چرا نقل قول رو تعریف میکنید؟
بنده منظورم اونهائی هستند که با سود پولشون گذران زندگی میکنن وگرنه در حالت معمولی بیشتر از 20% به پولتون اضافه میشه چون همون 4% که سالی براتون میمونه هم دست نزنید خودش سود داره
کلا مسابقه دانش که نیست. باید یک چیزهائی روشن بشه
پ.ن:شما تو 5 سال اخیر ارزش پولتون 1/2 شده اونم با در نظر گرفتن سود و.... پس زیاد فکر نکن برای سلامتی خوب نیست شوخی کردم نارحت نشی دی:
کلا وقتی حرف حساب بیاد وسط خیلی ها هیمنطور جواب میدن. درک کل مسئله با بکار بردن دوتا جمله برید کار کنید وقتی کاری نیست خیلی ساده هست و برید یه جای دیگه سرمایه گذاری کنید و امثالهم..
هر جامعه و هر شهری ظرفیت خاص خودش رو داره نمیشه گفت چرا جوان نمیره فلان کارو بکنه جون رفته دیده خیلی ها هستند که از همون شغل یه لقمه نون بخور و نمیر هم در نمیارن و فقط بخاطر موقعیتی که دارن موندن و خیلی مسائل دیگه که جای بحثش نیست
اینجا اکثرا افرادی هستن که پول توی بانک دارن و بحث در همین مورد بود وگرنه کسی که پول توی بانک نداره برای چی بیاد این تاپیک!؟
من اطلاعاتی در مورد کار بدون سرمایه ندارم.
متوجه نشدم حقیقتا چی گفتی؟ ولی خودم شخصا نتیجه گرفتم پول توی بانک گذاشتن به نفعم نیست. حالا هر کسی به نفعش هست بذاره بانک. والسلام
خب مسئله رو عوض میکنیم یک جوان 10 میلیون پول داشته گذاشته بوده بانک الان سودا کم شده شما بفرمایید با امار 12 میلیون بیکار و هزارن دکترای بیکار و کشوری که با کار توش گیر نمیاد و رکود و تورم و بیکاری داخلش موج میزنه چیکار میتونه با 10 میلیون بکنه که بتونه خرج یه زندگی رو بده و باهاش تشکیل خانواده هم بده؟
یه وقت یکی 500 میلیون پول داره میتونه باهاش هر کاری بکنه باید گفت چرا برده بانک گذاشته این درست هم هست ولی وقتی اکثر مردم سرمایه های خرد دارن که باهاش هیج کاری نمیشه کرد باید چیکار کنن که حتی بیکار هم هستن؟