viphyip
Registered User
یعنی به خاطر اینکه 60 ملیون نداریم خونه بخریم باید 64 ملیون سود بدیم به بانک اسلامیروی 14 درصد که باید 124 میلیون تقریبا پس میدادی الان رو نمیدونم
خدایا .........
یعنی به خاطر اینکه 60 ملیون نداریم خونه بخریم باید 64 ملیون سود بدیم به بانک اسلامیروی 14 درصد که باید 124 میلیون تقریبا پس میدادی الان رو نمیدونم
60 میلیون 144 ماهه با سود 11 درصد باید 108307000 برگردونید با قسط ماهانه 752000 تومن.الان این 60 تومان رو بگیریم بعد از 12 سال که بر گردونیم کل مبلغ برگشتی چقدر می شه ؟
می صرفه وام بگیریم
اینجا رو بخونید :برای ساخت و ساز طرحی نیست ؟ وام با کمترین بهره روی هر واحد چقدر میدن ؟ یه خونه کلنگی دارم 650 تومن هم پول نقد دارم . می خوام 3 طبقه در مجموع 6 واحدی درست کنم اگر وام خوب گیرم بیاد خوب می تونم لوکس تر درستش کنم !
اگر وام مسکنش به صرفه باشه یه خونه کلنگی خوب داخل یک شهرستان چند وقته زیر نظر دارم با وام هم اینو بخرم
شاید سیاست کاهش بهره شامل وام انبوه سازی هم بشه.اوه اوه 22 یا 20 درصد خیلی زیاده !
طول بر ساختمان و متراژشو بگو,برا ت اینجا من و دوستان حساب میکنیم میصرفه یا نه,اما معمولا سه طبقه مسکونی روی پیلوت به صرفه نیست,مگر قیمت زمین نسبت به ساخت و فروش حبابی نباشد.اوه اوه 22 یا 20 درصد خیلی زیاده !
به نظرتون 40 میلیون یکسال بخابونیم تا این وامو بگیریم ارزش داره ؟ شک دارم بکنم یا نکنم !!!!!برای 80 م وام 11درصدی باید 40 م یکسال سپرده بشه . که هنوز نرخ جدید اجرایی نشده.
شرایط این وام چیه؟برای 80 م وام 11درصدی باید 40 م یکسال سپرده بشه . که هنوز نرخ جدید اجرایی نشده.
ضامن که میخواد؛سند ملکی که میخواهید خریداری کنید در رهن بانک میره؛شرایط این وام چیه؟
به مجرد میدن؟ضامن میخواد؟بعد یک سال اون چهل میلیون رو میدن بهمون که؟
یعنی با وام 120 میلیون میشه؟
با تشکر
به فرد مجرد میدن؟ضامن که میخواد؛سند ملکی که میخواهید خریداری کنید در رهن بانک میره؛
وام از محل صندوق یکم(این وام) فقط به خانه اولی ها داده میشه؛مبلیوغ وام حداکثر تا ۸۰ درصد ارزش خانه هست؛
سپرده خودتون رو هم بتتون پس میدن
Sent from my E5823 using Tapatalk
بلیبه فرد مجرد میدن؟
ممنونبلی
بلی
متقاضیان واجد شرایط (خانه اولی) :ممنون
ولی چرا اینجا گفته فقط متاهل!؟
http://www.poolnews.ir/fa/news/143685/اعلام-جزئیات-و-شرایط-وامهای-80-میلیونی-و-60-میلیونی-مسکن
تو یکسال سود 22 درصد- ماکزیمم سود در دسترس امروز - 40 م رو از دست می دید که میشه حدود 8680000 تومن. باید حساب کنید که کجا وام مثلا 4 درصد با چه مدت انتظار میشه گرفت و قسطش چقدر میشه آیا ضامن لازم برای این وام 4 درصدی که احتمالا 3 نفر هست رو می تونید تامین کنید یا نه.به نظرتون 40 میلیون یکسال بخابونیم تا این وامو بگیریم ارزش داره ؟ شک دارم بکنم یا نکنم !!!!!
اگر من بخام یه واحد مسکونی بخرم که صاحب اولش 20 میلیون اوراق حق تقدم رویه ملک دارد و من امتیاز وام 80 میلیونی داشته باشم. امکانش هس از هر دو تسهیلات استفاده کنمتو یکسال سود 22 درصد- ماکزیمم سود در دسترس امروز - 40 م رو از دست می دید که میشه حدود 8680000 تومن. باید حساب کنید که کجا وام مثلا 4 درصد با چه مدت انتظار میشه گرفت و قسطش چقدر میشه آیا ضامن لازم برای این وام 4 درصدی که احتمالا 3 نفر هست رو می تونید تامین کنید یا نه.
وام بانک مسکن نیاز به ضامن نداره.سند به رهن بانک درمیاد.
در پرداخت وام هشتاد میلیونی سایت بانک مسکن اینو نوشته : معنیش چی میشه ؟ متوجه نشدم !!اگر من بخام یه واحد مسکونی بخرم که صاحب اولش 20 میلیون اوراق حق تقدم رویه ملک دارد و من امتیاز وام 80 میلیونی داشته باشم. امکانش هس از هر دو تسهیلات استفاده کنم
یا اینکه صاحب اول باید اوراق حق تقدم را تسویه کند تا من بتونم فقط از امتیاز وام 80 میلیونی استفاده کنم ؟
این سوال منم هست که میشه واحدی رو خرید که خودش هم وام داره؟ و اینکه هشتاد میلیون فقط برا تهران هست یا برا کل کشور؟اگر من بخام یه واحد مسکونی بخرم که صاحب اولش 20 میلیون اوراق حق تقدم رویه ملک دارد و من امتیاز وام 80 میلیونی داشته باشم. امکانش هس از هر دو تسهیلات استفاده کنم
یا اینکه صاحب اول باید اوراق حق تقدم را تسویه کند تا من بتونم فقط از امتیاز وام 80 میلیونی استفاده کنم ؟
در پرداخت وام هشتاد میلیونی سایت بانک مسکن اینو نوشته : معنیش چی میشه ؟ متوجه نشدم !!
د- شرایط استفاده از سقفهای تسهیلاتی پسانداز مسکن یکم توأم با انواع حسابهای تعهدی مسکن قبلی (شامل حساب صندوق پسانداز مسکن، صندوق ساخت مسکن) و اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن:
مدل تجمیع:
1- تجمیع امتیاز صندوق پسانداز مسکن یکم با اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن تا سقف 350 میلیون ریال و برای زوجین تا سقف 500 میلیون ریال با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه امکانپذیر میباشد.