سودش سه ماه یکباره؟24% حداقل سودیه که تضمین شده
تو این چند ماه تا 26 هم ریختن
شما اینده هم 25درصدی دارین؟
بنظرت کدوم بهتره داداش؟
سودش سه ماه یکباره؟24% حداقل سودیه که تضمین شده
تو این چند ماه تا 26 هم ریختن
باشه اصلا تو خوبی شما بحث نامرتبط نکن تا اخراج نشین از گروها و مجامع عمومی حالا بخای تهمت ناروا به دیگران بزنید 1مشت چرتا پرت دیگم بنویس تخلیه روانی بشی اصلا مهم نیست مهم اینه که دیگران قضاوت درست کنند موفق و سر بلند باشید ... درضمن گروه مال شخص خاصی نیست متعلق به اعضا با شخصیت گروه است کما اینکه در هر جایی چنتا فرد تخریبچی پیدا میشه و اینکه تو هر گروه داخل تلگرام قوانینش را رعایت نکنید اخراج میکنن و باعث ازرده شدن افکارشما و در صدد برامدن حرف و حدیث دروغین جهت تخریب افراد میبرین ...ولی دروغ و افترا کاره درستی نیست ازین گروه ها داخل تلگرام زیاده میتونی بری هر جا دیگه عضو بشی اصلا خودت گروه تشکیل بده چمیدونم اصلا تو خوبی هر کاره دیگه میخای بکن ..... شما گروه بزن منم ادد کن .لینکشم بزارید تا دوستان بیان ..این بحثا چیه مثل بچه ها عقده گشایی میکنی خدارا شکرمن تو وطنم هستم ...و هر کسی هر جا حرف میز نه فکر نکن حالا واقعیته شاید میخاسته طرف اطلاعاتش بره بالا که 1موضوعی بیان کرده ....شما چه ساده ای واقعا ضمن اینکه من خودم عضو قدیمیه این فرومم و از دست اندر کاران سایت و فرومشون ممنونم تلگرام و گروهاش زیاده چه ربطی به اینجا داره که به اینجا ارتباط میدید من خودم اینجا همیشه تو تموم موضوعات هستم و استفاده میکنم ....لطفا بدون تفکر حرف نزنید یا علی موفق و شاد باشیدقربان منم با شما و گروهتون و تفکرتون مشکل دارم
شدیم دو نفر شما وجه خوبی ندارین در این تاپیک
شما و الهه آتش یا همان آتنای گروه که خیلی با هم مچ بودین و تنها طرفدار الهه آتش وقتی بچه ها گفتن ایشون تبلیغ امضا میکنن با امضاش
و قرار شد ریپورت بدیم
الانم دارم میگم تبلیغ گروه رانده شدگان اینجا رو در اینجا
نکنین
ده بیست بار تبلیغ کردی بسه دیگه
بار دیگر تبلیغ کنی ریپورت همه بیست پست آخرت داده میشه
این تاپیک از قدیم بوده
شما بی هویت هستین حتی در تلگرام اسمتون مشخص نیست
من ظن کلاه برداری نسبت به شما و الهه آتش دارم
سرمایه شما و الهه آتش حداکثر هشتاد ملیون هست
که یه خونه قسطی در کرج هست
و اجاره دادین ادای ملیاردی در میارین
خواهشمندم یه عکس از حساب گردشگری بزارین
آمال شما خلاصه شده در قاچاقی رفتن و پناهنده شدن در آلمان مثل دوستتون والسلام
یه دوستی پیدا شه
یه گروه دیگه درست کنه بدون حضور این آقا و الهه آتش
اونم برای مواقع داون شدن اینجا یا صحبتهای خودمونی تر
قربان منم با شما و گروهتون و تفکرتون مشکل دارم
شما و الهه آتش یا همان آتنای گروه که خیلی با هم مچ بودین و تنها طرفدار الهه آتش وقتی بچه ها گفتن ایشون تبلیغ امضا میکنن با امضاش
و قرار شد ریپورت بدیم
نکنین
این تاپیک از قدیم بوده
یه دوستی پیدا شه
قربان منم با شما و گروهتون و تفکرتون مشکل دارم
و قرار شد ریپورت بدیم
نکنین
این تاپیک از قدیم بوده
یه دوستی پیدا شه
اگر از ابتدا بودید اون آقا که گفت عشق پاک کردن هستی و اخراج شد یادتون رفته؟با سلام. بنده از اولین روزها در این گروه عضو بودم و نهایت استفاده رو از اطلاعات اعضای محترم گروه تا به حال داشتم. عده ای از زمانی که من عضو بودم از گروه اخراج شدند که تمامی به علت رعایت نکردن قوانینی بوده است که به دفعات از طرف مدیر گروه تکرار شده بود. برای ادعاهایی که در پستتون کردید اگر مدرک موثق دارید به اشتراک بگذارد لطفآ.
شما 1گروه ایجاد کنید لینک بزارین بقیه بیایند منم استفاده میکنم تا بنده اون را ببندم دیگه بحثی نیست توش پول نیست منفعتی هم ندارد وسلام علیکماگر از ابتدا بودید اون آقا که گفت عشق پاک کردن هستی و اخراج شد یادتون رفته؟
مدیر در مورد هرچی صحبت میکنه، ولی اگر بقیه صحبت کنند احتمال اخراج هست،حقیقتاً خود مدیر باید رعایت کند تا دیگران رعایت کنند.
همه ی اعضا استفاده کردند، اما نارضایتی برخی به دنبال رفتار نامناسب مدیر ایجاد شده.
اگه مدیر حرف نا مرتبط بزنه یا زنگ استراحته یا علمیه! و مربوط به سود بانکی.
در مورد اخراج کسانی که حرف نامربوط میزنند هم تبعیض آمیز رفتار شده.
فقط نظرم را گفتم،یک گروه اصلاً ارزشی نداره.
سره منم گول مالیدن گفتن چند ماه قبل همش 24درصد میریختن ولی واسه منم 21.7ریختن 10میلسون داشتم 170ریختن ....منم قصد دارم ببندم حسابما ولیکن راهنمایی کنید ممنونمدوستان امروز کوثر سود صندوق رو واريز کرد در کمال تعجب وبا چند بار محاسبه سود شده 21/7 درصدکه قول موسسه 22 درصد بوده
سوالي دارم ميخام بدونم که من اگر بخام صندوق رو باطل کنم بايد حواسم به قيمت ابطال باشه و اون رو با قيمت خريدم قياس کنم؟دوستان کسي ميدونه. ضمنا برا مبلغ بالاي 100 تومن کجارو برا سود بيشتر پيشنهاد ميديد
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk
عسکریه ، دی ، حکمت کمترین کف رو دارن با سود 20%.با درود
این اطلاعات سپرده های کوتاه مدت رو از حدودا 10تا صفحه پیش دراوردم، هرجاش کم زیاده یا تغییری کرده بفرمایین که مقایسه واسه بقیه هم آسونتر شه. سپاس
دی 20% کف دو میلیون الی پنج میلیون تومان
قوامین 20% کف دو میلیون تومان
اقتصاد نوین 20% کف دو میلیون تومان
توسعه تعاون 20% کف دو میلیون تومان
مسکن 20%
حکمت ایرانیان 20%
آینده 19%
کوثر 19.5%
(صادرات ؟%)
الان بهترین گزینه برای سپرده گذاری کوتاه مدت، متصل به شتاب، کف پایین، پیامک و از هر لحاظ دیگه کدومه؟، بنده زیاد با سودهای بانکی آشنایی ندارم..
با سپاس فراوان از دوستانی که وقت میذارن، انشاالله واسه دیگران هم مفید باشه.
بانک باشه بهتره، کوثر رو هم همینطور نوشتم چون به نسبت بقیه به نظر بهتر میومد!عسکریه ، دی ، حکمت کمترین کف رو دارن با سود 20%.
شما سایت صندوق کوثر 1 برو قیمت خرید و فروش یکسان هست. فقط 2 هزارتومان پول ابطال میگیرن و پول همون موقع پول واریز می کنند.دوستان امروز کوثر سود صندوق رو واريز کرد در کمال تعجب وبا چند بار محاسبه سود شده 21/7 درصدکه قول موسسه 22 درصد بوده
سوالي دارم ميخام بدونم که من اگر بخام صندوق رو باطل کنم بايد حواسم به قيمت ابطال باشه و اون رو با قيمت خريدم قياس کنم؟دوستان کسي ميدونه. ضمنا برا مبلغ بالاي 100 تومن کجارو برا سود بيشتر پيشنهاد ميديد
اصلاح :با درود
این اطلاعات سپرده های کوتاه مدت رو از حدودا 10تا صفحه پیش دراوردم، هرجاش کم زیاده یا تغییری کرده بفرمایین که مقایسه واسه بقیه هم آسونتر شه. سپاس
دی 20% کف دو میلیون الی پنج میلیون تومان
قوامین 20% کف دو میلیون تومان
اقتصاد نوین 20% کف دو میلیون تومان
توسعه تعاون 20% کف دو میلیون تومان
مسکن 20%
حکمت ایرانیان 20%
آینده 19%
کوثر 19.5%
(صادرات ؟%)
الان بهترین گزینه برای سپرده گذاری کوتاه مدت، متصل به شتاب، کف پایین، پیامک و از هر لحاظ دیگه کدومه؟، بنده زیاد با سودهای بانکی آشنایی ندارم..
با سپاس فراوان از دوستانی که وقت میذارن، انشاالله واسه دیگران هم مفید باشه.
طبق گفته ی دوستمون در چند صفحه قبل کف 20 میلیون 20% میده و زیر 20 میل 10% میشه.تجارت هم روزشمار 20 ميده البته کف رو نميدونم