دوستان نظرتون چیه
اختلاف درآمدی رو مثل اروپا
کم کنن با
وضع قانون و ......
مثلا بالای یه درآمد سالانه رو مالیاتشو انقدر بکنن
کسی انگیزه نداشته باشه واسه حرص پول بیشتر زدن
مثلا از یه در آمدی به بعد بالای بیست و پنج درصد مالیات
انقدر دکتر زیاد کنیم
وارد کنیم
در رشته های خاص پولساز
بیمارستانهای تخصصی نرخ پایین تا انحصار شکسته شه
الان اینقدر مهندس و دکتر فنی و علوم پایه
با حقوق زیر دو ملیونداریم در کارهای سیاه حتی
که بسیار با استعداد تر و تیزهوش تر از دکترهای
سو استفاده گر از نیاز انسان به سلامتی خود و عزیزان خود هستن
بعضی دکترها عملا دلال هستن
و الکی عیب میزارن روت و برای اینکه تحقیق نکنی
و پیش دیگری نری میگن وضعت وخیمه فوری باید درمان رو شروع کنی و اولین جلسه هم باید همون ویزیت اولیه باشه
یاد بنگاهی ها مبوفتم دوره ات میکنن و میخوان امضا بگیرن ازت !
این اختلاف درآمدی بین قشرهای تحصیلکرده فاجعه هست
و مملکت اینجوری فاسده منم میخوام سر دکتره کلاه بزارم
اونم هی دزدی رو بیشتر میکنه و سیکل معیوب
کجا میرن؟
بهتر از اینجا با این فاصله طبقاتی شدید
من میگم
سرخوردگی نخبه های باقی رشته ها
رو چه
کنیم فشار بیرونی از سویی
فشار داخلی و تبعیض مضاعف از سمت
تبعیض حقوقی و شان اجتماعی نسبت به
یه سری شغلهای دیگه
دوست گرامی؛نظر شما محترم هست؛اما به سیستم بهداشتی درمانی و نحوه قیمت گذاری آشنا نیستید.اولا من منکر ناپزشکان دلال نمیشم،اما بدانید اندک هستند و اقلیت پر سر. وصدایی هستند که اتفاقا بخاطر روش های تبلیغانی غیر اخلاقی و برخورداری از رانت و روابط،مراجعه کننده زیاد جذب میکنند.
اما در سیستم درمانی،قیمت گذاری خدمات بر اساس عرضه و تقاضا نیست،این که شما میفرمایید سیستم UCR بوده که دیگه منسوخ شده و سیستم RVU جایگزین اون شده که خدمات درمانی،بر اساس تعرفه مشخص نسبت به ارزش نسبی قیمت گذاری میشن.
پس فرقی نمیکنه ۱۰ پزشک در یک مرکز باشه یا ۱۰۰ تعرفه دریافتی همان میشه،اما استخدام و پرورش ۱۰۰ پزشک،پرهزینه تر خواهد بود،شاید درامد اینها ۱/۱۰ بشه،اما فشار بر سیستم اقتصاد درمان رو بیشتر میکنه.
ضمنا همین الان هم بعد از طرح تحول سلامت و گرفتن حق مطب،خیلی از اساتید دست از کار دولتی کشیدند که در شهرهای بزرگ با توجه به نیاز اساسی،به ایشان امتیازاتی داده شد،اما اگر در مراکز درمانی کار میکردید،در شهر های کوچک،حتی مراکز استان از اساتید قدیمی خالی شده و دچار کمبود نیرو شده اند.
مساله مهاجرت تنها هم نیست،که البته الان خیلی ها به استرالیا رفته اند و اگر قرار باشد اینچنین شود استرالیا و اروپا بکنار،پزشکان ایرانی به افغانستان و عراق و ترکمنستان هم میروند و کلی هزینه تربیت پزشک متخصص و فوق تخصص برباد میرود.
اما نیازی هم نیست مهاجرت کنند،از مراکز دولتی و دانشگاهی بروند و بکار طبابت خصوصی مشغول بشن،سیستم درمانی با چنان بحرانی مواجه میشه که نمیشه مدیریتش کرد و بیماران باید زندگی خود را بفروشند که یک عمل ساده که دیگر کسی نیست انرا در بیمارستان دولتی انجام دهد،در بیمارستان خصوصی انجام دهند؛
همین الان دولت با کمبود پزشک متخصص و کمبود شدید فوق تخصص روبرو هست، و با گرفتن تعهدات عجیب و غریب،منجمله تعهد محضری که از هیچ قشر دیگری نمیگیرد،نیروی مراکز دولتی را تامین میکند.
مثال شهر من،مرکز استان،با کمبود برخی فوق تخصص های داخلی،نبود خیلی از فوق تخصص های اطفال،کمبود متخصص های انواع رشته ۷ای جراحی،نبود فوق تخصص های جراحی و .... مواجه هست؛حتی پزشک عمومی برای درمانگاه های روستایی کم هست
پس نخواهید درآمد پزشکان کم کنید،چرا که اولا خدمت ارائه شده انها،گران قیمت تر هست،و سالها زمان وعمر برای کسب این مهارت ها صرف شده؛ در ثانی کم کم رابطه مالی پزشک و بیمار در حال حذف شدن هست و پزشکان با بیمه طرف.هستند نمونه اش پرداخت ۶ درصدی همه هزینه های درمان بستری توسط بیمار و ویزیت ۳ هزارتومانی.متخصص در مراکز.دولتی با دفترچه رایگان بیمه سلامت هست.
بجایدکم کردن درامد دیگران،درآمد سایر صنوف را افزایش دهید که این منطقی هست
همین الان برای جراحی آپاندیسیت،جراح ایرانی در مرکز دولتی ۲۷۰ت(قبل از کسر مالیات و ۴۰ درصد سهم بیمارستان و کسر پلکانی) میگیرد اما جراح آمریکایی ۱۱۰۰ دلار
Sent from my E5823 using Tapatalk