• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کسی میدونه موسسه ثامن مجوز داره یا نه؟اعتمادی بهش هست؟
کدام یک از موسسات مالی و اعتباری بیشترین اعتماد میشه بهش داشت؟
موسسات مجاز اینها هستند:توسعه،کوثر،عسکریه،نور
اینی که به کدوم میضه بیضتر اعتماد کرد،بشتگی بخودتون داره؛هیتند کسانی که میلیاردی تو موسسلت غیر مجاز پول دارن،و کسانی که ۱۰تومنم حاضر نیمشن تو هیچ موسسه مجازی بزان

Sent from my E5823 using Tapatalk

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان من تو صندوق کوثر سرمايه گذاري کردم. نکاتي هست خدمتتان عرض ميکنم
صندوق کوثر ابتدا سود 22 تضمين کرده بود و اين تو اساسنامه صندوق هم بود اما در مورخه 04/11/94 اساسنامه تغيير کرده و نام صندوق از صندوق سرمايه گذاري کوثر يکم با تضمين سود به صندوق سرمايه گذاري کوثر يکم با پيش بيني سود تبديل شده. لطفا دقت کنيد تضمين سود شده پيش بيني سود. اين دو تا خيلي با هم فرق دارن برا کسب اطلاعات بيشتر به خود سايت صندوق بخش اخبار ميتونيد رجوع کنيد. در حال حاضر هيچ صندوقي سود تضميني نداره اکثرا پيش بيني سود هستن

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
صندوق کوثر ابتدا سود 22 تضمين کرده بود و اين تو اساسنامه صندوق هم بود اما در مورخه 04/11/94 اساسنامه تغيير کرده و نام صندوق از صندوق سرمايه گذاري کوثر يکم با تضمين سود به صندوق سرمايه گذاري کوثر يکم با پيش بيني سود تبديل شده. لطفا دقت کنيد تضمين سود شده پيش بيني سود. اين دو تا خيلي با هم فرق دارن برا کسب اطلاعات بيشتر به خود سايت صندوق بخش اخبار ميتونيد رجوع کنيد. در حال حاضر هيچ صندوقي سود تضميني نداره اکثرا پيش بيني سود هستن

بلی درست میفرمایید؛با تصمیمات مجمع،اساسنامه صندوق بدون اطلاع میتواند تغییر پیدا کند،و در سایت صندوق نوشته اساسنامه تغییر کرده،اما من اساسنامه جدید رو ندیدم که چیزی که شما فرمودید توش ذکر شده باشه؛ممنون میشم اگر جایی این رو دیدین به اشتراک بگذارید

در مورد اینکه کدام صندوق ها ضامن سودآوری دارند فعلا این صندوق ها مطرح هستند:کارآفرین،نوین سامان،سرمایه،اندوخته ملت،لوتوس پارسیان

rozz

Registered User
لایک‌ها
239

من چند بار این سوالاو پرسیدم منتها کسی پاسخ نداد
کوثر ماکریمم سودی که به شما دراین چند وقت چقدر بود؟ بیشتر ماه ها چند درصد ریخته؟

کوروش94

Registered User
لایک‌ها
409
موسسه ثامن مجوز نداره,اما ۶ ماه پیش پذیره نویسیشو انجام داده با هماهنگی بانک مرکزی و نصف مبلغ درخواستی بانک مرکزیو پرداخت کرده ,اما همچنان در حال گرفتن مجوز و تحت نظارت هست,اما مجوز نداره,در مورد این ضامن سودآوری و اینکه کوثر قبلا داشته و الان نداره و یا هر کدوم از این بانکها,به نظرم اونچه مهمه در زمینه سودآوری اینه که چند درصد عملا در ماه پرداخت کردند و اگر دقیق بخواد میزان سودآوری و یا ضرر صندوق مشخص بشه,تو سایت صندوقها ,نمودار رشد و کاهش واحدها هست,در یکی دو سال اخیر این نمودارها به صورت سینوسی خفیف بوده در اکثر صندوقهای بانکی ,و میشه گفت ثابت,اما در این دو ماه اخیر رشدشون کاملا مشهوده.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
بلی درست میفرمایید؛با تصمیمات مجمع،اساسنامه صندوق بدون اطلاع میتواند تغییر پیدا کند،و در سایت صندوق نوشته اساسنامه تغییر کرده،اما من اساسنامه جدید رو ندیدم که چیزی که شما فرمودید توش ذکر شده باشه؛ممنون میشم اگر جایی این رو دیدین به اشتراک بگذارید

در مورد اینکه کدام صندوق ها ضامن سودآوری دارند فعلا این صندوق ها مطرح هستند:کارآفرین،نوین سامان،سرمایه،اندوخته ملت،لوتوس پارسیان

این صندوقهایی که ذکر کردید شرایطشون مشابه هم هست؟
کدومشون رو بهتر میدونید؟ لوتوس پارسیان رو گفتید تمایل زیاد دارید بهش سود تضمین شدش و مینیمم وماکزیمم سود پرداختیش تا الان چقد بوده؟

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
کوثر ماکریمم سودی که به شما دراین چند وقت چقدر بود؟ بیشتر ماه ها چند درصد ریخته؟
ماه اول و دوم نزديک 24دو ماه بعد 22

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
صندوق سرمایه گزاری موسسه کوثر 94/12/17 بیشتر از 100.000 واحد جدید اضافه کرد که قابلیت خرید توسط شعب رو دارند که واحدهای باقی مونده از 800.000 روز قبل به 913.000 رسید.

در خصوص تضمین سود هم هنوز تغییری نکرده و مثل قبله

http://kosar1fund.com

Screenshot_2016-03-09-02-27-56_1_1.jpg

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
شرح کامل آخرین جلسه صندوق کوثر یکم

فایل های ضمیمه

• جلسه 4.11.94 .pdf
    578.7 KB · نمایش ها: 28

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219

کاربر rozz!! دیگه داری رسما رو مغز و اعصاب گروه میری، 20 تومن گرفتی دستت هی از این پست به اون پست. بابا یه جا بزار دیگه. پولت الان کجاس؟ همون جا بزار باشه والا فرقی نداره واسه این مبلغ. برو بزار ثامن فکر کنم 25 درصد بدن. خیلی هم موسسه خوبیه. الان 2ماهه مثل هاج داری میگردی. روانیمون کردی : ))

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
با توجه به افزایش 14 درصدی حقوق در سال 1395( نرخ تورم ؟!) :D
احتمالا سود بانکی رو هم به 14 درصد میرسونند :D

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این صندوقهایی که ذکر کردید شرایطشون مشابه هم هست؟
کدومشون رو بهتر میدونید؟ لوتوس پارسیان رو گفتید تمایل زیاد دارید بهش سود تضمین شدش و مینیمم وماکزیمم سود پرداختیش تا الان چقد بوده؟
شرایط صندوق ها،۹۰ درصد مشابه هست
ممکن هست تفاوت هایی مثل مدت زمان لازم برای ابطال و برگرداندن سرمایه و .... وجود داشته باشه
لوتوس سود ۲۲ رو این مدت داده؛منم فقط برای این انتخاب کردم که هم بهم نزدیک هست،هم اونجا حساب دارم، و هم تنها صندوقی بود که رفتم شعبه بپرسم همه چیز رو دقیق توضیح داد و دروغ تو کارش نبود؛
بنظر من شما با مبلغ کم،جز صندوق،جز ثامن ۲۵ و موسسات مجاز شاید تا ۲۳ بیشتر نتونین بگیرین

بانک رفاه هم الان گواهی سپرده ۲۰ درصد داره
کاربر rozz!! دیگه داری رسما رو مغز و اعصاب گروه میری، 20 تومن گرفتی دستت هی از این پست به اون پست. بابا یه جا بزار دیگه. پولت الان کجاس؟ همون جا بزار باشه والا فرقی نداره واسه این مبلغ. برو بزار ثامن فکر کنم 25 درصد بدن. خیلی هم موسسه خوبیه. الان 2ماهه مثل هاج داری میگردی. روانیمون کردی : ))

amiretc

Registered User
لایک‌ها
56
من سهام ذوب آهن اصفهان معرفی کردم با سود 23 روز شمار دوستان هیچکدوم نظری ندادن میگن کل اوراقش در کمتر از چند دقیقه فروش رفته

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
چکارش داری بنده خدارا هما که مثل شما میلیاردر نییستن .....اینقدر میگرده خسته میشه اخرش میزاره 14درصد

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
سلام
دوستان برای 45 میلیون کدوم بانک سود بیشتری میده ، روز شمار باشه ؟
با تشکر فراوان

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
دوستان برای 45 میلیون کدوم بانک سود بیشتری میده ، روز شمار باشه ؟
با تشکر فراوان
هیچ بانکی،بانک ها همه یکساله ۱۸ دارند
برخی اوراق گواهی سپرده ۲۰ درصد دارن،مثل رفاه
کوتاه مدت همه ۱۰ جدید باز میکنن
شنیدم صادرات بالای ۱۰ میلیون رو ۱۷.۵ میداد

صندوق ها هستند،اکثرا ۲۲ تا ۲۴ کارکرد داشتند،مثل لوتوس پارسیان،بانک شهر،ایران زمین،کوثر

موسسات هم سود بالا رو فعلا نمیدن،اما شعبه به شعبه بگردین شاید نور ۲۳ یا حتی ۲۶ داد،اما فعلا شنیده شده بیشتر روی ۱۸ تاکید میکنن
موسسه ثامن هم هست،یکساله ۲۵ میده

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
قبول دارم.
این آدما یا بیمارند یا دنبال اهداف خاصی هستند که اینطور میکنند. لطفا کسی جواب این آدما را نده

amir_tf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
همه مث شماها میلیادر نیستند. شاید واسه طرف ماهی 10 تومنم 10 تومنه. اعصاب نداری نیا.

Arman_159

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.خسته نباشید.من میخوام یه حساب باز کنم هر ماه 2.5 ملیون تومن بریزم توش.چه حسابی از کدوم بانک یا موسسه مناسبمه؟ممنون

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بالا