• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
آقا رضا نگفتی چند درصد ریختن‌ در نوزده آذر
نوزده دی هم ریختن بگو چند درصد ریختن
تهران کدوم شعبه رو هم بگو

اقتصاد نوین یا سرمایه کسی میدونه 22 روزشمار داره یا نه؟

ببخشید فراموش کردم بگم. نور اول برج سود روزشمار رو واریز میکنه . یعنی برای من که نوزده آبان صد هزار تومن روزشمار باز کرده بودم اول دیماه سود رو واریز کرد که ۲۵ درصد محاسبه شده بود. البته اون ۱۱ روز آخر آبان رو هم حساب کرده بودن.
شعبه تهران نیست شهرستانه ولی چون همشون از یه نرم افزار یکپارچه استفاده میکنن بعید میدونم فرقی داشته باشه. (شعبه کارسازان آینده)

البته طی چند روز گذشته شایعه‌ای شنیدم مبنی بر اینکه یکساله نور که قبلا ۲۶ درصد برای زیر ۱۰۰ میل بود شده ۲۰ درصد (برای حسابهای جدید) ولی وقت نکردم برم از شعبه بپرسم.

دوستانی که حسابهای سابق کوثر مثل کلید طلایی وذینفع و افرا و...دارند، با کاهش موجودی حسابتون را کامل بستید یا مبلغی را هنوز داخلش نگه داشتین؟
بنظرتون بستن حساب عاقلانه هست یا امکان داره برای گسانیکه این حساب را دارند تسهیلاتی قائل بشن؟

دوست عزیز

نگه داشتن سپرده در کوثر دیگه منطقی نیست . بنده کلید طلایی اونجا داشتم که بدلیل غیر شفاف بودن وضعیت سود ، هشتم دیماه حسابم رو کامل خالی کردم و بستم. بهتره هر چه زودتر یه جایگزین مناسب پیدا کنین.

971

Registered User
لایک‌ها
318
دوستانی که حسابهای سابق کوثر مثل کلید طلایی وذینفع و افرا و...دارند، با کاهش موجودی حسابتون را کامل بستید یا مبلغی را هنوز داخلش نگه داشتین؟
بنظرتون بستن حساب عاقلانه هست یا امکان داره برای گسانیکه این حساب را دارند تسهیلاتی قائل بشن؟
من به غیر از 2000 تومان که مسدود شده بود، بقیه حساب را خالی کردم، احتمال اینکه تسهیلاتی فائل شوند خیلی کم است، شاید اینها هم مثل بانک گردشگری برای جذب مشتری تصمیم بگیرند سود قطعی واریز کنند، به نظر من ماندن 2000 تومان تا یک سال ضرری ندارد.

Last edited:

ardana

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان برای 60 میلیون تومن کدوم بانک سود روزشمار بیشتری میده؟ الان تو آرمان امید جلین 24% میگیرم ولی هیچ امکانات انتقال درست حسابی نداره

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان برای 60 میلیون تومن کدوم بانک سود روزشمار بیشتری میده؟ الان تو آرمان امید جلین 24% میگیرم ولی هیچ امکانات انتقال درست حسابی نداره
هیچ بانکی روزشمار بیشتر از ۲۰٪ نمیده.
این مبلغ رو هرجا ببرید ۲۰ ٪ میدن. از بانک دی با کمترین کف تا دولتی ها با کف بالای ۱۰ م

shadone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
هیچ بانکی روزشمار بیشتر از ۲۰٪ نمیده.
این مبلغ رو هرجا ببرید ۲۰ ٪ میدن. از بانک دی با کمترین کف تا دولتی ها با کف بالای ۱۰ م

برای یک ساله چطور؟مثله ایشون برای 60 میلیون بجز نور و صندوق ها.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
دوستان نور برای بالای ۵۰۰ م تومن روز شمار چقدر میده ، یکساله چقدر ، چون الان پرسیدیم از یه شعبه نور هم روز شمار ۲۷ درصد هم یکساله

میگه زیر ۱ میلیارد تا ۱۰۰ م تومن کلا سالانه ۲۷ درصد میده

شعبه ای میشناسین بالاتر بده ؟ ( تهران )

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان نور برای بالای ۵۰۰ م تومن روز شمار چقدر میده ، یکساله چقدر ، چون الان پرسیدیم از یه شعبه نور هم روز شمار ۲۷ درصد هم یکساله

امروز پرسیدید؟چون پنج شنبه به من گفت 20 شده

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438

امروز پرسیدید؟چون پنج شنبه به من گفت 20 شده
سلام.موسسه نور بعضی شعبش حداکثر 20 میدن و بعضی بالای 25 درصد.اون شعبی که بالای 20 میدن یکم کمبود بوجه دارن و خطری هستن.مثل موسسه ارمان که شعب بدرتوسش داره ازش جدا میشه به دلیل ورشکستگی.
پیشنهاد میکنم مبالغ بالای 100 میلیون نزارید در موسسه چون بانک مرکزی تا 100 تضمین میکنه و احتمال جدا شدن اون شعب از نور وجود داره.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام.موسسه نور بعضی شعبش حداکثر 20 میدن و بعضی بالای 25 درصد.اون شعبی که بالای 20 میدن یکم کمبود بوجه دارن و خطری هستن.مثل موسسه ارمان که شعب بدرتوسش داره ازش جدا میشه به دلیل ورشکستگی.
پیشنهاد میکنم مبالغ بالای 100 میلیون نزارید در موسسه چون بانک مرکزی تا 100 تضمین میکنه و احتمال جدا شدن اون شعب از نور وجود داره.
البته ارمان هنوز مجوز نگرفته و تغییر نامش هم بخاطر همین تعاونی هایی هستن که قراره ازش جدا بشن.
اما نور دیگه یکپارچه شده

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
ازون حرفا زدیا نور 3تا تعاونی بوده که ادغام شده ....دیگه یکیش نشه بکیش بشه نداره ...

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان در حال حاضر بیشترین سود و کمترین کف رو کدوم بانک میده؟ اینترنت بانکشم میزون باشه
روزشمار که بیشتر از ۲۰ پیدا نمیکنی
مدت دار هم فعلا سرمایه هست که ۲۲ میده وبعد یکماه بدون جریمه قابل برداشت هست.
چون اینترنت بانک میزون میخوای بانک ها خوبن که قابلیت پایا دارن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
روزشمار که بیشتر از ۲۰ پیدا نمیکنی
مدت دار هم فعلا سرمایه هست که ۲۲ میده وبعد یکماه بدون جریمه قابل برداشت هست.
چون اینترنت بانک میزون میخوای بانک ها خوبن که قابلیت پایا دارن

خب بین این بیست درصدیا
روزشمار منظورمه
کدومو با این اوصاف پیشنهاد میدین؟
ممنون

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خب بین این بیست درصدیا
روزشمار منظورمه
کدومو با این اوصاف پیشنهاد میدین؟
ممنون
روزشمار ها دوجور هست
یکی که مبلغی بلوک میشن و یکی که به صورت شناور اگه بالای کف باشن،۲۰ و زیر اون ۱۰ درصد میدن
بستگی به مبلغتون داره
بنظرم بانک اقتصاد نوین و توسعه تعاون با کف ۲ تومن میدن،اینکه بلوک میشه یا نه رو خبر ندارم
از اینترنت بانک هیچکدوم هم استفاده نکردم که بگم چطور هست.
اما برای مبلغ کم اقتصاد نوین گزینه خوبیه

بالا