• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
جاااااااااااان؟؟؟؟؟ چیکار کنم؟ رعـــــــایت کنم؟!!!! دقیقا چی رو باید رعایت کنم عزیز دل؟؟؟؟؟؟؟؟
جووو سازی !!!!!!!:general611::general611::general611:
جو چی؟ کشک چی؟؟؟
شما ظاهرا حالتون خوش نیست گرامی !!!؟؟؟
نکنه "خیال" کردی بانک های دولتی و خصوصی ملک طلق پدر بنده هستن که من اومدم اینجا علیه موسسه ای که احیانا شما توش سرمایه گذاری کردین به قول شما جووووووو بدم تا ورشکست بشه و سرمایش بیاد به جیب بنده و بابام ؟؟؟!!!!
خداوکیلی راست میگن که ایرانیا توهم توطئه دارن !!! نکنه شمام به دستان پشت پرده و جمشید بسم الله و ... معتقدی؟؟
بنده "صرفا" نظر شخصیم رو بنا بر وقایع اخیر در رابطه با اولویت سرمایه گذاری بیان کردم! شما هم مختارید نظرتون رو بیان کنید ! همین !
شما که اینقدر نگران و مضطرب هستی که "خیال" میکنی با یک پاراگراف نوشته بنده "جووو" ایجاد میشه و موسسه ای که توش سرمایه گذاشتی ورشکست میکنه بهتره همین فردا بری و سرمایتو بکشی بیرون عزیز دل! باور کن به عوارض روحی و روانی ناشی از این توهم و نگرانی که بعدا گریبوتنو میگیره نمی ارزه !!!!
اصلا اون موسسه ای که "جو" نوشته بنده در تاپیک هفتصد صفحه ای پرشین تولز بگیرتش از همین الان تکلیفش معلومه! والا به خدا !!!
لابد صبح تا شب هم داری اینجا رو رصد میکنی که اگه کاربران به قول شما "رعایت نکردن" و خدای ناکرده "جو دادن" تذکر بدی ورشکست نشن موسسات!!!
یعنی بعضی وقتا چیزایی آدم میبینه که برق سه فاز از کلش میپره تو این فروم !

رعایت کردن قالب نکردن دروغ.
شما نظر شخصی رو گفتین؛اما نظر شما به دروغ آمیخته هست.
شما گفتین ثامن الحجج و میزان که دچاردبحران شدند،دارایدمجوز از سوی بانک مرکزی بودند.درحالی که همه منابع رو مطالعه کمید،هیچ وقت بانک مرکزی به این تعاونی ها مجوز نداده بود و اصولا دردسر ثامن الحجج هم همین هست.
پس اگر قرار هست نظری در یک مکان عمومی منتشر بشه،با دروغ آمیخته نباشه.
این نوع انتشار مطالب کذب رو جو سازی میگن.
مشکل من با موسسه خاصی نیست،چون سرمایه قابل توجهی توی این موسسات ندارم
ضمنا نیاز به رصد هم نیست،چون تکنولوژی پیشرفت کرده و مطالب مهم از طریق ایمیل یا taptalk روی گوشی های هوشمند ارسال میشه،همینطور که الان نقل قول شما از من،روی گوشیم اومد.

و واقعا راست میگین توی این انجمن آدم چیزهایی رو میبینه که برقثسه فازداز کله اش میپره،مثل کسی که مطلب کذب منتشر میکنه اما بجای اصلاح اون،طلب کار هم میشه.

Sent from my E5823 using Tapatalk

نوگل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
جناب ثامن الحجج اسمش تو سایت بانک مرکزی بود به عنوان در حال تاسیس که به هر دلیلیکه خدا داند.....این مسایل پیش امد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
جناب ثامن الحجج اسمش تو سایت بانک مرکزی بود به عنوان در حال تاسیس که به هر دلیلیکه خدا داند.....این مسایل پیش امد
جناب،در حال تاسیس با مجاز خیلی فرق داره.
در ضمن در صندوق ضمانت سپرده هم عضو نبوده.
یادمون باشه بانک آینده هم اسمش بعنوان در شرف تاسیس بود و بعدا مجوز گرفت.

ضما اسم بردن رو با مجوز رسمی که سند خورده یکی میدونین در صورتی که اینطور نیست.
اسم رو راحت میشه پاک کرد،اما مجوز رسمی رو تنها در صورت تخلف و بعنوان مجازات آخر اون هم با تشریفات میشه لغو کزد نه یکشبه.
باز هم میگم با این گفته ها که راست و دروغ به هم آمیخته هست،خواسته یا ناخواسته "جوسازی" صورت میگیره.
شایعه از همین جاها شروع میشه.

نوگل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
کسی صندوق اینده سپرده گذاشته ؟ ایا رضایت بخشه؟

• Like
Reactions: L+X

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
والا من اصلا به اين موسسات مالي و اعتباري اعتماد نداشتم و پيگير بانك هاي خوب بودم كه آخر هم رفتم و اينجا باز كردم ، راس ساعت 12 شب , سود به حيابتون واريز ميشه و هر وقت هم بخواين برش ميداريد .
نه والا الان اطلاعي ندارم اما برادرم تو بانك كشاورزي شعبه وليعصر نزديك محل كارش حساب باز كرده روز شمار 22 % ميده و كف پول خاصي هم نداره
من پاسارگاد امروز سوال کردم متاسفانه دیگه این سپرده رو ندارن، ماکسیمم 20 درصد بود، بانک کشاورزی هم که فرمودین به احتمال خیلی زیاد صندوقش بوده.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
رعایت کردن قالب نکردن دروغ.
شما نظر شخصی رو گفتین؛اما نظر شما به دروغ آمیخته هست.
شما گفتین ثامن الحجج و میزان که دچاردبحران شدند،دارایدمجوز از سوی بانک مرکزی بودند.درحالی که همه منابع رو مطالعه کمید،هیچ وقت بانک مرکزی به این تعاونی ها مجوز نداده بود و اصولا دردسر ثامن الحجج هم همین هست.
پس اگر قرار هست نظری در یک مکان عمومی منتشر بشه،با دروغ آمیخته نباشه.
این نوع انتشار مطالب کذب رو جو سازی میگن.
مشکل من با موسسه خاصی نیست،چون سرمایه قابل توجهی توی این موسسات ندارم
ضمنا نیاز به رصد هم نیست،چون تکنولوژی پیشرفت کرده و مطالب مهم از طریق ایمیل یا taptalk روی گوشی های هوشمند ارسال میشه،همینطور که الان نقل قول شما از من،روی گوشیم اومد.

و واقعا راست میگین توی این انجمن آدم چیزهایی رو میبینه که برقثسه فازداز کله اش میپره،مثل کسی که مطلب کذب منتشر میکنه اما بجای اصلاح اون،طلب کار هم میشه.

اولا که دروغگو و کذاب خودتی دوست عزیز.
البته تاریخ عضویت شما که من الان دیدم خودش گویای همه چیزه و داستان تازه ای نیست، به هر حال جوونیه و هزار آرزو !
ضمنا بنده اسمی از ثامن نبردم، وقتی میگم توهم زدی نگو نه عزیز !
نظر من شاید به دلیل نداشتن اطلاعات کافی، آمیخته به "اشتباه" باشه ولی نه "دروغ" !
میشه بفرمائید دروغ پردازی و به قول شما جو سازی چه اثری به حال من داره و با چه انگیزه ای باید همچین کاری کنم؟
سعی کن وقتی اشتباهی میکنی بجای ماله کشی و توجیه های بچگانه و بازی با کلمات و عبارات اشتباهتو قبول کنی، خلاص !
بنده کارشناس بانک نیستم و کلا اطلاعی از داستان صندوق ضمانت سپرده نداشتم و "اگر" واقعا عضویت در اون چنین ضمانتی لااقل در سطح بانک های خصوصی ایجاد میکنه بنده از دوستان بابت اشتباهم عذر میخوام ! هرچند این چیزیه که یه کارشناس باید نظر بده در موردش و نهایتا نظر من همونه که گفتم.
بطور کلی با توجه به اینکه کلا 4 ماهه عضو این انجمنی هنوز حالا حالاها مونده که یاد بگیری اینجا یک فضای آزاد برای بحث،تبادل و اشتراک افکار و نظرات هستش و شما "صرفا" حق داری با دلیل و سند و احترام به نظرات دیگران مخالفت خودت رو ابراز کنی و "مطلقا" در جایگاهی نیستی که حالا چون بنابر توهمات بچگانت نظر کسی به میل شما نبود براش تعیین تکلیف کنی و تهدید و هشدار و تذکر بدی !
اگر جوی هم وجود داشته باشه در وجود خود شماست!!
ولی خب درست میشه، کم کم یاد میگیری و با فرهنگ اینجا آشنا میشی.

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اولا که دروغگو و کذاب خودتی دوست عزیز.
البته تاریخ عضویت شما که من الان دیدم خودش گویای همه چیزه و داستان تازه ای نیست، به هر حال جوونیه و هزار آرزو !
ضمنا بنده اسمی از ثامن نبردم، وقتی میگم توهم زدی نگو نه عزیز !
نظر من شاید به دلیل نداشتن اطلاعات کافی، آمیخته به "اشتباه" باشه ولی نه "دروغ" !
میشه بفرمائید دروغ پردازی و به قول شما جو سازی چه اثری به حال من داره و با چه انگیزه ای باید همچین کاری کنم؟
سعی کن وقتی اشتباهی میکنی بجای ماله کشی و توجیه های بچگانه و بازی با کلمات و عبارات اشتباهتو قبول کنی، خلاص !
بنده کارشناس بانک نیستم و کلا اطلاعی از داستان صندوق ضمانت سپرده نداشتم و "اگر" واقعا عضویت در اون چنین ضمانتی لااقل در سطح بانک های خصوصی ایجاد میکنه بنده از دوستان بابت اشتباهم عذر میخوام ! هرچند این چیزیه که یه کارشناس باید نظر بده در موردش و نهایتا نظر من همونه که گفتم.
بطور کلی با توجه به اینکه کلا 4 ماهه عضو این انجمنی هنوز حالا حالاها مونده که یاد بگیری اینجا یک فضای آزاد برای بحث،تبادل و اشتراک افکار و نظرات هستش و شما "صرفا" حق داری با دلیل و سند و احترام به نظرات دیگران مخالفت خودت رو ابراز کنی و "مطلقا" در جایگاهی نیستی که حالا چون بنابر توهمات بچگانت نظر کسی به میل شما نبود براش تعیین تکلیف کنی و تهدید و هشدار و تذکر بدی !
اگر جوی هم وجود داشته باشه در وجود خود شماست!!
ولی خب درست میشه، کم کم یاد میگیری و با فرهنگ اینجا میشی.
اولا گفتار درست ربطی به تاریخ عضویت نداره
دوما خودتون معترفید اشتباع کزدید نمیدونم چرا اصرار فرار رو بجلو دارید
سوما دروغ گفتید: خودتان فرمودید مگر موسساتی که ورشکستشان کردند بدون مجوز کار میکردن؟
که در پاسخ باید گفت بلی،بدون مجوز بدودند و هیچ موسسه مجوز داری ورشکسته نشده

حال نمیدونم چرا بجای عذرخواهی و یا سکوت اصرار داری بحث رو کشششششششش بدی؟

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
سلام دوستان عزیز
جسارتا این موضوع رو کشش ندید اعضا هم با خوندن پست های شما متوجه راست یا خدایی نکرده دروغ و شبهه دار بودن اون میشن، کما اینکه اینترنت و یه سرچ ساده همه چی رو روشن میکنه.
خودم با اینکه مبلغ زیادی تو بانک ندارم ولی هر روز از مطالب خوب و مفید این پیج استفاده میکنم.
من هم به نوبه خودم از همه دوستانی که زحمت میکشن اطلاعات خودشون و همچنین کسانی که پس از مراجعه به بانک ها و موسسات نسبت به نشر مطالب تو این انجمن اقدام میکنن تشکر میکنم.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
دوستان بانک ملت در تاریخ 18 همین ماه اوراق 22 درصد با نرخ بازخرید 20 درصد منتشر خواهد کرد البته نرخ سودش تا زمان انتشار قطعی نمیشه گفت که همین باشه ولی معمولا اینطور بوده.
ضمنا بانک گردشگری حساب روزشمار 19 درصد باز میکنه همراه با کارت و قابلیت واریز و برداشت، بدون کف.

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من کاری به بحث دوستان ندارم اما واقعا اگر موسسه ای مجاز هست چرا خودپردازهای خودش به شتاب متصل نیست! چرا خود بانک مرکزی نمیگه فلان موسسه که مجوز گرفتی باید به مشتریانت خدمت ارئه بدی؟ چرا فقط میگه بیا یه پولی بذار نزد بانک مرکزی که برای خودش فقط این پول در خدمتش باشه وقتی هم که مشکل سپرده گذاران پیش بیاد واقعا چطور میخواد جواب اینهمه سپرده گذار رو با اون پولی که نزدش داره بده!! یعنی اون پول جوابگوی همه سپرده گذاران هست!! نکته بعدی چرا من مشتری که از در موسسه مجاز میرم داخل باید وقتی میخوام پولمو بگیرم بهم بگن امروز کمبود موجودی داریم تا فردا برات جور میکنیم! یعنی یه موسسه با مجوز تو حسابش 50 میلیونم نداره!! پس بانک مرکزی که میاد مجوز میده و اسمشو داخل با مجوزها ذکر میکنه الان چجوری میخواد جواب مردم رو بده!! من شخصی چجوری باید اثبات کنم که در مراجعه بهم گفتند پول خودتو باید بهت جور کنیم در چند روز !! اصلا پایه مشتری مداری در کشور ما نهادینه نشده .

کلا وضع کلی خراب هست از هر طرف فقط میخوان پول جمع کنن برای خودشون حالا میخواد بانک مرکزی باشه میخواد بانک باشه میخواد موسسات یا حتی اداره برق و اب و شهرداری و... همشون بفکر پول برای خودشونن .
دوست عزیز این مورد چیز جدیدی نیست،مهر اقتصاد که لقب بانک را یدک میکشه،هنوز به شتاب وصل نشده..این موارد کمبود موجودی را هم من دقیقا 2سال پیش که هنوز کوثر جزو شتاب نبود با هاش مشکل داشتم،یک زمانی با مهراقتصاد هم همین مشکل را داشتم که برفرض حساب ملت موجودی نداشت و فقط رفاه موجودی داشت...در کل فقط میتونم بگم بانک مرکزی که بعد از ایجاد500-600 شعبه یک موسسه
در کل کشور بعد از چند سال؛اون موسسه را فاقد مجوز میدونه و ورشکستگیش را اعلام میکند،در هرحالت نمیشه به عنوان فصل الخطاب و مرجع امین قبولش داشت

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
صرفا جهت اطلاع رسانی در مورد کمبود موجودی که دوستان گفتند، ما هفته پیش از کوثر چک گرفتیم موجودی حسابشون برای بار دوم خالی بود! شرکت تجارت الکترونیک بانک پارسیان هم بعد از یک هفته تهدید و نامه به بازرسی با ما تسویه حساب کرد!

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
من کاری به بحث دوستان ندارم اما واقعا اگر موسسه ای مجاز هست چرا خودپردازهای خودش به شتاب متصل نیست! چرا خود بانک مرکزی نمیگه فلان موسسه که مجوز گرفتی باید به مشتریانت خدمت ارئه بدی؟ چرا فقط میگه بیا یه پولی بذار نزد بانک مرکزی که برای خودش فقط این پول در خدمتش باشه وقتی هم که مشکل سپرده گذاران پیش بیاد واقعا چطور میخواد جواب اینهمه سپرده گذار رو با اون پولی که نزدش داره بده!! یعنی اون پول جوابگوی همه سپرده گذاران هست!! نکته بعدی چرا من مشتری که از در موسسه مجاز میرم داخل باید وقتی میخوام پولمو بگیرم بهم بگن امروز کمبود موجودی داریم تا فردا برات جور میکنیم! یعنی یه موسسه با مجوز تو حسابش 50 میلیونم نداره!! پس بانک مرکزی که میاد مجوز میده و اسمشو داخل با مجوزها ذکر میکنه الان چجوری میخواد جواب مردم رو بده!! من شخصی چجوری باید اثبات کنم که در مراجعه بهم گفتند پول خودتو باید بهت جور کنیم در چند روز !! اصلا پایه مشتری مداری در کشور ما نهادینه نشده .

کلا وضع کلی خراب هست از هر طرف فقط میخوان پول جمع کنن برای خودشون حالا میخواد بانک مرکزی باشه میخواد بانک باشه میخواد موسسات یا حتی اداره برق و اب و شهرداری و... همشون بفکر پول برای خودشونن .
دوست عزيز من خودم تو موسسه کوثر حساب دارم که مجوز هم داره حسابم زياد بالا پايين شده هفته قبل راحت 50 ميليون از طريق پايا تو اينترنت بانکش جابجا کردم ريختم تجارت فرداشم از شعبه چک گرفتم برا بانک صادرات 120 تومن بدون مشکل. بانک دولتي هم بريد بگيد 15 تومن نقد بده ممکنه بگه ندارم. در ضمن کارت هاي بانک کوثر به شبکه شتاب وصله عابر بانکاشم اگر اشتباه نکنم به کارت باقي بانکا خدمات ميدن

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
یک خوبی که بانک مهر اقتصاد داره اینه که حساب هایی که باز میشه دیگه سودشون رو تغییر نمیدن مثل خیلی از بانک های دیگه که 24 رو میارن رو 20 - 19 نیست.
بنده در طول 3 سال داشتن حساب روزشمار در بانک مهر ( 23% روزشمار ===> 22.5% پرداختی ) هیچ تغییری ندیدم. اونایی که از قدیم حساب دارن حالشو میبرن !!! البته من یک حساب 20% روزشمار با کف 1 میلیون هم در مهر اقتصاد دارم.
البته حساب های جدید فکر کنم همه 18 یا 19% باز میشن و دیگه روزشمار بالاتر از این نمیدن.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان اوراق اخزا۳ در بورس به قیمت ۸۵/۵:معامله میشه و اواسط مهر ۹۵ خزانه داری کل کشور ۱۰۰ تومن ازتون میخره
معادل سود ۲۵/۵٪ در سال(در سررسید)
برای دوستانی که پولو فقط بانک دولتی میزارن مناسبه

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
دوستان اوراق اخزا۳ در بورس به قیمت ۸۵/۵:معامله میشه و اواسط مهر ۹۵ خزانه داری کل کشور ۱۰۰ تومن ازتون میخره
معادل سود ۲۵/۵٪ در سال(در سررسید)
برای دوستانی که پولو فقط بانک دولتی میزارن مناسبه
جریان این اوراق چیه و مربوط به کجاست؟نحوه خریدش به چه صورت هست؟
ضمنا دوستانی که مایل هستن در صندوق ها سرمایه گذاری کنند بانک شهر ظاهرا صندوقش برخلاف دیگر بانک ها پولتون رو بدون تاخیر و در همون روزی که درخواست کنید به حسابتون واریز میکنه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اسناد خزانه ملی هست و مربوط به دولت جمهوری اسلامی
خریدش از طریق کارگزاری های بورس هست.

ضمنا تا جایی که من اطلاع دارم،صندوق لوتوس پارسیان هم همونروز و با قیمت روز پول ابطال واحد ها رو واریز میکنه

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
دوستان چرا نباید توی موسسه ها که سود نسبتا 23 درصد میدن خیلیا سرمایشونو اونجا نمیذارن ؟ کلا مشکل موسسه ها چیه ؟
و سوال بعد اینکه الان بیشترین سود رو کدوم موسسه و بیشترین سود رو کدم بانک میده ؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان چرا نباید توی موسسه ها که سود نسبتا 23 درصد میدن خیلیا سرمایشونو اونجا نمیذارن ؟ کلا مشکل موسسه ها چیه ؟
و سوال بعد اینکه الان بیشترین سود رو کدوم موسسه و بیشترین سود رو کدم بانک میده ؟

دوست عزیز؛نبایدی وجود نداره
هستند کسانی که مبالغ سنگین در موسسات مجاز یا غیر مجاز گذاشته اند.
به هرحال سپرده گذاری در موسسه مالی نسبت به بانک،ریسک بالاتری داره که البته این ریسک در یک موسسه با مجوز رسمی،بسیار کمتر میشه.
همچنین موسساتی که به نهاد های خاصی وابسته اند پشتوانه خوبی دارن.

اما شرط عقل حکم میکنه هیچ وقت تمام دار و ندارتو در یک موسسه نزاری(یا حتی در یک بانک خاص) ......جنبه احتیاط باید رعایت بشه؛بستگی به ریسک پذیریت،درصدی از دارایی نقدت رو در یک موسسه بزار
خیلی موسسات سود های خوبی میدن،چرا تا فرصت هست ازش استفاده نکرد؟

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
دوست عزیز؛نبایدی وجود نداره
هستند کسانی که مبالغ سنگین در موسسات مجاز یا غیر مجاز گذاشته اند.
به هرحال سپرده گذاری در موسسه مالی نسبت به بانک،ریسک بالاتری داره که البته این ریسک در یک موسسه با مجوز رسمی،بسیار کمتر میشه.
همچنین موسساتی که به نهاد های خاصی وابسته اند پشتوانه خوبی دارن.

اما شرط عقل حکم میکنه هیچ وقت تمام دار و ندارتو در یک موسسه نزاری(یا حتی در یک بانک خاص) ......جنبه احتیاط باید رعایت بشه؛بستگی به ریسک پذیریت،درصدی از دارایی نقدت رو در یک موسسه بزار
خیلی موسسات سود های خوبی میدن،چرا تا فرصت هست ازش استفاده نکرد؟

پس با این حساب شما کدوم موسسه رو پیشنهاد میکنید که هم مجوز داشته باشن و هم سود قابل توجهی بدن ؟
و اینکه الان چه بانک هایی هستن که سود 23 درصد بدن ؟

بالا