• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
عزیزم،ماهی ۲۰ هزار دلار در راس هرم درآمدی و متعلق به متخصصان بیهوشی هست،نه یک کارمند.
البته این آمار.مشاغل هست،وگرنه هستند کسانی که درآمد های میلیونی دارند.
لطفا با دقت جداول رو مشاهده کنید،سپس اظهار نظر نفرمایید

Sent from my E5823 using Tapatalk
ما به جدول کاری نداریم توی ایران هم از این جدولا زیاده حقیقت مهمه.
یکی از آشناهای ما یه پسر 23 ساله هست که توی پمپ بنزین کار میکنه (تقریبا جزو پایینترین شغلها در امریکا حساب میشه) روزی 100 دلا حقوقشه یعنی ماهی 3000 دلار.
تازه کلی هم انعام و پاداش و اینا هم میگیره.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ما به جدول کاری نداریم توی ایران هم از این جدولا زیاده حقیقت مهمه.
یکی از آشناهای ما یه پسر 23 ساله هست که توی پمپ بنزین کار میکنه (تقریبا جزو پایینترین شغلها در امریکا حساب میشه) روزی 100 دلا حقوقشه یعنی ماهی 3000 دلار.
تازه کلی هم انعام و پاداش و اینا هم میگیره.
نشد که ۲۰ هزار،شد ۳۰۰۰ دلار ماهانه.
حالا شما حقوق یک کارمند رو پیدا کنید به ما هم اطلاع بدین.
ضمنا اون ها جداولشون و آمارشون معتبره؛ حالا یک سری از دوستان تصورتات خودشون رو نسبت به کشور های دیگه دارن و اصلا دلیل و مدرک رو قبول نمیکنند

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
حقوق کارمند و کارگر معمولی اونجا خیلی فرق نداره,ساعتی ۸ دلار بدون اضافه کاری!!! که در نهایت با همون پاداشی که دوستمون گفتند حقوقهای پایه حدود ۳۰۰۰ دلار در ماه است ,که مسلما با نوع شغل فرد افزایش هم میابد,اما حقوق۲۰۰۰۰ دلار در ماه ,حقوقی بالا در آمریکا محسوب میشه.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
نشد که ۲۰ هزار،شد ۳۰۰۰ دلار ماهانه.
حالا شما حقوق یک کارمند رو پیدا کنید به ما هم اطلاع بدین.
ضمنا اون ها جداولشون و آمارشون معتبره؛ حالا یک سری از دوستان تصورتات خودشون رو نسبت به کشور های دیگه دارن و اصلا دلیل و مدرک رو قبول نمیکنند

اون خودش میگه داره پایینترین حقوق ممکن رو میگیره.
پس یه کارمند با یه مدرک خوب به راحتی میتونه چند برابرش حقوق بگیره.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اون خودش میگه داره پایینترین حقوق ممکن رو میگیره.
پس یه کارمند با یه مدرک خوب به راحتی میتونه چند برابرش حقوق بگیره.
بلی،اون حقوق کارگری هست،چند برابر،نه دیگه ۲۰هزار دلار؛اون میشه جزو بالاترین صدک درآمدی
ضمنا اختلاف درآمدی طبقات حقوقی اونجا مثل ایران نیست و کمتر هست

Last edited:

poya1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان در مورد طرح اتو خدمت سایپا
مطمعن هستید که در صورت انصراف تا روز پرداخت وجه به شما سود پرداخت میشود؟
گویا پرداخت سود فقط تا روز انصراف است
و اصل پول با یک تاخیر یک ماهه به شخص برگشت داده میشود

kambiz01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
ممنون از پاسخ شما. من در حال حاضر مدیر یک پروژه و ناظر در ایران برای مدت محدودی هستم و فقط غرض از نوشتن این مطلب این بود که بگم هیچ کسی تمام سرمایه و پس اندازشو در این موسسات غیر مجاز عاقلانه نیست که بذاره

میشه لطف کنید بفرمائید مدیر چه پروژه و ناظر چه پروژه ای هستید؟

دقیقا
یکی از بچه های فامیل فاینانس خونده تو یه دانشگاه متوسط امریکا
به عنوان صفر کیلومتر در شرکتی با حقوق 4000 دلار(14میلیون)در ماه استخدام شده
اونور ماهی 50میل برای خیلی از شغل ها عددی نیست

اونور اگر ماهی 50 م بخوان به کسی بدن طرف باید به اندازه 200 م براشون بیارزه و سودآوری داشته باشه. چون اگر بخوان به کسی 50 م بدن باید 50م هم مالیات بدن
این یعنی باید طرف مدیر یک شرکت بسیار بزرگ باشه تا این درآمد عایدش بشه یا تو کار کوکائین باشه و گرنه با کار کارمندی یا مدیریت یک شرکت معمولی درآمدت از سالی 50 60 هزار دلار بالاتر نمیره مخصوصا برای غیر بومی ها

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
یه آقا با آی دی قورباغه چه بپر بپری ایجاد کرده
تو سایت همه بهم میپرن
من پست های این آقا رو دنبال کردم
سال پیش کل سرمایه ش پنجاه بود
با ترس گذاشت فرشتگان
بعد 75 ملیون شد و قرار بود ماهی دو ملیون بهش اضافه کنه
آخری ها ماهی چهار تومن شد دو ملیون سود 75
دو ملیون قدیم در آمدش

داداشش هم بیست تومن داشت میخواست ببره قوامین
در به در از بچه ها میپرسید چکار کنم بالای 22 بگیره
25 درصد یکساله ایده آل داداشش با بیست ملیون بود

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
تو سایت همه بهم میپرن
با ترس گذاشت فرشتگان
دو ملیون قدیم در آمدش

دقیققا, بنده هم همین را گفتم به اصرار user rozz که فرشتگان معتبره یا نه؟ گفتم اگر مقداری پول در فرشتگان هست اگر درش تخته بشه هیچ لطمه ای به من وارد نمیش وشما همه سرمایه ات را اونجا نذار. همه اصل حرف را ول کردنند و ..........

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان نظرتون چیه
اختلاف درآمدی رو مثل اروپا
کم کنن با
وضع قانون و ......
مثلا بالای یه درآمد سالانه رو مالیاتشو انقدر بکنن
کسی انگیزه نداشته باشه واسه حرص پول بیشتر زدن
مثلا از یه در آمدی به بعد بالای بیست و پنج درصد مالیات

انقدر دکتر زیاد کنیم
وارد کنیم
در رشته های خاص پولساز
بیمارستانهای تخصصی نرخ پایین تا انحصار شکسته شه
الان اینقدر مهندس و دکتر فنی و علوم پایه
با حقوق زیر دو ملیون‌داریم در کارهای سیاه حتی
که بسیار با استعداد تر و تیزهوش تر از دکترهای
سو استفاده گر از نیاز انسان به سلامتی خود و عزیزان خود هستن
بعضی دکترها عملا دلال هستن
و الکی عیب میزارن روت و برای اینکه تحقیق نکنی
و پیش دیگری نری میگن وضعت وخیمه فوری باید درمان رو شروع کنی و اولین جلسه هم باید همون ویزیت اولیه باشه

یاد بنگاهی ها مبوفتم دوره ات میکنن و میخوان امضا بگیرن ازت !

این اختلاف درآمدی بین قشرهای تحصیلکرده فاجعه هست
و مملکت اینجوری فاسده منم میخوام سر دکتره کلاه بزارم
اونم هی دزدی رو بیشتر میکنه و سیکل معیوب

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
تو سایت همه بهم میپرن
با ترس گذاشت فرشتگان
دو ملیون قدیم در آمدش

علی جان حالا این طوریم درست نیست صحبت کنیم شاید این دوستمون امسال رفته خارج کشور و وضع خوب شده دلیل نمیشه بگیم دروق میگه اطلاعتشون جنیه تبلیغاتی نداشت من ازشون نقل قول گرفتم ایشون جواب دادند

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
دوستان نظرتون چیه
انقدر دکتر زیاد کنیم
وارد کنیم
خلبان هم وارد کنید...خلبان های مسافربری هم حقوقشون زیاده. 3-4 برایر یه استاد فنی یا علوم پایه حقوق میگیرن، چند سال هم کمتر درس خوندن ... یسری هم وکیل و سردفتر وارد کنید. بازیگر و فوتبالیست هم وارد کنید :p

اختلاف سطح دستمزد در مشاغل مختلف طبیعیه و لزوما به زحمتی که شخص میکشه، ربطی نداره. موضوع اصلی اینه که راه انتخاب شغل برای همه باز باشه. شما هم می تونستی پزشک بشی، اما اون راه رو انتخاب نکردی. الان میتونی در رشته خودت درآمدت رو زیاد کنی، نه اینکه درآمد پزشکا رو کم کنی:D... در امریکا هم اونی که ادبیات انگلیسی خونده به اندازه اونی که حقوق و وکالت خونده، زحمت کشیده. اما درآمدش 10 درصد یه وکیل هم نیست ... این تقصیر اون وکیله نیست! مردم بابت کار اون پول میدن، بابت کار این کمتر پول میدن .... مثال خیلی روشنش هم جاستین بیبره :D که از هر پزشک و مهندس و استاد و دانشمندی پولدارتره. فقط بخاطر اینکه مردم بابت کارش پول میدن .... شما هم اگر واقعا اعتقاد داری که دکترها الکی روت عیب میذارن، نرو دکتر. کسی مجبورت نکرده که:D

Last edited:

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
من کلی گفتم
اختلاف بین حقوق در کل
اختلاف بین قشر فرهیخته بخصوص
نباید از یه حدی بیشتر و تبعیض آمیز باشه
این سیستم در اروپا به وسیله اهرم مالیات و رفاه اجتماعی پایه تنظیم شده

من برای جون عزیزام نمیتونم معامله کنم!
و کسی که کاسب جون و بد ذات باشه!!!!

در حالت کلی گفتم انحصار‌باید برداشته شه!
در هر زمینه ای

در هر کاری

در قبال هر مهارتی باید نهاد نظارتی قوی هم باشه
که در صورت اشتباه برخورد مناسب کنه

در آخر نمونه دلالی دکتر متخصص

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
به نقل از 1 :
.
یک آقای دکتری هست به نام دکتر ثناگوی که بنا بر ادعای خودش متخصص طب فیزیکی و بیماریهای استخوان و مفاصل از آلمان هست و روش درمانیش هم با استفاده از سلولهای بنیادی و روش PRP میباشد است!یکی از خانمهای مسن فامیل رفته بود پیشش و به مادر من هم پیشنهاد کرده بود وقتی اومد ایران برای مشکل خالی شدن زانوش بره پیشش ، خلاصه دو سه ماه پیش که مادرم ایران بود وقت گرفتیم و رفتیم پیشش و جلسه اول که فقط به یه سری کلیات گذشت و نوشتن MRI در یک مکان خاص و آزمایش بسیار مفصل فقط در مسعود که شرح هزینه هاش رو قبلا اینجا گفتم ، نتیجه اون آزمایشات و MRI این شد که آقای دکتر فرمودن در دونقطه کمر و گردن دیسک بسیار شدید و در آستانه فلج شدن وجود داره و رسما گفت سر مادر من به یه مو بنده و با کوچکترین تکونی میتونه منجر به قطع نخاع و مشکلات بعدی بشه ، زانوها هم کشکک هر دو مرخص هست و امکان هر حادثه ای وجود داره اصرار به اصرار هم که همون جلسه درمان با روش مذکور رو شروع بکنه(ظاهرا اینجوری هست که 160 سی سی از خون خود بیمار رو میگیرن و با اضافه کردن فاکتوری که باعث فعال شدن سلولهای بنیادی خون میشه و خون حالت ژله ای به خودش میگیره و همونو تزریق میکنن به محل آسیب دیده) آقای دکتر فرمودن که در هر جلسه فقط یک ناحیه مورد درمان قرار میگیره و نیاز به دو تا 3 جلسه تزریق هم داره بین هر جلسه تزریق هم دو هفته باید فاصله باشه یعنی در مجموع برای 4 ناحیه گردن ، کمر و دو زانو چیزی بیشتر از 3 ماه زمان لازم بود با مخلفات و استراحت مطلق در هفته اول هر بار تزریق و بنا به اعتراف اون خانم معرف و باقی بیمار های موجود در مطب درد شدیدی هم در ناحیه تزریق وجود خواهد داشت تو یکی دو ماه اول هر ناحیه!عجیب که چه مطب شلوغی هم داشت
آقای دکتر میفرمودن که هر جراح مغز و اعصابی این عکسا رو ببینه قطعا و یقینا حکم به جراحی دیسک میده بلافاصله و بدون فوت وقت!
خلاصه کنم زیر بار شروع درمان اون جلسه اول نرفتیم و به زور اومدیم بیرون ، بگذریم که گفتار و رفتار دکتر بسیار پاچه ورمالیده و پایین شهری و خارج از ادب و نزاکت و تحصیل کرده شاگرد اول آلمان(بنا به ادعای خود البته) و دارای کرسی تدریس در اونجا بود! یه پرس و جو و سرچی در مورد روش درمانی کردم که طبق همون لینک بالا خیلی چیز دندون گیری پیدا نشد ، تو رفرنسهای خارجی هم خیلی با اطمینان صحبت نشده بود با خواهرم صحبت کردیم و قرار بر این شد این مشکلی که احتمالا سالها از شروعش میگذره و تا الان مسئله ای پیش نیورده یحتمل در آینده کوتاه مدت هم مسئله ای پیش نمیاد و مادرم برگرده آمریکا و دکترهای اونجا هم نظرشون رو در مورد این مشکل بدن
اینم بگم که برای کل این پروسه درمانی ، آقای دکتر عزیز هزینه 12 میلیونی درخواست کردن که نیاز به گفتن نیست که پوشش بیمه ای هم شاملش نمیشد در هیچ بیمه ای
القصه مادر من برگشت آمریکا و اونجا در مدت یک ماه سه تا دکتر مختلف با تخصصهای مختلف به ترتیب مربوط به زانو ، کمر و گردن مادر من رو معاینه کردن( در کمال تعجب با مشاهده همون MRI و آزمایشی که از ایران برده بود نه عکس و آزمایش جدید چیزی که تو ایران امکان نداره دوتا دکتر همسایه حتی عکسای یه دکتر دیگه رو نگاه کنن) و هر سه هم نظر مشترکی در ناحیه تخصصی خودشون داشتن ، هر سه گفتن آرتروز و سائیدگی هست که با توجه به سن طبیعی هست و چیز عیر معمولی در خانمهای با سن و سال مادر من نیست!حتی دکتر کمر گفته که امروز بین افراد زیر 40 سال هم ما سائیدگی داریم! و بسیار هم تعجب کرده بودن از تشخیص پزشک ایرانی! خصوصا اینکه عکس جدیدی نگرفتن و دقیقا از روی همون MRI هایی که تو ایران و با دستگاههای قدیمی(به گفته همون دکترهای آمریکایی) گرفته شده بود تشخیص بیماری دادن ، هیچ دارو و جراحی و چیزی هم تجویز نکردن و فقط فیزیوتراپی توصیه کردن به همراه کاهش وزن همین!
در مورد روش PRP هم گفتن روش کاملا آزمایشی هست و به تائید هیچ نهاد رسمی پزشکی نرسیده هنوز و گزارشها از خروجی درمانیش هم نشون میده افراد ناراضی از این روش بیشتر از افراد ناراضی روش جراحی هستن
به عنوان نکته آخر اینم بگم که مادر من در هیچ نقطه ای از بدنش درد خاصی احساس نمیکرد و اصلا درد نداشت! ولی آقای دکتر فرموده بودن که الزاما وجود درد دلیل مشکل نیست و ممکنه یه روز شما صبح از خواب بیدار بشی ببینی نمیتونی از تخت بیای پائین! درحالی که دکترهای اونور همگی گفتن وجود کوچکترین مشکل در سیستم عصبی و نخاع با درد شدید و گاهی غیرقابل تحمل همراه هست و وقتی درد نداری یعنی مشکل نخاعی هم نداری!

بابت تشخیص زیبای این آقای دکتر مادر من نزدیک 10 روز از در خونه بیرون نرفت از ترس افتادن و قطع نخاع شدن و یواش یواش و بازور راضیش کردیم که به زندگی عادیش برگرده و البته تا همین دیروز هم هی میگفت احساس میکنم سرم رو بدنم سنگینی میکنه و گردنش رو به چپ و راست نمیچرخوند که مبادا قطع نخاع بشه!

این بود انشای من از شرف و وجدان یک پزشک ایرانی که از کم اطلاعی و شاید استیصال بیماران نهایت استفاده رو برای هرچه پر کردن جیب خودش میکنه!همچین دکتری احتمالا اگر تو هر کشور پیشرفته ای اینجوری کار کنه و تشخصیص بده قطعا به محرومیت از حرفه اش و شاید زندان محکوم میشه ولی اینجا با رشادت تمام در حال خدمت رسانی به جیب مبارک خودشه!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اوضاع "موسسه اعتباری نور" چطوره؟ الان نرخ سود سپرده سالیانه اش چقدره؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان نظرتون چیه
کم کنن با
وضع قانون و ......

انقدر دکتر زیاد کنیم
وارد کنیم
در رشته های خاص پولساز
و پیش دیگری نری میگن وضعت وخیمه فوری باید درمان رو شروع کنی و اولین جلسه هم باید همون ویزیت اولیه باشه

نتیجش این میشه که همون 4تا نخبه که تنها دلیلشون برای موندن تو این خراب شده درامد خوب هست میزارن میرن

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
کجا میرن؟
بهتر از اینجا با این فاصله طبقاتی شدید
من میگم
سرخوردگی نخبه های باقی رشته ها
رو چه
کنیم فشار بیرونی از سویی
فشار داخلی و تبعیض مضاعف از سمت
تبعیض حقوقی و شان اجتماعی نسبت به
یه سری شغلهای دیگه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان نظرتون چیه
کم کنن با
وضع قانون و ......

انقدر دکتر زیاد کنیم
وارد کنیم
در رشته های خاص پولساز

کجا میرن؟
من میگم
رو چه
کنیم فشار بیرونی از سویی
یه سری شغلهای دیگه
دوست گرامی؛نظر شما محترم هست؛اما به سیستم بهداشتی درمانی و نحوه قیمت گذاری آشنا نیستید.اولا من منکر ناپزشکان دلال نمیشم،اما بدانید اندک هستند و اقلیت پر سر. وصدایی هستند که اتفاقا بخاطر روش های تبلیغانی غیر اخلاقی و برخورداری از رانت و روابط،مراجعه کننده زیاد جذب میکنند.

اما در سیستم درمانی،قیمت گذاری خدمات بر اساس عرضه و تقاضا نیست،این که شما میفرمایید سیستم UCR بوده که دیگه منسوخ شده و سیستم RVU جایگزین اون شده که خدمات درمانی،بر اساس تعرفه مشخص نسبت به ارزش نسبی قیمت گذاری میشن.
پس فرقی نمیکنه ۱۰ پزشک در یک مرکز باشه یا ۱۰۰ تعرفه دریافتی همان میشه،اما استخدام و پرورش ۱۰۰ پزشک،پرهزینه تر خواهد بود،شاید درامد اینها ۱/۱۰ بشه،اما فشار بر سیستم اقتصاد درمان رو بیشتر میکنه.

ضمنا همین الان هم بعد از طرح تحول سلامت و گرفتن حق مطب،خیلی از اساتید دست از کار دولتی کشیدند که در شهرهای بزرگ با توجه به نیاز اساسی،به ایشان امتیازاتی داده شد،اما اگر در مراکز درمانی کار میکردید،در شهر های کوچک،حتی مراکز استان از اساتید قدیمی خالی شده و دچار کمبود نیرو شده اند.
مساله مهاجرت تنها هم نیست،که البته الان خیلی ها به استرالیا رفته اند و اگر قرار باشد اینچنین شود استرالیا و اروپا بکنار،پزشکان ایرانی به افغانستان و عراق و ترکمنستان هم میروند و کلی هزینه تربیت پزشک متخصص و فوق تخصص برباد میرود.
اما نیازی هم نیست مهاجرت کنند،از مراکز دولتی و دانشگاهی بروند و بکار طبابت خصوصی مشغول بشن،سیستم درمانی با چنان بحرانی مواجه میشه که نمیشه مدیریتش کرد و بیماران باید زندگی خود را بفروشند که یک عمل ساده که دیگر کسی نیست انرا در بیمارستان دولتی انجام دهد،در بیمارستان خصوصی انجام دهند؛
همین الان دولت با کمبود پزشک متخصص و کمبود شدید فوق تخصص روبرو هست، و با گرفتن تعهدات عجیب و غریب،منجمله تعهد محضری که از هیچ قشر دیگری نمیگیرد،نیروی مراکز دولتی را تامین میکند.
مثال شهر من،مرکز استان،با کمبود برخی فوق تخصص های داخلی،نبود خیلی از فوق تخصص های اطفال،کمبود متخصص های انواع رشته ۷ای جراحی،نبود فوق تخصص های جراحی و .... مواجه هست؛حتی پزشک عمومی برای درمانگاه های روستایی کم هست

پس نخواهید درآمد پزشکان کم کنید،چرا که اولا خدمت ارائه شده انها،گران قیمت تر هست،و سالها زمان وعمر برای کسب این مهارت ها صرف شده؛ در ثانی کم کم رابطه مالی پزشک و بیمار در حال حذف شدن هست و پزشکان با بیمه طرف.هستند نمونه اش پرداخت ۶ درصدی همه هزینه های درمان بستری توسط بیمار و ویزیت ۳ هزارتومانی.متخصص در مراکز.دولتی با دفترچه رایگان بیمه سلامت هست.

بجایدکم کردن درامد دیگران،درآمد سایر صنوف را افزایش دهید که این منطقی هست
همین الان برای جراحی آپاندیسیت،جراح ایرانی در مرکز دولتی ۲۷۰ت(قبل از کسر مالیات و ۴۰ درصد سهم بیمارستان و کسر پلکانی) میگیرد اما جراح آمریکایی ۱۱۰۰ دلار

Last edited:
  • Like
Reactions: F-5

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
کجا میرن؟
من میگم
رو چه
کنیم فشار بیرونی از سویی
یه سری شغلهای دیگه
تازه میگی لیلی زنه یا مرد؟ [emoji3]
کجا میرن؟!
http://www.seratnews.ir/fa/news/110361/کشوری-که‌بعد-از-ایران-بیشترین-ایرانی‌رادارد

همین الان رتبه 1 فرار مغزها در جهانیم
اینجا بمونن و به چی دل خوش کنن؟!
آزادی؟آلودگی هوا؟ثبات اقتصادی؟
من به جرات میگم هیچ نخبه ای بیکار نمیمونه چرا که اگه اینجا کاری براش نباشه اونور هست
داستان خودنخبه پندارها فرق میکنه[emoji16]
به قول اون بابا قضیه رو کش ندیم و همینجا تمومش کنیم

بالا