اگر شرایط داخلی و جهانی اجازه بده و ارز تک نرخی بشه ,اینها که گفتید شدنی میشه و نتیجه میده و اون خطر انفجار قیمتها رفع,و در کنارش بورس سود دهی داره,و بساط بازارهای دلالی سکه و دلار جمع میشه و بازار مسکن هم تعیین تکلیف میشه و به صورت منطقی و معقول و دید مصرفی خرید و فروش میشه,البته اینها المانهای یک کشور بالنسبه پیشرفتست و امیدواریم روزی وطن ما هم رنگشو ببینه!!!!!!طبق صحبت های رییس شعبه پارسیان هدف دولت و شورای هماهنگی بانکها رسیدن به تورم 9 درصد و سود بانکی 14 درصد برای انتهای سال 95 و قبل از انتخابات و سود 12 درصد برای بعد از انتخابات 96.
ممنون و متشکر از فهم بالای شما دوست عزیز :general601:حرف دوست عزیزمون چیز دیگه ای بود که کاملا واضح توضیح داده ، اگر متوجه نشدی چند بار بخونش
سود مشتری = سود بانکی + رشد اقتصادی - تورم
تورم منظور تورم واقعیه ....
مابه التفاوت سود بانکی از تورم سالیانه میشه سود مشتری
تو اروپا رشد اقتصادی دارن یعنی ارزش پولشون خود بخود سالیانه بیشتر میشه
ما چی ؟
ارزش ریالمون سال 90 و 92 شدیدا ریزش داشت
ما سودی از بانک نمیگیریم بلکه جبران خسارت افت ارزش ریال رو میگیریم(ارزش سرمایمون)
اون کشوری که سود بانکی توش 0.5% هست اونجا 5% رشد اقتصادی دارن یعنی مثل اینکه ما 25% سود سالیانه دریافت کنیم 20% هم تورم داشته باشیم اینجا زرنگ باشیم 5% سود میکنیم اونجا همه مردم 5.5% سود کردند(قدرت خریدشون افزایش پیدا کرده)
دوست عزیز حق با شماست و شما کاملا درست میگیدکشوری مثل ژاپن که نرخ سود بانکیش نزدیک به 0% نزدیک به 17 ساله قیمت کالاهای مصرفی اونجا ثابت مونده
اینجا 17 سال پیش نون دونه ای چند بود ؟
گوشت و مرغ و ماهی و بنزین و ...
شاید حق با شماست
شاید من کلا در اشتباهم
فروش اوراق پرطرفدار جدید در یک ثانیهعرضه اولیه اوراق جذاب دیگر با سود تا ۲۴ درصدی در آخرین هفته سال
مدیرعامل تامین سرمایه امین از عرضه اولیه ۱۵۰ میلیارد تومان اوراق سلف پتروشیمی پردیس در بورس کالا و برای اولین بار در ایران و با سود روزشمار ۲۲ و حداکثر تا ۲۴ درصدی خبر داد.
امیدوارم که این اتفاق بی افته!طبق صحبت های رییس شعبه پارسیان هدف دولت و شورای هماهنگی بانکها رسیدن به تورم 9 درصد و سود بانکی 14 درصد برای انتهای سال 95 و قبل از انتخابات و سود 12 درصد برای بعد از انتخابات 96.
کف حساب چه مقدار هست؟من کماکان دارم تو موسسه آرمان 25 درصد روزشمار میگیرم.
همین امروز هم سود این ماه واریز شد.
ولی نمیدونم وضعیتش آخرش چطور میشه
اطلاع ندارم، باید حضوری بری بپرسیکف حساب چه مقدار هست؟
Verstuurd vanaf mijn PadFone T004 met Tapatalk
مگه شغل شما چیه که بعد از مدتها ، مشتری داشتی؟این کاهش سود بانکی واقعا تاثیر خودش را گذاشته من امروز بعد از مدتها یک مشتری داشتم میگفت نقشه ساختمون من را زود آماد کن چون سرمایه ام توی بانک خوابیده. بازار یک تکونی خورده
اگه تورم بیاد روی 12 و سود را را هم اوایل سال بیارن روی 16 بازار یک تکون محکمتری هم میخوره... اگرهم تا آخر سال95 بیاد روی 14 که دیگه عالی میشه. 22درصد کجا 14 درصد کجا!
ساختمونمگه شغل شما چیه که بعد از مدتها ، مشتری داشتی؟
البته دوستان گفتند خوبه سود کم بشه من هم نگفتم بد هست اما کسایی هم هستند که 10 یا بیست میلیون دارند و نمیتونن باهاش کاری کنند
در نتیجه فقط پولدارها و سرمایه دار های چند صد میلیونی میتونن باهاش بساز بفروش کنند نه دیگران دقیقا این مطلب هست که سود توی جیب بساز و بفروش و میلیونر و میلیاردهاست در حالتی که سود بانکی کم باشه و در حالت سود بالا حداقل ذره ای هم گیر سرمایه های خرد میاد
در حقیقت سود سرمایه های خرد که نمیشه کاری باهاش کرد میره تو جیب سرمایه های زیاد و میلیونر و میلیاردها ....
بشخصه هیچ دشمنی با میلیونر و میلیاردها ندارم و هرچی بیشتر سود کنن من خوشحال ترم عرض بنده اینه برای سرمایه های خرد هم که نمیشه باهاش کاری کرد باید دولت فکر میکرد در این شرایط بیشترین ضرر رو قشری که سرمایشون کم هست و یا قشر ضعیف جامعه هستند میکنن و اینم مطمئن باشید با خرید و فروش خونه و بساز بفروش و... همیشه قیمت ها بالا میره و ارزش غیر واقعی پیدا میکنه.
انشاالله که همینجور باشه در مورد سود بانکی هم که من مراجعه میکردم مثلا برای پول های بالا 30 درصد بود وبرای خرد ها 27 در همین موسسات ولی باز 3 درصد چیزی نبود اما در مورد اوراق هم که طبق سالهای گذشته از 15 تا 17 بوده شاید امسال فقط اخر سالی 20 باشه پس اوراق هم مطمئنا در سال دیگه سودش کم میشه مطابق سود بانکیابزار های جذب سرمایه خرد که اتفاقا پول سرمایه رو مستقیم به سمت تولید میبرند درحال حاضر وجود دارند،مثل اوراق مشارکت،صکوک و اپراق اجاره و. .. که در حال گسترش هم هستند.
اما اگ تاکید بر سود بانکی باشد،باید گفت بانک که بنگاه تولیدی و اقتصادی نیست؛اگر قرار شد سود بانکی ۲۰ باشد،یعنی وام هم حداقل ۲۴ باید باشد( گرچه تا ۲۸ هم معقول هست)؛
همچنین قرار نیست انتظار سود تولید خیلی بالایی داشته باشیم،همچنبن در مورد مسکن بساز بفروشی و سود نجومی اینچنینی(حتی با حساب تورم) که در کشور ما انتظار میره اصلا صحیح نیست؛
حتی انبوه سازان مادر در خارج از ایران انتظار چنین سودی از یک واحد ساختمانی ندارند؛
پس بنظر من برای سرمایه های خرد،فرصت خوبی برای سرمایه گذاری دارند که اتفاقا نسبت به سود بانکی عادلانه تر هست؛بانک ها و موسسات همیشه برای ثروتمندان با مبالغ بالا سود بالاتری در نظر میگرفتند؛
بنظر من کاهش سود بانکی بیشتر فرصت هست تا ضرر
Sent from my E5823 using Tapatalk