• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
نه!! چیه؟؟ پفک نمکی؟؟؟؟ اثبات کن 27 داده البته اگه مردی!!
نقلی از کارمند بانک مسکن بود که به گفته خودش برادرش توی صندوق سرمایه گذاری کرده، خلاص!
مرد!! :) نه پسر گلی همون شما که مردی کافیه بنده نه انگیزه و نه حوصله اثبات کردن چیزی رو به شما یا کس دیگه ای دارم و نه علاقه ای به این مدل بحث های بچگانه !

amir_tf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
لطفا با بحث بیهوده وقت دوستان رو نگیریم!!! صندوق بانک مسکن تا بحال 27% نداده و نخواهد داد. واسه بزرگ کردن خودمون دیگران رو گمراه نکنیم.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
واسه بزرگ کردن خودمون
ینی برداشت از نوشته من در حد بچه دوره دبستان !
ببین پسر خوب، توی این تاپیک افراد فقط میان اخبار، دیده ها، شنیده ها و تجربیات شخصی خودشون رو در ارتباط با موضوع تاپیک با دیگران به اشتراک میذارن، که اینها هم تاریخ مصرفش به خاطر تغییر دائمی قوانین و بخشنامه ها به سرعت تموم میشه و هم اینکه بعلت عدم شفافیت سیستم بانکی از شعبه ای به شعبه ای متفاوته، میخوام بهت بگم اینجا جایی نیست که افراد بخوان به خیال شما تصمیم بگیرن یا گمراه بشن ! در نهایت هر کسی بخواد سرمایه گذاری کنه باید به هم بکشه و شخصا بره به بانک یا موسسه مورد نظر و پرس جو کنه و بر اون اساس نتیجه و تصمیم بگیره !

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
شما خودتون تجربه ای نداشتین در مورد این طرح؟
البته پستی که ایشون گذاشتن هم قابل تامل هست !
برای اتوخدمت نه تجربه نداشتم،ولی بنظرم هرچی باشه دیگه از موسساتی مثل آرمان و ثامن و...که بدتر نیست،پولت دست یک شرکت دولتی و در ظاهرخصوصی هست که تمام قد دولت پشتش هست

shagerd1

Registered User
لایک‌ها
228
صندوق مسکن میدونم 27.5 هم سود داده.طبیعی با وجود رشد بورس الان که فشار روشون زیاده بعد از عید همه صندوق ها کمتر بدن.

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
صندوق مسکن میدونم 27.5 هم سود داده.طبیعی با وجود رشد بورس الان که فشار روشون زیاده بعد از عید همه صندوق ها کمتر بدن.
احتمال زیاد بعد عید سود تضمینیشونو اکثرا از ۲۲ به ۲۰ تغییر بدن,اما با توجه به رشد بورس میتونن ۲۲ یا حتی ۲۴ هم بدن,باید دید در عمل چه میکنن.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من که خیلی سردرگم شدم
بانک مسکن من چند روز پیش رفته لودم
رئیس شعبه هیچ اسمی از صندوق نبرد فکر کنم گفت قبلا داشتم ولی الان نداریم
دوستان صندوق کوثر سوددهیش چطوری بوده؟22درصد راسته بود یا یعضی ماههابیشترم بوده؟
اگر طرح اتوخدمت درد سرش فقط اینه که یک ماه پولو نمیدند مشکلی نیست یک ماه صبر میتونم بکنم ولی اینکه لخوام همس فکرم درگیر باشه اینا کی بدند کی ندند بگن برو هرموقع شد زنگ مزنیم نمیتونم تحمل کنم

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
یک سوال دیگه دوستان
مگه هدف دولت ازکاهش سود سپرده رشد بورس نیست؟
الان صندوقها ی بانکها همون بورسه پس چرا باید بهشون گیر بده؟ یعنی درد بانک مرکزی فقط سود تضمیینیه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
احتمال زیاد بعد عید سود تضمینیشونو اکثرا از ۲۲ به ۲۰ تغییر بدن,اما با توجه به رشد بورس میتونن ۲۲ یا حتی ۲۴ هم بدن,باید دید در عمل چه میکنن.
منظورتون کاهش "سود تضمینی" از ۲۰ به ۱۸ هست؟
چون فقط کوثر تضمین ۲۲ داره؛بقیه تضمین کارمنده نه اساسنامه[emoji19]
من که خیلی سردرگم شدم
بانک مسکن من چند روز پیش رفته لودم
رئیس شعبه هیچ اسمی از صندوق نبرد فکر کنم گفت قبلا داشتم ولی الان نداریم
دوستان صندوق کوثر سوددهیش چطوری بوده؟22درصد راسته بود یا یعضی ماههابیشترم بوده؟
اگر طرح اتوخدمت درد سرش فقط اینه که یک ماه پولو نمیدند مشکلی نیست یک ماه صبر میتونم بکنم ولی اینکه لخوام همس فکرم درگیر باشه اینا کی بدند کی ندند بگن برو هرموقع شد زنگ مزنیم نمیتونم تحمل کنم
برای مبالغ کم،زیر ۵۰ میلیون و حتی زیر ۱۰۰ میلیون،۲ درصد سود،چندان تفاوتی نداره
جایی برین که باهاش راحت ترین خیالتون راحت باشه و دسترسی به پول براتون راحت هست
اوراق با درآمد ثابت بورسی هم هستند که سود ۲۰(یا بیشتر) درصد رو با ضمانت میدن
یک سوال دیگه دوستان
مگه هدف دولت ازکاهش سود سپرده رشد بورس نیست؟
الان صندوقها ی بانکها همون بورسه پس چرا باید بهشون گیر بده؟ یعنی درد بانک مرکزی فقط سود تضمیینیه؟
هدف دولت انگار راه انداختن بازار مسکن هست،که کاهش دو درصد هرگز اینکار رو نمیکنه؛حتی اگه ۱۶ هم بشه باز هم بنظر من این اتفاق نمیافته.
مسکن باید با پول طبقع متوسط راه بیافته،که این طبقه فعلا پولی ندازه؛
انتظار تاثیرات برجام هم مانع حرکت مسکن هست.امیدوارم مسکن اصلا راه نیافته تا از بازار سرمایه خارج بشه و تبدیل به کالای مصرفی بشه؛این بنفع طبقه متوسط و طبقه کارگر هست.

اما صندوق ها لازم نیست همه سرمایه رو وارد رس کنند،بلکه میتونن در اوراق درآماد ثابت،کالا،مستغلات و یا وجه نقد هم سرمایه گذاری کنند؛این صندوق ها بیشتر یه راه دور زدن سود مصوب بودند،امیدوارم با این فشار ها هم صندوق ها واقعا وارد کاراصلیشون بشن،و این زمانی ممکن هست که یود تضمینی به اندازه سود روزشمار یعنی ۱۰ و یا حتی کمتر باشه،تا واقعا صندوق ها بر اساس کارکرد واقعی سود بدهند

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

rozz

Registered User
لایک‌ها
239

هدف دولت انگار راه انداختن بازار مسکن هست،که کاهش دو درصد هرگز اینکار رو نمیکنه؛حتی اگه ۱۶ هم بشه باز هم بنظر من این اتفاق نمیافته.
انتظار تاثیرات برجام هم مانع حرکت مسکن هست.امیدوارم مسکن اصبا راه نیافته تا از بازار سرمایه خارج بشه و تبدیل به کالای مصرفی بشه؛این بنفع طبقه متوسط و طبقه کارگر هست.

اما قندوق ها لازم نیست همه سرمایه رو وارد رس کنند،بلکه میتونن در اوراق درآماد ثابت،کالا،مستغلات و یا وجه نقد هم سرمایه گذاری کنند؛این صندوق ها بیشتر یه راه دور زدن سود مصوب بودند،امیدوارم با این فشار ها هم صندوق ها واقعا وارد کاراصلیشون بشن،و این زمانی ممکن هست که یود تضمینی به اندازه سود روزشمار یعنی ۱۰ و یا حتی کمتر باشه،تا واقعا صندوق ها بر اساس کارکرد واقعی سود بدهند

شما کوثر حساب دارین سودی که بهتون میدند دقیقا22هستش ؟ بیشتر نبوده؟
قراردادهای بالای یک ساله هم داره؟
طرح اتوخدمت شما پول نذاشتین یا نمیخوایین بذارین؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
شما کوثر حساب دارین سودی که بهتون میدند دقیقا22هستش ؟ بیشتر نبوده؟
قراردادهای بالای یک ساله هم داره؟
خیر بنده در هیچ صندوقی حساب ندارم،چون قبل از کاهش سود ، صندوق ها چندان جذاب نبودند؛از این به بعد هم اگر بخوام در صندوقی سرمایه گذاری کنم صندوق لوتوس پارسیان هست و کاملا انتخاب شخصی هست و هیچ دلیل خاصی درش دخیل نیست.
قاعدتا صندوق ها قرارداد یکساله ندارند،چون که حساب بانکی نیستند،ساز و کار خاص خودشون رو دارند و هین عدم اجبار به رعایت قرادداد یکساله خودش یک مزیت هست چون در هر زمان که بخواهید میتوانید برداشت به میزان دلخواه داشته باشید؛
تنها صندوقی که بصورت یکساله قرارداد میبندد،صندوق آینده هست و درصورت بستن زودتر با شما ۱۹ درصد حساب میکند،که بر خلاف عرف و ساز و کار صندوق هاست،باید دید باتوجه به اینکه ضامن سود هم ندارد،با این فشار ها چه میکند؟سود ۲۶ سه ماهه رو تا آخر قرارداد میدهد یا کمش میکنه
که اگر کم کند،دست مشتری بجایی بند نیست،چون طبق اساسنامه میتواند؛اما قاعدتا در این صورت نباید درصورت خروج قبل از یکسال از صندوق،سود مشتری را کاهش دهد

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
کوثر با سود ضمانت شده 22% داره و هنوزم فعاله - من چند روز پیش باز کردم
داداش من الان یه هفته است زنگ می زنم می گه حساب باز نمی کنیم.
مازندران.
شما کجایی؟

کسی دیگه جدیدا تونسته صندوق کوثر باز کنه؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من 2 تا حساب روزشمار در بانک مهر دارم ( یکی 23% یکی 20% ) البته چند ساله !!
اول ماه رفتم سود رو بگیرم که طبق روال همیشگی یا به حساب 23% اضافه کنم یا اینکه برداشت کنم .
گفتن نمیشه اضافه کنید حساب 23% رو نمیشه افزایش داشت به هر حال با هزار بدبختی راضی شد سود این ماه رو بهش اضافه کنه
یکشنبه رفتم 2 میل به حساب 20% اضافه کنم دراومد گفت صحبت شده و دیگه مشکلی نیست و می تونید به همون حساب 23% اضافه کنید
تا الان که خیلی از این بانک راضی بودم.
ولی برادرم یه حساب 24% روزشمار داخل کوثر داره چند ساله ولی حدود یکساله نمی تونه بهش اضافه کنه و فقط می تونه ازش برداشت کنه البته سودش رو هر ماه میدن.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من 2 تا حساب روزشمار در بانک مهر دارم ( یکی 23% یکی 20% ) البته چند ساله !!
اول ماه رفتم سود رو بگیرم که طبق روال همیشگی یا به حساب 23% اضافه کنم یا اینکه برداشت کنم .
گفتن نمیشه اضافه کنید حساب 23% رو نمیشه افزایش داشت به هر حال با هزار بدبختی راضی شد سود این ماه رو بهش اضافه کنه
یکشنبه رفتم 2 میل به حساب 20% اضافه کنم دراومد گفت صحبت شده و دیگه مشکلی نیست و می تونید به همون حساب 23% اضافه کنید
مهر اتصاد منظورتونه؟ الانم بازمکنه23؟
ولی برادرم یه حساب 24% روزشمار داخل کوثر داره چند ساله ولی حدود یکساله نمی تونه بهش اضافه کنه و فقط می تونه ازش برداشت کنه البته سودش رو هر ماه میدن.
این حساب23رو الانم بازمیکنه؟
دوستان حرف ایشون دقیقا اون چیزی که کارمند نور گفت و دوستان گفتند پلگانی میشه این طوری بعید بشه
گویا نور میخواد اون حساب 25 درصدی قایلبت واریزیشو حذف کنه
دوستان تهرانی یک پرس وجویی بکنید ازنور

Last edited:

Mina.4

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان کسی خبر جدید از "سود" موسسه آرمان داره؟ این موسسه قبلا سپرده بالای 50 میل رو 32% و زیر 50 رو 27% میداد.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
این حساب23رو الانم بازمیکنه؟
دوستان حرف ایشون دقیقا اون چیزی که کارمند نور گفت و دوستان گفتند پلگانی میشه این طوری بعید بشه
گویا نور میخواد اون حساب 25 درصدی قایلبت واریزیشو حذف کنه
دوستان تهرانی یک پرس وجویی بکنید ازنور

خیر خیلی وقته نمیشه
الان 19 درصد می تونید باز کنید

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409

انتظار تاثیرات برجام هم مانع حرکت مسکن هست.امیدوارم مسکن اصلا راه نیافته تا از بازار سرمایه خارج بشه و تبدیل به کالای مصرفی بشه؛این بنفع طبقه متوسط و طبقه کارگر هست.

اما صندوق ها لازم نیست همه سرمایه رو وارد رس کنند،بلکه میتونن در اوراق درآماد ثابت،کالا،مستغلات و یا وجه نقد هم سرمایه گذاری کنند؛این صندوق ها بیشتر یه راه دور زدن سود مصوب بودند،امیدوارم با این فشار ها هم صندوق ها واقعا وارد کاراصلیشون بشن،و این زمانی ممکن هست که یود تضمینی به اندازه سود روزشمار یعنی ۱۰ و یا حتی کمتر باشه،تا واقعا صندوق ها بر اساس کارکرد واقعی سود بدهند

بله منظورم همون تضمین کلامیست,در مورد صندوق آرمان بانک شهر,کلامی به من گفتند ۲۲ درصد تضمینی ماهیانه میدیم و شایدم بیشتر ,که بین ۲۲ تا ۲۴ تو این چند ماه پرداخت میکردند و مغایرتی تو حرفشون نبود,الان هم کلامی گفتند که فعلا تغییری نداریم ,اما بعد عید سود تضمینی (کلامی) رو از ۲۲ به ۲۰ میرسونیم,اما با توجه به اوضاع بورس ,اگر مثبت بود,شاید همون ۲۲ تا ۲۴ رو بدیم,اگرم نبود,همون ۲۰,به نظر من ضامن سودآوری مهم نیست,چون اگر یک ماه هم عمل نکنند به حرفشون ,سپرده گزار مطلع میشه و میتونه سپردشو برداره نهایتش,اما اکثر صندوقها,پارسال همین روال ۲۲ درصد رو که کلامی گفتند اجرا کردند,مهم ضامن نقد شوندگیشون است که به نظر خود من فرق زیادی بینشون نیست و هر کسی هر کدومو که فکر میکنه ,اعتبارش بیشتره و یا باهاش راحت تره میتونه سپرده بزاره.

کارادایی

Registered User
لایک‌ها
109
کسی میدونه موسسه ثامن مجوز داره یا نه؟اعتمادی بهش هست؟
کدام یک از موسسات مالی و اعتباری بیشترین اعتماد میشه بهش داشت؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
کسی میدونه موسسه ثامن مجوز داره یا نه؟اعتمادی بهش هست؟
کدام یک از موسسات مالی و اعتباری بیشترین اعتماد میشه بهش داشت؟
نه برادر مجوز نداره.
هر موسسه و بانکی که مجوز داره برای کارهای معمولی فرقی نداره .

Sent from my meizu m2 note

بالا