sisiasal
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 54
- لایکها
- 8
خیلی ممنون از پاسخ دقیقتون.صندوق ها بدلیل روش نقد شدنشون که با ابطال واحد هاست ممکن هست اندکی از سرمایه اولیه کم کنن،همچنین نقد شدنشون زمان بر هست.
تضمین صندوق ها ۲۰ و درمورد کوثر ۲۲ هست،بقیه تضمین سود ندارن و سود های بالاتر همه پیشبینی یا بازده قبلی هستن.
همین ها باعث میشه تا زمانی که سودهای بالای بانکی وجود دارن،انتخاب صندوق چندان مناسب نباشه.
البته نسبت به یکساله این حسن رو داره که مقدار یا همه سپرده رو میشه بدون کاهش درصد سود،برداشت کرد.
در مورد نور باید بگم ایشون که نظر من در پاسخشون بوده فرموده بودند موسسه نمیخوان.
دقت کنین به هرحال صرف موسسه بودن برای سپرده گذاری ریسک بالا تری نسبت به بانک داره که با مجوز دار بودنش،این ریسک کمتر میشه.
مخصوصا با جو علیه موسسات بی مجوز و تاکید بانک مرکزی به جمع شدن اونها و مجوز دار کردن همه،میشه گفت تا حدودی خیالتون از سپرده گذاری در یک موسسه مجوز دار باید راحت باشه.
نور هیچ گونه امکان مدرن بانکی فعلا نداره و کاملا سنتی داره عمل میکنه پس بدرد انجام امور گردش مالی نمیخوره،اما سودهای بالایی میده که برای سپرده گذاری جذاب هست.
من شخصا در نور حساب دارم اما حدود ۲۰ درصد سرمایه ام هست.
پیشگهاد من به ایشون این هست که مقداری از وجه یکساله رو به نور اختصاص بده.
در کل تمام سرمایه نقدتون رو در صندوق یا موسسه نزارین.
بستگی به ریسک پذیریتون درصدی رو به موسسه اختصاص بدین.
در مور صندوق رو هم بعلت نقد شدن کندش،بهتر هست مقداری از سرمایه رو در یک حساب روزشمار با امکانات بانکی مدرن،و سود خوب برای انجام امور مالی،پس انداز کنین
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
ممکنه بفرمائید برای 300-400 تومان بهترین سپرده و یا بهترین صندوق کجا هست.
با تشکر