• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تاجایی که من اطلاع دارم بانک آینده بیشترین سود رو میده

چقد میده از اسفند؟؟
کسی از قوامین خبر نداره برای سرمایه بالای ۱۰۰؟؟

آینده یک صندوق داشت که ۲۵ سه ماهه میداد و فعلا بسته شده؛اگر باز بشه دوباره ممکنه سودش رو کمتر کنه.
در بانک برای هر مبلغی بالای ۲۰ پیدا نمیکنی

ثامن هر مبلغی یکساله ۲۵ میده اما بدون مجوزه؛موسسه کاسپین هم هست که انگار مراحل تخر اخذ مجوز هست.
در بین مجاز ها هم بهتره سری به عسکریه و نور بزنین

Sent from my E5823 using Tapatalk

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
آینده یک صندوق داشت که ۲۵ سه ماهه میداد و فعلا بسته شده؛اگر باز بشه دوباره ممکنه سودش رو کمتر کنه.
در بانک برای هر مبلغی بالای ۲۰ پیدا نمیکنی

ثامن هر مبلغی یکساله ۲۵ میده اما بدون مجوزه؛موسسه کاسپین هم هست که انگار مراحل تخر اخذ مجوز هست.
در بین مجاز ها هم بهتره سری به عسکریه و نور بزنین

ممنون از اطلاعات دقیقتون :general601:

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان به نظرتون موسسه ثامن چطوره؟؟
خوبه یا...
البته میدونم مجوز نداره
به نظرتون میارزه یه مبلغی کمتر 10 تومن بذارم؟؟؟؟

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
میشه بپرسم شما چه کاره هستین که 50 م حقوق میگیرین
شغل های بین المللی با دلار هستند
فرضا ماهی 10 الی 15 دلار بگیرد می شود همین رنج
در ثانی کسانی که این سایت را می خوانند همه در ایران نیستند طرف الان تو امریکا هست ماهی 20 هزار دلار درامد دارد به پول ایران خیلی زیاد است ولی به پول امریکا شاید عددی نباشد
اصولا ایرانی تبارهای خارجی در بانک های ایرانی پس انداز می کنند و در این چند سال اخیر به دلیل رشد قیمت دلار این موضوع کمرنگ شده است

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
در ثانی کسانی که این سایت را می خوانند همه در ایران نیستند طرف الان تو امریکا هست ماهی 20 هزار دلار درامد دارد به پول ایران خیلی زیاد است ولی به پول امریکا شاید عددی نباشد
اصولا ایرانی تبارهای خارجی در بانک های ایرانی پس انداز می کنند و در این چند سال اخیر به دلیل رشد قیمت دلار این موضوع کمرنگ شده است
دقیقا
یکی از بچه های فامیل فاینانس خونده تو یه دانشگاه متوسط امریکا
به عنوان صفر کیلومتر در شرکتی با حقوق 4000 دلار(14میلیون)در ماه استخدام شده
اونور ماهی 50میل برای خیلی از شغل ها عددی نیست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

دقیقا
یکی از بچه های فامیل فاینانس خونده تو یه دانشگاه متوسط امریکا
به عنوان صفر کیلومتر در شرکتی با حقوق 4000 دلار(14میلیون)در ماه استخدام شده
اونور ماهی 50میل برای خیلی از شغل ها عددی نیست

من با درآمد شما کاری ندارم،انشالله که واقعی است و اگر قانونی و شرعی باشد بسیار هم عالیست،امیدوارم موفق باشید
اما ماهی ۲۰۰۰۰ دلار یا سالی ۲۴۰۰۰۰ دلار در همان ایالات متحده مبلغ زیادی هم هست.
طبق منابع زیر،پر درآمد ترین شغل در ایالات متحده متخصص بیهوشی هست که ۲۳۲-۲۴۶ هزار دلار در سال درآمد دارند.
یعنی پردرامد ترین شغل در ایالات متحده ۲۰ هزار دلار ماهانه میگیرد و این عدد بزرگی است
http://www.myplan.com/careers/top-ten/highest-paying.php

http://www.businessinsider.com/top-paying-jobs-in-america-2015-9

Last edited:

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
ممنون از پاسخ شما. من در حال حاضر مدیر یک پروژه و ناظر در ایران برای مدت محدودی هستم و فقط غرض از نوشتن این مطلب این بود که بگم هیچ کسی تمام سرمایه و پس اندازشو در این موسسات غیر مجاز عاقلانه نیست که بذاره

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
من که اصلا درامدی ندارم کلا بیکار بیکار هستم فقط در باب درامد بعضی ها نوشتم
من یک فرد علاف بیکاری بیش نیستم

aren8

Registered User
لایک‌ها
63
من که اصلا درامدی ندارم کلا بیکار بیکار هستم فقط در باب درامد بعضی ها نوشتم
من یک فرد علاف بیکاری بیش نیستم
امیدت به خدا باشه دوست عزیز , امیدوارم شما هم یه شغل خوب با درآمد بالا پیدا کنی .

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
ممنونم بزرگوار
دریاره شغل: ببین 50درصد کار توی مملکت ما به پررویی و پیگیر بودن هست و 50درصدش هم به تخصص و دانش اون کار! حالا شما ببین توی کدوم ضعیفی تا بتونی حلش کنی...

البته این 50 50 را حدودی گفتم ولی نزدیک واقعیت جامعه هستش

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بانک مرکزی با سود روزشمار صندوق‌‌های سرمایه‌گذاری بانک‌ها برخورد می کند

رئیس کل بانک مرکزی برنامه این بانک برای برخورد با سودهای بی‌ضابطه صندوق‌های سرمایه گذاری بانک‌ها را تایید و از ارائه هر گونه توضیح خودداری کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه گفته می شود بانک مرکزی به دنبال برخورد با صندوق های سرمایه گذاری بانک‌هاست که نرخ سود بالاتر از نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار می‌دهند، ، گفت: بله.

بر اساس این گزارش علی رغم کاهش نرخ سود بانکی به ۱۸ درصد بانک‌ها با تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بورس سودهای روزشمار با درصد بالاتر به مشتریان می‌پردازند. این اقدام ناقض سیاست‌گذاری‌های بانک مرکزی برای ساماندهی به نرخ سود در بازار پولی کشور است.

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
بانک مرکزی با سود روزشمار صندوق‌‌های سرمایه‌گذاری بانک‌ها برخورد می کند

رئیس کل بانک مرکزی برنامه این بانک برای برخورد با سودهای بی‌ضابطه صندوق‌های سرمایه گذاری بانک‌ها را تایید و از ارائه هر گونه توضیح خودداری کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه گفته می شود بانک مرکزی به دنبال برخورد با صندوق های سرمایه گذاری بانک‌هاست که نرخ سود بالاتر از نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار می‌دهند، ، گفت: بله.

بر اساس این گزارش علی رغم کاهش نرخ سود بانکی به ۱۸ درصد بانک‌ها با تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بورس سودهای روزشمار با درصد بالاتر به مشتریان می‌پردازند. این اقدام ناقض سیاست‌گذاری‌های بانک مرکزی برای ساماندهی به نرخ سود در بازار پولی کشور است.
همونطور که قبلا گفتم,رویه ای که بانکها در مورد سود میگیرنو زمان معلوم میکنه,منجمله صندوقها,اما در مورد صندوقها,این احتمال وجود داره,سود تضمینیشونو پایین بیارن,اما مبلغ واریزیشون بیشتر باشه!!!!! مثل کاری که الان میکنن,با توجه به صعود بورس,اکثرا سود بیش از ۲۲ درصد این ماه دادن,احتمال داره بعدا هم بیش از ۲۰ بدن,فقط زمان معلوم میکنه,اینا همش گمانه زنیست.

Last edited:

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
خاک بر سر بانک مرکزي اون موقع که تورم 40 درصدبود کجا بودن

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
ممنون از پاسخ شما. من در حال حاضر مدیر یک پروژه و ناظر در ایران برای مدت محدودی هستم و فقط غرض از نوشتن این مطلب این بود که بگم هیچ کسی تمام سرمایه و پس اندازشو در این موسسات غیر مجاز عاقلانه نیست که بذاره
منم میخوام بر این حرف دوستمون تاکید کنم,سرمایه اصلی زندگیتونو تو موسسات,بانکها و شرکتهای غیر مجاز نگزارید,قبل سرمایه گزاری تحقیق کنید,اگر این کارو میکنید,به اندازه ای باشه که اصل زندگیتون تحت تاثیر قرار نگیره,از نزدیک با این موضوع و تبعاتش رودرو بودم,و فقط به عنوان یه هموطن اینو میگم,هیچ کسی به فریادتون نمیرسه و در نهایت میشید آینه عبرت دیگران!!!!!!

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
من با درآمد شما کاری ندارم،انشالله که واقعی است و اگر قانونی و شرعی باشد بسیار هم عالیست،امیدوارم موفق باشید
اما ماهی ۲۰۰۰۰ دلار یا سالی ۲۴۰۰۰۰ دلار در همان ایالات متحده مبلغ زیادی هم هست.
طبق منابع زیر،پر درآمد ترین شغل در ایالات متحده متخصص بیهوشی هست که ۲۳۲-۲۴۶ هزار دلار در سال درآمد دارند.
یعنی پردرامد ترین شغل در ایالات متحده ۲۰ هزار دلار ماهانه میگیرد و این عدد بزرگی است
http://www.myplan.com/careers/top-ten/highest-paying.php

http://www.businessinsider.com/top-paying-jobs-in-america-2015-9

ماهی 20 هزار دلار برای یک کارمند درآمد خوبی هست.
افراد زیادی هم هستند در همون امریکا ماهی چند میلیون دلار درمیارن.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ماهی 20 هزار دلار برای یک کارمند درآمد خوبی هست.
افراد زیادی هم هستند در همون امریکا ماهی چند میلیون دلار درمیارن.
عزیزم،ماهی ۲۰ هزار دلار در راس هرم درآمدی و متعلق به متخصصان بیهوشی هست،نه یک کارمند.
البته این آمار.مشاغل هست،وگرنه هستند کسانی که درآمد های میلیونی دارند.
لطفا با دقت جداول رو مشاهده کنید،سپس اظهار نظر نفرمایید

بالا