اینی که شما میفرمایید مربوط میشه به تضمین نقد شوندگی،یعنی تضمین ابطال واحد های شما،که درواقع اصل سرمایه رو تضمین میکنن(البته قیمت های متفاوت ابطال واحد میتونه روی اصل سرمایه تاثیر بزاره)در مورد صندوقهایی که با تضمین بانک هستند,من پیش خودم اینجور حساب میکنم,وقتی یه صندوق ضمانت یه بانکو داره ,با حسابی که شخص تو همون بانک داره و همون بانک تضمینش کرده,چه فرقی داره,امیدواریم که مشکلی پیش نیاد,اگر برای حساب بانکی تو همون بانک پیش بیاد برای این صندوقها هم میاد,من فرقی از لحاظ تضمین نمیبینم.
شما درست میفرمایید,تضمین سود ندارند,اما دارن میدن سودو!!!!! اما در مورد تضمین اصل پول,شما بهتر از من میدونی دو نوع میشه تو صندوقها سرمایه گزاری کرد,یک نوع مراجعه به دفاتر خود صندوقها و خرید واحد سرمایه گزاری به صورت مستقیم از صندوق ,که در اون صورت سود دهیش تضمینی نیست و بالا پایین رفتن سهام,در موقع ابطال اصل سرمایه هم ممکنه افزایش یا کاهش پیدا کنه,یه مدل هم خرید از طریق بانک های عامل هست با سود تضمینی,این روش رو گزاشتند برای کسانی که نمیخوان برن تو جزییات بورس و نمیخوان ریسک کنن,تو این روش اصل پول محفوظه و سود تضمینی میگیری,وگرنه الان بسیاری از صندوقها سود ۲۰ در صد تو یک ماه داشتند!!!!!!!! اما به مردمی که تو بانک حساب صندوق باز کرده بودند همون سود ۲۲ در صد در یک سال رو دادند!!!! پس در سودو ضرر شریک نیستند مردم,تضمینی ۲۲ میگیرن,مثل حساب کوتاه مدت میمونه با سود ۲۲ درصد بدون داشتن سایر خدمات بانکی.اینی که شما میفرمایید مربوط میشه به تضمین نقد شوندگی،یعنی تضمین ابطال واحد های شما،که درواقع اصل سرمایه رو تضمین میکنن(البته قیمت های متفاوت ابطال واحد میتونه روی اصل سرمایه تاثیر بزاره)
اما تضمین سود آوری یا جبران زیان چیز دیگری هست، که درواقع خیلی از صندوق هایی که از سود تضمینی به مشتری میگن،این تضمین رو در اساسنامه ندارند.
هر صندوق یک وبسایت داره که ارکان صندوق و همچنین اساسنامه رو دردسترس قرار میده
Sent from my E5823 using Tapatalk
شما درست میفرمایید,تضمین سود ندارند,اما دارن میدن سودو!!!!! اما در مورد تضمین اصل پول,شما بهتر از من میدونی دو نوع میشه تو صندوقها سرمایه گزاری کرد,یک نوع مراجعه به دفاتر خود صندوقها و خرید واحد سرمایه گزاری به صورت مستقیم از صندوق ,که در اون صورت سود دهیش تضمینی نیست و بالا پایین رفتن سهام,در موقع ابطال اصل سرمایه هم ممکنه افزایش یا کاهش پیدا کنه,یه مدل هم خرید از طریق بانک های عامل هست با سود تضمینی,این روش رو گزاشتند برای کسانی که نمیخوان برن تو جزییات بورس و نمیخوان ریسک کنن,تو این روش اصل پول محفوظه و سود تضمینی میگیری,وگرنه الان بسیاری از صندوقها سود ۲۰ در صد تو یک ماه داشتند!!!!!!!! اما به مردمی که تو بانک حساب صندوق باز کرده بودند همون سود ۲۲ در صد در یک سال رو دادند!!!! پس در سودو ضرر شریک نیستند مردم,تضمینی ۲۲ میگیرن,مثل حساب کوتاه مدت میمونه با سود ۲۲ درصد بدون داشتن سایر خدمات بانکی.
عزیز من اوایل ابان خریدم و اوایل اسفند فروختم(وسط دوره خریدم و وسط دوره فروختم)
نباید از اصل پولم کم میشد
فکر کنم باید یک نفر دیگر پیدا کنید (جایگزین کنید) تا در باز خرید کسر نکنندامروز هم کشاورزی و هم گردشگری رو در مورد اوراق 20 درصدشون سوال کردم، نکته جالب این بود که هر دو گفتن بازخرید قبل از سررسیدشون هم با همون نرخ 20 درصد هستش !! در شرایط فعلی به نظرم گزینه های خوبی هستن.
فرض کنیم شخصی ۴ ماه پیش در یکی از صندوقها پول گذاشته و قیمت هر واحد اون موقع ۱۰۰۰۰۰ تومان بوده و الان که میخواد تسویه کنه وحسابو ببنده قیمت هر واحد ۱۴۰۰۰۰تومان است,آیا ۴۰ درصد سود رو به طرف میدهند؟ خیر,چون از شعبات بانک و با قرار همون۲۲ درصد خریده,طبق گفته شما باید ماالتفاوت ۴۰۰۰۰تومن را بدهند,اما نمیدهند,همان اصل پول را میدهند,البته منهای همون سود اولیه ای که اضافه پرداخت کرده اند,صندوقها اول هر ماه سود را واریز میکنند,اگر وسط ماه پول کسی بزاره,برای اولین بار سود ۱۵ روز اول ماه رو هم آخر ماه یکجا میدهند,و موقع تسویه پس میگیرند,اگر طبق گفته شما باشد ,الان کسانی که در چند ماه پیش در صندوقها پول گذاشته اند,موقع تسویه سود ۳۰ درصد به بالا خواهند کرد!!!!!! و در موقع ضرر بورس هم ,برعکس,اصل همین است,اما شیوه برخورد بانک متفاوت,با این حال من این موضوعو باز از شعب میپرسم.اگر شما از بانک عامل هم تهیه کنید باز تفاوت قیمت صدور و ابطال در اصل سرمایه تاثیر میزاره
مثال،شما ۱۰م پرداخت میکنید اما با توجه به قیمت صدور برای شما ۹۹ واحد بجای ۱۰۰ واحد اختصاص داده میشه و مقدار اضافی پول،در اولین پرداخت سود بشما پس داده میشه.
این رو معمولا سپرده گذاران متوجه نمیشن،اما موقع ابطال مبلغ، ۹۹ واحد براشون باز خرید میشن.
فرقی نمیکنه که از دفتر رسمی تهیه بشه یا شعبه،چون بانک عامل ضامن نقد شوندگی در هرجایی هست.
وقتی صندوقی رکن ضامن سود آوری رو نداره،چطور میتونه عدم سهیم بودن در زیان رو تضمین کنه؛
من نمیگم تضمینی این مقدار رو نمیدن،اما با توجه به اساسنامه اشون،هیچ تعهدی برای اینکار ندارن و هروقت بخوان میتونن کمتر بدن
باید اساسنامه رو مطالعه کنید تا ببینید با چی طرف هستید وقتی ضمانت نقد شوندگی داره،فرقی نمیکنه شما از کجا خریدید،و وقتی ضمانت سودآوری نداره هم باز فرقی نداره از شعبه اصلی تهیه کزدین یا از بانک
فرض کنیم شخصی ۴ ماه پیش در یکی از صندوقها پول گذاشته و قیمت هر واحد اون موقع ۱۰۰۰۰۰ تومان بوده و الان که میخواد تسویه کنه وحسابو ببنده قیمت هر واحد ۱۴۰۰۰۰تومان است,آیا ۴۰ درصد سود رو به طرف میدهند؟ خیر,چون از شعبات بانک و با قرار همون۲۲ درصد خریده,طبق گفته شما باید ماالتفاوت ۴۰۰۰۰تومن را بدهند,اما نمیدهند,همان اصل پول را میدهند,البته منهای همون سود اولیه ای که اضافه پرداخت کرده اند,صندوقها اول هر ماه سود را واریز میکنند,اگر وسط ماه پول کسی بزاره,برای اولین بار سود ۱۵ روز اول ماه رو هم آخر ماه یکجا میدهند,و موقع تسویه پس میگیرند,اگر طبق گفته شما باشد ,الان کسانی که در چند ماه پیش در صندوقها پول گذاشته اند,موقع تسویه سود ۳۰ درصد به بالا خواهند کرد!!!!!! و در موقع ضرر بورس هم ,برعکس,اصل همین است,اما شیوه برخورد بانک متفاوت,با این حال من این موضوعو باز از شعب میپرسم.
منم مثل شما از بانک شهر سوال کردم وگفتند اصل پول محفوظ است,سند دریافتی از بانک رو مشاهده کردم دوست عزیز,عنوانش صندوق سرمایه گزاری با درامد ثابت است,و صندوق ثابت قوانینش با صندوقهای دیگه بورسی فرق میکنه,و کلا برای کسانی هست که نمیخوان مستقیم صندوقهای وابسته به بورس رو بخرن ,گویا همون صحبتی که تو پست قبلیم کردم درسته,شما با واریزو برداشت و صدور سند ,متوجه میشی اصل پولت همونه که اول بوده و اون اختلاف جزیی که شما میگی مشهوده.مشکل این فرض این هست که قیمت ۱۰۰۰۰۰ تومن برای هر واحد،فقط در ابتدای بازگشایی صندوق هست،یعنی دیگه هیچ جا پیدا نمیکنین و دوم اینکه این اختلاف اینقدر نیست،مثلا صندوق ایران زمین ١,٠٠٥,١٥٣ قیمت صدور و ١,٠٠٤,٩٢٨ قیمت ابطال هست و همیشه قیمت ابطال کمتر از صدور همان روز هست؛
مساله مهم همین قرار هست؛ آیا بانک در گواهی شما سود ۲۲ رو قید کرده؟ آیا در قرارداد شما ذکر نشده قیمت ابطال با توجه به قیمت روز یا قیمت روز گذشته محاسبه میشود؟
من اصلا مخالف صندوق نیستم،اتفاقا الان که سود بانکی کم شده،صندوق ها جذاب تر شده اند
اما باید متوجه بود چه نوع قراردادی با صندپق سرمایه گذاری دارید؛ طرف شما هرگز بانک نیست بلکه بانک ضامن نقدشوندگی و یا سود آوری هستند
قواعد حاکم بر صندوق.متفاوت با قواعد حاکم بر حساب هستند و واریز و برداشت از صندوق هم کاملا متفاوت با حساب بانکی هست.
شما از شعبه با ریزه کاری بپرسید،من از یکی از بانک ها سوال کردم و کارمند بیچاره رو سوال پیچ کزدم که در آخر اذعان کزد ممکن هست بخاطر قیمت ابطال،اصل سرمایه کمتر بشه؛البته با حساب خودم چندان کسری ایجاد نمیشه.
من فقط کشاورزی و گردشگری رو سوال کردم که گفتن 20/20، هیچ شرطی رو هم قید نکردن، این لینک مربوط به سپه هستش.فکر کنم باید یک نفر دیگر پیدا کنید (جایگزین کنید) تا در باز خرید کسر نکنند
اینجا که این طوری توضیح داده
اوراق گواهی سپرده سرمایه گذاری عام دارای نرخ سود ۲۰ درصدی و نرخ بازخرید ۱۷ درصدی توسط بانک است، در حالی که در صورت انتقال، اوراق موصوف مشمول نرخ شکست نشده و صرفاً مشخصات مالک اوراق در سامانه سیما تغییر می کند.
http://www.akhbarbank.com/vdcgx79t.ak9qx4prra.html
پیرو صحبتی که با هم در مورد صندوقها داشتیم,باز هم از صندوق آرمان بانک شهر سوال کردم,گفتند کارمزد این صندوق در خرید و ابطال صفر است( تو سایتشون هم هست) ,در ضمن بالا و پایین رفتن ارزش وحد های سرمایه گزاری تاثیری در اصل پول نداره,همچنان که الان تو یه ماه ۲۰ درصد رو ارزش واحدها رفته,اما نهایت سود ۲۴ در سال رو به مردم دادن!!!!! همونطورم اگر پایین بیاد,باز سودش ثابته,در مورد تضمین سود که فرمودید,متناسب با شرایط بانک مرکزی بالا پایین میبرن,گفتندتا ٖآخرسال ۲۲ ,و سال دیگه با کاهش سودهای بانکی از ۲۰ به ۱۸,سود صندوق هم ۲۰ درصد تضمینی میشه,با این تفاوت که ممکنه با صعود بورس,بازهم سودهای ۲۲ یا ۲۴ درصد به مردم بدهند,اما با نزول بورس,همون ۲۰ درصد رو تضمینی میدن.اگر شما از بانک عامل هم تهیه کنید باز تفاوت قیمت صدور و ابطال در اصل سرمایه تاثیر میزاره
مثال،شما ۱۰م پرداخت میکنید اما با توجه به قیمت صدور برای شما ۹۹ واحد بجای ۱۰۰ واحد اختصاص داده میشه و مقدار اضافی پول،در اولین پرداخت سود بشما پس داده میشه.
این رو معمولا سپرده گذاران متوجه نمیشن،اما موقع ابطال مبلغ، ۹۹ واحد براشون باز خرید میشن.
فرقی نمیکنه که از دفتر رسمی تهیه بشه یا شعبه،چون بانک عامل ضامن نقد شوندگی در هرجایی هست.
وقتی صندوقی رکن ضامن سود آوری رو نداره،چطور میتونه عدم سهیم بودن در زیان رو تضمین کنه؛
من نمیگم تضمینی این مقدار رو نمیدن،اما با توجه به اساسنامه اشون،هیچ تعهدی برای اینکار ندارن و هروقت بخوان میتونن کمتر بدن
باید اساسنامه رو مطالعه کنید تا ببینید با چی طرف هستید وقتی ضمانت نقد شوندگی داره،فرقی نمیکنه شما از کجا خریدید،و وقتی ضمانت سودآوری نداره هم باز فرقی نداره از شعبه اصلی تهیه کزدین یا از بانک
نپرسین فروش چطوری؟بانک عامل تضمین میکنه برای باز خرید یا توی فرابورس میشه فروخت؟امروز هم کشاورزی و هم گردشگری رو در مورد اوراق 20 درصدشون سوال کردم، نکته جالب این بود که هر دو گفتن بازخرید قبل از سررسیدشون هم با همون نرخ 20 درصد هستش !! در شرایط فعلی به نظرم گزینه های خوبی هستن.
یعنی اگر کسی حالا واحد بخره 104 هزار تومان و 2ماه دیگه بخاد ابطال کنه 100 هزار تومان باشه،همون پول اولیه را بهش میدهن یا به ازای هر واحد4 هزارتومان از اصل پول کسر میشه؟پیرو صحبتی که با هم در مورد صندوقها داشتیم,باز هم از صندوق آرمان بانک شهر سوال کردم,گفتند کارمزد این صندوق در خرید و ابطال صفر است( تو سایتشون هم هست) ,در ضمن بالا و پایین رفتن ارزش وحد های سرمایه گزاری تاثیری در اصل پول نداره,همچنان که الان تو یه ماه ۲۰ درصد رو ارزش واحدها رفته,اما نهایت سود ۲۴ در سال رو به مردم دادن!!!!! همونطورم اگر پایین بیاد,باز سودش ثابته,در مورد تضمین سود که فرمودید,متناسب با شرایط بانک مرکزی بالا پایین میبرن,گفتندتا ٖآخرسال ۲۲ ,و سال دیگه با کاهش سودهای بانکی از ۲۰ به ۱۸,سود صندوق هم ۲۰ درصد تضمینی میشه,با این تفاوت که ممکنه با صعود بورس,بازهم سودهای ۲۲ یا ۲۴ درصد به مردم بدهند,اما با نزول بورس,همون ۲۰ درصد رو تضمینی میدن.
امروز رفته بودم
من امروز گذری از فرشتگان بلوار فردوس رد میشدم. رفتم برای یکی از دوستان سوال کردم گفتند فعلا حساب بالای 50 م ,32% را باز نمیکنند و چند روز دیگه مراجعه کنم. دیگه نگفتم خودم شعبه دیگه این حساب را دارم. لنگان لنگان از بانک مسکن هم رد شدم و گفتند بالای 10 م 18% که این را هم برای اطلاعات این Forum پرسیدمامروز رفته بودم
برخلاف چند ماه گذشته نشانی از خروج پول نبود و 2نفر اومده بودن سپرده باز کنن
فرشتگان به خاطر نگه داشتن نقدینگی 6ماه بود به هیشکی وام نمیداد
امروز اعطای وام رو از سر گرفتن و شخصی مدارک لازم رو اورده بود برای گرفتن وام
در کل ریسک این موسسه خیلی کم شده و باز کردن سپرده 32% تا حداکثر 10-20 درصد سرمایه خالی از لطف نیست
خیلی ریسکش بالاست.امروز رفته بودم
برخلاف چند ماه گذشته نشانی از خروج پول نبود و 2نفر اومده بودن سپرده باز کنن
فرشتگان به خاطر نگه داشتن نقدینگی 6ماه بود به هیشکی وام نمیداد
امروز اعطای وام رو از سر گرفتن و شخصی مدارک لازم رو اورده بود برای گرفتن وام
در کل ریسک این موسسه خیلی کم شده و باز کردن سپرده 32% تا حداکثر 10-20 درصد سرمایه خالی از لطف نیست