• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

sisiasal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
صندوق ها بدلیل روش نقد شدنشون که با ابطال واحد هاست ممکن هست اندکی از سرمایه اولیه کم کنن،همچنین نقد شدنشون زمان بر هست.
تضمین صندوق ها ۲۰ و درمورد کوثر ۲۲ هست،بقیه تضمین سود ندارن و سود های بالاتر همه پیشبینی یا بازده قبلی هستن.
همین ها باعث میشه تا زمانی که سودهای بالای بانکی وجود دارن،انتخاب صندوق چندان مناسب نباشه.
البته نسبت به یکساله این حسن رو داره که مقدار یا همه سپرده رو میشه بدون کاهش درصد سود،برداشت کرد.

در مورد نور باید بگم ایشون که نظر من در پاسخشون بوده فرموده بودند موسسه نمیخوان.
دقت کنین به هرحال صرف موسسه بودن برای سپرده گذاری ریسک بالا تری نسبت به بانک داره که با مجوز دار بودنش،این ریسک کمتر میشه.
مخصوصا با جو علیه موسسات بی مجوز و تاکید بانک مرکزی به جمع شدن اونها و مجوز دار کردن همه،میشه گفت تا حدودی خیالتون از سپرده گذاری در یک موسسه مجوز دار باید راحت باشه.
نور هیچ گونه امکان مدرن بانکی فعلا نداره و کاملا سنتی داره عمل میکنه پس بدرد انجام امور گردش مالی نمیخوره،اما سودهای بالایی میده که برای سپرده گذاری جذاب هست.
من شخصا در نور حساب دارم اما حدود ۲۰ درصد سرمایه ام هست.
پیشگهاد من به ایشون این هست که مقداری از وجه یکساله رو به نور اختصاص بده.
در کل تمام سرمایه نقدتون رو در صندوق یا موسسه نزارین.
بستگی به ریسک پذیریتون درصدی رو به موسسه اختصاص بدین.
در مور صندوق رو هم بعلت نقد شدن کندش،بهتر هست مقداری از سرمایه رو در یک حساب روزشمار با امکانات بانکی مدرن،و سود خوب برای انجام امور مالی،پس انداز کنین

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
خیلی ممنون از پاسخ دقیقتون.
ممکنه بفرمائید برای 300-400 تومان بهترین سپرده و یا بهترین صندوق کجا هست.
با تشکر

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بخاطر اینکه بغیر از تازه مجوز گرفتنش و نداشتن امکانات جدیدا به خود بانک مرکزی هم نمیشه اعتماد کرد.فرض محال میتونن موسسه مجاز اعلام شده خودشون رو هم با دو تا خبر و شایعه و....مثه ثامن الحجج و...کله پا کنن.
چرا بانک مرکزی بخواد این کار رو بکنه؟اونم وقتی که تمام تلاشش شده بستن موسسات بی مجوز و مجوز دار کردن موسسات؟
کجا سابقه داشته که یه بانک یا موسسه مجوز دار،مجوزش باطل بشه؟
مجوزدار بودن یعنی اینکه برای هر سپرده،مبلغی در صندوق ضمانت سپرده،گذاشته میشه که سپرده گذاری هر حساب رو تا ۱۰۰ میلیون تضمین میکنه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ایران زمین بالای ۵۰۰ میلیون ۲۴٪ روزشمار

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان تو اصفهان موسسه ثامن الحجج ترمز دستیو کشیده اجازه برداشت از حساب هفته ای فقط یک میلیون میشه برداریم!البته حق داره چون بانک مرکزی بازی کثیفیو شروع کرده!

لطفا یه بانک با سود روزشمار مناسب و مجوز دار معرفی کنید(غیر از نور)
تهران از اول آبان حتی ۱۰۰۰ تومن نتونستم برداشت کنم
اصفهان قبل از اینکه بشه هفته ای ۲تومن وضعیت برداشت چطور بود؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خیلی ممنون از پاسخ دقیقتون.
ممکنه بفرمائید برای 300-400 تومان بهترین سپرده و یا بهترین صندوق کجا هست.
با تشکر
پیشنهادم این هست مبلغ تقسیم بشه.....البته اگه وقت جمع اوری و انتقال سود رو دارین.
اگه نظزتون روی نور مثبت هست بخاطر سود بالای یکساله،قسمتی رو اونجا سرمایه گذاری کنین،اما در نظر داشته باشین،برای دریافت سود یا انتقالش حضوری مراجعه کنین.
برای انتخاب بین صندوق و روزشمار باید به دو نکته توجه کنین
۱.احتمال کاهش سود روزشمار وجود داره که البته سود صندوق ها هم ممکن هست کسر بشه
۲.یک حساب روزشمار ۲۰ درصد،سود سالانه موثر ۲۱.۹۴ درصد ارائه میده و با سود ۲۲ درصد،سود موثر سالانه ۲۴.۵ هست.

در سود برابر طبیعتا حساب روزشمار نسبت به صندوق برتری داره.
به غیر از راحتی کار با پول،وجود یک گردش حساب مناسب،اعتبار شما رو نزد بانک بالا میبره
باز هم میتونین از ترکیب صندوق و یا روزشمار استفاده کنین.....اما با این مبلغ پیشنهاد میدم مبلغ بالای ۱۰۰ رو روزشمار کنین که با مراجعه به خیلی از بانک ها میتونین سود روزشمار مناسب دریافت کنین....با این مبلغ اکثر بانک ها سود ۲۰ یا ۲۲ رو به شما پیشنهاد میدن
بانک رو هم با توجه به خدماتش و سود حساب انتخاب کنین

take

Registered User
لایک‌ها
100
ممنون از اینکه دوستان راهنمایی کردند
من از رقم 800 تومن میخوام 500 تومنش رو بزارم کامل برای سود و باقیش رو میخوام یکاری راه بندازم منتها هنوز به نتیجه نرسیدم چه کاری انجام بدم برای همین ممکنه همین 300 تومن هم شاید چند روز شایدم چند ماه تو بانک بمونه
منتها بانکی میخوام که دردسر زیادی برای جا به جا کردن پول بصورت اینترنتی نداشته باشه و خدمات خوبی بده
و سوال دیگه اگر بانک سود روز شمار به مبلغ 300 تومن بده من میتونم هر وقت خواستم این مبلغو خرج کنم منظورم 300 تومن هستش

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
من از رقم 800 تومن میخوام 500 تومنش رو بزارم کامل برای سود و باقیش رو میخوام یکاری راه بندازم منتها هنوز به نتیجه نرسیدم چه کاری انجام بدم برای همین ممکنه همین 300 تومن هم شاید چند روز شایدم چند ماه تو بانک بمونه
منتها بانکی میخوام که دردسر زیادی برای جا به جا کردن پول بصورت اینترنتی نداشته باشه و خدمات خوبی بده
و سوال دیگه اگر بانک سود روز شمار به مبلغ 300 تومن بده من میتونم هر وقت خواستم این مبلغو خرج کنم منظورم 300 تومن هستش
صندوق مهر یا به قول خودشون بانک مهر اقتصاد تمام چیزهایی که میخوای داره
شاید سودش از نور و امثال هم کمتر باشه ولی به دلیل داشتن شعب زیاد امنیت سرمایه گذاری و دسترسی به سرمایه به شکل مجازی، از بقیه بهتره

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
شاید سودش از نور و امثال هم کمتر باشه ولی به دلیل داشتن شعب زیاد امنیت سرمایه گذاری و دسترسی به سرمایه به شکل مجازی، از بقیه بهتره
مهر اقتصاد قرار داد ۲۲٪ رو امروز تمدید کرد راضی ام ازشون.ولی پول جا به جا کردن اتفاقا سخته باید بری شعبه چک ملت بگیری.
از زمانی که اسمش موسسه بسیجیان بود حساب دارم انصافا کارشون دقیقه هر وقتم چک مبلغ بالا خواستم راحت کشیدن.

take

Registered User
لایک‌ها
100
عزیز من اصلا با صندوق و موسسه منظورم نیست فقط بانک

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اینطور که میگین،برای مبلغ ازادتون هربانکی برین و حساب سپرده کوتاه مدت باز کنین،نیازتون رو براورده میکنه.
اینترنت بانک همه بانک ها انتقال وجه به صورت پایا و ساتنا رو داره......
از بین بانک های بزرگ:
بانک ملت برای مبالغ بالای یک میلیون حتما باید توکن رو فعال کنین که سالانه ابونمان داره
بانک صادرات حتی برای پایا و ساتنا محدودیت گذاشته......بانک ملی و تجارت هم محدودیت دارند.که البته این سقف ها با درخواست به شعبه قابل تغییر هست.
این ها مواردی بود که من ازش اطلاع دارم
بانک مهر اقتصاد یک موسسه مالی بدون مجوز هست.

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
تهران از اول آبان حتی ۱۰۰۰ تومن نتونستم برداشت کنم
اصفهان قبل از اینکه بشه هفته ای ۲تومن وضعیت برداشت چطور بود؟
قبلش عادی تا 5 هم برداشت تو یه روز

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
اینطور که میگین،برای مبلغ ازادتون هربانکی برین و حساب سپرده کوتاه مدت باز کنین،نیازتون رو براورده میکنه.
اینترنت بانک همه بانک ها انتقال وجه به صورت پایا و ساتنا رو داره......
از بین بانک های بزرگ:
بانک ملت برای مبالغ بالای یک میلیون حتما باید توکن رو فعال کنین که سالانه ابونمان داره
بانک صادرات حتی برای پایا و ساتنا محدودیت گذاشته......بانک ملی و تجارت هم محدودیت دارند.که البته این سقف ها با درخواست به شعبه قابل تغییر هست.
این ها مواردی بود که من ازش اطلاع دارم

بانک مهر اقتصاد یک موسسه مالی بدون مجوز هست.

اشتباه راهنمایی نکن!
توکن موبایل ملت 5 تومن سالانه باید تمدید بشه اونم اختیاری و لازم نیست.
یکبار otp میگیری که 23 تومن و همین
چه 1 ریال تا 400 میل با همین رمز ساز باید پایا بشه
روزانه تا سقف 1 میلیارد هم امضای دیجیتال می خواد...
الان موسسات هم پایا اینترنتی و ... فعال کردن ولی این کجا و ملت کجا...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اشتباه راهنمایی نکن!
توکن موبایل ملت 5 تومن سالانه باید تمدید بشه اونم اختیاری و لازم نیست.
یکبار otp میگیری که 23 تومن و همین
چه 1 ریال تا 400 میل با همین رمز ساز باید پایا بشه
روزانه تا سقف 1 میلیارد هم امضای دیجیتال می خواد...
الان موسسات هم پایا اینترنتی و ... فعال کردن ولی این کجا و ملت کجا...

باشه.....من اشتباه ۵تومن رو ۱۰تومن ذکر کردم که عذرخواهی میکنم
اما موضوع رو تغییر نمیده.به هرحال داره برای سرویسش هزینه میگیره،علاوه بر هزینه اس ام اس،اما یک بانک مسخره مثل سپه،رمز عملیات رو برات اس ام اس میکنه......این کجا و ان کجا؟
خیلی از اینترنت بانک ها رمز دوم برای عملیات دارن که برای بالا بردن امنیت کافی هست.
به هیچ وجه هم فعال کردن توکن موبایل اختیاری نیست،چون اگر فعال نکنی از طریق اینترنت بانک همان پایا و ساتنا رو بیشتر از یک میلیون تومن نمیتونی انجام بدی.در حالی که بعضی بانک ها یا سقف ندارن یا سقفشون خیلی بالا تر هست.
مسخره ترین مورد اینترنت بانک ملت،دریافت کارمزد برای انتقال وجه درون بانکی هست.کاری که هیچکدوم از بانک ها انجام نمیدن.

دستگاه رمزساز هم بسیار مسخره هستند،با اینکه امنیت رو بالا میبرن اما باید همیشه همراهت باشن،خیلی از بانک ها اون رو حذف کردن و رمز دوم یا رمز اس ام اسی رو جایگزین کردن.

خلاصه که بین اینترنت بانک های مختلف،خیلی بهتر از و کم هزینه تر از ملت وجود داره.
لطفا شما هم با راهنمایی غلط ملت رو بهترین معرفی نکن.
ضمنا من دشمنی با بانک ملت ندارم،اتفاقا باهاش کار هم میکنم

Last edited:

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سپرده ۶ تا ۸ درصدی ارزی به مراتب بهتر از ۲۰٪ ریالی است
فروردین دلار حدود ۳۰۰۰ تا ۳۱۰۰ بود
الان ۳۷۰۰ رو رد کرده
تو ۹ماه بالای ۲۰٪ رشد داشته
بیشتر از هر سود بانکی
با این قیمت نفت در بازه یکساله همین داستان تکرار خواهد شد
سکه هم روی ۹۳۰ خریدش بد نیست ولی سپرده دلاری ۶٪ بهتره

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان امروز موسسه نور سوال کردم با کف 100 هزار ت 25 درصد روزشمار میدن اما این موسسه نور چقدر قابل اعتماده؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام دوستان امروز موسسه نور سوال کردم با کف 100 هزار ت 25 درصد روزشمار میدن اما این موسسه نور چقدر قابل اعتماده؟
به هیچ نهاد دولتی وصل نیست و هیچ امکانات بانکی نداره؛ضعیف ترین موسسه مجوز دار همین نوره
البته خودم هم حساب دارم
حداکثر ۲۰٪ نقدینگی رو بزار تو نور
بیشتر خیر!

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

بالا