farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 900
قوامین روز شمار چند درصد میده ؟
تجارت چی ؟
قوامین روز شمار چند درصد میده ؟
تجارت چی ؟
الان این بانک آینده چه نوع حسابی 25 درصد میده؟ چه مدت؟ چه جوریه کلا؟
ببخشید ولی من اصلا تو این باغا نیستم
یه راهنمایی می فرمایید
هر یک میلیون 11 هزار تومن؟ اشتباه نمیکنی؟بانک آينده همون موئسسه صالحين بود اسمش عوض شد و به بانک تبديل شد من همين چند روز پيش پول گزاشتم 22% 1 ساله و اين بالا ترين رقمه توي بانک ها هست ولي موئسسه ها سودشون بالاتره هميشه ، الان موئسسه مالي آرمان همون 22% رو بصورت روزشمار ميده يعني تز کوتاه مدت هم بهتر و هر وقت خواستي پولو درمياري. با صود 22% به اضاي هر 1 ميليون ماهي 11 هزار تومن سود ميدن
اطلاعات مربوط به مراجعه حضوري همين چند روز پيشه
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
بانک سامان 12 درصد هست دوست عزیز
http://www.sb24.com/branches/virtual-branch/saman-rial-benefit-calculation.html
دوست عزيز سلام من حساب کوتاه مدت 17% گردشگري دارم که کدش 900 است .اگر حساب رو بالاي 10 ميليون بگذارم و يک ماه بمونه 22% شاملش ميشه ؟يا بايد حسابي جدا باز کنم؟ممنونم
طبق فرمايش شما : (من امروز حساب کوتاه مدت روزشمار %22 گردشگري باز کردم با هر مبلغي ميشه باز کرد و هر موقع خواستي حسابو تکميل کني (از موقعي که حساب 10 ميليون تومن تکميل شد يک ماه اول نبايد از 10 ميليون پايينتر بياد در غير اين صورت سود روز شمار ماه اول بهش تعلق نميگيره ولي از ماه دوم به تعداد روزهايي که حسابت بالاي 10 ميليون هست روز شمار سود بهش تعلق ميگيره)
پس چرا حساب من 7 درصده ؟؟؟؟؟؟
هر یک میلیون 11 هزار تومن؟ اشتباه نمیکنی؟
چرا عزیز اشتباه میکنن / برای 30 روز سود 22 در صد یه میلیون میشه حدودا 18 هزار تومن
حساب سیمیا سامان روزشمار از 20م %19
یه کم توضیح بیشتر؟؟؟؟
یعنی اینکه یه حساب جدید داره سامان که اسمش هست سیمیا که اگه تو حساب از 20 میلیون بیشتر باشه بهش %19 سود تعلق میگیره که هر موقع زیر 20م بیاد سود بهش تعلق نمیگیرهیه کم توضیح بیشتر؟؟؟؟
سلام دوست منبزرگوار سلام
ببخشید اگر بنده حساب 22% (کد918)افتتاح کنم سپس بعد یک ماه موجودی حسابم زیر 10 تومن بیاد بدون اینکه به حساب 17% انتقالش بدهم بهش هیچ سودی تعلق نمیگره؟
از لطف و عنایت شما سپاسگذارم
سلام
دوستان پست هارو خوندم کمی گیج شدم
میشه یه نفر لطف کنه و خیلی مبتدی توضیح بده که اگر 50 یا 100 میلیون تومان بخوای سپرده گذاری کنی در کدوم بانک بزاری بهتره ؟
میزان سود این مبلغ در ماه چقدر خواهد بود ؟
به نظرتون ارزش داره آدم سرمایه گذاری در بانک کنه و سودشو بگیره یا نه ؟
بهترین جا برای سرمایه گذاری این مقدار پول به جز ساخت و ساز کجا هستش ؟
ممنون
فکر کنم پستم دیده نشد ....