• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان موسسه نور مطمئن هست؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

مجوز رسمی از بانک مرکزی داره و از این نظر مطمئن هست.
در صندوق ضمانت سپرده هم اسمش اومده.

Sent from my E5823 using Tapatalk

• Like
Reactions: L+X

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
الان نور برا مبالغ بالا چند درصد سود ميده روزشمار هست؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

• Like

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
من تو بانک پاسارگاد 1 ساله ویژه ( بتونی بعد از یک ماه بدون جریمه پولتو برداری ) 22 % باز کردم
خب من جلوتر که اومدم دیدم سوال من( اینکه کی باز کردید) رو چند نفر دیگه هم قبلش پرسیدن و شما هم زحمت کشیدین و پاسخ دادین برای همین ویرایش کردم پستم رو فقط اینکه خبر ندارید هنوز هم این طرح رو داره؟

Last edited:
  • Like

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
عسکریه 23 باز میکنه و قبل از موعد عم برداری 22 حساب میکنه.بهترین گزینست چون هم مجوز داره و هم عضو شتابه

من اکیدا به همه دوستان توصیه میکنم در درجه اول بانک های دولتی و بعد خصوصی، حتی الامکان سعی کنید سراغ موسسات نرید، اینکه مجوز دارند متاسفانه دردی رو دوا نمیکنه، بطور کلی لول و سطح مجوز"موسسه" به لحاظ پشتوانه و امنیت سرمایه با "بانک" متفاوته مگه همین موسساتی که طی چند سال اخیر ورشکست کردن و ملت رو بیچاره، مگر بدون مجوز کار میکردن؟ کسی بود پاسخگو باشه؟ موسسه میزان که لابد یادتونه؟ مال قوه قضائیه بود برید سرنوشتش رو بخونید !
این دو سه درصد سود بیشتر تفاوت فاحشی رو ایجاد نمیکنه که بخاطرش کل سرمایتون رو به خطر بندازید.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من اکیدا به همه دوستان توصیه میکنم در درجه اول بانک های دولتی و بعد خصوصی، حتی الامکان سعی کنید سراغ موسسات نرید، اینکه مجوز دارند متاسفانه دردی رو دوا نمیکنه، بطور کلی لول و سطح مجوز"موسسه" به لحاظ پشتوانه و امنیت سرمایه با "بانک" متفاوته مگه همین موسساتی که طی چند سال اخیر ورشکست کردن و ملت رو بیچاره، مگر بدون مجوز کار میکردن؟ کسی بود پاسخگو باشه؟ موسسه میزان که لابد یادتونه؟ مال قوه قضائیه بود برید سرنوشتش رو بخونید !
این دو سه درصد سود بیشتر تفاوت فاحشی رو ایجاد نمیکنه که بخاطرش کل سرمایتون رو به خطر بندازید.

دوست عزیز،لطفا کمی رعایت کنین
درست هست بین موسسه مجاز و بانک تفاوت هست و موسسه ریسک بیشتری داره،اما خدمت شما عرض کنم تا بحال هیچ موسسه مجازی دچار مشکل نشده
پس لطفا جو سازی نکنید.
نه میزان،نه ثامن الحجج هیچ وقت مجوز رسمی نداشتن و هیچ وقت در صندوق ضمانت سپرده حساب نداشتن.

اتفاقا داشتن مجوز از نظر امنیت خیلی تفاوت ایجاد میکنه.

و الیته که بین ۲۰ و ۲۵ خیلی تفاوت هست،اما عقل حکم میکنه همه سرمایه یکجا قرار نگیره.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
میزان و ثامن الحجج و خیلی موسسات خود خوانده دیگه در واقع تعاونی اعتباری بودن و تحت نظارت بانک مرکزی نبودن و مجوز نداشتن.همه موسسات مجوز دار عضو صندوق ضمانت سرمایه گذاری هستن.
موسسه عسکریه هر موقع اراده کنید سپرده شما رو پس میده.یه بار امتحانشون کردم تا پای ابطال سپرده رفتم و بعد گفتم پشمون شدم خیلی منطقی و مشتری مدار برخورد کردن.

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142
خب من جلوتر که اومدم دیدم سوال من( اینکه کی باز کردید) رو چند نفر دیگه هم قبلش پرسیدن و شما هم زحمت کشیدین و پاسخ دادین برای همین ویرایش کردم پستم رو فقط اینکه خبر ندارید هنوز هم این طرح رو داره؟

والا من اصلا به اين موسسات مالي و اعتباري اعتماد نداشتم و پيگير بانك هاي خوب بودم كه آخر هم رفتم و اينجا باز كردم ، راس ساعت 12 شب , سود به حيابتون واريز ميشه و هر وقت هم بخواين برش ميداريد .
نه والا الان اطلاعي ندارم اما برادرم تو بانك كشاورزي شعبه وليعصر نزديك محل كارش حساب باز كرده روز شمار 22 % ميده و كف پول خاصي هم نداره

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142

نظر شخصي منم همينه و ١٠٠% موافقم
خدمات فوق العاده بهتر اطمينان خاطر بسيار بيشتر ، آدم 50 ميل ميزاره اون موسسات واقعا شب خوابش نميبره ، بانك هم مطمئن تره هم الان داره 2 درصد كمتر ميده ،
يعني ميليوني در ماه 1,600 تومن فرقش هست ، آيا ارزش داره ؟!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
والا من اصلا به اين موسسات مالي و اعتباري اعتماد نداشتم و پيگير بانك هاي خوب بودم كه آخر هم رفتم و اينجا باز كردم ، راس ساعت 12 شب , سود به حيابتون واريز ميشه و هر وقت هم بخواين برش ميداريد .
نه والا الان اطلاعي ندارم اما برادرم تو بانك كشاورزي شعبه وليعصر نزديك محل كارش حساب باز كرده روز شمار 22 % ميده و كف پول خاصي هم نداره
بانک کشاورزی؟۲۲؟
کوتاه مدت روزشمار یا سپرده یک ساله؟
بنظرم ۲۲ کشاورزی صندوق باشه،چون قبلا هم بنرشو دیدم
صندوق بانک کشاورزی هم ضمانت سود آوری نداره
نظر شخصي منم همينه و ١٠٠% موافقم
خدمات فوق العاده بهتر اطمينان خاطر بسيار بيشتر ، آدم 50 ميل ميزاره اون موسسات واقعا شب خوابش نميبره ، بانك هم مطمئن تره هم الان داره 2 درصد كمتر ميده ،
يعني ميليوني در ماه 1,600 تومن فرقش هست ، آيا ارزش داره ؟!
البته توجه کنین ۲ درصد نیست،بین ۴ تا ۸ درصد هست.

T_E_X_A_S

Registered User
لایک‌ها
142
بانک کشاورزی؟۲۲؟
کوتاه مدت روزشمار یا سپرده یک ساله؟
بنظرم ۲۲ کشاورزی صندوق باشه،چون قبلا هم بنرشو دیدم
صندوق بانک کشاورزی هم ضمانت سود آوری نداره

البته توجه کنین ۲ درصد نیست،بین ۴ تا ۸ درصد هست.

من اين كشاورزي رو با جزئيات حتما از برادرم ميپرسم ميام اينجا اطلاع ميدم ، درسته و نظر شما كاملا مقبول و مورد احترام ، من به شخصه براي پولي كه زحمت كشيدم و تلاش كردم نميريزم تو جيب يه موسسه كه كلا ١٠ تا شعبه داره تو ايران !!!
بانك آينده هم طرح سبدش 25 درصد ميداد كه هر سه ماه واريز سودش بود ، نميزونم هنوز هست يا نه كفش هم 10 تومن

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
منم مایلم در باره ارمان بیشتر بودونم
یک مدتی خیلی اسمشو میشندیدیم سودهای خوبی هم میداد
کسی اماری داره الان چقدر میده یکساله20 میلیون؟
اگه خواستی آرمان بزاری چک کن حتما فرشتگان باشه
بالای ۵۰میلیون ۳۲٪ میده
زیر ۵۰ فکر کنم ۲۷-۲۸ باشه

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
بچه ها کسی از گنجینه سپهر بانک صادرات اطلاع داره؟حداقل چند باید بذاری و چقدر سود میدن؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ارش خان
شما مشکلی نداشتی تا حالا باهاشون؟
از سال ۸۸ باهاشون کار کردم و مشکل نداشتم
ولی معلومه ریسکس از بانک و موسسه مجاز بیشتره
البته به احتمال زیاد مجوز نهاییش به زودی صادر میشه

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
حالا یه چیزیم هست
هرموسسه ای مجوز گزفت دیگه سود بالا نمیده
همین نور تا پارسال 32میداد الان میگه حدداکثر25
الان اگر32ازمان بازکنی بعدم مجوز بگیره سرجاشه دیگه سودت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بچه ها کسی از گنجینه سپهر بانک صادرات اطلاع داره؟حداقل چند باید بذاری و چقدر سود میدن؟
گنجینه سپهر حسابی هست که برای جمع آوری مبالغ خرد برای پس انداز آینده هست.
فعلا با این سود هایی که بانک ها میدن و سود ۲۰ درصد گنجینه که خودش گفته هرسال بستگی به اعلام بانک مرکزی داره،چندان برای سرمایه گذاری جذاب نیست.
وگرنه ایده خوبیه و بانک های دیگه مثل آینده،مسکن،کشاورزی نمونه هایی مثل این رو دارن
دوستان 24 درصد ایران زمین چجوریه ؟
حساب یکساله هست و از سود ۲۰ درصد شروع میشه و هر سه کاه یک درصد سود اضافی رو میریزه تا به ۲۴ درصد برسه
کفش فکر کنم ۲۰م باشه

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
دوست عزیز،لطفا کمی رعایت کنین
درست هست بین موسسه مجاز و بانک تفاوت هست و موسسه ریسک بیشتری داره،اما خدمت شما عرض کنم تا بحال هیچ موسسه مجازی دچار مشکل نشده
پس لطفا جو سازی نکنید.
نه میزان،نه ثامن الحجج هیچ وقت مجوز رسمی نداشتن و هیچ وقت در صندوق ضمانت سپرده حساب نداشتن.

اتفاقا داشتن مجوز از نظر امنیت خیلی تفاوت ایجاد میکنه.

و الیته که بین ۲۰ و ۲۵ خیلی تفاوت هست،اما عقل حکم میکنه همه سرمایه یکجا قرار نگیره.

جاااااااااااان؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟ رعـــــــایت کنم؟!!!! دقیقا چی رو باید رعایت کنم عزیز دل؟؟؟؟؟؟؟؟
جووو سازی !!!!!!!:general611::general611::general611:
جو چی؟ کشک چی؟؟؟
شما ظاهرا حالتون خوش نیست گرامی !!!؟؟؟
نکنه "خیال" کردی بانک های دولتی و خصوصی ملک طلق پدر بنده هستن که من اومدم اینجا علیه موسسه ای که احیانا شما توش سرمایه گذاری کردین به قول شما جووووووو بدم تا ورشکست بشه و سرمایش بیاد به جیب بنده و بابام ؟؟؟!!!!
خداوکیلی راست میگن که ایرانیا توهم توطئه دارن !!! نکنه شمام به دستان پشت پرده و جمشید بسم الله و ... معتقدی؟؟
بنده "صرفا" نظر شخصیم رو بنا بر وقایع اخیر در رابطه با اولویت سرمایه گذاری بیان کردم! شما هم مختارید نظرتون رو بیان کنید ! همین !
شما که اینقدر نگران و مضطرب هستی که "خیال" میکنی با یک پاراگراف نوشته بنده "جووو" ایجاد میشه و موسسه ای که توش سرمایه گذاشتی ورشکست میکنه بهتره همین فردا بری و سرمایتو بکشی بیرون عزیز دل! باور کن به عوارض روحی و روانی ناشی از این توهم و نگرانی که بعدا گریبوتنو میگیره نمی ارزه !!!!
اصلا اون موسسه ای که "جو" نوشته بنده در تاپیک هفتصد صفحه ای پرشین تولز بگیرتش از همین الان تکلیفش معلومه! والا به خدا !!!
لابد صبح تا شب هم داری اینجا رو رصد میکنی که اگه کاربران به قول شما "رعایت نکردن" و خدای ناکرده "جو دادن" تذکر بدی ورشکست نشن موسسات!!!
یعنی بعضی وقتا چیزایی آدم میبینه که برق سه فاز از کلش میپره تو این فروم !

بالا