جاااااااااااان؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟ رعـــــــایت کنم؟!!!! دقیقا چی رو باید رعایت کنم عزیز دل؟؟؟؟؟؟؟؟
جووو سازی !!!!!!!:general611::general611::general611:
جو چی؟ کشک چی؟؟؟
شما ظاهرا حالتون خوش نیست گرامی !!!؟؟؟
نکنه "خیال" کردی بانک های دولتی و خصوصی ملک طلق پدر بنده هستن که من اومدم اینجا علیه موسسه ای که احیانا شما توش سرمایه گذاری کردین به قول شما جووووووو بدم تا ورشکست بشه و سرمایش بیاد به جیب بنده و بابام ؟؟؟!!!!
خداوکیلی راست میگن که ایرانیا توهم توطئه دارن !!! نکنه شمام به دستان پشت پرده و جمشید بسم الله و ... معتقدی؟؟
بنده "صرفا" نظر شخصیم رو بنا بر وقایع اخیر در رابطه با اولویت سرمایه گذاری بیان کردم! شما هم مختارید نظرتون رو بیان کنید ! همین !
شما که اینقدر نگران و مضطرب هستی که "خیال" میکنی با یک پاراگراف نوشته بنده "جووو" ایجاد میشه و موسسه ای که توش سرمایه گذاشتی ورشکست میکنه بهتره همین فردا بری و سرمایتو بکشی بیرون عزیز دل! باور کن به عوارض روحی و روانی ناشی از این توهم و نگرانی که بعدا گریبوتنو میگیره نمی ارزه !!!!
اصلا اون موسسه ای که "جو" نوشته بنده در تاپیک هفتصد صفحه ای پرشین تولز بگیرتش از همین الان تکلیفش معلومه! والا به خدا !!!
لابد صبح تا شب هم داری اینجا رو رصد میکنی که اگه کاربران به قول شما "رعایت نکردن" و خدای ناکرده "جو دادن" تذکر بدی ورشکست نشن موسسات!!!
یعنی بعضی وقتا چیزایی آدم میبینه که برق سه فاز از کلش میپره تو این فروم !
رعایت کردن قالب نکردن دروغ.
شما نظر شخصی رو گفتین؛اما نظر شما به دروغ آمیخته هست.
شما گفتین ثامن الحجج و میزان که دچاردبحران شدند،دارایدمجوز از سوی بانک مرکزی بودند.درحالی که همه منابع رو مطالعه کمید،هیچ وقت بانک مرکزی به این تعاونی ها مجوز نداده بود و اصولا دردسر ثامن الحجج هم همین هست.
پس اگر قرار هست نظری در یک مکان عمومی منتشر بشه،با دروغ آمیخته نباشه.
این نوع انتشار مطالب کذب رو جو سازی میگن.
مشکل من با موسسه خاصی نیست،چون سرمایه قابل توجهی توی این موسسات ندارم
ضمنا نیاز به رصد هم نیست،چون تکنولوژی پیشرفت کرده و مطالب مهم از طریق ایمیل یا taptalk روی گوشی های هوشمند ارسال میشه،همینطور که الان نقل قول شما از من،روی گوشیم اومد.
و واقعا راست میگین توی این انجمن آدم چیزهایی رو میبینه که برقثسه فازداز کله اش میپره،مثل کسی که مطلب کذب منتشر میکنه اما بجای اصلاح اون،طلب کار هم میشه.
Sent from my E5823 using Tapatalk