دوست عزیز اولا شما از کجا میدونید بنده حسابمو نبستم!
دوما هم بنده و هم خیلی های دیگه بخاطر مشغله زندگی حوصله شکایت ندارن و اصلا هم نمیدونن کجا باید برن و حوصله الاف شدن ندارن این عیب ادارات ماست.
سوما جو منفی زمانی هست که برای بنده این مسئله پیش نیامده باشه و اومده باشم بگم ولی برای بنده پیش اومده و حتی پرینتشم دارم که از حسابم کسر شده و با گفتن خود بنده دوباره برگشت زده شده با همه نگرانی ها و استرس هایی که برای من داشت...که فکر نمیکنم اصلا حال و روز بنده رو در اون اوصافو احوالی که برداشت شده بود بتونید تصور کنید... پست جو منفی رو برای چی بکار میبرید قصد شما از بکار بردن جو منفی چی هست یعنی بنده دارم دروغ میگم از نظر شما!!
باز هم میگم شما اگر هزینه بنده رو میدید من میام هم مدرک دارم و هم هویت دارم و از حساب بنده برداشت شده و به علت اینکه نمیتونم کار و زندگیمو رها کنم نتوستم برم و پیگیری کنم پس بنابراین اینجور هم نیست که چون اینجا انجمنه و چون فردی بخاطر مشغله زندگی نمیتونه بره روزها و بلکه ماه ها الاف بشه اون هم چیزی که به قول شما اخرش میگن یا سهوی بوده یا میگن اشتباه چشمی بوده و به شما برگردونده شده هیچ کسی نمیاد بره خودشو الاف اینجور مسائل کنه
اما چرا اینجا بنده اومدم گفتم که کسایی که فرفی نمیکنه تو هر موسسه و بانکی حساب دارید خودتون حساب خودتون رو داشته باشید و هیچ اعتمادی نکنید چون برای بنده پیش اومده و برای دیگر دوستان هم در همه این 708 صفحه مسائلی پیش اومده که مطرح شده و بقیه ازش استفاده کردن.
باز هم میگم اینقدر که شما دارید با بنده بی دلیل بحث میکنید هیچ کسی بحث نکرد و همه فقط این رو دونستن که باید مراقب حساب و کتاب هاشون باشه بنده اگر میدونوستم شخصی میاد و میخواد هویت بنده و یه انجمن و کل فضای مجازی رو زیر سوال ببره که همه دروغ گو میشن چرا چون حتی حق گفتن مشکلات جامعه رو هم ندارن اصلا هیج پستی نمیدادم که شما بخواید این حرفا رو به بنده بزنید و هدف شما هم اطلاع رسانی نکردن هست و گرنه حتی در صفحات گذشته حتی دوستانی از بانکهای ملی و ملت هم برداشت نابجا رو داشتن و با مراجعه و با ناراحتی مجبور شده بودن برگشت بزنن اما به پست بنده که رسید فردی چون شما اومد و اسمشو گذاشت جو منفی!!!
اگر حساب رو بستین میتونم بپرسم کجا بردین؟
واکنش مدیر شعبه چی بود؟
برگشت خوردن از حساب عادی هست و قانونی
اما برداشت برای مصارف شخصی از حساب شخصی افراد و برداشت بارسند جعلی یا با امضا و هویت مغایر با صاحب حساب جرم هست و باید پیگیری بشه.
اگز هدف شما از گذاشتن این پست اگاهی دادن به افراد هست باید بگم ادعاتون باورناپذیر هست.
اگر اینطور بود حتما از شعبه شکایت کنید چون این کار دزدی هست
به نظرم خیلی کارخوبی کردید که اینجا مطرم کردید
اگه اسمش جو مفیه یکم جو منفی دادن برای اینکار لازمه که حواسشون بیادر جاش
به اسم یکی دیگه پول کشیده شده یعنی چی؟چراکارمند باید پول برداره به اسم کس دیگه؟حتی ازاین بنده خدا عذرخواهیم نکرند؟ایشون غر نزدند گله کردند وکاملا ب جا هم هست بنظرم منطقی نیست بخاطر یکی دو درصد سود بیشتر از این بداخلاقیها بکنند
شما کلاه خودت رو قاضی کن ببین میشه از حساب یک شخص.برای.مصارف شخصی پول برداشت کرد......هیچ عقل سلیمیواین ادعا رو نمیتونه بپذیره و اگر ایشون صادق هستند و مدرک دارن،میتونن براحتی شکایت کنن چون پول خوبی از راه شکایت نسیبشون میشه.
بخاطر یک کج زدن امضا برای برداشت کلی فرد رو اذیت میکنن بعد چطور به این صورت میشه برداشت کرد و حتی مدرک اون رو هم با کمال اعتماد بنفس حفظ کرد
تعجب میکنم چطور بدون هرگونه ایجاد سوالی این ادعای عجیب رو میپذیرید
چرا میگم جو منفی هست؟ برای اینکه ادعای بسیار بزرگ و غیر ممکنی.هست
این کار عین دزدی هست...شما هپ اگر دزد را میشناسید و هم بر علیهش مدرک دارین،شکایت و بستن حساب رو در اولویتتون قرار میدین یا ارشال پست اینچنین با جزییاتی که هرلحظه بیشتر.مشخص میشه و غیر واقعی تر؟
Last edited: