cybermind
Registered User
- نوشتهها
- 714
- لایکها
- 481
نقلی از کارمند بانک مسکن بود که به گفته خودش برادرش توی صندوق سرمایه گذاری کرده، خلاص!نه!! چیه؟؟ پفک نمکی؟؟؟؟ اثبات کن 27 داده البته اگه مردی!!
مرد!!
نقلی از کارمند بانک مسکن بود که به گفته خودش برادرش توی صندوق سرمایه گذاری کرده، خلاص!نه!! چیه؟؟ پفک نمکی؟؟؟؟ اثبات کن 27 داده البته اگه مردی!!
ینی برداشت از نوشته من در حد بچه دوره دبستان !واسه بزرگ کردن خودمون
برای اتوخدمت نه تجربه نداشتم،ولی بنظرم هرچی باشه دیگه از موسساتی مثل آرمان و ثامن و...که بدتر نیست،پولت دست یک شرکت دولتی و در ظاهرخصوصی هست که تمام قد دولت پشتش هستشما خودتون تجربه ای نداشتین در مورد این طرح؟
البته پستی که ایشون گذاشتن هم قابل تامل هست !
احتمال زیاد بعد عید سود تضمینیشونو اکثرا از ۲۲ به ۲۰ تغییر بدن,اما با توجه به رشد بورس میتونن ۲۲ یا حتی ۲۴ هم بدن,باید دید در عمل چه میکنن.صندوق مسکن میدونم 27.5 هم سود داده.طبیعی با وجود رشد بورس الان که فشار روشون زیاده بعد از عید همه صندوق ها کمتر بدن.
منظورتون کاهش "سود تضمینی" از ۲۰ به ۱۸ هست؟احتمال زیاد بعد عید سود تضمینیشونو اکثرا از ۲۲ به ۲۰ تغییر بدن,اما با توجه به رشد بورس میتونن ۲۲ یا حتی ۲۴ هم بدن,باید دید در عمل چه میکنن.
برای مبالغ کم،زیر ۵۰ میلیون و حتی زیر ۱۰۰ میلیون،۲ درصد سود،چندان تفاوتی ندارهمن که خیلی سردرگم شدم
بانک مسکن من چند روز پیش رفته لودم
رئیس شعبه هیچ اسمی از صندوق نبرد فکر کنم گفت قبلا داشتم ولی الان نداریم
دوستان صندوق کوثر سوددهیش چطوری بوده؟22درصد راسته بود یا یعضی ماههابیشترم بوده؟
اگر طرح اتوخدمت درد سرش فقط اینه که یک ماه پولو نمیدند مشکلی نیست یک ماه صبر میتونم بکنم ولی اینکه لخوام همس فکرم درگیر باشه اینا کی بدند کی ندند بگن برو هرموقع شد زنگ مزنیم نمیتونم تحمل کنم
هدف دولت انگار راه انداختن بازار مسکن هست،که کاهش دو درصد هرگز اینکار رو نمیکنه؛حتی اگه ۱۶ هم بشه باز هم بنظر من این اتفاق نمیافته.یک سوال دیگه دوستان
مگه هدف دولت ازکاهش سود سپرده رشد بورس نیست؟
الان صندوقها ی بانکها همون بورسه پس چرا باید بهشون گیر بده؟ یعنی درد بانک مرکزی فقط سود تضمیینیه؟
منظورتون کاهش "سود تضمینی" از ۲۰ به ۱۸ هست؟
چون فقط کوثر تضمین ۲۲ داره؛بقیه تضمین کارمنده نه اساسنامه[emoji19]
برای مبالغ کم،زیر ۵۰ میلیون و حتی زیر ۱۰۰ میلیون،۲ درصد سود،چندان تفاوتی نداره
جایی برین که باهاش راحت ترین خیالتون راحت باشه و دسترسی به پول براتون راحت هست
اوراق با درآمد ثابت بورسی هم هستند که سود ۲۰(یا بیشتر) درصد رو با ضمانت میدن
هدف دولت انگار راه انداختن بازار مسکن هست،که کاهش دو درصد هرگز اینکار رو نمیکنه؛حتی اگه ۱۶ هم بشه باز هم بنظر من این اتفاق نمیافته.
مسکن باید با پول طبقع متوسط راه بیافته،که این طبقه فعلا پولی ندازه؛
انتظار تاثیرات برجام هم مانع حرکت مسکن هست.امیدوارم مسکن اصبا راه نیافته تا از بازار سرمایه خارج بشه و تبدیل به کالای مصرفی بشه؛این بنفع طبقه متوسط و طبقه کارگر هست.
اما قندوق ها لازم نیست همه سرمایه رو وارد رس کنند،بلکه میتونن در اوراق درآماد ثابت،کالا،مستغلات و یا وجه نقد هم سرمایه گذاری کنند؛این صندوق ها بیشتر یه راه دور زدن سود مصوب بودند،امیدوارم با این فشار ها هم صندوق ها واقعا وارد کاراصلیشون بشن،و این زمانی ممکن هست که یود تضمینی به اندازه سود روزشمار یعنی ۱۰ و یا حتی کمتر باشه،تا واقعا صندوق ها بر اساس کارکرد واقعی سود بدهند
Sent from my E5823 using Tapatalk
خیر بنده در هیچ صندوقی حساب ندارم،چون قبل از کاهش سود ، صندوق ها چندان جذاب نبودند؛از این به بعد هم اگر بخوام در صندوقی سرمایه گذاری کنم صندوق لوتوس پارسیان هست و کاملا انتخاب شخصی هست و هیچ دلیل خاصی درش دخیل نیست.شما کوثر حساب دارین سودی که بهتون میدند دقیقا22هستش ؟ بیشتر نبوده؟
قراردادهای بالای یک ساله هم داره؟
داداش من الان یه هفته است زنگ می زنم می گه حساب باز نمی کنیم.کوثر با سود ضمانت شده 22% داره و هنوزم فعاله - من چند روز پیش باز کردم
این حساب23رو الانم بازمیکنه؟من 2 تا حساب روزشمار در بانک مهر دارم ( یکی 23% یکی 20% ) البته چند ساله !!
اول ماه رفتم سود رو بگیرم که طبق روال همیشگی یا به حساب 23% اضافه کنم یا اینکه برداشت کنم .
گفتن نمیشه اضافه کنید حساب 23% رو نمیشه افزایش داشت به هر حال با هزار بدبختی راضی شد سود این ماه رو بهش اضافه کنه
یکشنبه رفتم 2 میل به حساب 20% اضافه کنم دراومد گفت صحبت شده و دیگه مشکلی نیست و می تونید به همون حساب 23% اضافه کنید
مهر اتصاد منظورتونه؟ الانم بازمکنه23؟
ولی برادرم یه حساب 24% روزشمار داخل کوثر داره چند ساله ولی حدود یکساله نمی تونه بهش اضافه کنه و فقط می تونه ازش برداشت کنه البته سودش رو هر ماه میدن.
این حساب23رو الانم بازمیکنه؟
دوستان حرف ایشون دقیقا اون چیزی که کارمند نور گفت و دوستان گفتند پلگانی میشه این طوری بعید بشه
گویا نور میخواد اون حساب 25 درصدی قایلبت واریزیشو حذف کنه
دوستان تهرانی یک پرس وجویی بکنید ازنور
بله منظورم همون تضمین کلامیست,در مورد صندوق آرمان بانک شهر,کلامی به من گفتند ۲۲ درصد تضمینی ماهیانه میدیم و شایدم بیشتر ,که بین ۲۲ تا ۲۴ تو این چند ماه پرداخت میکردند و مغایرتی تو حرفشون نبود,الان هم کلامی گفتند که فعلا تغییری نداریم ,اما بعد عید سود تضمینی (کلامی) رو از ۲۲ به ۲۰ میرسونیم,اما با توجه به اوضاع بورس ,اگر مثبت بود,شاید همون ۲۲ تا ۲۴ رو بدیم,اگرم نبود,همون ۲۰,به نظر من ضامن سودآوری مهم نیست,چون اگر یک ماه هم عمل نکنند به حرفشون ,سپرده گزار مطلع میشه و میتونه سپردشو برداره نهایتش,اما اکثر صندوقها,پارسال همین روال ۲۲ درصد رو که کلامی گفتند اجرا کردند,مهم ضامن نقد شوندگیشون است که به نظر خود من فرق زیادی بینشون نیست و هر کسی هر کدومو که فکر میکنه ,اعتبارش بیشتره و یا باهاش راحت تره میتونه سپرده بزاره.منظورتون کاهش "سود تضمینی" از ۲۰ به ۱۸ هست؟
چون فقط کوثر تضمین ۲۲ داره؛بقیه تضمین کارمنده نه اساسنامه[emoji19]
برای مبالغ کم،زیر ۵۰ میلیون و حتی زیر ۱۰۰ میلیون،۲ درصد سود،چندان تفاوتی نداره
جایی برین که باهاش راحت ترین خیالتون راحت باشه و دسترسی به پول براتون راحت هست
اوراق با درآمد ثابت بورسی هم هستند که سود ۲۰(یا بیشتر) درصد رو با ضمانت میدن
هدف دولت انگار راه انداختن بازار مسکن هست،که کاهش دو درصد هرگز اینکار رو نمیکنه؛حتی اگه ۱۶ هم بشه باز هم بنظر من این اتفاق نمیافته.
مسکن باید با پول طبقع متوسط راه بیافته،که این طبقه فعلا پولی ندازه؛
انتظار تاثیرات برجام هم مانع حرکت مسکن هست.امیدوارم مسکن اصلا راه نیافته تا از بازار سرمایه خارج بشه و تبدیل به کالای مصرفی بشه؛این بنفع طبقه متوسط و طبقه کارگر هست.
اما صندوق ها لازم نیست همه سرمایه رو وارد رس کنند،بلکه میتونن در اوراق درآماد ثابت،کالا،مستغلات و یا وجه نقد هم سرمایه گذاری کنند؛این صندوق ها بیشتر یه راه دور زدن سود مصوب بودند،امیدوارم با این فشار ها هم صندوق ها واقعا وارد کاراصلیشون بشن،و این زمانی ممکن هست که یود تضمینی به اندازه سود روزشمار یعنی ۱۰ و یا حتی کمتر باشه،تا واقعا صندوق ها بر اساس کارکرد واقعی سود بدهند
Sent from my E5823 using Tapatalk
نه برادر مجوز نداره.کسی میدونه موسسه ثامن مجوز داره یا نه؟اعتمادی بهش هست؟
کدام یک از موسسات مالی و اعتباری بیشترین اعتماد میشه بهش داشت؟