• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
پس خطر جدی نداره آدم ببره پولشو مثلا ۱۰۰ میلیون یکساله ۲۵ درصد تو ثامن ببنده؟ بدترین اتفاقی که میتونه برای پولم بیفته چیه؟
ممکن هست یکی دو سال یا بیشتر طول بکشه تا اصل پولت رو بدن و اینکه به احتمال زیاد،درصدی از سود برگشت میخوره
توجه کنید ثامن مجوز نداره و عضو صندوق ضمانت سپرده نیست؛اگرچه پشتوانه قوی داره و در حال گرفتن مجوز هست.
موسسات مجاز فعلا:کوثر،عسکریه،توسعه،نور هستند

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
آقا این موسسه هایی که ورشکست میشن تکلیفشون چی میشه؟ پول مردم چی میشه سودشونو میدن یا فقط اصل پول یا کلا میخورن یه آبم روش (اگه مجوزدهم نداشته باشن)
در مورد موسسات مجاز نمیشه نظری داد,چون هنوز چنین اتفاقی خوشبختانه نیفتاده,که اگرم بیفته با توجه به سپرده ای که نزد بانک مرکزی دارند,بانک مرکزی باید پاسخگو باشه,اما در مورد بدون مجوزها,دولت هیچ کاری در عمل نمیکنه,نمونش میزان و ثامن الحجج که شاید دو میلیون نفرو اسیرو خودش کرد و بانک مرکزی بعد یک سال سپرده های تا سقف ۳۰ میلیونو پرداخت کرده و بقیه بدون تکلیف موندند,ببینید اینجا کسی به فکر کسی نیست و بقیه جامعه واکنشی نشون نداد,پس برای هر مورد دیگه ای هم همینه و این خوب نیست,این موسسات سالها تبلیغ داشتند,اخر اونچه مهمه اینه,عده ای که پولهای مبالغ بالا داشتند,ول معطل ماندند متاسفانه.

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
دوست عزيز از صندوق کاردان چه تاريخي خريد کرديد و چه تاريخي انصراف داديد؟

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوست عزيز از صندوق کاردان چه تاريخي خريد کرديد و چه تاريخي انصراف داديد؟

اوایل آبان 138 میل گذاشتم کاردان و یکم همین ماه رفتم درخواست ابطال دادم
137 برام ریختن
واریز سودش 16ام هر ماه بود

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
قيمت سهام صندوق کاردان تو 15 ابان به حداکثر قيمت خودش رسيده و تو يک اسفند به ميانه هاي قيمتيش رسيده يعني شما زماني که گرون بوده خريدي با قيمت متوسط فروختي. ضمنا ماه اول سودي که گرفتي بخشيش همين يک ميليوني هست که الان بهت کمتر دادن

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
قيمت سهام صندوق کاردان تو 15 ابان به حداکثر قيمت خودش رسيده و تو يک اسفند به ميانه هاي قيمتيش رسيده يعني شما زماني که گرون بوده خريدي با قيمت متوسط فروختي. ضمنا ماه اول سودي که گرفتي بخشيش همين يک ميليوني هست که الان بهت کمتر دادن

عزیز من اوایل ابان خریدم و اوایل اسفند فروختم(وسط دوره خریدم و وسط دوره فروختم)
نباید از اصل پولم کم میشد

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

Reza315

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
بفرمایید خبر جدید
انصافا اینا گیر دادن به مردم اساسی!!!
تازه اولشه
منم یه نظر دارم
بیان تمام حسابای مردم ببندن!!!
بعد نصفشو وردورن جهت پایین آمدن نرخ نقدینگی!!! یه ایده کاملا حرفه ای!!!

http://akhbarbank.com/vdchk6nk.23nzzdftt2.html

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
این اوراقدمعمولا با ۱۷ قبل سررسید بازخرید میشه

بانک سپه زده باز خرید 17 درصد
http://www.banksepah.ir/module/News/Shownews/page-2030/index.aspx?NewsId=1760

دستور بانک مرکزی به بانکها برای کاهش سود روز شمار حسابهایی که قبل از اول اسفند 94 باز شدند

این موضوع شامل تمامی حساب های قدیم و جدید افتتاح شده در بانک ها و موسسات خواهد بود.

براساس این ابلاغیه بانک ها باید حساب های کوتاه مدت خود حتی تا قبل از یکم اسفند ماه سال جاری را با نرخ جدید یعنی 10 درصد تطبیق دهند.

با این تصمیم بانک ها و موسسات باید نرخ سود پرداختی به سپرده ها را به 10 درصد کاهش دهند.

http://www.akhbarbank.com/vdchk6nk.23nzzdftt2.html

مینا*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راسته که یکی از بانکها الان داره روز شمار حساب ویژه میده 20 %؟
کسی میدونه کدوم بانکه؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
صندوقی هست قایلبیت واریز داشته باشه ؟ فقط واریز
بین صندوق دی و ایران زمین کدوم بهتره؟

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
صندوق آرمان شهر رو میدونم,هم قابلیت واریز داره و هم برداشت( سه ساعت بعد پول تو حسابت است),این دو صندوقی هم که نام بردید احتمال زیاد قابلیت واریز و برداشت دارند,اما مدتشو باید بپرسید

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
شما در همه صندوق ها(بغیر از صندوق بانک آینده که بطور عجیبی از قواعد صندوق های سرمایه گزاری تبعیت نمیکنه)، هر موقع که خواستید،میتونید با خرید واحد های جدید،سرمایه خودتون در صندوق رو افزایش بدین.
البته برای اینکار باید نیم نگاهی به قیمت روز صدور هر واحد داشته باشین.
همینطور برداشت هم هرثموقع که بخواهید قابل انجام هست

این دو صندوقی که نام بردین،هیچکدوم ضامن سود آوری ندارن(که شاید برای همه سرمایه گزاران مساله مهی نباشد)،پس بازدهی های قبلی صندوق و راحتی دسترسی به شعبه رو در نظر بگیرین؛بخصوص که برداشت و واریز ها باید حضوری انجام شود

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
منظورم کارت ب کارته؟
هفته پیش که رفتم یانک دی گفت حساب داری اینجا ؟ گفتم بله گفت هرموقع میخوای برات تغییر کاربری میدم و حساب تو صندوق میکنم باسود تضمینی22تا یکسال

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منظورم کارت ب کارته؟
هفته پیش که رفتم یانک دی گفت حساب داری اینجا ؟ گفتم بله گفت هرموقع میخوای برات تغییر کاربری میدم و حساب تو صندوق میکنم باسود تضمینی22تا یکسال
صندوق و حساب دو چیز متفاوت هستند؛اصولا صندوق مربوط به بورس هست؛
تبدیل حساب هم نداره،شما قرار هست یک حساب برای انجام امور صندوق منجمله خرید واحد،واریز سود،بازگرداندن مبالغ مازاد خرید واحد ها و..... به واحد صدور صندوق معرفی کنید.

در مورد سود تضمینی که شعب به شما مگن:
من نمیگم که این ۲۲ رو بشما نمیدن،چون یک تصور این هست که سرمایه این صندوق اصلا وارد بورس نمیشه و راهی برای دور زدن بانک مرکزی هست؛اما صندوقی که ضامن سود آوری نداره،چطور سودی رو تضمین میکنه؟
اون هم ۳۲ که در حال حاضر اونهایی که تضمین سود دارند ۲۰ رو تضمین کرده اند که فقط کوثر یکم سود ۲۲ رو تضمین کرده
حالا بشما بگه،بازده صندوق همبشه ۲۲ بوده یا پیشبینی ما ۲۲ هست قبول؛اما چرا دروغ؟

شما برای صندوق لوتوس بانک پارسیان که اقدام کنید،کارمند بانک با صداقت بهتون میگه تضمین ما ۲۰ هست،اما تا الان کمتر از ۲۲ ندادیم؛

من این رو نمیگم که بترسید یا اعتماد نکنین،اما بدونین دارید در کجا سرمایه گذاری میکنید،و شرایطش چطور هست.
و اونی رو انتخاب کنید که باهاش راحت تر هستید

با همه این تفاسیر حالا که سود بانکی کم شده،صندوق های سرمایه گذاری جایگزین خوبی هستند و از فرصت باید استفاده کرد،چون خبر هایی رسیده که سود صندوق ها هم باید کم بشه،اینکه تا چقدر عملی میشه مشخص نیست

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
در مورد صندوقهایی که با تضمین بانک هستند,من پیش خودم اینجور حساب میکنم,وقتی یه صندوق ضمانت یه بانکو داره ,با حسابی که شخص تو همون بانک داره و همون بانک تضمینش کرده,چه فرقی داره,امیدواریم که مشکلی پیش نیاد,اگر برای حساب بانکی تو همون بانک پیش بیاد برای این صندوقها هم میاد,من فرقی از لحاظ تضمین نمیبینم.

بالا