اخر نفهمیدم سودش ماه به ماهه یا نه؟
فضا من میام ماه 11انصراف میدم از430تومن پولی گه گرفتم چقدر باید برگردونم؟11تا20تومن؟
بنظرتون25درصد نور اگر پایدار بمونه بهتره یا این؟
قدیمی ولی هران ممکنه کم بشهموسسه نور به کدوم سپردش ۲۵% سود میده ؟
سپرده های قدیمی یا جدیدم داره با همچین سودی ؟
شرایط دائما در حال تغییره شما750صفحه تاپیک را 3بارم بخونی فایده نداره از خبرهای به روز اطلاع بگیربحث های این تاپیک نتیجه نداره.تمام صفحات مناظره و بحث و گفت و گو... نتیجه هم لازمه ذکر بشه الان کسی بخواد نتیجه کلی بحثارو بدونه که طبق موضوع تاپیک کدوم بانک یا موسسه بیشتری سودمیده و کجا بیشترین سود هست یا باید کل صفحات رو بخونه و یا در غیراینصورت چیزی دستگیرش نمیشه
شعبه تهران بود؟یکساله نگفت الان چقدر میدن؟امروز بالاخره تکلیف روز شمارر نور مشخص شد
چون به یکی ازکارمنداش سپرده بودم اگر خبری شد حتما بهم بگه امروز اخر وقت زنگ زد و گفت
سود روزشمار بعد از اول سال کاهش پیدا میکنه به نرخ 20% و در صورتی که بانک مرکزی دوباره سودها رو کم بکنه بازم کم میشه
و گفتش شبکه شتابش اردیبهشت فعال میشه که دوستان گفتند
شعیه شهرستان بود ولی گفت تصمیم شعبه مرکزی تهران این بودهشعبه تهران بود؟یکساله نگفت الان چقدر میدن؟
هم میخوان به شتاب متصل بشن و هم هنوز جوهر مصوبه کاهش سود خشک نشدهشعیه شهرستان بود ولی گفت تصمیم شعبه مرکزی تهران این بوده
یکساله رو گفت 18
سفت وسخت پایبند بانک مرکزی یا بقول مودبانه تر کاسه داغتر از آش
قاعدتا سود روزشمار باید کمتر از سالیانه باشه .شعیه شهرستان بود ولی گفت تصمیم شعبه مرکزی تهران این بوده
یکساله رو گفت 18
کارسازان بود یا مشیز؟شعیه شهرستان بود ولی گفت تصمیم شعبه مرکزی تهران این بوده
یکساله رو گفت 18
هم میخوان به شتاب متصل بشن و هم هنوز جوهر مصوبه کاهش سود خشک نشده
موسسات مجاز دستشون برای چند درصد سود بالا تر باز هست،بخصوص.مشتری های قدیمی؛
این هم بشتاب وصل بشه دوباره سود بالا میده،هرچند همین الان هم از شنیده ها سود ۲۳ تا ۲۷ یکساله رو گفتن.
Sent from my E5823 using Tapatalk
در پاسخ به دوستان
شعه کارسازان بود که لمن گفت گفتن بین20-22 ولی شما روهمون20حساب کن
بله روز شمار ی که بمن گفت برای مشتریان قدیمی والا برای مشتریان جدید گفت 10درصد
ودراخر بنظرم هرموسسه ای مجوز گرفت دیگه نمیتونه سود بالا بده نمونش همین کوثر شتایش وصل شد گند زد بهمه چیز اینجا هم من ندیدم کسی گفته نرخ بالا داده باشند
شما خدتون شنیدین ب ه کسی 27یکساله گفته باشند؟ اگر راه داره بریم چونه بزنیم؟
من که اصلا خوش بین نیستیممن شنیدم برای مبالغ بالای 100 27 باز شده و 23 هم مبالغ کمتر؛ک البته به مدیریت شعبه بستگی داره
اما این ها فعلا ژست هست؛قضیه اتصال به شبکه شتاب و ورود به فرابورس مطرح هست؛تا مدتی رعایت میکنند،چرا هم نکنند،تا مدتی منابع مشتری های قبلی هست و احتمالا با همون سود ها براشون تمدید میشه
بعد از مدتی دوبازه سود بالاتر میدن؛همه موسسه ها اینکار رو میکنن؛در کل قانون نانوشته هست که موسسه برای چند درصد سود بالاتر دستش باز هست،خود بانک مرکزی میدونه
شما کمی صبر کنید،اگر روزشمار بالا ندن،حتما یکساله بالاتر باز میکنن که خودش تو این شرایط غنیمت هست
حتی عسکریه که قراره بانک بشه،هم اگه سود بالاتر نده کی سراغش میره؟
حالا کارمندش بهت زنگ زده علامه دهر که نیست اونم مثل خودت و بقیه حدس و گمان زده ....زیاد جدی نگیر اخوی ......من که اصلا خوش بین نیستیم
بنظرت اینکه بگند
هرکسی تا تاپایبن سال هرمبلغی بذاره براش 25 درصد حساب میشه
بعد از سال جدید هر مبلغی بذاری اون ن مبلغ اضافه با سود کمترمثلا20حساب میشه
چقدره؟
چون اینو ازخود کارمند شون شنیدم گه زنگ زد وبه عنوان یک احتمال مطرح کرد ولی بنظرم غیر منطقی میاد و فکر میکنم براری جذب بیشتر سرمایه داره اینو گفت چون این طوری باید میالغ رو جدا کنند وجدا جدا سود بدند و درد سرش بیشتره
مبلغ شما چقدر بود؟ شاید این درصد را برای مبلغ شما گفته و سود برای مبالغ بالاتر بصورت پلکانی بالا برود.در پاسخ به دوستان
شعه کارسازان بود که لمن گفت گفتن بین20-22 ولی شما روهمون20حساب کن
بله روز شمار ی که بمن گفت برای مشتریان قدیمی والا برای مشتریان جدید گفت 10درصد
ودراخر بنظرم هرموسسه ای مجوز گرفت دیگه نمیتونه سود بالا بده نمونش همین کوثر شتایش وصل شد گند زد بهمه چیز اینجا هم من ندیدم کسی گفته نرخ بالا داده باشند
شما خدتون شنیدین ب ه کسی 27یکساله گفته باشند؟ اگر راه داره بریم چونه بزنیم؟