همونطور که قبلا عرض کردم,اونچه که اکثر دوستان بابتش نگرانند ,اصل کاهش سود بانکی نیست, بلکه تاثیرش بر بازارهای موازیست,همچنان که دوستان نگران افزایش قیمت مسکن,سکه و دلار و کلا سفطه بازی هستند ,سودجویی بدون ارزش افزوده!!!! امری که در کمتر کشوری به این نحو میتوان سراغ داشت,یک سیکل معیوب به ضرر اقشار کم درامد,سود بدون تلاش !!!!!!!!!! وگرنه اگر به صلاح مملکت باشه,کی از کاهش سود ناراحت میشه؟ بازسازی اقتصاد کشور به سود همست,اما جامعه گرونی و تورم رودوست داره,چون در یک محیط سالم توان بدست آوری سود را دلالان ندارن!!!!! یا بهتر بگیم اقتصاد ما هنوز به ابتدایی ترین المانهای سلام و ثبات هم روی خوش نشان نمیدهد و بی صبرانه منتظر افزایش سه برابری دلار و صد درصدی مسکن است تا سیکل معیوب دوباره جان بگیرد!!!!!!!تو این دو سال که به هر دلیلی,تورم قدری مهار شده,موج ناراحتی و شکوه از رکود بوجود اومده,در صورتی که من در بسیاری از کارهای تولیدی و یا بازرگانی که در اطرافم سراغ دارم روال عادی خود را طی میکنند,همچون گذشته و بیشتر دلالان مسکن و ارز و سکه نگران و دم از رکود میزنند!!!!!!!!! اکثرا مسکن را ملاک قرار داده و رکود حاصل از آن را ناشی از ارزانی آن میدانند و برای جهش قیمتی نقشه میکشند,این سبک افزایش بی ضابطه هم از نظر اقتصادی اشتباه است و پایانش یا رکود و یا ورشکستگی میاورد و هم هم از لحاظ توزیع عادلانه عدالت,جامعه را دچار مشکل میکند,سود بانکی ۱۸ درصد باشد,و به مرور ۱۴ برسد,مسکن ساختش ۲۰ درصد بدهد,آیا کسی میپذیرد؟ نه!!!!!!!!!! فقط ۱۰۰ درصد!!!!!و یا ۱۰ درصد در هر خرید و فروش یک آپارتمان در ماه!!!!!!!!! تا دلال محترم دم از ضرر نزد و سازنده هم همچنین!!!!!! قبلا هم عرض کردم تا خود مردم ایران,خود را یک ملت ندانند و سود دیگران سود آنها و ضرر دیگران را ضرر خود تلقی کنند,اوضاع همین است,ابتدا مردم و بعد مسولین.
Last edited: