• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
خیلی ریسکش بالاست.
چند ماه پیش هم به اسم آرمان ایرانیان در ثبت شرکتها ثبت شد ولی مجوز نگرفت.
هنوز موسسه های زیر مجموعش مثل بدر توس و الزهرا پول مردم را نمیدهند و کسی پاسخگو نیست.
فکر نکنم تا وقتی وضعیت اونا که وضعیتشون بدتر از ثامن الحجج هم هست مشخص بشه مجوز بگیره.
تا اون وقت هم مثل انبار باروته که برای از بین رفتن به یه جرقه نیاز داره.
قطعا بی ریسک نیست ولی نسبت به 5-6ماه اخیر بسیار کمتر شده
نشانی از خروج پول برخلاف چند ماه گذشته نیست
اسمشو عوض کردند که بی مشکل ها مثل فرشتگان مجوز بگیرند و بقیه حذف شوند
بدرتوس هیئت تصفیه تشکیل داده

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
آرمان بیست ملیون یک ساله ته سالی عیدیدچند درصد میده عیدانه دو درصد ابتدا هست؟
دو ساله نیست!؟

poya1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان موئسسه ثامن چطوره؟
کسی اطلاعاتی داره
ممنون

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
خواستم صندوق آرمان شهر پول بذارم یجا خوندم هزار تا ایراد ازشون گرفتن.مثلا باید ۲ بهمن سود میریختن ۳۰ بهمن ریختن و ۲ اسفند دیگه نریختن یعنی با زرنگی داره ماه بهمن و اسفند رو یکماهه میریزن.یا اینکه پاسخگو نیستن و کلی از اصل پول کم میکنند و...اینا درسته؟سمتش نریم؟اینکه صندوق ها روزای تعطیل سود نمیدن درسته؟یعنی جمعه ها وعید نوروز از سیصد وشصت وپنج روز سال کم میشه؟
پارسیان این مشکلات رو نداره؟دقیقا بموقع سود رو میریزه؟کسانی که این صندوق ها رو دارن ممنون میشم بگن.

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
روزهاي تعطيل سود تعلق ميگيره بايد حواستون به قيمت خريد وابطال باشه تا متضرر نشيد

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
نپرسین فروش چطوری؟بانک عامل تضمین میکنه برای باز خرید یا توی فرابورس میشه فروخت؟

یعنی اگر کسی حالا واحد بخره 104 هزار تومان و 2ماه دیگه بخاد ابطال کنه 100 هزار تومان باشه،همون پول اولیه را بهش میدهن یا به ازای هر واحد4 هزارتومان از اصل پول کسر میشه؟
من اطلاعتم فقط مربوط به آرمان شهر است,و مسلما به اندازه یک سپرده گزار عام,بنابر این برای سرمایه گزاری باید نظر و تجربیات چند نفر رو جویا شد ,اما چیزی که من تو این چند ماه دیدم و از خودشونم شنیدم,تو پستهای قبلی بیان کردم,این قبیل صندوقها,کلا برا کسانیست که نمیخواهند وارد سرمایه گزاری در بورس شده و همین مثالی که زدید.با بالا و پایین رفتن واحدها ,اصل پولشون کم یا زیاد نمیشه,,اصل پول سرجاشه,بر عکسشم همینه,چطور وقتی در این ماه واحدهای همین آرمان شهر و همه صندوقها,۱۰-۲۰ درصد دریک ماه رشد داشتند,همون ۲ درصد سود ماهیانرو نهایت دادند؟؟؟؟؟؟؟ و نیومدن ۲۰ درصد در یک ماه سود دهند؟؟؟؟ بنا برهمین اگر افت هم باشه,کم نمیکنن,باز هم تحقیق کنید

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
خواستم صندوق آرمان شهر پول بذارم یجا خوندم هزار تا ایراد ازشون گرفتن.مثلا باید ۲ بهمن سود میریختن ۳۰ بهمن ریختن و ۲ اسفند دیگه نریختن یعنی با زرنگی داره ماه بهمن و اسفند رو یکماهه میریزن.یا اینکه پاسخگو نیستن و کلی از اصل پول کم میکنند و...اینا درسته؟سمتش نریم؟اینکه صندوق ها روزای تعطیل سود نمیدن درسته؟یعنی جمعه ها وعید نوروز از سیصد وشصت وپنج روز سال کم میشه؟
پارسیان این مشکلات رو نداره؟دقیقا بموقع سود رو میریزه؟کسانی که این صندوق ها رو دارن ممنون میشم بگن.
چیزی که من در چندماه اخیر در مورد صندوق آرمان بانک شهر دیدم,به صورت منظم هر ماه اول برج ,بین ۲۲-۲۴ درصد واریز کردند,فقط یک بار که اول ماه تعطیلات رسمی بود,اطلاع دادند,سوم واریز کردند,و سودشون هر ماه است و تعطیلات رسمی از سودشون کم نمیکنه,خلاصش مثل یه حساب کوتاه مدت با سود ۲۲ درصد هستند با قابلیت واریز و برداشت ,بدون سایر امکانات بانکی,در ضمن پرسیدم گفتند از سال دیگه سود تضمینیشون میشه ۲۰ درصد.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
آرمان بیست ملیون یک ساله ته سالی عیدیدچند درصد میده عیدانه دو درصد ابتدا هست؟
دو ساله نیست!؟
من سوال کردم گفت نهایتا20
نمیدونم والا چطویه اگر خبری شد دوستان اطلاع بدید
این عیدیه چی بود؟طرحی چیزی گذاشتند؟

Last edited:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من امروز گذری از فرشتگان بلوار فردوس رد میشدم. رفتم برای یکی از دوستان سوال کردم گفتند فعلا حساب بالای 50 م ,32% را باز نمیکنند و چند روز دیگه مراجعه کنم. دیگه نگفتم خودم شعبه دیگه این حساب را دارم. لنگان لنگان از بانک مسکن هم رد شدم و گفتند بالای 10 م 18% که این را هم برای اطلاعات این Forum پرسیدم
یعنی این نرخ رومیدند؟32درصد برای شما؟
پس چرا من پرسیدم کارمند شعبه گفت 20 اونم یکساله روشمار16
با رئیسشون صحبت نکردم هنوز کارمنده تاکید کرد بالای 30 اصلا
بنظرتون با رئیس حضوری دیدارکنم؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
نپرسین فروش چطوری؟بانک عامل تضمین میکنه برای باز خرید یا توی فرابورس میشه فروخت؟
نپرسیدم ولی تا اونجایی که اطلاع دارم این مدل از اوراق توسط خود بانک بازخرید میشه و دردسر خاصی نداره، سودش هم ماهانه به حسابتون واریز میشه.

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
یعنی این نرخ رومیدند؟32درصد برای شما؟
پس چرا من پرسیدم کارمند شعبه گفت 20 اونم یکساله روشمار16
با رئیسشون صحبت نکردم هنوز کارمنده تاکید کرد بالای 30 اصلا
بنظرتون با رئیس حضوری دیدارکنم؟
من سال گذشته ماه تیر یا مرداد این حساب را باز کردم. شما هم به نظر حقیر یک جا بالاخره حساب باز کنید و خیال خودتون را هم راحت.
قبلا هم برای بالای 50 م 32% بود و زیر 50 م 27%

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من سال گذشته ماه تیر یا مرداد این حساب را باز کردم. شما هم به نظر حقیر یک جا بالاخره حساب باز کنید و خیال خودتون را هم راحت.
قبلا هم برای بالای 50 م 32% بود و زیر 50 م 27%
به شما نگفتند کی مراجعه کنین؟

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
سایپا طرح یک ساله اتو خدمت اگه هنوز هست میتونین بهش فکر و ریسک کنین
سر هر ماه پول میاد تو کارتتون
با تحقیق و ریسک خودتون
باید ماشین بخرین و انصراف بدین سر یه سال
شرایط دقیقشو نمیدونم کهموقع انصرافش چطوری تا میکن
19 ملیون 440 ماهانه میده

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
به شما نگفتند کی مراجعه کنین؟
گفتند چند روز دیگه.
rozz عزیز من حقوقم چیزی بالای 50 م در ماه هستش ( به یورو می گیرم ). اگر الان این بانک فرشتگان درشو تخته کنه و بره من 100% میگم چه اشتباهی کردم و تا یک ساعت هم ناراحت خواهم بود. ولی هیچ لطمه ای به زندگیم نخواهد خورد.
اما اگر حقوق بنده 2 م در ماه بود و پس اندازم هم 50 م بود عقل سلیم حکم می کرد که حتما در یک بانک معتبر حساب باز کنم.
و اما فرشتگان که من خودم اینجا سال گذشته خوندم یک حساب باز کردم , تا حالا مشکلی نداشته و تنها عیبش مراجعه حضوری هستش

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
سایپا طرح یک ساله اتو خدمت اگه هنوز هست میتونین بهش فکر و ریسک کنین
سر هر ماه پول میاد تو کارتتون
با تحقیق و ریسک خودتون
باید ماشین بخرین و انصراف بدین سر یه سال
شرایط دقیقشو نمیدونم کهموقع انصرافش چطوری تا میکن
19 ملیون 440 ماهانه میده
سایپا هیچ ریسکی ندارد شما ماشین می خرید الان در سال چند نفر ادم پیش خرید خودرو دارند سود 28 درصد سایپا واقعا عالی است هر چند سودهای 3و6و9 ماهه هم دارند کلا نه نیاز به تحقیق است نه ریسکی وجود دارد سایپا سالیانه 300 هزار تا خودرو می فروشد و لنگ ندادن یک ماشین به کسی را ندارد نهایت نهایتش این است یک ماشین می خرید و حواله اش را می فروشید

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مساله سود انصرافش هیت که بعضیا میگن تا پس بدن طول میکشه و بهش سود تعلق نمیگیره

Sent from my E5823 using Tapatalk

mkh58

Registered User
لایک‌ها
69
سوال خوبی کردی اون دوستان چون اطلاع ندارند هر چیزی را عطف به ماسبق می کنند در قرار داد اتوخدممت بندی هست به این شرط که سود تاخیر 30 درصد است
در ثانی تا روزی که پول را به شما بدهند به شما سود 28 درصد تعلق می گیرد و در نهایت پول در مدت نهایت یک ماه پرداخت می شود
http://www.saipacorp.com/public/73616C6575736572Files/Sale/941027(1).pdf
شرایط عقد قرار داد در بندهای بالا را مطالعه کنید
خرید یک پراید از یک شرکت خودروسازی واقعا ریسکی ندارد نهایت نهایت خرید یک حواله ماشین است سود 28 درصد فعلی از هر جهتی عالی است

Abolfazl3007

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان الان سود سپرده کوتاه مدت عادی چند درصده ؟

من کوتاه مدت تجارت دارم ، به نظرم کم داده این ماه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بالا