• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

latari

Registered User
لایک‌ها
86
حالا بلند مدت بهترین سود رو کدوم بانک میده کسی میدونه آخه یکی میگفت مبالغ بالا رو ماهی 3 درصد بعضی بانکها میدن و عملا هم غیر قانونی هست ولی میگفت که پشت پرده میدن

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
ایشون خودش میگه بانک مهر اقتصاد گذاشته بعد به بقیه میگه نزارین .. خوب اگر بده شما خودت پولت رو در بیاره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

فکر کنم منظورشون از 3 تا لیست اول این بود ه اینا رو بذار .
اما خط پایین میگه آینده نذار

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
بانک انصار حساب با 50 میل باز کنید 20% میده شتاب و همه چیزشم ردیفه ! 1 ماه خوابم نداره از همون روز اول براتون سود حساب میشه !

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
بانک انصار حساب با 50 میل باز کنید 20% میده شتاب و همه چیزشم ردیفه ! 1 ماه خوابم نداره از همون روز اول براتون سود حساب میشه !

خب عزیزم مگه با خودمون مشکل داریم که این همه بزاریم اونجا بعد ۲۰ درصد بده بهمون !!!

میزاریم گردشگری حتی با ۱۰ میلیون سود ۲۲ درصد میده شتاب اینترنت بانک ( بدون نیاز به توکن ) حساب هم روز شمار سود میخوره هروقتم خواستی میتونی برداشت کنی

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
فرزاد خان شما که مهراقتصاد حساب دارین،لطفا لیست سود کوتاه مدت و یکساله هاش (شرایط ومبالغ خاص)را به ما اصلاع بدهین

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
آرمان یه سال باز کنی زودتر از یه سال ببندی جریمه میشی دیگه 27 منهای 19.5 درصد
هر چند ماه و روز 27 درصد گرفتی باید 7.5 درصدشو پس بدی

در آرمان (فرشتگان سابق) یکساله برای بالای 20 تومان 27 درصده و اگر زودتر از یکسال ببندی 23 درصد حساب میشه.
و برای زیر 20 میلیون یکساله 25 درصده و اگر زودتر از یکسال ببندی 20 درصد حساب میشه. یعنی به همون اندازه کوتاه مدتش. من سوال کردم

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335

شما بیای بانک سینا با حساب عابربانکی هم به شما چنین سودی تعلق میگیرد اما به معنای روز شمار 7 درصدی
نه روزشمار 20 درصدی که دوستان میگند

شما تشریف ببری بانک سینا سر کوچه تون هم به مبلغ شما در این بازه 95560 سود میدهد تقریبا
اما اگر کسی 20 درصد برات حساب کرد در این بازه سرت کلاه گذاشته چون مبلغ همین میشه و سود 7 درصد بانکها زیر 1 ماه در هیچ بانکی فرق نمیکند

اون 1 ماه که باید بمونه ، منظور این نیست که هر پولی که بگذاری باید 1 ماه بمونه.
زمان افتتاح حساب باید 1 ماه حداقل موجودی لازم ( که در هر بانک متفاوت است) در حساب بماند تا به آن حساب از آن پس سود تعلق بگیره. و همچنین اگر یه حسابی باز کنید و 5 روز بعد ببندید هم به اون 5 روز سود تعلق نمی گیره. منظور اینه.
مثلا اگر حداقل موجودی لازم در بانکی برای دریافت سود 50 هزار تومان باشه ، شما می تونید یه حساب باز کنید با 50000 به بالا و تا 1 ماه نباید زیر 50 هزار تومان باید تا آخر ماه بهش سود تعلق بگیره. و شما مثلا اگر 10 میلیون بگذارید و 5 روز بعد بردارید به شرطی که موجودی حساب از 50 هزار تومان کمتر نشه به اون 10 میلیون برای همون 5 روز سود تغلق می گیره و در پایان اون ماه واریز میشه.
فکر کنم واضح گفتم.

در ضمن 3 تا سوال هم داشتم.

1- اگر سپرده عیدانه سینا با 10 میلیون باز کنیم. آیا می توانیم مثلا 2 ماه بعد 5 میلیون از اون پول را برداشت کنیم و 2 ماه بعدش هم دوباره 1 میلیونش را بردایم و سپرده ادامه پیدا کنه؟
2- آیا میشه به سپرده ای که امروز باز کردیم 2 ماه بعد 1 میلیون واریز کنیم بدون اینکه یک سپرده جدید باز کنیم؟
3- آیا کارت شتاب ، مستقیما روی حساب عیدانه می دهند؟ یا باید یک حساب کوتاه مدت جداگانه برای کارت باز کنیم؟
منظور از حساب کوتاه مدت اینه که جواب 3 سوال بالا مثبت باشه
همانطور که مثلا بانک دی حساب کوتاه مدت باز می کنه با سود 19 درصد و روش هم کارت عضو شتاب می ده و سودش هم به خودش واریز میشه و لازم نیست حساب جداگانه ای برای دریافت سود باز کنید. و هر زمان هم می شه به اون حساب پول واریز و برداشت کرد و سودش هم به کمترین مانده حساب در هر روز تعلق می گیره.

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
کسی از دوستان بانک گردشگری حساب 22% باز کرده ؟
روز شماره ؟؟
حداقل مانده برای دریافت سود چقدره ؟؟
عضو شتابه ؟
اینترنت بانک و ... چطور ؟
و از همه مهم تر مورد اطمینان هست ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان ......

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
روز شماره ؟؟
عضو شتابه ؟

من دارم

روزشماره

حداقل ۱۰ میلیون

عضو شتابه
اینترنت بانک و تمام امکانات بانکی الکترونیکی رو خیلی راحت در اختیار مشتری میزاره ( توکن هم نیاز نداره )

مورد اطمینان هست ( برای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هست )

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
روز شماره ؟؟
عضو شتابه ؟

گردشگری از آینده بهتر و مورد اطمینانتر هست

فقط حیف تعداد شعبه ها کم هست

از دوستان کسی اطلاع داره روزشمار گردشگری برای زیر 10 چند هست ؟

ممنون

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

گردشگری از آینده بهتر و مورد اطمینانتر هست

فقط حیف تعداد شعبه ها کم هست

از دوستان کسی اطلاع داره روزشمار گردشگری برای زیر 10 چند هست ؟

ممنون

زیر ۱۰ میلیون ۱۷ درصد میده ، اگه زیر ۱۰ میلیون باشه بانک آینده و دی که ۱۹ درصد میدن بهتره ( البته توکن هم نیاز هست ! و اگه بدون توکن بخوایم بانک شهر ۱۸ درصد میده )

البته ایشون هیچ سوالی در مورد بانک آینده تو حرفشون نبود و فقط در مورد گردشگری سوال کردن و موندم این حرفتون چه ربطی داشت به سوال ایشون !!!

angrybirds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
زیر ۱۰ میلیون ۱۷ درصد میده ، اگه زیر ۱۰ میلیون باشه بانک آینده و دی که ۱۹ درصد میدن بهتره ( البته توکن هم نیاز هست ! و اگه بدون توکن بخوایم بانک شهر ۱۸ درصد میده )

البته ایشون هیچ سوالی در مورد بانک آینده تو حرفشون نبود و فقط در مورد گردشگری سوال کردن و موندم این حرفتون چه ربطی داشت به سوال ایشون !!!

بنده سوالم در مورد سود زیر 10 میلیون بانک گردشگری بود چه ربطی به بانک آینده داشت ؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

بنده سوالم در مورد سود زیر 10 میلیون بانک گردشگری بود چه ربطی به بانک آینده داشت ؟

اینو به آقا فرزاد بگو که طرف سوال کرده گردشگری مورد اعتماده ؟ اومده میگه از آینده بهتره !!!

منم سود زیر ۱۰ میلیون گردشگری رو گفتم خدمتتون ، ندیدی اون اول ؟؟؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65

یعنی اگه موجودی حساب من مثلا توو یک ماه کمتر از 10 میلیون بشه سود همون حساب 22% من ، میشه 17% ؟؟
یا نه کلا 17% یک حساب جداست و اگه حساب 22% من زیر 10 میلیون بیاد اصلا هیچ سودی بهش تعلق نمیگیره ؟

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
اینو به آقا فرزاد بگو که طرف سوال کرده گردشگری مورد اعتماده ؟ اومده میگه از آینده بهتره !!!

منم سود زیر ۱۰ میلیون گردشگری رو گفتم خدمتتون ، ندیدی اون اول ؟؟؟

کلا این آقا با آینده مشکلداره احتمالا خاطره بدی ازین کلمه داره:D:D

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
یعنی اگه موجودی حساب من مثلا توو یک ماه کمتر از 10 میلیون بشه سود همون حساب 22% من میشه 17% ؟؟
یا نه کلا 17% یک حساب جداست و اگه حساب 22% من زیر 10 میلیون بیاد اصلا هیچ سودی بهش تعلق نمیگیره ؟

اگه بیاد زیر ۱۰ میلیون سود نمیگیره اصلا ، شما میتونی مثل من یه حساب ۱۷ درصدی باز کنی ، یه حساب ۲۲ درصدی هم باز کنی ، هروقت دیدی اومد زیر ۱۰ میلیون ، انتقال بدی به ۱۷ درصدی خودت که سود ۱۷ درصد رو بگیره

Last edited:

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
اگه بساد زیر ۱۰ میلیون سود نمیگیره اصلا ، شما میتونی مثل من یه حساب ۱۷ درصدی باز کنی ، یه حساب ۲۲ درصدی هم باز کنی ، هروقت دیدی اومد زیر ۱۰ میلیون ، انتقال بدی به ۱۷ درصدی خودت که سود ۱۷ درصد رو بگیره

اوکی ممنون :دی

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
من از شعبه گردشگری محل مون پرسیدم گفت حساب روز شمار سه مدل دارن:
بدون محدودیت 17 درصد (البته فکر کنم حداقل 100 تومن باید باشه تو حساب)
کف 5 میلیون 19 درصد
کف 10 میلیون 22 درصد

اون حسابایی که کف دارن، اگر موجودی از کف کمتر بشه، سودش 0 میشه

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من از شعبه گردشگری محل مون پرسیدم گفت حساب روز شمار سه مدل دارن:
بدون محدودیت 17 درصد (البته فکر کنم حداقل 100 تومن باید باشه تو حساب)
کف 5 میلیون 19 درصد
کف 10 میلیون 22 درصد

اون حسابایی که کف دارن، اگر موجودی از کف کمتر بشه، سودش 0 میشه

فکر کنم یه صفر زیاد گذاشتید کف حساب برای ۱۷ درصد ۱۰ هزار تومن هست

واسه حداقل ۵ میلیون هم ۱۹ درصد میده اینو یادم رفت بگم ( اولش رفتم حساب باز کنم گفته بود بهم ولی دیگه همون بالای ۱۰ میلیون و معمولی یعنی همون ۱۷ درصد رو باز کردیم توش )

بالا