sare bayat
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 47
- لایکها
- 60
الان فرشتگان کاسپین به سپرده های یکساله و روز شمار بالای ۵۰چقدر سود میده؟دوستانی که تازگی حساب باز کردن اطلاع دارن راهنمایی لطفا.
![]()
مجوز فعاليت موسسه اعتباري کاسپين صادر شد.
موسسه اعتباري کاسپين در چارچوب فرآيند ساماندهي بازارغيرمتشکل پولي و پس از طي مراحل قانوني، مجوز فعاليت خود را از بانک مرکزي دريافت کرد و در فهرست موسسات اعتباري مجاز قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومي بانک مرکزي، موسسه اعتباري کاسپین ميتواند بر اساس اساسنامه مصوب خود و در چارچوب قانون پولي و بانکي کشور، قانون عمليات بانکي بدونربا، مصوبات شوراي پول و اعتبار، دستورالعملها و بخشنامههاي صادره از سوي بانک مرکزي و ساير قوانين و مقررات ذيربط، به عمليات مجاز بانکي مبادرت کند.
این موسسه اعتباری در حال حاضر به عنوان پنجمين موسسه اعتباري غيربانکي مجاز شناخته ميشود، مقرر است داراييها و بدهيهاي قابل تجميع شرکتهاي تعاوني اعتبار «فرشتگان»، «الزهراء مشهد»، «حسنات اصفهان»، «دامداران و کشاورزان کرمانشاه»، «بدرتوس مشهد»، «پيوند»، «اميد جلين گرگان» و «عام کشاورزان مازندران» را که تا به حال تحت عنوان آرمان ايرانيان فعاليت ميکردند طبق روش مشخص به حساب هاي خود انتقال دهد.
منبع: سایت رسمی بانک مرکزی
مام امروز دل و زدیم به دریا و رفتیم یه 5ساله توی آرمان باز کردیم. البته بعد یکسال میتونی بدون تعدیل سود، برداری ( جریمه نمیدی )
یه حساب بانک آینده هم معرفی کردم که ماه به ماه سود و میریزن به اون حساب ( با تلفن درخواست میدی دیگه نمیخواد بری شعبه )
یه سوال راجع به کارت و عابر بانک و ... پرسیدم. رییس شعبه گفت تمام دستگاهاشو خریدیم 4000 تا کارت خامم الان تو شعبه هست منتظریم بعد عید که ادغام کامل شد کارت بزنیم بدیم. یه جایزه هم بانک مرکزی بهشون داده بود بابت خوش حسابی و .. که خیلی روش مانور میدادن باش حال میکردن. گفت قرار بود تا آخر این ماه مجوز صادر بشه ولی دیگه رفت واسه بعد عید.
اینم از این. تا ببینیم چی میشه! حالا یا رو سفید میشن یا ما هم چند ماه دیگه به خیل پشت در خواب ها و اعتراض کننده ها میپیوندیم واسه گرفتن پولمون : ))
سلام ممنون. منم دقیقا همین حساب رو 28 اسفند باز کردم. آرمان فرشتگان. دیروز برای اولین ماه 32% کامل پرداخت شد. بدون اینکه تماس بگیرم خودشون پایا زدن به حساب بانک آینده که موقع افتتاح حساب معرفی کرده بودم . بسی خوشمان آمد. دستشون درد نکنه. ; )
تبریک به همه فرشتگانی ها، از جمله خودم. از تصمیمی که پارسال (دقیقا 27 اسفند) گرفتم و در فرشتگان سپرده باز کردم، خوشحالم. هیپ هیپ هووورااا : ))
مجوز فعاليت موسسه اعتباري کاسپين صادر شد
پس فردوسی ؟
وحدت ؟
ماجراش چیه؟
در اساسنامه کاسپین اینها هستند؟
به غیر از فرشتگان مابقی فردوشی بودند
فکر نکنم دیگه سود بالا بده
من خیلی سعی کردم توی ارمان حساب بازکنم اما توی شهرمون نبود فقط امید جلین بود که گفت نهایتا25 اونم سپرده سه ماهه
حالا باید دید چه میکنند بعد تعطیلات اگر شعبی عید کشیک دارند حتما بپرسید دوستان
ارتباط این صجبت هاتون با عنوان تاپیک که نرخ سود بانکیه و همچنین گرفتن مجز موسسه اعتباری کاسپین به عنوان پنجمین موسسه اعتباری مجاز چیه ؟؟http://tabnak.ir/fa/news/575672/بسته-سوم-خروج-از-رکود-دولت-هم-کاری-از-پیش-نخواهد-برد
http://tabnak.ir/fa/news/574907/سکه-یک-میلیون-و-۱۶هزار-تومان
http://tabnak.ir/fa/news/573365/خطر-بیکاری-8-میلون-نفری
سیف: سود بالای 18 درصد تسهیلات بانکی قابل قبول نیست و باید کاهش یابد
http://akhbarbank.com/vdcftmdj.w6d00agiiw.html
کلا هیچ چیزی از وضعیت جامعه بهم نمیخونه حتی توی خبرها ....
ارتباط این صجبت هاتون با عنوان تاپیک که نرخ سود بانکیه و همچنین گرفتن مجز موسسه اعتباری کاسپین به عنوان پنجمین موسسه اعتباری مجاز چیه ؟؟
پس حالا چهار سال دیگه باید کاسپین به شما 32 بده
من قبلا هم سوال کردم در مورد 5 ساله نور
اینها میتونن بزنن زیر قرارداد پنج ساله
چون تو قرارداد سود رو یا ننوشتن یا بیست نوشتن؟
کسی نور پنج ساله
داره که دو یا سه سال پیش 32 باز کرده باشه و هنوز
ادامه داشته باشه؟
این پنج ساله ها قابل انتقال به شخص دیگه دارن؟
آقا مهران
فقط پنجاه تا تو فرشتگان گذاشتی؟
در اطلاعیه اسمی از فردوسی نبردن. ماجراش چیه؟
از نرخ سود نبپرسیدی؟طبق سوالی که بنده از شعبه امید جلین پرسیدم:
تعاونی های امید جلین، دامداران و کشاورزان، عام کشاورزان، بدرتوس، حسنات، پیوند و الزهرا زیر مجموعه ی مؤسسه اعتباری فردوسی هستند که این مؤسسه در نهایت با مؤسسه اعتباری فرشتگان زیر مجموعه ی مؤسسه اعتباری کاسپین (آرمان ایرانیان) می باشند.
خیر، سود رو باید حضوری برید نزدیک ترین شعبه بپرسین.از نرخ سود نبپرسیدی؟
شما امید جلین بودین؟خیر، سود رو باید حضوری برید نزدیک ترین شعبه بپرسین.
ضمناً تا قبل از "مجاز شدن" میتونن هر سودی بدن، ولی بعد از اون بعید میدونم بتونن سود بالا بدن
قرارداد من مربوط به پارساله و ممکنه نتونن سود رو کم کنن ( شاید مثل موسسه کوثر فقط حساب رو قفل کنن که نتونی مبلغی بهش واریز کنی ولی همون سود قبلی رو بگیری ) ولی باز هم بعید میدونم
خیر، بنده فردوسی هستمشما امید جلین بودین؟
حسا چند درصدی و باچ مدتی بازکردین؟
فردوسی که مجوز نگرفته.اسمش در سایت بانک مرکزی نبود.خیر، بنده فردوسی هستم
25 درصد روزشمار بودم، 12 درصد مرکزی و 13 درصد خود شعبه بعد چندروز واریز میکرد، ولی الان ربطی نداره
فردوسی رو با اسم تعاونی ها ذکر کردهفردوسی که مجوز نگرفته.اسمش در سایت بانک مرکزی نبود.