برای 20 میلیون 25 یا 27 میده.آرمان برای 20ملیون تومن میتونه 32 درصدبده؟
اوضاش چطوریه خیلی وقت بود میخواست مجوز بگیره
ولی آرمان ریسکش بالاست. سه تا از تعاونی های زیر مجموعش نزدیک یکساله پول سپرده گذاراش را نتونستنو پس بدند
Last edited:
برای 20 میلیون 25 یا 27 میده.آرمان برای 20ملیون تومن میتونه 32 درصدبده؟
اوضاش چطوریه خیلی وقت بود میخواست مجوز بگیره
امروز رفتم نور مبلغمو بردارم دیدم 15 میلیون کم شده از حساب بعد کلی بحث در موسسه نور تازه فهمیدم از حسابم برداشت شده!! که البته بعد بحث و جدل برگشت داده شد اما کلی نگران شدم خدایی چقدر اوضاع خرابه که بدون اجازت از حسابت برمیدارن و بی خبر اونم من نفهمیده بودم که هیچ! کلا خیلی ناراحت شدم چون اجازه دارن بدون اطلاع از حسابت بردارن! 15 میلیون از حساب من برداشت شده بود دوستان مواظب باشید و همیشه حسابهاتون رو چک کنید مخصوصا موسسات.فقط بدی آینده اینه که سه ماه یه بار سود میده
نور منم پرسیدم گفت 26 درصد
واقعا؟ من اصلا چک نمیکنم یعنی 3-4ماه یک بار میرم پرینت میگیرم موجود ینهایی رو معمولا چک میکنمامروز رفتم نور مبلغمو بردارم دیدم 15 میلیون کم شده از حساب بعد کلی بحث در موسسه نور تازه فهمیدم از حسابم برداشت شده!! که البته بعد بحث و جدل برگشت داده شد اما کلی نگران شدم خدایی چقدر اوضاع خرابه که بدون اجازت از حسابت برمیدارن و بی خبر اونم من نفهمیده بودم که هیچ! کلا خیلی ناراحت شدم چون اجازه دارن بدون اطلاع از حسابت بردارن! 15 میلیون از حساب من برداشت شده بود دوستان مواظب باشید و همیشه حسابهاتون رو چک کنید مخصوصا موسسات.
حالا جالبه خود کارمند بانک برداشت کرده بود بعد از اینکه متوجه شدم خود کارمند بانک برگشت داد به حسابم.واقعا؟ من اصلا چک نمیکنم یعنی 3-4ماه یک بار میرم پرینت میگیرم موجود ینهایی رو معمولا چک میکنم
امروز رفتم نور مبلغمو بردارم دیدم 15 میلیون کم شده از حساب بعد کلی بحث در موسسه نور تازه فهمیدم از حسابم برداشت شده!! که البته بعد بحث و جدل برگشت داده شد اما کلی نگران شدم خدایی چقدر اوضاع خرابه که بدون اجازت از حسابت برمیدارن و بی خبر اونم من نفهمیده بودم که هیچ! کلا خیلی ناراحت شدم چون اجازه دارن بدون اطلاع از حسابت بردارن! 15 میلیون از حساب من برداشت شده بود دوستان مواظب باشید و همیشه حسابهاتون رو چک کنید مخصوصا موسسات.
بنظرم بسیار هم نگران کننده است ادمی که بعد 6ماه یا یکسال میاد سراغ حسابش باید دونه دونه ببینه چک کنه 3-4برگ پرینت روکهکی کجا وکجا برداشت داشتیاسون نیست اونم باهمه تراکنش ریز ریز واینکه هیچ سیستمی هم ندارند که پیامک بیاد یا غیرهبرداشت بدون اجازه فقط مربوط به موسسات نیست.......بانک ها هم اجازه برداشت بدون اطلاع رو داردن
این هم برای اصلاح تراکنش ها و برگشت واریزی اشتباه و .... انجام میشه
در کل نگرانی بیخود نداشته باشین و لطفا جو منفی ایجاد نکنین
هر تراکنش با شماره سند ثبت میشه و دو برگه سند واریز تهیه میشه که یکی در بانک یا موسسه بایگانی میشه
در امور مالی و حسابداری خطای انسانی زیاد پیش میاد که با مراجعه به اسناد قابل تصجیح هست
امکان برداشت بی اطلاع از حسبا جهت سواستفاده وجود ندارو و هیچ بانک و موسسه مجازی این کار رو نمیکنه
لطفا نگرانی بیخودی ایجاد نفرمایید
شما خودتون چطوری فهمیدین نشستین چک کردین دونه دونه؟ اصلا قبول کردند حرفتون رو؟حالا جالبه خود کارمند بانک برداشت کرده بود بعد از اینکه متوجه شدم خود کارمند بانک برگشت داد به حسابم.
اولا جو منفی هست اگه منفی نبود بدون اطلاع از مشتری برداشت نمیشد شما به بنده ثابت کن طی سند و مدرک که عمدی نبوده تا بنده باور کنم نه اینکه از کلمه جو منفی به منی که نگران شدم اذیت شدم و خودم تا مراجعه نکردم مشکل رفع نشده به من خطاب کنید جو منفی!! بلکه کارمند موسسه یا بانک چه حقی داره بدون اطلاع از حساب برداشت میکنه ؟؟ طی چه عنوانی برداشت شده؟؟ مگه اختلاس از بانکها چجوری صورت میگیره؟!برداشت بدون اجازه فقط مربوط به موسسات نیست.......بانک ها هم اجازه برداشت بدون اطلاع رو داردن
این هم برای اصلاح تراکنش ها و برگشت واریزی اشتباه و .... انجام میشه
در کل نگرانی بیخود نداشته باشین و لطفا جو منفی ایجاد نکنین
هر تراکنش با شماره سند ثبت میشه و دو برگه سند واریز تهیه میشه که یکی در بانک یا موسسه بایگانی میشه
در امور مالی و حسابداری خطای انسانی زیاد پیش میاد که با مراجعه به اسناد قابل تصجیح هست
امکان برداشت بی اطلاع از حسبا جهت سواستفاده وجود ندارو و هیچ بانک و موسسه مجازی این کار رو نمیکنه
لطفا نگرانی بیخودی ایجاد نفرمایید
شما خودتون چطوری فهمیدین نشستین چک کردین دونه دونه؟ اصلا قبول کردند حرفتون رو؟
بگمانم شما هیچوقت برگه هایی که برای افتتاح حساب امضا کردین رو نخوندیناولا جو منفی هست اگه منفی نبود بدون اطلاع از مشتری برداشت نمیشد شما به بنده ثابت کن طی سند و مدرک که عمدی نبوده تا بنده باور کنم نه اینکه از کلمه جو منفی به منی که نگران شدم اذیت شدم و خودم تا مراجعه نکردم مشکل رفع نشده به من خطاب کنید جو منفی!! بلکه کارمند موسسه یا بانک چه حقی داره بدون اطلاع از حساب برداشت میکنه ؟؟ طی چه عنوانی برداشت شده؟؟ مگه اختلاس از بانکها چجوری صورت میگیره؟!
کارمند و یا حتی رئیس بانک چه حقی داره بدون اطلاع مشتری!!؟ چطور میتونه 15 میلیون اصلاحیه بزنه مگه هزارتومن دو هزار تومنه که مشکلی نداشته باشه!! پس لطف کنید بنده رو احمق فرض نکنید که 15 میلیون اصلاحیه سیستمی میخوره از پولی که خودم واریز کردم.
بنده تا خودم مراجعه نکردم و تا مطلع نشدم و تا حساب کتاب دست خودم نبود اونها قبول نمیکرد حالا حداقل خوبه فیش واریزی و موجودی هفته قبل رو داشتم .
بنظرم بسیار هم نگران کننده است ادمی که بعد 6ماه یا یکسال میاد سراغ حسابش باید دونه دونه ببینه چک کنه 3-4برگ پرینت روکهکی کجا وکجا برداشت داشتیاسون نیست اونم باهمه تراکنش ریز ریز واینکه هیچ سیستمی هم ندارند که پیامک بیاد یا غیره
حالا این دوستمون خیلی خوش شانس بوده فهمیده اگر نمیفهمید چی؟عمرا کارمند بانک بهش میگفت اسفناکه واقعا
بانک انصار هم سودش خوبهدوست عزیز
بیشترین سود برای بانکهای خصوصی بانک دی با سود روز شمار 19%
موسسه مالی کوثر با سود روز شمار 20%
موسسه مالی مهر با سود روز شمار 20%
از بقیه بانکها اطلاعی ندارم .
واقعا. پس برای شما هم اتفاق افتاده. تنها موسسه ای که این اتفاق برا منم افتاد نور بود.اولا جو منفی هست اگه منفی نبود بدون اطلاع از مشتری برداشت نمیشد شما به بنده ثابت کن طی سند و مدرک که عمدی نبوده تا بنده باور کنم نه اینکه از کلمه جو منفی به منی که نگران شدم اذیت شدم و خودم تا مراجعه نکردم مشکل رفع نشده به من خطاب کنید جو منفی!! بلکه کارمند موسسه یا بانک چه حقی داره بدون اطلاع از حساب برداشت میکنه ؟؟ طی چه عنوانی برداشت شده؟؟ مگه اختلاس از بانکها چجوری صورت میگیره؟!
کارمند و یا حتی رئیس بانک چه حقی داره بدون اطلاع مشتری!!؟ چطور میتونه 15 میلیون اصلاحیه بزنه مگه هزارتومن دو هزار تومنه که مشکلی نداشته باشه!! پس لطف کنید بنده رو احمق فرض نکنید که 15 میلیون اصلاحیه سیستمی میخوره از پولی که خودم واریز کردم.
بنده تا خودم مراجعه نکردم و تا مطلع نشدم و تا حساب کتاب دست خودم نبود اونها قبول نمیکرد حالا حداقل خوبه فیش واریزی و موجودی هفته قبل رو داشتم .
از بنده هیج عذرخواهی نشده حتی بنده پرسیدم گفتند کارمند بانک برداشته نیاز داشته بعد از مدتی میخواسته بذاره سر جاش. حتی برگ برداشت هم به نام یک شخص دیگری خورده بود حتی اگر قانون بانک هم اینجور باشه هیچ شخص دیگری نمیتونه برگ برداشت رو برداره و به نام خودش از حساب دیگران برداشت کنه. به همین سادگی.بگمانم شما هیچوقت برگه هایی که برای افتتاح حساب امضا کردین رو نخوندین
در قرارداد شما،حق برداشت برای بانک کاملا محفوظ هست.....اصولا در سیستم حسابداری که با اعداد و ارقام و نیروی.انسانی سرو کار داره امکان خطا بالا هست و این حق برای بانک کاملا قانونی ک منطقی هست.
واریز و برداشت اشتباه اتفاق مسافته و براحتی قابل اصلاح هست.
شما اصلا نیازی به داد و بیدا کردن و دعوا و عصبی شدن نداشتین....کافی.بود محترمانه از کارمند و معاون یا رییس شعبه درخواست رسیدگی میدادین.
هر برداشت و واریز با یک سند ثبت میشه که کاملا قانونی و قابل استناد هست.
برای همین میگم از دادن جو منفی خوذاری کنین.
بخصوص که اینطور دارین نام موسسه رو بدنام میکنین.
حداقل اگر مبلغ شما برگشت داده نمیشد اینطور واکنش.نشان میدادید منطقی.بود....وگرنه توجیهی ندارد.
هر اختلاسی هم در سیستم بانکس.اتفاق افتاده،یک ریال هم از حساب مشتری های بانک کم نشده.
جعل سند واریز و برداشت اینقدر جرم بزرگی هست که هیچ کارمند بانکی زیر بارش نمیره.
برای اثبات سهوی بودن این مشکل همین بس که بعد از متوجه شدن مشکل،و اطمینان از بروز خطا، وجه شما رو در کمال احترام بهتون برگردوندند، و مطمینم که کلی هم از شما عذر خواهی کردن....پس بگمانم واکنش به این شدت شما بی دلیل هست
برداشت حق بانک هست و کاملا قانونیه
موسسه نور.یا بانک ملی نداره
در قانون پیشبینی شده و در قراردادی که با بانک یا موسسه میبندید خودتون امضا میکنید و باهاش موافقتتون رو ابراز میکنید.
پس اگر اطمینان ندارید پول خودتون رو هرگز در.بانک نگذارین
اما متوجه باشین هیچ وقت یک موسسه یا بانک برای.همچین مبالغی دله دزدی نمیکنه و برای شما نقشه نمیکشه
خطای انسانی.همیشه پیش میاد.
از بنده هیج عذرخواهی نشده حتی بنده پرسیدم گفتند کارمند بانک برداشته نیاز داشته بعد از مدتی میخواسته بذاره سر جاش. حتی برگ برداشت هم به نام یک شخص دیگری خورده بود حتی اگر قانون بانک هم اینجور باشه هیچ شخص دیگری نمیتونه برگ برداشت رو برداره و به نام خودش از حساب دیگران برداشت کنه. به همین سادگی.
واقعا. پس برای شما هم اتفاق افتاده. تنها موسسه ای که این اتفاق برا منم افتاد نور بود.
ماه پش چک کردم دیدم سود دو ماه آخر یه حسای یکساله را خیلی کمتر واریز کردند.. چند بار رفتم تا بقیش را ریختند. اگر نمیفهمیدم اصلا نمیریختند.
حساب کوتاه مدت را هم که هر ماه یه نرخی میریزه وقتی می پرسم میگن دستور بانک مرکزیه.حالا واضحه که ضعف سیستمی دارند و اون بهانه است .
پس مشخص شد....شخص دیگری درخواست برداشت از حسابی رو داده...به اشتباه از شما کسر شده و سندش هم موجود بوده و بازگردانده شده.
واریز و برداشت اشتباه بصورت سهوی و در اثر خطای انسانی ممکن هست.
مساله اینه که به راحتی و با بازنگری سند شما وجهتون رو به صورت کامل پس گرفتین.
ضمنا اگر اطمینانتون رو از دست دادین،بجای جو سازی،همان موقع حسابتون رو می بستین
تا اونجایی که من میدونم حقی از شما خورده نشده که نیاز به بی اعتماد سازی وجود داشته باشه.
بانک بزرگی مثل ملت در پرداخت سود چند مرحله ای و با اشتباه عمل کرد.بانک گردشگری.بارها مبلغ سود و حداقل موجودق رو بدون اطلاع کم کرد...همه اینها بزای خودم اتفاق افتاده.
به هرحال دریافت سود بیشتر از مصوب بسادگی نیست و اگر مشکلی با این نحوه پرداخت دارسن اصلا منطقی نیست که هم حسابتون رو نگه دارین و هم غر.بزنین........راحت میشه حساب ها رو در یک بانک یا موسسه بست و جای.دیگری منتقل کزد
دوست محترم بنده دلم میخواد اتفاقی که برام افتاده اینجا میذارم و سند و مدرک هم دارم و همین الان هم معترضم به اینگونه برداشت. اگر سهوی بوده هم باید خودشون برگشت میزدن نه بنده با هزار نگرانی و ترس و لرز برم و قبول نکنن و بعد برگشت بزنن.
شما هم اگر هر جوری دلتون میخواد میتونید از اطلاع رسانی بنده سمت و سو بدید و هی پست بذارید میتونید بگید جو منفی میتونید بگید بنده نباید اطلاع رسانی کنم هر جوری قدرتتون میرسه عمل کنید بنده وظیفه خودم دونستم اطلاع رسانی کنم که هر کسی خودش حساب و کتاب خودش رو داشته باشه که اینجور مسائل پیش نیاد و هیچ ربطی هم نه به جو منفی نداره نه هیچ چیز دیگری.... . هم من و هم خیلی از دوستان دیگه براشون پیش اومده و از اون به بعد خودشون حساب و کتاب خودشون رو هر روز چک میکنن تا از این مسائل براشون پیش نیاد از وقتی که اعتماد ها بواسطه همین قوانین از بین رفته.
شما هم هر جوری خودتون با افکار خودتون دلت میخواد برداشت کنید دوست گلم. بنده هم وظیفه خودم میدونم که هر جایی با بنده یا هر کسی موردی که نباید اینجور باشه اما پیش امده رو اطلاع رسانی کنم و افرادی منجمله شما هم میتونید بنشینید وهی بگید جو منفی داد و یا بگید سیاه نمایی کرد مسلما نفی از اطلاع ندادن بنده و دیگران میبرید که از این کلمات استفاده میکنید وگرنه اطلاع رسانی همیشه همه رو هوشیار میکنه حتی اگر مشکلی در جامعه ما پیش بیاد اینجور که شما با کلمانی مثل جو منفی استفاده میکنید پس هیچ کسی حق گفتنش رو نداره!!
توقع نداشته باشید که بنده بیام بگم بله 15 میلیون از حساب بنده برداشت شده بوده و با احترام به حساب بنده باز گرداند شده!! وقتی اصلا اینجور نبوده و خود بنده میدونم که اگر با ناراحتی بیان نمیکردم و مکرر اصرار اونها اصلا قبول نمیکردن و برگشت نمیزدن.
اولا ادعای شما بسیار عجیب تر از این هست که باورپذیر باشه
غیر ممکن هست برای مصارف شخصی از حساب مشتری برداشت بشه.
اینطور که شما میگین و مدرک دارین یک تخلف بزرگ و واضح انجام شده و براحتی میتونین شکایت کنین.
اگر هم شکایت نمیکنین من جای شما بودم،کمترین کتری.که میتونستم انجام بدم بستن کلیه حسابوهام از موسسه بود.
بعد میامدم و اینطور جو منفی علیه یک موسسه ایجاد میکردم.
مطمینم هرشهری هستید انتخاب های مطمینی برای سپزده گذاری.دارین و لازم نیست ارامش.رو ازوخودتون سلب کنین.
باز هم میگم....بروید شکایت کنید یا حداقل حساب خودتون رو ببندید.
وگرنه نوشتن بک ادعای باورناپذیر در یک انجمن،و از طرف یک شخص مجازی و بدون هویت مشخص،شک به تخریب موسسه رو بر میانگیزه
به نظرم خیلی کارخوبی کردید که اینجا مطرم کردیداز بنده هیج عذرخواهی نشده حتی بنده پرسیدم گفتند کارمند بانک برداشته نیاز داشته بعد از مدتی میخواسته بذاره سر جاش. حتی برگ برداشت هم به نام یک شخص دیگری خورده بود حتی اگر قانون بانک هم اینجور باشه هیچ شخص دیگری نمیتونه برگ برداشت رو برداره و به نام خودش از حساب دیگران برداشت کنه. به همین سادگی.
به نظرم خیلی کارخوبی کردید که اینجا مطرم کردیداز بنده هیج عذرخواهی نشده حتی بنده پرسیدم گفتند کارمند بانک برداشته نیاز داشته بعد از مدتی میخواسته بذاره سر جاش. حتی برگ برداشت هم به نام یک شخص دیگری خورده بود حتی اگر قانون بانک هم اینجور باشه هیچ شخص دیگری نمیتونه برگ برداشت رو برداره و به نام خودش از حساب دیگران برداشت کنه. به همین سادگی.