• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوست عزیز اولا شما از کجا میدونید بنده حسابمو نبستم!
دوما هم بنده و هم خیلی های دیگه بخاطر مشغله زندگی حوصله شکایت ندارن و اصلا هم نمیدونن کجا باید برن و حوصله الاف شدن ندارن این عیب ادارات ماست.
سوما جو منفی زمانی هست که برای بنده این مسئله پیش نیامده باشه و اومده باشم بگم ولی برای بنده پیش اومده و حتی پرینتشم دارم که از حسابم کسر شده و با گفتن خود بنده دوباره برگشت زده شده با همه نگرانی ها و استرس هایی که برای من داشت...که فکر نمیکنم اصلا حال و روز بنده رو در اون اوصافو احوالی که برداشت شده بود بتونید تصور کنید... پست جو منفی رو برای چی بکار میبرید قصد شما از بکار بردن جو منفی چی هست یعنی بنده دارم دروغ میگم از نظر شما!!

باز هم میگم شما اگر هزینه بنده رو میدید من میام هم مدرک دارم و هم هویت دارم و از حساب بنده برداشت شده و به علت اینکه نمیتونم کار و زندگیمو رها کنم نتوستم برم و پیگیری کنم پس بنابراین اینجور هم نیست که چون اینجا انجمنه و چون فردی بخاطر مشغله زندگی نمیتونه بره روزها و بلکه ماه ها الاف بشه اون هم چیزی که به قول شما اخرش میگن یا سهوی بوده یا میگن اشتباه چشمی بوده و به شما برگردونده شده هیچ کسی نمیاد بره خودشو الاف اینجور مسائل کنه

اما چرا اینجا بنده اومدم گفتم که کسایی که فرفی نمیکنه تو هر موسسه و بانکی حساب دارید خودتون حساب خودتون رو داشته باشید و هیچ اعتمادی نکنید چون برای بنده پیش اومده و برای دیگر دوستان هم در همه این 708 صفحه مسائلی پیش اومده که مطرح شده و بقیه ازش استفاده کردن.

باز هم میگم اینقدر که شما دارید با بنده بی دلیل بحث میکنید هیچ کسی بحث نکرد و همه فقط این رو دونستن که باید مراقب حساب و کتاب هاشون باشه بنده اگر میدونوستم شخصی میاد و میخواد هویت بنده و یه انجمن و کل فضای مجازی رو زیر سوال ببره که همه دروغ گو میشن چرا چون حتی حق گفتن مشکلات جامعه رو هم ندارن اصلا هیج پستی نمیدادم که شما بخواید این حرفا رو به بنده بزنید و هدف شما هم اطلاع رسانی نکردن هست و گرنه حتی در صفحات گذشته حتی دوستانی از بانکهای ملی و ملت هم برداشت نابجا رو داشتن و با مراجعه و با ناراحتی مجبور شده بودن برگشت بزنن اما به پست بنده که رسید فردی چون شما اومد و اسمشو گذاشت جو منفی!!!

اگر حساب رو بستین میتونم بپرسم کجا بردین؟
واکنش مدیر شعبه چی بود؟

برگشت خوردن از حساب عادی هست و قانونی
اما برداشت برای مصارف شخصی از حساب شخصی افراد و برداشت بارسند جعلی یا با امضا و هویت مغایر با صاحب حساب جرم هست و باید پیگیری بشه.
اگز هدف شما از گذاشتن این پست اگاهی دادن به افراد هست باید بگم ادعاتون باورناپذیر هست.
اگر اینطور بود حتما از شعبه شکایت کنید چون این کار دزدی هست

به نظرم خیلی کارخوبی کردید که اینجا مطرم کردید
اگه اسمش جو مفیه یکم جو منفی دادن برای اینکار لازمه که حواسشون بیادر جاش

به اسم یکی دیگه پول کشیده شده یعنی چی؟چراکارمند باید پول برداره به اسم کس دیگه؟حتی ازاین بنده خدا عذرخواهیم نکرند؟ایشون غر نزدند گله کردند وکاملا ب جا هم هست بنظرم منطقی نیست بخاطر یکی دو درصد سود بیشتر از این بداخلاقیها بکنند

شما کلاه خودت رو قاضی کن ببین میشه از حساب یک شخص.برای.مصارف شخصی پول برداشت کرد......هیچ عقل سلیمیواین ادعا رو نمیتونه بپذیره و اگر ایشون صادق هستند و مدرک دارن،میتونن براحتی شکایت کنن چون پول خوبی از راه شکایت نسیبشون میشه.
بخاطر یک کج زدن امضا برای برداشت کلی فرد رو اذیت میکنن بعد چطور به این صورت میشه برداشت کرد و حتی مدرک اون رو هم با کمال اعتماد بنفس حفظ کرد
تعجب میکنم چطور بدون هرگونه ایجاد سوالی این ادعای عجیب رو میپذیرید

چرا میگم جو منفی هست؟ برای اینکه ادعای بسیار بزرگ و غیر ممکنی.هست
این کار عین دزدی هست...شما هپ اگر دزد را میشناسید و هم بر علیهش مدرک دارین،شکایت و بستن حساب رو در اولویتتون قرار میدین یا ارشال پست اینچنین با جزییاتی که هرلحظه بیشتر.مشخص میشه و غیر واقعی تر؟

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
اگر حساب رو بستین میتونم بپرسم کجا بردین؟
واکنش مدیر شعبه چی بود؟

برگشت خوردن از حساب عادی هست و قانونی
اما برداشت برای مصارف شخصی از حساب شخصی افراد و برداشت بارسند جعلی یا با امضا و هویت مغایر با صاحب حساب جرم هست و باید پیگیری بشه.
اگز هدف شما از گذاشتن این پست اگاهی دادن به افراد هست باید بگم ادعاتون باورناپذیر هست.
اگر اینطور بود حتما از شعبه شکایت کنید چون این کار دزدی هست
وقتی مراجعه کردم در هربار سوال یک پاسخ متفاوت به بنده یه حرف متفاوتی تحویل دادند وقتی دیدند کوتاه نمیام و اتفاقا بنده هم حرف خود شما رو زدم و نهایتا اخرش بهم گفتند از این مسائل پیش میاد گفتنم چطور ممکنه پیش بیاد اخر سر گفتند بذار الان فیش برداشت را چک کنیم وبعد گفتند قرار بوده از حساب فرد دیگری برداشت بشه به علت مشابه بودن اعداد در شماره حساب از شما برداشت شده اشتباهات در شماره حساب بوده و بعد من گفتم یعنی شما شماره حساب و نام شخص رو چک نمیکنید گفتند گاهی بخاطر شلوغی چک نمیکنیم و فقط شماره حساب رو میزنیم بنده گفتم کار بسیار بدی میکنید که شماره حساب رو با نام فرد و امضاء مطابقت نمیدید و برداشت میکنید که بنده بیام با نگرانی و بعد برگشت بزنید.

یعنی هر جوری که بنده بخوام فکر کنم نه امضا ایشون با امضا بنده یکی بود نه نامش حتی اون شماره حساب هم بنده ندیدم واقعا درست میگن یا خیر اما به نظر من باید کارمند هر موسسه و یا بانک هر سه رو مطابقت بده و بعد برداشت رو انجام بده.
هدف بنده فقط و فقط هوشیار کردن دوستان بود حتی بنده وقتی شما گفتید جو منفی گفتم پس کاش اسمی از موسسه هم نبرده بودم که اینجور برداشت نمیشد.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
وقتی مراجعه کردم در هر پاسه به بنده یه حرف متفاوتی تحویل دادند وقتی دیدند کوتاه نمیام و اتفاقا بنده هم حرف خود شما رو زدم و نهایتا اخرش بهم گفتند از این مسائل پیش میاد گفتنم چطور ممکنه پیش بیاد اخر سر گفتند بذار الان فیش برداشت را چک کنیم وبعد گفتند قرار بوده از حساب فرد دیگری برداشت بشه به علت مشابه بودن اعداد در شماره حساب از شما برداشت شده اشتباهات در شماره حساب بوده و بعد من گفتم یعنی شما شماره حساب و نام شخص رو چک نمیکنید گفتند گاهی بخاطر شلوغی چک نمیکنیم و فقط شماره حساب رو میزنیم بنده گفتم کار بسیار بدی میکنید که شماره حساب رو با نام فرد و امضاء مطابقت نمیدید و برداشت میکنید که بنده بیام با نگرانی و بعد برگشت بزنید.

یعنی هر جوری که بنده بخوام فکر کنم نه امضا ایشون با امضا بنده یکی بود نه نامش حتی اون شماره حساب هم بنده ندیدم واقعا درست میگن یا خیر اما به نظر من باید کارمند هر موسسه و یا بانک هر سه رو مطابقت بده و بعد برداشت رو انجام بده.
هدف بنده فقط و فقط هوشیار کردن دوستان بود حتی بنده وقتی شما گفتید جو منفی گفتم پس کاش اسمی از موسسه هم نبرده بودم که اینجور برداشت نمیشد.
شکایت کردن کاری نداره تشریف می برید حراست سرپرستی در مرکز استان .اگر عمدی برداشت کرده باشن و سوءنیت داشته باشن به شدت باهاشون برخورد میشه.

Sent from my meizu m2 note

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
شکایت کردن کاری نداره تشریف می برید حراست سرپرستی در مرکز استان .اگر عمدی برداشت کرده باشن و سوءنیت داشته باشن به شدت باهاشون برخورد میشه.

Sent from my meizu m2 note

حالا بنده نمیتونم اثبات کنم این برداشت برای مصارف شخصی بوده یا اشتباه سهوی بوده یا عمدی چون همه جوره خواستن با یه جوابی بنده رو اروم کنن اما حتی هر جوری هم بخوای فکرشو بکنیم وقتی نه نام و نه نام خانوادگی و نه شماره حساب و نه امضا با هم مطابقت نداره چطور برداشت میشه شده باشه!!
باز هم میگم حتی مسلم بدونید شکایت هم بشه به علت های گوناگون گفته میشه اشتباه صورت گرفته یا چشمی یا سهوی یا هر جور چیزی که بانکی باشه و بنده نمیدونم و تمامش میکنند و فقط این وسط بنده وقت و هزینه از دستم رفته با کلی اعصاب خوردی. پس بهتره همگی خودمون حساب و کتاب ریال حسابمون رو داشته باشیم تا نتونه هیچ موسسه یا بانکی برداشت کنه و ما نفهمیم.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
به نظرم خیلی کارخوبی کردید که اینجا مطرم کردید
اگه اسمش جو مفیه یکم جو منفی دادن برای اینکار لازمه که حواسشون بیادر جاش

به اسم یکی دیگه پول کشیده شده یعنی چی؟چراکارمند باید پول برداره به اسم کس دیگه؟حتی ازاین بنده خدا عذرخواهیم نکرند؟ایشون غر نزدند گله کردند وکاملا ب جا هم هست بنظرم منطقی نیست بخاطر یکی دو درصد سود بیشتر از این بداخلاقیها بکنند
یعنی یه کارمند سه چیز رو باید مطابقت بنده نام و نام خانوادگی و شماره حساب و امضا یعنی با این همه تفاوت باز هم اشتباه ممکنه!!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
وقتی مراجعه کردم در هربار سوال یک پاسخ متفاوت به بنده یه حرف متفاوتی تحویل دادند وقتی دیدند کوتاه نمیام و اتفاقا بنده هم حرف خود شما رو زدم و نهایتا اخرش بهم گفتند از این مسائل پیش میاد گفتنم چطور ممکنه پیش بیاد اخر سر گفتند بذار الان فیش برداشت را چک کنیم وبعد گفتند قرار بوده از حساب فرد دیگری برداشت بشه به علت مشابه بودن اعداد در شماره حساب از شما برداشت شده اشتباهات در شماره حساب بوده و بعد من گفتم یعنی شما شماره حساب و نام شخص رو چک نمیکنید گفتند گاهی بخاطر شلوغی چک نمیکنیم و فقط شماره حساب رو میزنیم بنده گفتم کار بسیار بدی میکنید که شماره حساب رو با نام فرد و امضاء مطابقت نمیدید و برداشت میکنید که بنده بیام با نگرانی و بعد برگشت بزنید.

دوست عزیز....هدف برداشت شخصی برای نیاز کارمند بوده(فرموده اولیه خودتون) یا اشتباه در وارد کردن شماره حساب؟
اگر شماره حساب اشتباه وارد شده خطای سهوی و انسانی هست و مطابق با قوانین هم وجه به حساب شما برگشت میخوره و هم از حساب اصلی که باید کسر میشده،کسر میشه و هردو هم میتونه بدون اطلاع به مشتری باشه.
با اینکه باید چک کنن،اما تخلف نکردن و خطا سهوی بوده ممکن هست در هر بانکی هم پیش.بیاد و ربطی به موسسه خاصیویا بخاطر 2 درصد سود بیشتر نداره.

اینگونه اشتباهات ممکن هست هرجایی اتفاق بیافته و علتش هم فقط یکچیز هست:خطای انسانی و سهوی

یعنی یه کارمند سه چیز رو باید مطابقت بنده نام و نام خانوادگی و شماره حساب و امضا یعنی با این همه تفاوت باز هم اشتباه ممکنه!!!

اینطور که دوستمون در نهایت گفتن،شماره حساب در سیستم اشتباه وارد شده و دلیل تمام این اشکالات همین بوده....مشکل به راحتی و با اصلاح واریز و برداشت حل شده.
همیشه در.صورت بروز اینگونه اشتباهاتی ارامش رو حفظ کنین و با صبوری پیگیر باشین....کل فرایند مشاهده و اصلاح یک ساعت بیشتر نمیشه،نه نیازی به داد و بیداد کردن هست و نه ایجاد جو منفی بر علیه یک موسسه.....همین اشکال در بانک ملی هم ممکن هست اتفاق بیافته....سهوی هست و خطای انسانی....اگر از.قصد باشد سرقت هست

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من که با توجه به سابقه ای که از دوستمون در انجمن همسایه خصوصا تاپیک آسیاشت!!دارم(اگر همون آیدی شما باشین)،تا حالا پست غیر منطقی ازشون ندیدم یا حداقل به یاد ندارم، ولی بنظرم حداقل بابت همون 15 تومن پولتون که برداشت شده راحت برید سایت بانک مرکزی شکایت کنید و ببنید اونها چی بهتون جواب میدهند(والا شکایتش از شکایت سامانه وزارت ارتباطات که بنظرم کم شکایت نکردی،سخت تر نیست!!!) و ببنید بابت این برداشت سودتون کسر شده یا نه؟(با توجه به اینکه سود به کمتری مانده در روز تعلق میگیره،حداقل برای 25% حدود10 هزار تومان ازتون باید به ازای هر روز کسر شده باشه)اگر حساب کوتاه مدت بوده که سودش هم امروز واریز شده و معلومه که چقدر سود کسر شده یا نه؟ریحانه گستر مشیز بوده یاکارسازان؟
من مشابه این مورد3 سال پیش در کوثر برام پیش اومد البته 300 هزار تومن که همون روز برگشت خورد و گفتند اشتباهی میخواستیم از حساب فرد دیگری برداشت کنیم و از حساب شما برداشت شد...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من که با توجه به سابقه ای که از دوستمون در انجمن همسایه خصوصا تاپیک آسیاشت!!دارم(اگر همون آیدی شما باشین)،تا حالا پست غیر منطقی ازشون ندیدم یا حداقل به یاد ندارم، ولی بنظرم حداقل بابت همون 15 تومن پولتون که برداشت شده راحت برید سایت بانک مرکزی شکایت کنید و ببنید اونها چی بهتون جواب میدهند(والا شکایتش از شکایت سامانه وزارت ارتباطات که بنظرم کم شکایت نکردی،سخت تر نیست!!!) و ببنید بابت این برداشت سودتون کسر شده یا نه؟(با توجه به اینکه سود به کمتری مانده در روز تعلق میگیره،حداقل برای 25% حدود10 هزار تومان ازتون باید به ازای هر روز کسر شده باشه)اگر حساب کوتاه مدت بوده که سودش هم امروز واریز شده و معلومه که چقدر سود کسر شده یا نه؟ریحانه گستر مشیز بوده یاکارسازان؟
من مشابه این مورد3 سال پیش در کوثر برام پیش اومد البته 300 هزار تومن که همون روز برگشت خورد و گفتند اشتباهی میخواستیم از حساب فرد دیگری برداشت کنیم و از حساب شما برداشت شد...
تشکر از شما بابت پستتون
اتفاقا پیشنهاد خوبی دادید میتونم از پرینت حسابم یک ایمیل به بانک مرکزی بفرستم گرچه حتی سهوی بوده که بازم پذیرفتنش برام منطقی نیست چون سه چیز باید چک میشده موقع برداشت.
اما در هر حال ممنونم که بعضی دوستان هم همدلی میکنن و پیشنهادات خوبی میدهند نیت من از دادن این پست فقط هوشیاری بیشتر دوستان در ارتباط با حسابهاشون بود امیدوارم به هیچ کسی اینجور مسائل پیش نیاد.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
حالا بنده نمیتونم اثبات کنم این برداشت برای مصارف شخصی بوده یا اشتباه سهوی بوده یا عمدی چون همه جوره خواستن با یه جوابی بنده رو اروم کنن اما حتی هر جوری هم بخوای فکرشو بکنیم وقتی نه نام و نه نام خانوادگی و نه شماره حساب و نه امضا با هم مطابقت نداره چطور برداشت میشه شده باشه!!
باز هم میگم حتی مسلم بدونید شکایت هم بشه به علت های گوناگون گفته میشه اشتباه صورت گرفته یا چشمی یا سهوی یا هر جور چیزی که بانکی باشه و بنده نمیدونم و تمامش میکنند و فقط این وسط بنده وقت و هزینه از دستم رفته با کلی اعصاب خوردی. پس بهتره همگی خودمون حساب و کتاب ریال حسابمون رو داشته باشیم تا نتونه هیچ موسسه یا بانکی برداشت کنه و ما نفهمیم.

تشکر از شما بابت پستتون
اتفاقا پیشنهاد خوبی دادید میتونم از پرینت حسابم یک ایمیل به بانک مرکزی بفرستم گرچه حتی سهوی بوده که بازم پذیرفتنش برام منطقی نیست چون سه چیز باید چک میشده موقع برداشت.
اما در هر حال ممنونم که بعضی دوستان هم همدلی میکنن و پیشنهادات خوبی میدهند نیت من از دادن این پست فقط هوشیاری بیشتر دوستان در ارتباط با حسابهاشون بود امیدوارم به هیچ کسی اینجور مسائل پیش نیاد.

مسلم بدونین اشتباه سهوی بوده
کارمند بعد از تطابق امضا و هوییت شخص،بخاطر اشتباه در وارد کردن شماره حساب،از شما کسر کرده
در هر بانک بزرگی هم میتونه میتونه مشابه این پیش بیاد
اما نمیدونم چرا اول گفتین که کارمند برای برطرف کردن نیاز شخصی از حساب شما برداشت کرده؟؟؟؟

اطلاع رسانی شما خوب بوده،و نتیجه مهم ترش این هست که نگران نباشید،ممکن نیست کسی از.حساب شما با سند سازی برداشت کنه و هیچ کسی هم پاسخ گو نباشه.
هر تراکنش.بانکی قابل ارجاع هست و ثبت میشه و مدرک قوی برای هرنوع ادعای شما هست.پول شما در بانک یا موسسات مجاز محفوظ هست و احدی حق دستدرازی به اون رو نداره.

نیازی نبود اینطور از موسسه نام برد و اتفاق رو بصورت برداشت غیر قانونی مطرح کرد تا نام موسسه هم خدشه دار بشه.....البته تازه کار بودن کارمندان موسسه میتونه عامل این خطای سهوی باشه

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
ثامن ایمه آیا قابل اعتماده؟ چون مجوز نداره و تازگی ها به مجوز گرفتن گیر دادن ...نمی دونم پول توش بزارم یا نه...

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
مسلم بدونین اشتباه سهوی بوده
کارمند بعد از تطابق امضا و هوییت شخص،بخاطر اشتباه در وارد کردن شماره حساب،از شما کسر کرده
در هر بانک بزرگی هم میتونه میتونه مشابه این پیش بیاد
اما نمیدونم چرا اول گفتین که کارمند برای برطرف کردن نیاز شخصی از حساب شما برداشت کرده؟؟؟؟

اطلاع رسانی شما خوب بوده،و نتیجه مهم ترش این هست که نگران نباشید،ممکن نیست کسی از.حساب شما با سند سازی برداشت کنه و هیچ کسی هم پاسخ گو نباشه.
هر تراکنش.بانکی قابل ارجاع هست و ثبت میشه و مدرک قوی برای هرنوع ادعای شما هست.پول شما در بانک یا موسسات مجاز محفوظ هست و احدی حق دستدرازی به اون رو نداره.

نیازی نبود اینطور از موسسه نام برد و اتفاق رو بصورت برداشت غیر قانونی مطرح کرد تا نام موسسه هم خدشه دار بشه.....البته تازه کار بودن کارمندان موسسه میتونه عامل این خطای سهوی باشه
انشاالله همه این مشکلات حل بشه. اول به من گفتند خود کارمند احتمالا برداشت کرده درست میکنه بعد که گفتم مگه کارمند میتونه برداشت کنه بهم گفتند بذارید فیش برداشت رو بیاریم ببینیم .
در هر حال بنده برای بد نام کردن جایی نیتی نداشتم و ندارم و یا نیت کلی ام بد بودن موسسه نبود به هیچ وجه مخصوصا که مجوز هم داره. حتی بنده چند سال هست اینجا حساب داشتم و راضی بودم اما خب این مشکل که پیش امد امروز خیلی استرس داشتم و خیلی اذیت شدم و بخاطر همین هم بوده که ناراحت شدم و باعث شد اینجوری بشه. البته دلیل دیگرش هم اینکه مشتری مداری و دلجویی از مشتریان در اینگونه موارد باید بشه تا با دلی راضی از موسسه خارج بشن که مسلما تاثیر زیادی داره ولی از ما دلجویی و رفع نگرانی نشد و مطمئنا اگر میشد من اینجور ترسیده نمیشدم از این اتفاق بلکه اگر عذرخواهی و دلجویی شده بود به تعریف موسسه هم میپرداختم که با این اشتباه چه برخورد خوبی با من شده دوستان
امیدوارم طرز برخورد با همه مشتری ها با اخلاق و منش خوب انجام بشه تا استرس و نگرانی ها هم رفع بشه.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
انشاالله همه این مشکلات حل بشه. اول به من گفتند خود کارمند احتمالا برداشت کرده درست میکنه بعد که گفتم مگه کارمند میتونه برداشت کنه بهم گفتند بذارید فیش برداشت رو بیاریم ببینیم .
در هر حال بنده برای بد نام کردن جایی نیتی نداشتم و ندارم و یا نیت کلی ام بد بودن موسسه نبود به هیچ وجه مخصوصا که مجوز هم داره. حتی بنده چند سال هست اینجا حساب داشتم و راضی بودم اما خب این مشکل که پیش امد امروز خیلی استرس داشتم و خیلی اذیت شدم و بخاطر همین هم بوده که ناراحت شدم و باعث شد اینجوری بشه. البته دلیل دیگرش هم اینکه مشتری مداری و دلجویی از مشتریان در اینگونه موارد باید بشه تا با دلی راضی از موسسه خارج بشن که مسلما تاثیر زیادی داره ولی از ما دلجویی و رفع نگرانی نشد و مطمئنا اگر میشد من اینجور ترسیده نمیشدم از این اتفاق بلکه اگر عذرخواهی و دلجویی شده بود به تعریف موسسه هم میپرداختم که با این اشتباه چه برخورد خوبی با من شده دوستان
امیدوارم طرز برخورد با همه مشتری ها با اخلاق و منش خوب انجام بشه تا استرس و نگرانی ها هم رفع بشه.
داداش عزیز شما اصلا خودتونو رو ناراحت نکن همه کاربرهای این جام این موضوعو میدونن . شکایتم هم که تکلیفش مشخصه کو وقت کو حوصله اعصاب کو
اصلا ایشون چرا باید ببیاد دروغ بگه؟جیبش پر میشه؟ شکمش سیر میشه؟ 2درصد سود بیشتر میگیره؟
مگه ادم چقدر درماه پول درمیاره که بخواد 15میلیونشو یک روزه بده به اقایون؟
اصلا مگه توی این جامعه امروزی باهمه دله دزدی که هر روز یک موسسه گردن کلفتو میزننذ زمین برای کسی اعصاب مونده که این بنده خدا بخواد این طوری شکنجه روحی بشه؟ شاید برای بعضی ها 15میلیون چیزی نباشه و هی بخوان لاف پوشونی کنن و بگن سهوی بوده ولی برای ادمهای عادی 15هزارتومنم ارزش خودشو داره این بنده خدا اومد بعد کلی رنجش اینجا گلگی کرد اون وقت به دروقم متهم شد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
داداش عزیز شما اصلا خودتونو رو ناراحت نکن همه کاربرهای این جام این موضوعو میدونن . شکایتم هم که تکلیفش مشخصه کو وقت کو حوصله اعصاب کو
اصلا ایشون چرا باید ببیاد دروغ بگه؟جیبش پر میشه؟ شکمش سیر میشه؟ 2درصد سود بیشتر میگیره؟
مگه ادم چقدر درماه پول درمیاره که بخواد 15میلیونشو یک روزه بده به اقایون؟
اصلا مگه توی این جامعه امروزی باهمه دله دزدی که هر روز یک موسسه گردن کلفتو میزننذ زمین برای کسی اعصاب مونده که این بنده خدا بخواد این طوری شکنجه روحی بشه؟ شاید برای بعضی ها 15میلیون چیزی نباشه و هی بخوان لاف پوشونی کنن و بگن سهوی بوده ولی برای ادمهای عادی 15هزارتومنم ارزش خودشو داره این بنده خدا اومد بعد کلی رنجش اینجا گلگی کرد اون وقت به دروقم متهم شد

دوست عزیز.....مساله دروغ نیست
من به هیچ عنوان به ایشون تهمت دروغ نمیزنم....اما به شیطنتی که در این مطلب هست توجه کنید

برای یک خطای محتمل انسانی،نباید اخطار انچنانی داد و اینگونه هراس ایجاد کرد.
شما بفرمایید کدام شکنجه روحی؟
حتی کل زمان برطرف کردن مشکل ایشون یکساعت هم نشده باشه.....کار ایشان به دوندگی هم نرسیده؛پس چرا اخطار؟چرا تذکر؟چرا اینگونه دلهره در بقیه ایجاد کردن؟
چرا متهم کردن به برداشت بی اجازه......اتفاقی که کاملا غیر ممکن هست
نباید با ایجاد نگرانی بی مورد جو سازی کرد.

اینطوری که شما مطرح میکنین یعنی هرآن که بخواهند میتونن در این موسسه خاص در جیب شما دست ببرند......
درحالی که اینکار ناممکن هست....
حتی اگر کارمند پول شما را وردارد و از مملکت فرار کند،بانک یا موسسه موظف هست وجه برداشته شده با مدارک مجعول رو بازگرداند....مگر اینکه در ذهن توطعه پروران شما کل سیستم بانکی برای دست کردن در جیب مردم ساخته شده باشد.

شما هم دارید با ظرافت این اشتباه سهوی رو به منحل شدن موسسات غیر مجاز ارتباط می دهید که باز هم جو منفی ایجاد میکند
در حالی که اینجور اشتباهات در هر بانک معتبر و اسم و رسم داری میتواند بوجود بیاید
اصلا کسی که ناراضی هست و ترس دارد چرا در یک موسسه سپرده گذاری کند که بخواد اینطور جو منفی بر علیه اش ایجاد کند؟

Last edited:

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
بابادیگه این بحثو ادامه ندین دیگه:mad: تاپیک قفل میشه:general211: سرم درد گرفت:general208:
آخه مگه مملکت بی در و پیکره که 15000000 پونزده ملیون تومن الکی از حساب بردارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ایشون نمیفهمید هم به حسابش برگشت داده میشد .............................اگه اینطوری باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه....................

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
بابادیگه این بحثو ادامه ندین دیگه:mad: تاپیک قفل میشه:general211: سرم درد گرفت:general208:
آخه مگه مملکت بی در و پیکره که 15000000 پونزده ملیون تومن الکی از حساب بردارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه ایشون نمیفهمید هم به حسابش برگشت داده میشد .............................اگه اینطوری باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه....................
زیاد عصبانی نشو برا قلبت ضرر داره !

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
بچه ها ديروز رفتم صندوق کاردان بانک تجارت گفت سود واقعي 24 درصد هست ولي دو درصد خود شعبه بر ميداره

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
به قول دوستمون Erfan90ir سرمون درد گرفت . درباره بیشترین سود سپرده بگین بهتره.

mrkasasi

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان بانك و موسساتي كه يكساله قرارداد مي بندن مثل عسكريه يا ... قابليت واريز و برداشت دارن(بلوكه شدن بخشي از موجودي) يا كلا همه پول بلوكه ميشه؟

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
دوستان تا حالا کسی سایپا سرمایه گذاری کرده؟

طرح دهه فجر 28% سود مشارکت و 25% سود انصراف میده ، خواستم بدونم چقدر طول میکشه تا پولو بده؟

بالا