وقتی پول گذاشتید,پولی به حسابتون برگشت ندادن؟ سود این صندوق سه ماهیه بار هست,تا حالا سودی گرفتی؟من ماه پیش تو صندوق آینده 15 میلیون گذاشتم امروز رفتم اصل سندش رو بگیرم دیدم نوشته 144 واحد سرمایه گذاری به ارزش مبنای هر واحد 1000000 یک میلیون ریال یعنی 100 تومن ... پس تکلیف مابقی پولم چی میشه اینکه میشه یعنی 600 تومن محاسبه نشده ؟! کسی میدونه چرا ..من اون موقع نخوندمش الان تو خونه دیدم ..یعنی برم ازشون بپرسم.....
نه چون یک ماهه که پول گذاشتم هنوز سه ماه نشده...نه برگشت ندادنوقتی پول گذاشتید,پولی به حسابتون برگشت ندادن؟ سود این صندوق سه ماهیه بار هست,تا حالا سودی گرفتی؟
باید بری بانک ازشون بخوای برات حساب کنن که چقدر از پولت رو سرمایه گذاری کردن و چقدر از اون که سرمایه گذاری نشده رو به نام تتمه حساب ریختن به حسابتمن ماه پیش تو صندوق آینده 15 میلیون گذاشتم امروز رفتم اصل سندش رو بگیرم دیدم نوشته 144 واحد سرمایه گذاری به ارزش مبنای هر واحد 1000000 یک میلیون ریال یعنی 100 تومن ... پس تکلیف مابقی پولم چی میشه اینکه میشه یعنی 600 تومن محاسبه نشده ؟! کسی میدونه چرا ..من اون موقع نخوندمش الان تو خونه دیدم ..یعنی برم ازشون بپرسم.....
جالب امروز اینده بودم گفت از اول همین هفته ای که توش بودیم سپرده های زیر 5 میلیون سودشون شده 10%
بدون اطلاع بدون صحبت هرکاری میخوان میکنن
بعد عید باز میان میبرنش بالا....
Sent from Amazing Phone Huawei 4C
فکر کنم حسابای 19 درصد ی رو گفتنبالای 5م رو کم نکردن؟ من یک حساب طرح بهار داشتم اتفاقا همون اول هفته پرسیدم گفت کم نشده.
یعنی الان کم کردنش؟
آرمان و زیرمجموعه هاش مثل فردوسی و فرشتگان فعلا پول نذارید که خیلی مشکل دارند با تعاونی های زیر مجموعشون. ممکنه کلشون زمین بخورند با یک جرقه کوچک.
این خبر را بخونید تجمع بوده امروز
http://www.asr8.ir/news/7096/تجمع-ت...قابل-نمایندگی-بانک-مرکزی-در-مش.html?tem=inner
زماني که شما خريد کرديد قيمت سهم ديگه 100هزار تومان نبوده مثلا بوده 104هزار تومان .عدد صحيح بدست آمده از حاصل تقسيم سرمايه گذاريتون بر قيمت خريد روز ميشه تعداد سهم شما. حالا اعشارش ضربدر قيمت خريد روز به عنوان برگشتي مياد تو حساب که معمولا بالاي 100 هزار تومان نيست. 600 هزارتوماني هم که از شما اضافه گرفتن آخر اسفند با سود سه ماهه چهارم سال مياد توحسابتون در واقع مثل اين ميمونه که شما پولتو از يک دي گذاشتي اونجامن ماه پیش تو صندوق آینده 15 میلیون گذاشتم امروز رفتم اصل سندش رو بگیرم دیدم نوشته 144 واحد سرمایه گذاری به ارزش مبنای هر واحد 1000000 یک میلیون ریال یعنی 100 تومن ... پس تکلیف مابقی پولم چی میشه اینکه میشه یعنی 600 تومن محاسبه نشده ؟! کسی میدونه چرا ..من اون موقع نخوندمش الان تو خونه دیدم ..یعنی برم ازشون بپرسم.....
رفقا سلام
در مورد موسسه نور اطلاعاتی دارین ؟
خود بانک مرکزی که تو سایتش تاییدش کرده ؟!
در کل راضی هستم ازشون چون بهترین سود را داد بهم تو این چندین سال هیچ مشکلی نداشتم و سودشون دقیقا سر موعد تو حسابم بوده ...و چون امکانات مثل عابر و اینترنت نداره خوب دیگه میسد مثل بانک انتظار سود بالا نباید داشت....شنیدم از اردیبهشت ماه عابر بانک راه اندازی و شتاب و کارت میدهند...موسسه نور مجازه تو لیست سایت بانک مرکزی ام هست اما در کل موسسه خوبی نیست (عضو شتاب نیست ، مشکل تامین سرمایه داره ، تخلفاتش زیاده)