• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
سلام.

والا حدود 70 - 80 میلیونی پول هست که دایم در جریانه و ممکنه 20 روز تو حساب 70 تومن بخابه و فرداش 0 بشه.

الان بانک ملی و سایر بانک هایی که میشناسم کوتاه مدت رو 7% میدن

جایی سراغ دارید بالاتر بده؟
شتاب باشه و معتبر باشه (بانک باشه) ؛ موسسه و ... بدردم نمیخوره

بانک قوامین .
شتاب هست . بانکم هست . البته تا چند سال پیش موسسه بود اما الان مجوز بانکش 2 ساله تمدید میشه . شما هم بهتره سپرده روز شمار بزاری که هر وقت دلت خواست پولو برداری

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من قبلا گفتم بازم ميگم بريد موسسه ها و يا شعبه بانك بشينيد و بعد از گرفتن اطلاعات و خوش و بش بهش بگين من هر جا بيشتر بده ميزارم اونجا (بندازينشون تو رقابت) مطمئن باشيد جواب ميده من 100% تست كردم.

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
خب چرا روزشمار نمیذاری ؟

البته بعضی جاها که سودش بالاتره نمیذارن تا یک ماه به اصل پول دست بزنی !

ولی باقی جاها مشکلی ندارن.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
من قبلا گفتم بازم ميگم بريد موسسه ها و يا شعبه بانك بشينيد و بعد از گرفتن اطلاعات و خوش و بش بهش بگين من هر جا بيشتر بده ميزارم اونجا (بندازينشون تو رقابت) مطمئن باشيد جواب ميده من 100% تست كردم.
خوب عمو حسین تو ماشالا میلیاردری اینطوری بهشون میگی ... به ما که 50 - 60 تومن داریم کلاً و بخشیش رو میخوایم سپرده بزاریم محل نمیدن.
127fs4730978.gif

خب چرا روزشمار نمیذاری ؟

البته بعضی جاها که سودش بالاتره نمیذارن تا یک ماه به اصل پول دست بزنی !

ولی باقی جاها مشکلی ندارن.
این طرح اشتیاق روز شماره منتهی واریز سور روزانه نیست و سر هر ماه هست ، نهایتاً میانگین مانده حساب رو چک میکنن و بر اساس اون سود رو واریز میکنه سیستم
ugly002.gif

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
موسسه فرشتگان ظاهرا 24% يكساله ميده ولي با بانك مركزي سر جوازش درگيره

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
همووووووووووووون
درگیری برطرف بشه زیر 18 درصد میده

به اين خاطر نيست كه درگيره، به خاطر استفاده منابعش در بازارگرداني بازار ارز و سكه درگيره.
بعيد ميدونم تاييد بشه.

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بالاخره چه غلطی بکنیم با این حقوق مسخره؟
سود روزشمار سهام بیشتره ، بانک یا اوراق مشارکت کره شمالی؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
قاتی نکن :D

الان طرح بانک دی برداشته شده دیگه ؟

بانک دیگری سراغ دارید ؟

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
10
صندوق کوثر 20 درصد روز شمار میده ولی ساله دیگه ارزش پول کمتر شده ینی به جای سود ضرر خالص :eek:

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان
وقتتون بخیر
چند تا سوال داشتم از حضورتون
این سود روز شمار کوتاه مدت یعنی چی دقیقا؟یعنی اگر 20 درصد باشه روزانه به ازای 100 میلیون تومان چقدر میره روش؟
میشه هر موقع کشید بیرون اصل پولو؟
کدوم بانکو توصیه میکنید برای سود کوتاه مدت؟پارسیان خوبه؟
ممنونم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام دوستان
وقتتون بخیر
چند تا سوال داشتم از حضورتون
این سود روز شمار کوتاه مدت یعنی چی دقیقا؟یعنی اگر 20 درصد باشه روزانه به ازای 100 میلیون تومان چقدر میره روش؟
میشه هر موقع کشید بیرون اصل پولو؟
کدوم بانکو توصیه میکنید برای سود کوتاه مدت؟پارسیان خوبه؟
ممنونم

سود 20% با 100 ملیون تومن میشه ماهی یک ملیون ششصدو شصتو شش هزار تومن.

سود روز شمار یعنی اینکه هروقت بخوای پولتو میتونی بکشی بیرون..همون روز.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
البته کوثر توی بند قراردادش نوشته: ملاک محاسبه علی الحساب سهم سود سپرده های سرمایه گذاری، حداقل مانده سپرده های مذکور در هر روز می باشد
مشروط بر اینکه ، سپرده حداقل برای مدت 30 روز بدون احتساب روز افتتاح و انسداد نزد موسسه باقی مانده باشد

nikoohadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون

با بانک تماس گرفتم . جواب دادن ؛ گفتم چجوریاس گفتن این حسابت که علیرغم اینکه با 02 آغاز میشه 7% هست ؛ باید بری شعبه و یه حساب جدید افتتاح کنی به نام اشتیاق 4 که تا پایان اردیبهشت قابل افتتاحه.

اون موقه میشه 19% - 20% بگیری

دوستان به نظرم فعلاً بانک دی ، بهترین بانک برای سرمایه گذاری کوتاه مدت هست که بیشترین سود رو به سپرده میده
همینطور ، اینترنت بانک و تلفن بانک هم داره کاملاً شبیه بانک ملی و از اونجایی که انتقال سه طرفه وجه توسط بانک مرکزی هم آزاد شده ، مشکلی با کمبود ATM های بانک دی نیست ...

سلام
ببخشید این 20 درصدی که میگین همون روزشماره؟ باید چقدر پول داشته باشین که جای 19 درصد 20 درصد تعلق بگیره؟ سوال بعدیم اینه که سود پولتون به همون حساب 19 درصدی واریز میشه؟ یعنی 19 درصد سود شامل اونم میشه؟ منم در بدر دارم دنبال یه سپرده مناسب میگردم. ولی میخوام طوری باشه که اگر به سودش دست نزدم به خود مبلغ اضافه شه یا گاها پول اضافه کنم بهش. دوتا گزینه دارم یکی دی 19 درصد که تمدید شده طرح اشتیاقش اونیکی هم بانک گردشگری هست که 4 ماهه 22 درصدی داره. نمیدونم کدوم بهتره. ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. از 3 سال پیش هم یه سپرده نوید 5 ساله تو پاسارگاد دارم که بازم نمیدونم اگه حسابو ببندم و تو یکی از این دوتا کوتاه مدت بزارم بهتره یا اینکه نه.

nikoohadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به نظرتون حساب 4 ماهه 22 درصدی بهتره یا 19 درصد روزشمار؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
من بهت توصیه میکنم چهار ماهه نخوابونی چون ممکنه یه موقع لازمت بشه و بعد متضرر بشی

این بانک دی حداقلش 50.000 تومن هست و سود 20% میده طرح اشتیاقش به من ؛ روزشماره و همون روز میتونی پولت رو تمام و کمال برداری و آخر هر ماه به پولت سود میده

مثلاً اگه 1 روز 10.000.000 بخابونی ، 5.500 تومن بهت میده :blush:

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
من بهت توصیه میکنم چهار ماهه نخوابونی چون ممکنه یه موقع لازمت بشه و بعد متضرر بشی

این بانک دی حداقلش 50.000 تومن هست و سود 20% میده طرح اشتیاقش به من ؛ روزشماره و همون روز میتونی پولت رو تمام و کمال برداری و آخر هر ماه به پولت سود میده

مثلاً اگه 1 روز 10.000.000 بخابونی ، 5.500 تومن بهت میده :blush:

البته دی کوتاه مدتش 19 درصده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بانک دی بهترین انتخاب برای سود روز شماره هم عضو شتابه هم سودش 19 درصده و کارمندای خوبی هم داره

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوستان من تقریبا 6 تومن دارم (میخاستم سکه بگیرم که فعلا بازار معلوم نیس و پول نقد بهتره تو این شرایط) - این مبلغ 2 سالی ت بانک ملی بوده ( نمیدونم تسهیلاتی بهش تعلق میگیره اگه میدونید راهنمایی کنید تو حساب عابر هس ) میخواستم بزارم یه بانک دیگه که سد بهش تعلق بگیره ولی مسئله اینجاس که شاید بولو تا یه سال لازم نداشته باشم شایدم چند ماه دیگه یه بخشیشو لازم داشته باشم روز شمار بزارم یا کوتاه مدت یا بلند مدت ( واینکه این روز شمار یعنی چی ؟ هر وقت بخوام میتونم هر مبلغی رو بردارم هر ماه میتونم سود ش بگیرم ؟ و .... ) اینکه اون بانکی که پولو میخابونم حتما در طی اون دره که پول انجاس بتونم وامم ( وام دو برابر موجودی بعد از جند مدت سپرده گذاری ) با کارمزد 2% کمتر بگیرم و بهمم کارت عابر اون حسابو بهم بده حالا دوستان لطفا راهنمایی کنید قوامیین دی مهر یا کدومها

بالا