aren8
Registered User
- نوشتهها
- 157
- لایکها
- 63
والا چه عرض کنم بهتره برین یکی از شعبش سوال کنیدچقد میده از اسفند؟؟
کسی از قوامین خبر نداره برای سرمایه بالای ۱۰۰؟؟
والا چه عرض کنم بهتره برین یکی از شعبش سوال کنیدچقد میده از اسفند؟؟
تاجایی که من اطلاع دارم بانک آینده بیشترین سود رو میده
چقد میده از اسفند؟؟
ممنون از اطلاعات دقیقتون :general601:آینده یک صندوق داشت که ۲۵ سه ماهه میداد و فعلا بسته شده؛اگر باز بشه دوباره ممکنه سودش رو کمتر کنه.
در بانک برای هر مبلغی بالای ۲۰ پیدا نمیکنی
ثامن هر مبلغی یکساله ۲۵ میده اما بدون مجوزه؛موسسه کاسپین هم هست که انگار مراحل تخر اخذ مجوز هست.
در بین مجاز ها هم بهتره سری به عسکریه و نور بزنین
Sent from my E5823 using Tapatalk
تو متن قرارداد تحویلی به شما استاین بند سود 30 درصدی درصورت دیرکرد که داخل این pdf نبود
شما مطمئنی؟
شغل های بین المللی با دلار هستندمیشه بپرسم شما چه کاره هستین که 50 م حقوق میگیرین
دقیقاشغل های بین المللی با دلار هستند
فرضا ماهی 10 الی 15 دلار بگیرد می شود همین رنج
در ثانی کسانی که این سایت را می خوانند همه در ایران نیستند طرف الان تو امریکا هست ماهی 20 هزار دلار درامد دارد به پول ایران خیلی زیاد است ولی به پول امریکا شاید عددی نباشد
اصولا ایرانی تبارهای خارجی در بانک های ایرانی پس انداز می کنند و در این چند سال اخیر به دلیل رشد قیمت دلار این موضوع کمرنگ شده است
شغل های بین المللی با دلار هستند
در ثانی کسانی که این سایت را می خوانند همه در ایران نیستند طرف الان تو امریکا هست ماهی 20 هزار دلار درامد دارد به پول ایران خیلی زیاد است ولی به پول امریکا شاید عددی نباشد
اصولا ایرانی تبارهای خارجی در بانک های ایرانی پس انداز می کنند و در این چند سال اخیر به دلیل رشد قیمت دلار این موضوع کمرنگ شده است
دقیقا
یکی از بچه های فامیل فاینانس خونده تو یه دانشگاه متوسط امریکا
به عنوان صفر کیلومتر در شرکتی با حقوق 4000 دلار(14میلیون)در ماه استخدام شده
اونور ماهی 50میل برای خیلی از شغل ها عددی نیست
ممنون از پاسخ شما. من در حال حاضر مدیر یک پروژه و ناظر در ایران برای مدت محدودی هستم و فقط غرض از نوشتن این مطلب این بود که بگم هیچ کسی تمام سرمایه و پس اندازشو در این موسسات غیر مجاز عاقلانه نیست که بذارهشغل های بین المللی با دلار هستند
امیدت به خدا باشه دوست عزیز , امیدوارم شما هم یه شغل خوب با درآمد بالا پیدا کنی .من که اصلا درامدی ندارم کلا بیکار بیکار هستم فقط در باب درامد بعضی ها نوشتم
من یک فرد علاف بیکاری بیش نیستم
ممنونم بزرگوارامیدت به خدا باشه دوست عزیز , امیدوارم شما هم یه شغل خوب با درآمد بالا پیدا کنی .
دریاره شغل: ببین 50درصد کار توی مملکت ما به پررویی و پیگیر بودن هست و 50درصدش هم به تخصص و دانش اون کار! حالا شما ببین توی کدوم ضعیفی تا بتونی حلش کنی...ممنونم بزرگوار
همونطور که قبلا گفتم,رویه ای که بانکها در مورد سود میگیرنو زمان معلوم میکنه,منجمله صندوقها,اما در مورد صندوقها,این احتمال وجود داره,سود تضمینیشونو پایین بیارن,اما مبلغ واریزیشون بیشتر باشه!!!!! مثل کاری که الان میکنن,با توجه به صعود بورس,اکثرا سود بیش از ۲۲ درصد این ماه دادن,احتمال داره بعدا هم بیش از ۲۰ بدن,فقط زمان معلوم میکنه,اینا همش گمانه زنیست.بانک مرکزی با سود روزشمار صندوقهای سرمایهگذاری بانکها برخورد می کند
رئیس کل بانک مرکزی برنامه این بانک برای برخورد با سودهای بیضابطه صندوقهای سرمایه گذاری بانکها را تایید و از ارائه هر گونه توضیح خودداری کرد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه گفته می شود بانک مرکزی به دنبال برخورد با صندوق های سرمایه گذاری بانکهاست که نرخ سود بالاتر از نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار میدهند، ، گفت: بله.
بر اساس این گزارش علی رغم کاهش نرخ سود بانکی به ۱۸ درصد بانکها با تشکیل صندوقهای سرمایهگذاری در بورس سودهای روزشمار با درصد بالاتر به مشتریان میپردازند. این اقدام ناقض سیاستگذاریهای بانک مرکزی برای ساماندهی به نرخ سود در بازار پولی کشور است.
منم میخوام بر این حرف دوستمون تاکید کنم,سرمایه اصلی زندگیتونو تو موسسات,بانکها و شرکتهای غیر مجاز نگزارید,قبل سرمایه گزاری تحقیق کنید,اگر این کارو میکنید,به اندازه ای باشه که اصل زندگیتون تحت تاثیر قرار نگیره,از نزدیک با این موضوع و تبعاتش رودرو بودم,و فقط به عنوان یه هموطن اینو میگم,هیچ کسی به فریادتون نمیرسه و در نهایت میشید آینه عبرت دیگران!!!!!!ممنون از پاسخ شما. من در حال حاضر مدیر یک پروژه و ناظر در ایران برای مدت محدودی هستم و فقط غرض از نوشتن این مطلب این بود که بگم هیچ کسی تمام سرمایه و پس اندازشو در این موسسات غیر مجاز عاقلانه نیست که بذاره
ماهی 20 هزار دلار برای یک کارمند درآمد خوبی هست.من با درآمد شما کاری ندارم،انشالله که واقعی است و اگر قانونی و شرعی باشد بسیار هم عالیست،امیدوارم موفق باشید
اما ماهی ۲۰۰۰۰ دلار یا سالی ۲۴۰۰۰۰ دلار در همان ایالات متحده مبلغ زیادی هم هست.
طبق منابع زیر،پر درآمد ترین شغل در ایالات متحده متخصص بیهوشی هست که ۲۳۲-۲۴۶ هزار دلار در سال درآمد دارند.
یعنی پردرامد ترین شغل در ایالات متحده ۲۰ هزار دلار ماهانه میگیرد و این عدد بزرگی است
http://www.myplan.com/careers/top-ten/highest-paying.php
http://www.businessinsider.com/top-paying-jobs-in-america-2015-9
Sent from my E5823 using Tapatalk
تازه شدیم همدردمن که اصلا درامدی ندارم کلا بیکار بیکار هستم فقط در باب درامد بعضی ها نوشتم
من یک فرد علاف بیکاری بیش نیستم
عزیزم،ماهی ۲۰ هزار دلار در راس هرم درآمدی و متعلق به متخصصان بیهوشی هست،نه یک کارمند.ماهی 20 هزار دلار برای یک کارمند درآمد خوبی هست.
افراد زیادی هم هستند در همون امریکا ماهی چند میلیون دلار درمیارن.