• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
البته دی کوتاه مدتش 19 درصده
بله حواسم نبود :)
سلام دوستان من تقریبا 6 تومن دارم (میخاستم سکه بگیرم که فعلا بازار معلوم نیس و پول نقد بهتره تو این شرایط) - این مبلغ 2 سالی ت بانک ملی بوده ( نمیدونم تسهیلاتی بهش تعلق میگیره اگه میدونید راهنمایی کنید تو حساب عابر هس ) میخواستم بزارم یه بانک دیگه که سد بهش تعلق بگیره ولی مسئله اینجاس که شاید بولو تا یه سال لازم نداشته باشم شایدم چند ماه دیگه یه بخشیشو لازم داشته باشم روز شمار بزارم یا کوتاه مدت یا بلند مدت ( واینکه این روز شمار یعنی چی ؟ هر وقت بخوام میتونم هر مبلغی رو بردارم هر ماه میتونم سود ش بگیرم ؟ و .... ) اینکه اون بانکی که پولو میخابونم حتما در طی اون دره که پول انجاس بتونم وامم ( وام دو برابر موجودی بعد از جند مدت سپرده گذاری ) با کارمزد 2% کمتر بگیرم و بهمم کارت عابر اون حسابو بهم بده حالا دوستان لطفا راهنمایی کنید قوامیین دی مهر یا کدومها
وام بهش تعلق میگیره

راحت ترین کار اینه که وام رو بیگیری و بزاری روی این پول ... باهاش یه کاری راه بندازی یا اگر هم نمیتونی ، بزاری تو همون بانک و از سودش قسطاشو بدی

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
بله حواسم نبود :)

وام بهش تعلق میگیره

راحت ترین کار اینه که وام رو بیگیری و بزاری روی این پول ... باهاش یه کاری راه بندازی یا اگر هم نمیتونی ، بزاری تو همون بانک و از سودش قسطاشو بدی
ممنونم کدوم بانکو پیشنهاد میدید واسه این کار . من فعلا دانشجوم نمیتنم با این مبلغ ام کار کنم به نظرم وام بگیرم بزارم ت همن بانک از سد قسطاشو پر داخت کنم . حالا پل باید چقد تو بانک باشه تا وام بدن البته من ضامن نمیتونم جور کنم و اینکه 12 ت وام میدن مثلا سودش چنده . هر قسط جنده و اینکه روز شمار بخوابونم یا سپرده کتاه یا بلند مدت ( این 12 ت چقد سد بهش میدن اینقدی هس که قسط خودشو پرداخت کنه ) لطفا کامل جواب بده میدونم سوالاتم زیاده لطف کن جواب بده ممنونم

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
خواهش میکنم

والا بانک دی الان تو این 10 صفحه ای که جلو رفته بهتر از بقیه س به نظر من

وام که بدون ضامن بهت نمیدن مگر اینکه سند بزاری
پس به بقیش فکر نکن

بهتره به شعبه سربزنی

nikoohadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم کدوم بانکو پیشنهاد میدید واسه این کار . من فعلا دانشجوم نمیتنم با این مبلغ ام کار کنم به نظرم وام بگیرم بزارم ت همن بانک از سد قسطاشو پر داخت کنم . حالا پل باید چقد تو بانک باشه تا وام بدن البته من ضامن نمیتونم جور کنم و اینکه 12 ت وام میدن مثلا سودش چنده . هر قسط جنده و اینکه روز شمار بخوابونم یا سپرده کتاه یا بلند مدت ( این 12 ت چقد سد بهش میدن اینقدی هس که قسط خودشو پرداخت کنه ) لطفا کامل جواب بده میدونم سوالاتم زیاده لطف کن جواب بده ممنونم
بانک دی ازین لحاظ که خیلی راحت به پولت دسترسی داری خوبه.سودش روزشماره 19 درصده. بانک قوامین یکساله داره که تا یکسال نمیتونی برداشت کنی از اصل پول. 24 درصده. ولی نه متصل به شتاب هست و نه حتی برای این نوع حساب بهت کارت میده که با اون برداشت کنی سود پولتو. مثل 100 سال پیش باید هر ماه بری تو صف بانک. جالب اینکه میگن اگه بهتون کارت بدیم سود حسابتون میشه 7 درصد!!! بالاخره متعلق به نیروی انتظامیه دیگه. :) در صورتی که بانک دی همون روز بهت کارت میده خیلی هم کارمنداش مودبن. بانک گردشگری هم ویژه 4 ماهه داره 22 درصد. نمیدونم متصل به شتاب هست یا نه. یا اگه پولتونو زودتر بردارین چی میشه

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان انگار بانک سینا هم روز شمار 20 درصد میده ؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
سود روز شمار کوتاه مدت 19% می باشد . بنده با رییس شعبه صحبت کردم بانک تازه کاری هست و این سودها را بخاطر قوانین بانک مرکزی علنی اعلام نمی کنند .بانک آینده(تات سابق) هم به همین صورت(19%روز شمار) می باشد .ولی به نظر من بانک صرفا برای سپرده گزاری است نه سرمایه گزاری .و از نظر بنده بانک پاسارگاد از هر نظر بهترین بانک خصوصی کشور می باشد .

nikoohadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان انگار بانک سینا هم روز شمار 20 درصد میده ؟
من دو سه روز پیش پرسیدم 20 درصد بود ولی روزشمار نبود. یه طرح عیدانه داره یکساله 20 درصد زودتر برداری 19.5 درصد و 19 درصد حساب میشه گویا

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
اخه تو همراه بانک مینویسه 20 درصد

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
سلام دوستان

من حدودا ده میلیون پول دارم میخواستم بدونم کدوم بانک ترجیحا بانک باشه سود سپرده اش بالاس یک ساله باشه

و با این ده میلیون هم چقدر وام تعلق میگیره +با سودماهیانه اش

ممنون

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان اصلا اشتباه نكنيد پولتون رو دلار كنيد بگذاريد حساب ارزى !
بخايد برداريد بهتون بعدا ارز نميدن ميگن معادل دولتيش رو بگير!!!!!!!

دلار ٣٦٥٠ بخريد بزاريد تو حساب بعد نرخ مثلا ٢٥٠٠ به شما تقديم شود!

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
پ.خ شد

طرح اشتیاق 4 تا پایان اردیبهشت

من الان از بانک برمیگردم.افتتاح کردم :)

سلام

امروز طرح اشتیاق باز کردم که می گفت تا آخر تیر تمدید شده! شماره حسابم 13 رقمه و با 0200 شروع می شه.

شما این حساب جدید با 19 درصد سود که باز کردی با 0200 شروع میشه و 13 رقمه؟ مگه قبلیه با این شروع نمی شد که لازم بود حساب جدید باز کنی؟ جایی از دفترچه یا فرم حساب قید شده که طرح اشتیاقه؟ چون ظاهرا با حسابهای 7درصدی از لحاظ شماره حساب یا چیز دیگه فرقی نمی کنه

آیا به شما دفترچه هم دادند؟ به من ندادند.

ممنون از جواب

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان

امروز بانک آینده حساب باز شد کوتاه مدت
19% روز شمار
+ کارت شتابی
+ دفترچه

سودش هم به همان حساب واریز خواهد شد .

متصدی میگفت نباید زیر 20 باشه که سود تعلق بگیره ( رئیس بانک میگفت 100 تومن ) !!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سلام

امروز طرح اشتیاق باز کردم که می گفت تا آخر تیر تمدید شده! شماره حسابم 13 رقمه و با 0200 شروع می شه.

شما این حساب جدید با 19 درصد سود که باز کردی با 0200 شروع میشه و 13 رقمه؟ مگه قبلیه با این شروع نمی شد که لازم بود حساب جدید باز کنی؟ جایی از دفترچه یا فرم حساب قید شده که طرح اشتیاقه؟ چون ظاهرا با حسابهای 7درصدی از لحاظ شماره حساب یا چیز دیگه فرقی نمی کنه

آیا به شما دفترچه هم دادند؟ به من ندادند.

ممنون از جواب
ربطی به عدد نداره
اتفاقا من ۵۰ تومن تو حسابم بود امروز ۸۵۰ تومن ریختن که میشه همون ۱۹٪
خیالت راحت
سلام دوستان

امروز بانک آینده حساب باز شد کوتاه مدت
19% روز شمار
+ کارت شتابی
+ دفترچه

سودش هم به همان حساب واریز خواهد شد .

متصدی میگفت نباید زیر 20 باشه که سود تعلق بگیره ( رئیس بانک میگفت 100 تومن ) !!

بانک دی میگه ۵۰ تومن
ایشالا میلیاردی گردش داشته باشه

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بانک دی خدماتش بهتره ولی بانک آینده شعبات بیشتری داره. مخصوصا در شهرستانها.
ولی بانک آینده یا تات سابق یکبار قبلا ورشکست شده و با موسسه صالحین ادغامش کردند و هنوز هم در شرف تاسیسه در سایت بانک مرکزی که این نکات منفیه براش

Last edited:

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
ربطی به عدد نداره
اتفاقا من ۵۰ تومن تو حسابم بود امروز ۸۵۰ تومن ریختن که میشه همون ۱۹٪
خیالت راحت

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

ممنون از پاسخ
شماره حساب جدیدی که شما باز کردید ، با 0200 یا 02 شروع می شه؟ یا مثلا با 04 ؟

دفترچه حساب هم به شما دادند ؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
بانک دی خدماتش بهتره ولی بانک آینده شعبات بیشتری داره. مخصوصا در شهرستانها.
ولی بانک آینده یا تات سابق یکبار قبلا ورشکست شده و با موسسه صالحین ادغامش کردند و هنوز هم در شرف تاسیسه در سایت بانک مرکزی که این نکات منفیه براش

دوست عزیز بانک تات ورشکست نشد به دلیل رعایت نکردن بعضی قوانین بانکی مجوزش معلق شد و گفتن با صالحین ادغام بشه میتونه مجوز بگیره که بعد شد آینده.

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
طرح اشتياق ٤ بانك دى هم ظاهرا تا آخر تير تمديد شد

اما سايتش مثل اينكه در دست ساخت است! (كارگران مشغول كارند)

دوستان اين طرح با ١٩٪ كه باز شده امكان داره بعدا درصد سودش را پايين بيارند؟

بالا