسه بودن برای سپرده گذاری ریسک بالا تری نسبت به بانک داره که با مجوز دار بودنش،این ریسک کمتر میشه.
مخصوصا با جو علیه موسسات بی مجوز و تاکید بانک مرکزی به جمع شدن اونها و مجوز دار کردن همه،میشه گفت تا حدودی خیالتون از سپرده گذاری در یک موسسه مجوز دار باید راحت باشه.
نور هیچ گونه امکان مدرن بانکی فعلا نداره و کاملا سنتی داره عمل میکنه پس بدرد انجام امور گردش مالی نمیخوره،اما سودهای بالایی میده که برای سپرده گذاری جذاب هست.
من شخصا در نور حساب دارم اما حدود ۲۰ درصد سرمایه ام هست.
پیشگهاد من به ایشون این هست که مقداری از وجه یکساله رو به نور اختصاص بده.
در کل تمام سرمایه نقدتون رو در صندوق یا موسسه نزارین.
بستگی به ریسک پذیریتون درصدی رو به موسسه اختصاص بدین.
در مور صندوق رو هم بعلت نقد شدن کندش،بهتر هست مقداری از سرمایه رو در یک حساب روزشمار با امکانات بانکی مدرن،و سود خوب برای انجام امور مالی،پس انداز کنین

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
سلام

بخاطر اینکه بغیر از تازه مجوز گرفتنش و نداشتن امکانات جدیدا به خود بانک مرکزی هم نمیشه اعتماد کرد.فرض محال میتونن موسسه مجاز اعلام شده خودشون رو هم با دو تا خبر و شایعه و....مثه ثامن الحجج و...کله پا کنن.

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
ثامن الحجج کي مجوز گرفته بود که باطلش کردن؟؟؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
صندوق ها بدلیل روش نقد شدنشون که با ابطال واحد هاست ممکن هست اندکی از سرمایه اولیه کم کنن،همچنین نقد شدنشون زمان بر هست.
تضمین صندوق ها ۲۰ و درمورد کوثر ۲۲ هست،بقیه تضمین سود ندارن و سود های بالاتر همه پیشبینی یا بازده قبلی هستن.
همین ها باعث میشه تا زمانی که سودهای بالای بانکی وجود دارن،انتخاب صندوق چندان مناسب نباشه.
البته نسبت به یکساله این حسن رو داره که مقدار یا همه سپرده رو میشه بدون کاهش درصد سود،برداشت کرد.

در مورد نور باید بگم ایشون که نظر من در پاسخشون بوده فرموده بودند موسسه نمیخوان.
دقت کنین به هرحال صرف موسسه بودن برای سپرده گذاری ریسک بالا تری نسبت به بانک داره که با مجوز دار بودنش،این ریسک کمتر میشه.
مخصوصا با جو علیه موسسات بی مجوز و تاکید بانک مرکزی به جمع شدن اونها و مجوز دار کردن همه،میشه گفت تا حدودی خیالتون از سپرده گذاری در یک موسسه مجوز دار باید راحت باشه.
نور هیچ گونه امکان مدرن بانکی فعلا نداره و کاملا سنتی داره عمل میکنه پس بدرد انجام امور گردش مالی نمیخوره،اما سودهای بالایی میده که برای سپرده گذاری جذاب هست.
من شخصا در نور حساب دارم اما حدود ۲۰ درصد سرمایه ام هست.
پیشگهاد من به ایشون این هست که مقداری از وجه یکساله رو به نور اختصاص بده.
در کل تمام سرمایه نقدتون رو در صندوق یا موسسه نزارین.
بستگی به ریسک پذیریتون درصدی رو به موسسه اختصاص بدین.
در مور صندوق رو هم بعلت نقد شدن کندش،بهتر هست مقداری از سرمایه رو در یک حساب روزشمار با امکانات بانکی مدرن،و سود خوب برای انجام امور مالی،پس انداز کنین

خیلی ممنون از پاسخ دقیقتون.
ممکنه بفرمائید برای 300-400 تومان بهترین سپرده و یا بهترین صندوق کجا هست.
با تشکر

بالا