• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

در میان تمام این موارد بانک دی و مهراقتصاد بد نیست
باز بانک دی مال بنیاد هست خیال آدم راحته

اگر عضو شتاب باشه فقط خوبه ؟
هست ؟

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
چقدر میخواین پول بزارین ؟

این 21.5 درصد رو با چه شرایطی میده و حداقل مبلغش چقدره ؟ ( در ضمن اینم در نظر داشته باش که شتاب نیست ) هر موقع خواستی می تونی ازش برداشت کنی ؟

شرایط خاصی نداره مثلینکه
حداقل نداره و با هر مبلغی باز می کنه
عضو شتاب نیست و هر موقع بخوای میتونی برداشت کنی هر مبلغی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام دوستان
نظرتون اجع به موسسه ثامن الحجج چیه؟
روز شمار 21.5 درصد میده
از نظر اعتبار چطور موسسه ایه؟

در بین موسسات ، توسعه دارای مجوز هست و بقیه در شرف تاسیس هستن و از نطر اعتبار در یک سطح

به چیز شعرهای بعضی کاربران در مورد اعتبار بانکها توجه نکن . این مال عممه - اون مال خالمه و این یکی مال شرکت بابامه . این حقوق منو میده پس معتبره و .... ;)

مؤسسه‌های مالی و اعتباری با مجوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
موسسه اعتباری توسعه

مؤسسات در شرف تأسیس
مؤسسه اعتباری آرمان، در شرف تأسیس: از ادغام مؤسسات مالی و اعتباری فرشتگان، فردوسی و افضل توس با همدیگر تشکیل شد.
مؤسسه اعتباری ثامن، در شرف تأسیس
مؤسسه اعتباری ثامن الحجج، در شرف تأسیس (موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج علیه السلام )
مؤسسه اعتباری عسکریه، در شرف تأسیس (مالی و اعتباری عسکریه)
مؤسسه اعتباری کوثر، در شرف تأسیس (موسسه مالی و اعتباری کوثر - موسسه مالی و اعتباری کوثر)
مؤسسه اعتباری نور، در شرف تأسیس: از ادغام مؤسسات مالی و اعتباری پیشگامان، کارسازان آینده و ریحانه گستر مشیز با همدیگر تشکیل شد

مؤسسه‌های مالی تبدیل‌شده به بانک
مؤسسه مالی و اعتباری سینا (به بانک سینا تغییر نام یافت) (مؤسسه مالی و اعتباری بنیاد سابق) (وابسته به بنیاد مستضعفان)
مؤسسه مالی و اعتباری انصار (به بانک انصار تغییر نام یافت) (صندوق پس‌انداز و قرض الحسنه انصار المجاهدین سابق) (وابسته به بنیاد تعاون **** پاسداران)
مؤسسه مالی و اعتباری ایرانیان (به بانک حکمت ایرانیان تغییر نام یافت) (وابسته به بنیاد تعاون ارتش جمهوری اسلامی ایران، بتاجا)
مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین (به بانک ایران زمین تغییر نام یافت)
مؤسسه مالی و اعتباری قوامین (به بانک قوامین تغییر نام یافت) (وابسته به ناجا)
مؤسسه مالی و اعتباری اعتماد ایرانیان که فاقد مجوز از بانک مرکزی بود،به دستور این بانک منحل و در بانک قوامین ادغام شد. البته این حکم در دادگاه محل مناقشه بوده‌است
بانک در شرف تأسیس
ادغام مؤسسه مالی و اعتباری صالحین و مؤسسه مالی و اعتباری آتی و بانک تات (تشکیل بانک آینده)
مؤسسه مالی و اعتباری مهر به بانک مهراقتصاد(بانک مهر اقتصاد

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
در بین موسسات ، توسعه دارای مجوز هست و بقیه در شرف تاسیس هستن و از نطر اعتبار در یک سطح

به چیز شعرهای بعضی کاربران در مورد اعتبار بانکها توجه نکن . این مال عممه - اون مال خالمه و این یکی مال شرکت بابامه . این حقوق منو میده پس معتبره و .... ;)

بله کاملا تایید میشه اگه سود بالا میخوایین برین هرجا که یه درصد سود بالاتر میده اونجا بزارین اگه سود با خدمات میخواین که باید سبک سنگین کنین ببینین کجا بهتره
اعتماد ایرانیان ورشکست شد ولی پول هیچ مشتری خورده نشد تازه قوامین پولشونو داد با سود بالاتر

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

tvradio

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من بهترین بانکی که سود روز شمار میده با سود بالا فقط بانک گردشگری با سود 22 درصد ... فقط بدی که بانک گردشگری داره این هستش که تعداد شعبه هاش کمه در تهران مثلا در غرب تهران فقط در صادقیه داره مثلا ..... من خودم هم میخوام تو بانک گردشگری حساب باز کنم 12 میلیون رو بگذارم سودشو بگیرم

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
شرایط خاصی نداره مثلینکه
حداقل نداره و با هر مبلغی باز می کنه
عضو شتاب نیست و هر موقع بخوای میتونی برداشت کنی هر مبلغی

امروز رفتم ثامن الحجج حساب باز کردم.
برای زیر یک میلیون سود روز شمار 19 درصد میده. بالای یک میلیون 20.5 درصد و بالای 10میلیون 21.5 درصد.
دیروز که تلفنی پرسیدم فقط همون 21.5 رو گفته بود.
ولی در کل برای مبالغ بین 1 تا 10 میلیون گزینه خوبیه.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

کاری بخدا به تبلیغ سو و ... ندارم

اما خداوکیل صبح رفتم بانک آینده حتی 1 نفر هم داخلش نبود
بعد رفتم موسسه ثامن الحجج 2 نفر داخلش بود
امروز مرخصی داشتم

خدایی این بانک آینده 1 نفر هم مشتری نداشت

من که پولو گذاشتم مهر اقتصاد . یه مقدارشم میزارم یا دی یا گردشگری

به این آینده هیچ اعتباری نیست

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
به نظر من بهترین بانکی که سود روز شمار میده با سود بالا فقط بانک گردشگری با سود 22 درصد ... فقط بدی که بانک گردشگری داره این هستش که تعداد شعبه هاش کمه در تهران مثلا در غرب تهران فقط در صادقیه داره مثلا ..... من خودم هم میخوام تو بانک گردشگری حساب باز کنم 12 میلیون رو بگذارم سودشو بگیرم

22درصد برای یک میلیون چند تومان میشه؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026

دوست عزیزم،
هر درصدی برای حساب ها گفته میشه سود سالانه هست.
من نحوه محاسبه رو بهتون می گم، خودتون حساب کنید:
چون 22 درصد سالانه هست، بنابراین ماهانه اش میشه 0.22 تقسیم بر 12 (باید 22 رو تقسیم بر 100 کنید و تقسیم بر تعداد ماه های سال) بعد هم ضرب در موجودی اون ماه.
این میشه سود ماهانه.
اگر سود هر ماه رو بردارید، برای محاسبه کل سود سالانه همون 0.22 رو در موجودی ضرب کنید.
اما اگر سود ماه رو برندارید، چون سود هم به اصل پول اضافه میشه، در مجموع سودش بیشتر میشه.

مثلا تو این حالت 1 میلیون در ماه 18300=12÷0.22×1000000 (به تومان) اگر این پول رو بذارید تو حساب باشه، سود ماه بعدی میشه 18700=12÷0.22×1018300 و الی آخر.

امیدوارم مفید بوده باشه براتون

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

هدفت کلا اسپمه ولی جواب میدیم موردی نداره

0sood_13004138315329812998.jpg

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
هدفت کلا اسپمه ولی جواب میدیم موردی نداره

0sood_13004138315329812998.jpg

نه خداوکیلی اسپم چیه یه مقدار پول دارم ولی تو شهرمون بانک گردشگری نداره
میتونم برم شهر دیگه ای که شعبه داره حساب باز کنم؟بعد هر وقت خواستم پول توش بذارم کارت به کارت بریزم؟اونجوری بازم سود روزشمار بهش تعلق میگیره؟

sadegh196

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
38
تمام اطلاعات در یک روز و توسط تماس تلفنی توسط بنده اخذ شده :

بانک شهر :
روشمار : 18%
1 ساله : 20%
وام : + 7%

بانک مهر اقتصاد :
روزشمار : 18%
سالانه : 21%

ثامن :
زیر 20 میلیون » 18%
بالای 20 م : 19%
بالای 50 م : 20%
سالانه : 25%

بانک آینده :
روزشمار : 19%
سالانه : 22%

بانک دی :
روزشمار : 19% - 20%
سالیانه : 21%

گردشگری:
روزشمار : 17% - بالای 10 م : 22%
سالیانه : 22%

آرمان :
رزوشمار : 20%
سالانه : 22.5%

سامان :
روزشمار : 19%
سالانه : 20%

بانک سامان 12 درصد هست دوست عزیز
http://www.sb24.com/branches/virtual-branch/saman-rial-benefit-calculation.html

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799

کاری بخدا به تبلیغ سو و ... ندارم

اما خداوکیل صبح رفتم بانک آینده حتی 1 نفر هم داخلش نبود
بعد رفتم موسسه ثامن الحجج 2 نفر داخلش بود
امروز مرخصی داشتم

خدایی این بانک آینده 1 نفر هم مشتری نداشت

من که پولو گذاشتم مهر اقتصاد . یه مقدارشم میزارم یا دی یا گردشگری

به این آینده هیچ اعتباری نیست

والا اگه هدفتون تبلیغ نیست،من نمیدونم هدفتون چیه و چرا من چند بار پرسیدم نرخ سود مهر اقتصاد برای سپرده های کوتاه مدت و یکساله در شرایط و مبالغ خاص چند درصده ولی اصلا جوابی نمیدهید!!!!!

mdprs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شرایط توسعه تعاون رو بگو .
شرایطشو نمیدونم
نه خداوکیلی اسپم چیه یه مقدار پول دارم ولی تو شهرمون بانک گردشگری نداره
میتونم برم شهر دیگه ای که شعبه داره حساب باز کنم؟بعد هر وقت خواستم پول توش بذارم کارت به کارت بریزم؟اونجوری بازم سود روزشمار بهش تعلق میگیره؟
معلومه که میشه 3 تا راه هست 1-کارت به کارت 2- کارت به کارت اینترنتی 3 انتقال وجه شبا
آره حرف شما درسته ،اما واسه شهرایی که گردشگری شعبه داشته باشه !مال ما که نداره ! :| .... من واسه اون دسته دوستان گفتم !! :-"
میتونی تو یه شهری که گردشگری داره، حساب باز کنی و فرم حساب اینترنتی پر کنی و رمز حساب اینترنتی بگیری و از دستگاه خودپرداز همون بانک رمز دوم بگیری و هر انتقالی بخوای میتونی با یه بانک دیگه مثل پاسارگاد یا بانک دیگه ای که تو شهرتون هست انجام بدی

من امروز حساب کوتاه مدت روزشمار %22 گردشگری باز کردم با هر مبلغی میشه باز کرد و هر موقع خواستی حسابو تکمیل کنی (از موقعی که حساب 10 میلیون تومن تکمیل شد یک ماه اول نباید از 10 میلیون پایینتر بیاد در غیر این صورت سود روز شمار ماه اول بهش تعلق نمیگیره ولی از ماه دوم به تعداد روزهایی که حسابت بالای 10 میلیون هست روز شمار سود بهش تعلق میگیره)

و میشه از هر بانکی هم که حساب داشته باشی با شماره شبا به گردشگری بریزی از موقعی که فرم پر کنی 3 ساعته میره به حساب

حساب 22% شماره حسابش 12 رقمی به این شکله " تعداد حساب 1 رقمی.شماره مشتری 5 رقمی.کد حساب 918.کد شعبه 3 رقمی "
کد 918 نشون دهنده حساب کوتاه مدت 22 درصدی هست

تو اینترنت بانک هم که برید و موس رو ببرید روی شماره حساب، 22 درصد سود حسابو نشون میده و اینترنت بانکش دقیقا مثل پاسارگاده

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز سلام من حساب کوتاه مدت 17% گردشگری دارم که کدش 900 است .اگر حساب رو بالای 10 میلیون بگذارم و یک ماه بمونه 22% شاملش میشه ؟یا باید حسابی جدا باز کنم؟ممنونم
طبق فرمایش شما : (من امروز حساب کوتاه مدت روزشمار %22 گردشگری باز کردم با هر مبلغی میشه باز کرد و هر موقع خواستی حسابو تکمیل کنی (از موقعی که حساب 10 میلیون تومن تکمیل شد یک ماه اول نباید از 10 میلیون پایینتر بیاد در غیر این صورت سود روز شمار ماه اول بهش تعلق نمیگیره ولی از ماه دوم به تعداد روزهایی که حسابت بالای 10 میلیون هست روز شمار سود بهش تعلق میگیره)

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوست عزیز سلام من حساب کوتاه مدت 17% گردشگری دارم که کدش 900 است .اگر حساب رو بالای 10 میلیون بگذارم و یک ماه بمونه 22% شاملش میشه ؟یا باید حسابی جدا باز کنم؟ممنونم
طبق فرمایش شما : (من امروز حساب کوتاه مدت روزشمار %22 گردشگری باز کردم با هر مبلغی میشه باز کرد و هر موقع خواستی حسابو تکمیل کنی (از موقعی که حساب 10 میلیون تومن تکمیل شد یک ماه اول نباید از 10 میلیون پایینتر بیاد در غیر این صورت سود روز شمار ماه اول بهش تعلق نمیگیره ولی از ماه دوم به تعداد روزهایی که حسابت بالای 10 میلیون هست روز شمار سود بهش تعلق میگیره)

سلام
طبق سوالی که من از کارمند بانک پرسیدم نمیشه. تو اون حساب 100 میلیون هم بذارید سودش همون 17 درصده.
باید حساب جدیدی باز کنید.
موفق باشید

بالا