farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 900
در میان تمام این موارد بانک دی و مهراقتصاد بد نیست
باز بانک دی مال بنیاد هست خیال آدم راحته
اگر عضو شتاب باشه فقط خوبه ؟
هست ؟
چقدر میخواین پول بزارین ؟
این 21.5 درصد رو با چه شرایطی میده و حداقل مبلغش چقدره ؟ ( در ضمن اینم در نظر داشته باش که شتاب نیست ) هر موقع خواستی می تونی ازش برداشت کنی ؟
سلام دوستان
نظرتون اجع به موسسه ثامن الحجج چیه؟
روز شمار 21.5 درصد میده
از نظر اعتبار چطور موسسه ایه؟
مؤسسههای مالی و اعتباری با مجوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
موسسه اعتباری توسعه
مؤسسات در شرف تأسیس
مؤسسه اعتباری آرمان، در شرف تأسیس: از ادغام مؤسسات مالی و اعتباری فرشتگان، فردوسی و افضل توس با همدیگر تشکیل شد.
مؤسسه اعتباری ثامن، در شرف تأسیس
مؤسسه اعتباری ثامن الحجج، در شرف تأسیس (موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج علیه السلام )
مؤسسه اعتباری عسکریه، در شرف تأسیس (مالی و اعتباری عسکریه)
مؤسسه اعتباری کوثر، در شرف تأسیس (موسسه مالی و اعتباری کوثر - موسسه مالی و اعتباری کوثر)
مؤسسه اعتباری نور، در شرف تأسیس: از ادغام مؤسسات مالی و اعتباری پیشگامان، کارسازان آینده و ریحانه گستر مشیز با همدیگر تشکیل شد
مؤسسههای مالی تبدیلشده به بانک
مؤسسه مالی و اعتباری سینا (به بانک سینا تغییر نام یافت) (مؤسسه مالی و اعتباری بنیاد سابق) (وابسته به بنیاد مستضعفان)
مؤسسه مالی و اعتباری انصار (به بانک انصار تغییر نام یافت) (صندوق پسانداز و قرض الحسنه انصار المجاهدین سابق) (وابسته به بنیاد تعاون **** پاسداران)
مؤسسه مالی و اعتباری ایرانیان (به بانک حکمت ایرانیان تغییر نام یافت) (وابسته به بنیاد تعاون ارتش جمهوری اسلامی ایران، بتاجا)
مؤسسه مالی و اعتباری مولی الموحدین (به بانک ایران زمین تغییر نام یافت)
مؤسسه مالی و اعتباری قوامین (به بانک قوامین تغییر نام یافت) (وابسته به ناجا)
مؤسسه مالی و اعتباری اعتماد ایرانیان که فاقد مجوز از بانک مرکزی بود،به دستور این بانک منحل و در بانک قوامین ادغام شد. البته این حکم در دادگاه محل مناقشه بودهاستبانک در شرف تأسیس
ادغام مؤسسه مالی و اعتباری صالحین و مؤسسه مالی و اعتباری آتی و بانک تات (تشکیل بانک آینده)
مؤسسه مالی و اعتباری مهر به بانک مهراقتصاد(بانک مهر اقتصاد
در بین موسسات ، توسعه دارای مجوز هست و بقیه در شرف تاسیس هستن و از نطر اعتبار در یک سطح
به چیز شعرهای بعضی کاربران در مورد اعتبار بانکها توجه نکن . این مال عممه - اون مال خالمه و این یکی مال شرکت بابامه . این حقوق منو میده پس معتبره و ....![]()
شرایط خاصی نداره مثلینکه
حداقل نداره و با هر مبلغی باز می کنه
عضو شتاب نیست و هر موقع بخوای میتونی برداشت کنی هر مبلغی
به نظر من بهترین بانکی که سود روز شمار میده با سود بالا فقط بانک گردشگری با سود 22 درصد ... فقط بدی که بانک گردشگری داره این هستش که تعداد شعبه هاش کمه در تهران مثلا در غرب تهران فقط در صادقیه داره مثلا ..... من خودم هم میخوام تو بانک گردشگری حساب باز کنم 12 میلیون رو بگذارم سودشو بگیرم
22درصد برای یک میلیون چند تومان میشه؟
هدفت کلا اسپمه ولی جواب میدیم موردی نداره
![]()
تمام اطلاعات در یک روز و توسط تماس تلفنی توسط بنده اخذ شده :
بانک شهر :
روشمار : 18%
1 ساله : 20%
وام : + 7%
بانک مهر اقتصاد :
روزشمار : 18%
سالانه : 21%
ثامن :
زیر 20 میلیون » 18%
بالای 20 م : 19%
بالای 50 م : 20%
سالانه : 25%
بانک آینده :
روزشمار : 19%
سالانه : 22%
بانک دی :
روزشمار : 19% - 20%
سالیانه : 21%
گردشگری:
روزشمار : 17% - بالای 10 م : 22%
سالیانه : 22%
آرمان :
رزوشمار : 20%
سالانه : 22.5%
سامان :
روزشمار : 19%
سالانه : 20%
برای 14 میلیون حساب کردم شد ماهی24 هزار تومن با 21 درصد درست حساب کردم؟
کاری بخدا به تبلیغ سو و ... ندارم
اما خداوکیل صبح رفتم بانک آینده حتی 1 نفر هم داخلش نبود
بعد رفتم موسسه ثامن الحجج 2 نفر داخلش بود
امروز مرخصی داشتم
خدایی این بانک آینده 1 نفر هم مشتری نداشت
من که پولو گذاشتم مهر اقتصاد . یه مقدارشم میزارم یا دی یا گردشگری
به این آینده هیچ اعتباری نیست
بانک سامان 12 درصد هست دوست عزیز
http://www.sb24.com/branches/virtual-branch/saman-rial-benefit-calculation.html
شرایطشو نمیدونمشرایط توسعه تعاون رو بگو .
معلومه که میشه 3 تا راه هست 1-کارت به کارت 2- کارت به کارت اینترنتی 3 انتقال وجه شبانه خداوکیلی اسپم چیه یه مقدار پول دارم ولی تو شهرمون بانک گردشگری نداره
میتونم برم شهر دیگه ای که شعبه داره حساب باز کنم؟بعد هر وقت خواستم پول توش بذارم کارت به کارت بریزم؟اونجوری بازم سود روزشمار بهش تعلق میگیره؟
میتونی تو یه شهری که گردشگری داره، حساب باز کنی و فرم حساب اینترنتی پر کنی و رمز حساب اینترنتی بگیری و از دستگاه خودپرداز همون بانک رمز دوم بگیری و هر انتقالی بخوای میتونی با یه بانک دیگه مثل پاسارگاد یا بانک دیگه ای که تو شهرتون هست انجام بدیآره حرف شما درسته ،اما واسه شهرایی که گردشگری شعبه داشته باشه !مال ما که نداره ! :| .... من واسه اون دسته دوستان گفتم !! :-"
دوست عزیز سلام من حساب کوتاه مدت 17% گردشگری دارم که کدش 900 است .اگر حساب رو بالای 10 میلیون بگذارم و یک ماه بمونه 22% شاملش میشه ؟یا باید حسابی جدا باز کنم؟ممنونم
طبق فرمایش شما : (من امروز حساب کوتاه مدت روزشمار %22 گردشگری باز کردم با هر مبلغی میشه باز کرد و هر موقع خواستی حسابو تکمیل کنی (از موقعی که حساب 10 میلیون تومن تکمیل شد یک ماه اول نباید از 10 میلیون پایینتر بیاد در غیر این صورت سود روز شمار ماه اول بهش تعلق نمیگیره ولی از ماه دوم به تعداد روزهایی که حسابت بالای 10 میلیون هست روز شمار سود بهش تعلق میگیره)