• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
ما جدیدا در یک جمعی بودیم که یکی از عزیزان حاضر هم مدیر یکی از شعب بانک قوامین بودنند و گفتند اگه از دوستان کسی خواست حساب 27% باز میکنند.
من اصلا سر درگمم که واقعا این بانک مرکزی کلا خودش میدونه چند به چنده. هر بانکی هم حرف خودش را میزنه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ما جدیدا در یک جمعی بودیم که یکی از عزیزان حاضر هم مدیر یکی از شعب بانک قوامین بودنند و گفتند اگه از دوستان کسی خواست حساب 27% باز میکنند.
من اصلا سر درگمم که واقعا این بانک مرکزی کلا خودش میدونه چند به چنده. هر بانکی هم حرف خودش را میزنه.
اصلا بعید نیست
کلا کاهش سود سفت و سخت اجرا نشد
مثلا رفاه به عنوان یه بانک دولتی هنوز روزشمار 20% به حسابهای قبلی میده!
وای به حال بانکهای خصوصی و درب و داغون

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
به نظر من صحبت های شما فقط حرف است

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
به نظر من صحبت های شما فقط حرف است
به هیچ عنوان هم حرف نیست. ایشون هم برای دوستانشون فرمودنند و اینکه متاسفانه 100% برای عموم نیست. منظور من فقط این بود که بگم خود بانکها هم تابع مقررات نیستن 100%.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
چطور میشه همچین سودی بدن؟
۲۷ رو قبلا موسسات هم بزور میدن
این دپستان هم بغیر از اینکه ارتباط دوستانه داشتند،حتما پول هنگفتی هم در دست دارند.
وگرنه هیچ بانکی برای مبالغ زیر ۱۰۰، اینطور ویژه برخورد نمیکند

همان روزشمار ۲۰ بعضی بانک ها رو معرفی کنین بقیه هم بهره ببرن

Sent from my E5823 using Tapatalk

amir_tf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
امروز بانک سپه بودم گفتن اگه تا 15اسفند صندوق گنجینه باز کنی سودش همون 22% میمونه. میخواستم بدونم دوستان اطلاع دارن واقعیته؟

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
چطور میشه همچین سودی بدن؟
۲۷ رو قبلا موسسات هم بزور میدن
این دپستان هم بغیر از اینکه ارتباط دوستانه داشتند،حتما پول هنگفتی هم در دست دارند.
وگرنه هیچ بانکی برای مبالغ زیر ۱۰۰، اینطور ویژه برخورد نمیکند

همان روزشمار ۲۰ بعضی بانک ها رو معرفی کنین بقیه هم بهره ببرن

1-منظور ایشون هم برای 1 یا 2 میلیون نبود و بحث بالای 100 بود. 2- کسانی که حسابهای بالای 100 داشتند + رابطه و مراوده حسابها به همون صورت تمدید میشه. 3-بنده هم شنیده و دیده را اینجا عرض کردم 4- نه بانکی هستم و نه اطلاعات بانکی خوبی دارم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
الان بانک ملت یکی از حسابهای من را که دیروز سررسید شده بود اتوماتیک با همون سود قبلی تمدید کرده... شاید میخوان مشتریهاشون را از دست ندن!

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
واقعا احمقانست ! اصن سازوکار و ماهیت صندوق چیز دیگه ای هستش فقط مسئله تضمین سوده که اونم مثلا اقتصاد نوین میگفت آوردیم پایین مطابق نرخ جدید ولی اگه بیشتر سود بده میدیم به مشتری !

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
اصلا بعید نیست
کلا کاهش سود سفت و سخت اجرا نشد
مثلا رفاه به عنوان یه بانک دولتی هنوز روزشمار 20% به حسابهای قبلی میده!
وای به حال بانکهای خصوصی و درب و داغون
کارمند بانک به من گفت چند سال قبل هم این کاهش بوده و بانکها به خنس خوردن و دوباره به بهانه ها و طرح های مختلف جذب سرمایه کردن مثلا یه طرحی بوده 100 میلیون میذاشتی درجا برات 20درصد واریز میکرده میتونستی همون رو مجدد سپرده کنی تو بانک مسکن بوده این طرح، گفت امسال هم طبق تجربه ای که دارم تا یکی دو ماهه آینده میدن ازین طرح ها، نمونش همین اوراق بانک کشاورزی و گردشگری هستش که 20 درصده بدون نرخ شکست.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سوال خوبی کردی اون دوستان چون اطلاع ندارند هر چیزی را عطف به ماسبق می کنند در قرار داد اتوخدممت بندی هست به این شرط که سود تاخیر 30 درصد است
در ثانی تا روزی که پول را به شما بدهند به شما سود 28 درصد تعلق می گیرد و در نهایت پول در مدت نهایت یک ماه پرداخت می شود
http://www.saipacorp.com/public/73616C6575736572Files/Sale/941027(1).pdf
شرایط عقد قرار داد در بندهای بالا را مطالعه کنید
خرید یک پراید از یک شرکت خودروسازی واقعا ریسکی ندارد نهایت نهایت خرید یک حواله ماشین است سود 28 درصد فعلی از هر جهتی عالی است
خیلی جالبه من ازین طرح خبر نداشتم، سود رو ماهانه به حساب واریز میکنن؟؟ و اینکه اگر همه چی اینقدر خوب و محکم و درست و قانونمنده پس دیگه چرا مردم برن تو بانک سپرده بذارن !!!؟؟
سودش تقریبا 27.6 هست !

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کارمند بانک به من گفت چند سال قبل هم این کاهش بوده و بانکها به خنس خوردن و دوباره به بهانه ها و طرح های مختلف جذب سرمایه کردن مثلا یه طرحی بوده 100 میلیون میذاشتی درجا برات 20درصد واریز میکرده میتونستی همون رو مجدد سپرده کنی تو بانک مسکن بوده این طرح، گفت امسال هم طبق تجربه ای که دارم تا یکی دو ماهه آینده میدن ازین طرح ها، نمونش همین اوراق بانک کشاورزی و گردشگری هستش که 20 درصده بدون نرخ شکست.
بعید میدونم؛این دفعه قضیه چیز دیگری هست.
فشار دولت زیاد هست،بهانه دولت برای راه انداختن اقتصاد کاهش سود بانکی هست،دولت ادعای کم بودن تورم کزده و نمیتونه سود بانکی بالا رو توجیه کنه.

نکته در مورد این اوراق: اولا سال ۹۴، همه بانک ها این اوراق رو با سود ۲۰ و نرخ شکست ۱۷ منتشر کردند،فقط سپه و کشاورزی و گردشگری یا شانس داشتند یا زرنگ بودند که این زمان اینها رو عرضه کردن. چون این اوراق با حساب سپرده متفاوت هست(از نظر قانونش).
دوما دقت کنین،نرخ شکست ۱۷ هست.یعنی اگه بانک بازخرید قبل سررسید انجام بده،نرخ ۱۷ محسوب میکنه؛اما در صورتی که به شخص دیگه انتقال داده بشه،همان نرخ ۲۰ درصد تا سررسید باقی میمونه.
چون بی نام هستند،قابلیت انتقال بغیر رو دارن

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
قبلا هم خدمت دوستان عرض کردم,زمان نشون پاسخ همه این سوالات رو,پایان فروردین ۹۵,صندوقها هم مشخص مشه چه رویه ای در پیش میگیرند.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
بنده مخصوصا در مورد نداشتن نرخ شکست سوال کردم که آیا قید و شرطی هم داره و گفتن خیر نداره و نرخ سود و بازخرید هردو 20 هستش.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بنده مخصوصا در مورد نداشتن نرخ شکست سوال کردم که آیا قید و شرطی هم داره و گفتن خیر نداره و نرخ سود و بازخرید هردو 20 هستش.
من تجربه ای که دارم اینه هیچ وقت نباید به حرف کارمند های بانک و غیره اعتماد کرد؛
مهم اون چیزی هست که تو قرارداد نوشته میشه.
من از یکی از بانک ها تهیه کرده بودم،نوشته ۲۰ و بازخرید ۱۷.
اگر بشما شفاها بگن،اما قرارداد کتبی چیز دیگه ای باشه،اون ملاک هست و دستشون بازه

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
سامان چهار سال قبل همین بیست درصد گواهی سپرده
بیست درصد بازخرید رو داشت
از قبل بوده این طرح
الان هم دیدم دفترچه رو
از تاریخ افتتاح که وسط ماه بوده
هر پانزدهم سود رو ریختن تو کوتاه مدت
موقع بستن که 26 اسفند 91 بوده دقیق روزشمار بیست حساب کردن
و اون چند روز اضافی رو هم دادن

Last edited:

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
گفتند چند روز دیگه.
rozz عزیز من حقوقم چیزی بالای 50 م در ماه هستش ( به یورو می گیرم ). اگر الان این بانک فرشتگان درشو تخته کنه و بره من 100% میگم چه اشتباهی کردم و تا یک ساعت هم ناراحت خواهم بود. ولی هیچ لطمه ای به زندگیم نخواهد خورد.
اما اگر حقوق بنده 2 م در ماه بود و پس اندازم هم 50 م بود عقل سلیم حکم می کرد که حتما در یک بانک معتبر حساب باز کنم.
و اما فرشتگان که من خودم اینجا سال گذشته خوندم یک حساب باز کردم , تا حالا مشکلی نداشته و تنها عیبش مراجعه حضوری هستش
میشه بپرسم شما چه کاره هستین که 50 م حقوق میگیرین

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
سوال خوبی کردی اون دوستان چون اطلاع ندارند هر چیزی را عطف به ماسبق می کنند در قرار داد اتوخدممت بندی هست به این شرط که سود تاخیر 30 درصد است
در ثانی تا روزی که پول را به شما بدهند به شما سود 28 درصد تعلق می گیرد و در نهایت پول در مدت نهایت یک ماه پرداخت می شود
http://www.saipacorp.com/public/73616C6575736572Files/Sale/941027(1).pdf
شرایط عقد قرار داد در بندهای بالا را مطالعه کنید
خرید یک پراید از یک شرکت خودروسازی واقعا ریسکی ندارد نهایت نهایت خرید یک حواله ماشین است سود 28 درصد فعلی از هر جهتی عالی است
این بند سود 30 درصدی درصورت دیرکرد که داخل این pdf نبود
شما مطمئنی؟

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
تاجایی که من اطلاع دارم بانک آینده بیشترین سود رو میده

بالا