• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
دوستان روزمار نور برای قیدیمیا سرجاشه؟یاکم شده؟

Last edited:

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
اقتصاد نوین حسابی داشت با کف ۲میلیون و سود ۲۰ درصد روزشمار ,پرسیدم گفت هنوزم همونه,قبلا هم عرض کردم بعد عید,تو فروردین و اردیبهشت سودها مشخص میشه.

mehrshadkpax22

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان وضعیت بانک(موسسه) مهر اقتصاد چه طور هست؟؟؟؟
پرسیدم گفتن فعلا حساب کوتاه مدت روز شمار 19/5 درصد محاسه میشه سود سپرده...
ولی به شتاب وصل نیست و فکر نکنم مجوز هم داشته باشه...
برای مبلغی در حدود ده میلیون کجا مناسبه؟؟؟؟؟

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
من ماه پیش تو صندوق آینده 15 میلیون گذاشتم امروز رفتم اصل سندش رو بگیرم دیدم نوشته 144 واحد سرمایه گذاری به ارزش مبنای هر واحد 1000000 یک میلیون ریال یعنی 100 تومن ... پس تکلیف مابقی پولم چی میشه اینکه میشه یعنی 600 تومن محاسبه نشده ؟! کسی میدونه چرا ..من اون موقع نخوندمش الان تو خونه دیدم ..یعنی برم ازشون بپرسم.....

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
من ماه پیش تو صندوق آینده 15 میلیون گذاشتم امروز رفتم اصل سندش رو بگیرم دیدم نوشته 144 واحد سرمایه گذاری به ارزش مبنای هر واحد 1000000 یک میلیون ریال یعنی 100 تومن ... پس تکلیف مابقی پولم چی میشه اینکه میشه یعنی 600 تومن محاسبه نشده ؟! کسی میدونه چرا ..من اون موقع نخوندمش الان تو خونه دیدم ..یعنی برم ازشون بپرسم.....
وقتی پول گذاشتید,پولی به حسابتون برگشت ندادن؟ سود این صندوق سه ماهیه بار هست,تا حالا سودی گرفتی؟

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
باید بری بانک ازشون بخوای برات حساب کنن که چقدر از پولت رو سرمایه گذاری کردن و چقدر از اون که سرمایه گذاری نشده رو به نام تتمه حساب ریختن به حسابت
کلا این صندوقها همین پیچیده بودن محاسباتش ادم رو گیج میکنه

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
جالب امروز اینده بودم گفت از اول همین هفته ای که توش بودیم سپرده های زیر 5 میلیون سودشون شده 10%
بدون اطلاع بدون صحبت هرکاری میخوان میکنن
بعد عید باز میان میبرنش بالا....

Sent from Amazing Phone Huawei 4C

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
جالب امروز اینده بودم گفت از اول همین هفته ای که توش بودیم سپرده های زیر 5 میلیون سودشون شده 10%
بدون اطلاع بدون صحبت هرکاری میخوان میکنن
بعد عید باز میان میبرنش بالا....

Sent from Amazing Phone Huawei 4C

بالای 5م رو کم نکردن؟ من یک حساب طرح بهار داشتم اتفاقا همون اول هفته پرسیدم گفت کم نشده.
یعنی الان کم کردنش؟

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
آرمان و زیرمجموعه هاش مثل فردوسی و فرشتگان فعلا پول نذارید که خیلی مشکل دارند با تعاونی های زیر مجموعشون. ممکنه کلشون زمین بخورند با یک جرقه کوچک.
این خبر را بخونید تجمع بوده امروز

http://www.asr8.ir/news/7096/تجمع-ت...قابل-نمایندگی-بانک-مرکزی-در-مش.html?tem=inner

این فردوسی با فردوسی که مازندران هست فرق میکنه ؟ قدیم عام کشاورزان بوده و خیلی قدیمیه

سایتش هم اینه و فقط شعبه های مازندران رو گذاشته تو سایتش :
http://www.armanmz.com/
http://www.armanmz.com/index.php/2015-03-07-08-37-57

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
زماني که شما خريد کرديد قيمت سهم ديگه 100هزار تومان نبوده مثلا بوده 104هزار تومان .عدد صحيح بدست آمده از حاصل تقسيم سرمايه گذاريتون بر قيمت خريد روز ميشه تعداد سهم شما. حالا اعشارش ضربدر قيمت خريد روز به عنوان برگشتي مياد تو حساب که معمولا بالاي 100 هزار تومان نيست. 600 هزارتوماني هم که از شما اضافه گرفتن آخر اسفند با سود سه ماهه چهارم سال مياد توحسابتون در واقع مثل اين ميمونه که شما پولتو از يک دي گذاشتي اونجا

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
رفقا سلام
در مورد موسسه نور اطلاعاتی دارین ؟
خود بانک مرکزی که تو سایتش تاییدش کرده ؟!

android6

Registered User
لایک‌ها
77
خبر دارین ایران زمین هنوز اون صندوقشو میده یا نه؟؟ امروز دیدم بنرشو برداشته بود!!!

یه مورد دیگه امروز کارت قوامینمو عابر بانک خورد یه آبم روش چون کارت بیرون اومده بود و من معتل کردم تو برداشتش حالا برم بانک گیر میدن یا راحت کارتو میدن؟؟

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
رفقا سلام
در مورد موسسه نور اطلاعاتی دارین ؟
خود بانک مرکزی که تو سایتش تاییدش کرده ؟!

موسسه نور مجازه تو لیست سایت بانک مرکزی ام هست اما در کل موسسه خوبی نیست (عضو شتاب نیست ، مشکل تامین سرمایه داره ، تخلفاتش زیاده)

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
کسی راجع به طرح اتوخدمت سایپا یا مشابه همین در ایرانخودرو اطلاعات دقیق داره ؟

سودی که تو بروشورها نوشته سود ماهانه ، آخر دوره پرداخت میکنه یا هر ماه ؟

کسی هست ثبت نام کرده باشه ؟
چون توی توضیحات طرح نوشته بعد از مدت طرح خودرو معادل سپرده تحویل مشتری میشه

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
موسسه نور مجازه تو لیست سایت بانک مرکزی ام هست اما در کل موسسه خوبی نیست (عضو شتاب نیست ، مشکل تامین سرمایه داره ، تخلفاتش زیاده)
در کل راضی هستم ازشون چون بهترین سود را داد بهم تو این چندین سال هیچ مشکلی نداشتم و سودشون دقیقا سر موعد تو حسابم بوده ...و چون امکانات مثل عابر و اینترنت نداره خوب دیگه میسد مثل بانک انتظار سود بالا نباید داشت....شنیدم از اردیبهشت ماه عابر بانک راه اندازی و شتاب و کارت میدهند...

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان نور الان چند درصد حساب باز ميکنه بايد بيشتر از بانک باشه هست؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

بالا