منظورم کارت ب کارته؟
هفته پیش که رفتم یانک دی گفت حساب داری اینجا ؟ گفتم بله گفت هرموقع میخوای برات تغییر کاربری میدم و حساب تو صندوق میکنم باسود تضمینی22تا یکسال
صندوق و حساب دو چیز متفاوت هستند؛اصولا صندوق مربوط به بورس هست؛
تبدیل حساب هم نداره،شما قرار هست یک حساب برای انجام امور صندوق منجمله خرید واحد،واریز سود،بازگرداندن مبالغ مازاد خرید واحد ها و..... به واحد صدور صندوق معرفی کنید.
در مورد سود تضمینی که شعب به شما مگن:
من نمیگم که این ۲۲ رو بشما نمیدن،چون یک تصور این هست که سرمایه این صندوق اصلا وارد بورس نمیشه و راهی برای دور زدن بانک مرکزی هست؛اما صندوقی که ضامن سود آوری نداره،چطور سودی رو تضمین میکنه؟
اون هم ۳۲ که در حال حاضر اونهایی که تضمین سود دارند ۲۰ رو تضمین کرده اند که فقط کوثر یکم سود ۲۲ رو تضمین کرده
حالا بشما بگه،بازده صندوق همبشه ۲۲ بوده یا پیشبینی ما ۲۲ هست قبول؛اما چرا دروغ؟
شما برای صندوق لوتوس بانک پارسیان که اقدام کنید،کارمند بانک با صداقت بهتون میگه تضمین ما ۲۰ هست،اما تا الان کمتر از ۲۲ ندادیم؛
من این رو نمیگم که بترسید یا اعتماد نکنین،اما بدونین دارید در کجا سرمایه گذاری میکنید،و شرایطش چطور هست.
و اونی رو انتخاب کنید که باهاش راحت تر هستید
با همه این تفاسیر حالا که سود بانکی کم شده،صندوق های سرمایه گذاری جایگزین خوبی هستند و از فرصت باید استفاده کرد،چون خبر هایی رسیده که سود صندوق ها هم باید کم بشه،اینکه تا چقدر عملی میشه مشخص نیست
Sent from my E5823 using Tapatalk