دوستان موسسه نور مطمئن هست؟
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk
مجوز رسمی از بانک مرکزی داره و از این نظر مطمئن هست.
در صندوق ضمانت سپرده هم اسمش اومده.
Sent from my E5823 using Tapatalk
دوستان موسسه نور مطمئن هست؟
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk
جدیدا حساب باز کردید؟
خب من جلوتر که اومدم دیدم سوال من( اینکه کی باز کردید) رو چند نفر دیگه هم قبلش پرسیدن و شما هم زحمت کشیدین و پاسخ دادین برای همین ویرایش کردم پستم رو فقط اینکه خبر ندارید هنوز هم این طرح رو داره؟من تو بانک پاسارگاد 1 ساله ویژه ( بتونی بعد از یک ماه بدون جریمه پولتو برداری ) 22 % باز کردم
عسکریه 23 باز میکنه و قبل از موعد عم برداری 22 حساب میکنه.بهترین گزینست چون هم مجوز داره و هم عضو شتابه
من اکیدا به همه دوستان توصیه میکنم در درجه اول بانک های دولتی و بعد خصوصی، حتی الامکان سعی کنید سراغ موسسات نرید، اینکه مجوز دارند متاسفانه دردی رو دوا نمیکنه، بطور کلی لول و سطح مجوز"موسسه" به لحاظ پشتوانه و امنیت سرمایه با "بانک" متفاوته مگه همین موسساتی که طی چند سال اخیر ورشکست کردن و ملت رو بیچاره، مگر بدون مجوز کار میکردن؟ کسی بود پاسخگو باشه؟ موسسه میزان که لابد یادتونه؟ مال قوه قضائیه بود برید سرنوشتش رو بخونید !
این دو سه درصد سود بیشتر تفاوت فاحشی رو ایجاد نمیکنه که بخاطرش کل سرمایتون رو به خطر بندازید.
میزان و ثامن الحجج و خیلی موسسات خود خوانده دیگه در واقع تعاونی اعتباری بودن و تحت نظارت بانک مرکزی نبودن و مجوز نداشتن.همه موسسات مجوز دار عضو صندوق ضمانت سرمایه گذاری هستن.من اکیدا به همه دوستان توصیه میکنم در درجه اول بانک های دولتی و بعد خصوصی، حتی الامکان سعی کنید سراغ موسسات نرید، اینکه مجوز دارند متاسفانه دردی رو دوا نمیکنه، بطور کلی لول و سطح مجوز"موسسه" به لحاظ پشتوانه و امنیت سرمایه با "بانک" متفاوته مگه همین موسساتی که طی چند سال اخیر ورشکست کردن و ملت رو بیچاره، مگر بدون مجوز کار میکردن؟ کسی بود پاسخگو باشه؟ موسسه میزان که لابد یادتونه؟ مال قوه قضائیه بود برید سرنوشتش رو بخونید !
این دو سه درصد سود بیشتر تفاوت فاحشی رو ایجاد نمیکنه که بخاطرش کل سرمایتون رو به خطر بندازید.
خب من جلوتر که اومدم دیدم سوال من( اینکه کی باز کردید) رو چند نفر دیگه هم قبلش پرسیدن و شما هم زحمت کشیدین و پاسخ دادین برای همین ویرایش کردم پستم رو فقط اینکه خبر ندارید هنوز هم این طرح رو داره؟
من اکیدا به همه دوستان توصیه میکنم در درجه اول بانک های دولتی و بعد خصوصی، حتی الامکان سعی کنید سراغ موسسات نرید، اینکه مجوز دارند متاسفانه دردی رو دوا نمیکنه، بطور کلی لول و سطح مجوز"موسسه" به لحاظ پشتوانه و امنیت سرمایه با "بانک" متفاوته مگه همین موسساتی که طی چند سال اخیر ورشکست کردن و ملت رو بیچاره، مگر بدون مجوز کار میکردن؟ کسی بود پاسخگو باشه؟ موسسه میزان که لابد یادتونه؟ مال قوه قضائیه بود برید سرنوشتش رو بخونید !
بانک کشاورزی؟۲۲؟والا من اصلا به اين موسسات مالي و اعتباري اعتماد نداشتم و پيگير بانك هاي خوب بودم كه آخر هم رفتم و اينجا باز كردم ، راس ساعت 12 شب , سود به حيابتون واريز ميشه و هر وقت هم بخواين برش ميداريد .
نه والا الان اطلاعي ندارم اما برادرم تو بانك كشاورزي شعبه وليعصر نزديك محل كارش حساب باز كرده روز شمار 22 % ميده و كف پول خاصي هم نداره
البته توجه کنین ۲ درصد نیست،بین ۴ تا ۸ درصد هست.نظر شخصي منم همينه و ١٠٠% موافقم
خدمات فوق العاده بهتر اطمينان خاطر بسيار بيشتر ، آدم 50 ميل ميزاره اون موسسات واقعا شب خوابش نميبره ، بانك هم مطمئن تره هم الان داره 2 درصد كمتر ميده ،
يعني ميليوني در ماه 1,600 تومن فرقش هست ، آيا ارزش داره ؟!
بانک کشاورزی؟۲۲؟
کوتاه مدت روزشمار یا سپرده یک ساله؟
بنظرم ۲۲ کشاورزی صندوق باشه،چون قبلا هم بنرشو دیدم
صندوق بانک کشاورزی هم ضمانت سود آوری نداره
البته توجه کنین ۲ درصد نیست،بین ۴ تا ۸ درصد هست.
اگه خواستی آرمان بزاری چک کن حتما فرشتگان باشهمنم مایلم در باره ارمان بیشتر بودونم
یک مدتی خیلی اسمشو میشندیدیم سودهای خوبی هم میداد
کسی اماری داره الان چقدر میده یکساله20 میلیون؟
ارش خاناگه خواستی آرمان بزاری چک کن حتما فرشتگان باشه
بالای ۵۰میلیون ۳۲٪ میده
زیر ۵۰ فکر کنم ۲۷-۲۸ باشه
بیخوده سمتش نرو.بچه ها کسی از گنجینه سپهر بانک صادرات اطلاع داره؟حداقل چند باید بذاری و چقدر سود میدن؟
از سال ۸۸ باهاشون کار کردم و مشکل نداشتمارش خان
شما مشکلی نداشتی تا حالا باهاشون؟
گنجینه سپهر حسابی هست که برای جمع آوری مبالغ خرد برای پس انداز آینده هست.بچه ها کسی از گنجینه سپهر بانک صادرات اطلاع داره؟حداقل چند باید بذاری و چقدر سود میدن؟
حساب یکساله هست و از سود ۲۰ درصد شروع میشه و هر سه کاه یک درصد سود اضافی رو میریزه تا به ۲۴ درصد برسهدوستان 24 درصد ایران زمین چجوریه ؟
جاااااااااااان؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟ رعـــــــایت کنم؟!!!! دقیقا چی رو باید رعایت کنم عزیز دل؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز،لطفا کمی رعایت کنین
درست هست بین موسسه مجاز و بانک تفاوت هست و موسسه ریسک بیشتری داره،اما خدمت شما عرض کنم تا بحال هیچ موسسه مجازی دچار مشکل نشده
پس لطفا جو سازی نکنید.
نه میزان،نه ثامن الحجج هیچ وقت مجوز رسمی نداشتن و هیچ وقت در صندوق ضمانت سپرده حساب نداشتن.
اتفاقا داشتن مجوز از نظر امنیت خیلی تفاوت ایجاد میکنه.
و الیته که بین ۲۰ و ۲۵ خیلی تفاوت هست،اما عقل حکم میکنه همه سرمایه یکجا قرار نگیره.