• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

قوامین روز شمار چند درصد میده ؟
تجارت چی ؟

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
الان این بانک آینده چه نوع حسابی 25 درصد میده؟ چه مدت؟ چه جوریه کلا؟
ببخشید ولی من اصلا تو این باغا نیستم
یه راهنمایی می فرمایید

یکی مرا یاری کند :(

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
بانک آينده همون موئسسه صالحين بود اسمش عوض شد و به بانک تبديل شد من همين چند روز پيش پول گزاشتم 22% 1 ساله و اين بالا ترين رقمه توي بانک ها هست ولي موئسسه ها سودشون بالاتره هميشه ، الان موئسسه مالي آرمان همون 22% رو بصورت روزشمار ميده يعني تز کوتاه مدت هم بهتر و هر وقت خواستي پولو درمياري. با صود 22% به اضاي هر 1 ميليون ماهي 11 هزار تومن سود ميدن

اطلاعات مربوط به مراجعه حضوري همين چند روز پيشه
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بانک گردشگری هم لیست سپرده های ویژه از 3ماهه تا 5ساله زده بود که از شنبه کف حداقل مبلغ سپرده گذاری مشخص میشه،3ماهه22.25% و 5 ساله25%!!!!دوستان اگه شنبه رفتند بپرسن..

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
بانک آينده همون موئسسه صالحين بود اسمش عوض شد و به بانک تبديل شد من همين چند روز پيش پول گزاشتم 22% 1 ساله و اين بالا ترين رقمه توي بانک ها هست ولي موئسسه ها سودشون بالاتره هميشه ، الان موئسسه مالي آرمان همون 22% رو بصورت روزشمار ميده يعني تز کوتاه مدت هم بهتر و هر وقت خواستي پولو درمياري. با صود 22% به اضاي هر 1 ميليون ماهي 11 هزار تومن سود ميدن

اطلاعات مربوط به مراجعه حضوري همين چند روز پيشه
هر یک میلیون 11 هزار تومن؟ اشتباه نمیکنی؟

mdprs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز سلام من حساب کوتاه مدت 17% گردشگري دارم که کدش 900 است .اگر حساب رو بالاي 10 ميليون بگذارم و يک ماه بمونه 22% شاملش ميشه ؟يا بايد حسابي جدا باز کنم؟ممنونم
طبق فرمايش شما : (من امروز حساب کوتاه مدت روزشمار %22 گردشگري باز کردم با هر مبلغي ميشه باز کرد و هر موقع خواستي حسابو تکميل کني (از موقعي که حساب 10 ميليون تومن تکميل شد يک ماه اول نبايد از 10 ميليون پايينتر بياد در غير اين صورت سود روز شمار ماه اول بهش تعلق نميگيره ولي از ماه دوم به تعداد روزهايي که حسابت بالاي 10 ميليون هست روز شمار سود بهش تعلق ميگيره)

سلام
نه خودت داری میگی کد حسابت 900 که 17% هست، سه نوع حساب کوتاه مدت هست يکيش کد 900 که هر مبلغي داخلش باشه %17 محاسبه ميشه يه حساب 19% داره که کدشو نميدونم اون هر موقع حساب بالاي 5 ميليون باشه سود بهش تعلق ميگيره و حساب کد 918 که بالاي 10م سود بهش تعلق ميگيره
پس اگه سود %22 ميخواي بايد حساب جديد باز کني. اينطوري 2 تا حساب داري ميتوني هرموقع پولت زير ده مياد انتقال ميدي به 900 و هر موقع رفت بالاي 10م ميريزي تو 918.
و مظورم اين بود که هر کدوم از اين حساب هارو ميتوني با 10 هزار تومن هم افتتاح کني و بعد تکميل موجودي کني.

Amir_Mcim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان طرح شمیم مهر بانک اقتصاد مهر هم مثل بانک سینا هست اما با 2 درصد سود
یعنی شما مثلا 10 میلیون میزاری با سود 23% و بانک بهت 90 درصد وام میده یا سود 25% که فکر کنم خیلی بهتر از بانک سینا با 5% سود بیشتر باشه.

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
چرا عزیز اشتباه میکنن / برای 30 روز سود 22 در صد یه میلیون میشه حدودا 18 هزار تومن

شما درست ميگيد
تصحيح ميکنم 22% براي هر ميليون ميشه ماهي 18 و خورده اي

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
یه کم توضیح بیشتر؟؟؟؟

سلام

به یکی از شعب مراجعه میکنید و حساب جدید باز میکنید ، حداقل موجودی برای سود 19% ، 20 میل هست ... هر موقع هم خواستید میتونید برداشت کنید..

mdprs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یه کم توضیح بیشتر؟؟؟؟
یعنی اینکه یه حساب جدید داره سامان که اسمش هست سیمیا که اگه تو حساب از 20 میلیون بیشتر باشه بهش %19 سود تعلق میگیره که هر موقع زیر 20م بیاد سود بهش تعلق نمیگیره

m-ha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بزرگوار سلام
ببخشید اگر بنده حساب 22% (کد918)افتتاح کنم سپس بعد یک ماه موجودی حسابم زیر 10 تومن بیاد بدون اینکه به حساب 17% انتقالش بدهم بهش هیچ سودی تعلق نمیگره؟
از لطف و عنایت شما سپاسگذارم

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بزرگوار سلام
ببخشید اگر بنده حساب 22% (کد918)افتتاح کنم سپس بعد یک ماه موجودی حسابم زیر 10 تومن بیاد بدون اینکه به حساب 17% انتقالش بدهم بهش هیچ سودی تعلق نمیگره؟
از لطف و عنایت شما سپاسگذارم
سلام دوست من
اگر منظورتون بانک گردشگری هست، بله، هیچ سودی نمی گیره. یعنی موجودی بیاد زیر 10 دیگه به بعد اون سود تعلق نمی گیره.
منبع: کارمند بانک گردشگری

Last edited:

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

سلام

ایران زمین عضو شتاب هست ؟
برای 5 میلیون اینا روزشمار 18 درصد میده یا 19 درصد ؟

پول در کارت میماند و بهش 18 -19 درصد میده روزشمار ؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

دوستان پست هارو خوندم کمی گیج شدم

میشه یه نفر لطف کنه و خیلی مبتدی توضیح بده که اگر 50 یا 100 میلیون تومان بخوای سپرده گذاری کنی در کدوم بانک بزاری بهتره ؟

میزان سود این مبلغ در ماه چقدر خواهد بود ؟

به نظرتون ارزش داره آدم سرمایه گذاری در بانک کنه و سودشو بگیره یا نه ؟

بهترین جا برای سرمایه گذاری این مقدار پول به جز ساخت و ساز کجا هستش ؟

ممنون

فکر کنم پستم دیده نشد ....

mdprs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فکر کنم پستم دیده نشد ....

اگه بخوایی تو یه حساب کوتاه مدت بزاری که هر موقع خواستی از اصل پول حسابت برداری یا به حسابت اضافه کنی بانک گردشگری برای حساب کوتاه مدت کد 918 که حداقل پولت باید بیشتر از 10میلیون باشه 22% میده که برای 50میلیون ماهی 916000 تومان میده که عابر بانک عضو شتاب هم داره وهر موقع زیر 10م بیاد سود نمیده
اگه یه حساب میخوایی باز کنی که یکسال به پولت دست نزنی موسسه آرمان سود 27% داره که برای 50م میشه ماهی 1125000 تومان که عضو شتاب نیست و عابر بانک نداره

بالا