• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من کجا گفتم شما مثلا برو توی بازار مسکن سرمایه گذاری کن؟ عرض کردم خدمت شما دوست عزیز که پولت را توی جایی که خودت میدونی از پس کارش برمیای سرمایه گذاری کن.

جسارت نباشه اما کلا شما میفرمایید مردم همیشه مقصر همه چیز هستن حتی اگر بیکاری و رکود و تورم هم باشه ؟
الان برای یه جوان بدون سرمایه که میخواد ازدواج هم بکنه چه کاری توی این کشور سراغ دارید با وجود 12 میلیون بیکار و چندین هزار دکترای بیکار و... که بتونه تشکیل خانواده بده؟

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
ممنون به این نکته توجه نداشتم:D

پ.ن: تا حالا فکر میکردم ارزش پولم در این حالت بعد از 5 سال مجموعا 20 درصد افزایش پیدا میکنه:general304:
چرا نقل قول رو تعریف میکنید؟
بنده منظورم اونهائی هستند که با سود پولشون گذران زندگی میکنن وگرنه در حالت معمولی بیشتر از 20% به پولتون اضافه میشه چون همون 4% که سالی براتون میمونه هم دست نزنید خودش سود داره
کلا مسابقه دانش که نیست. باید یک چیزهائی روشن بشه
پ.ن:شما تو 5 سال اخیر ارزش پولتون 1/2 شده اونم با در نظر گرفتن سود و.... پس زیاد فکر نکن برای سلامتی خوب نیست شوخی کردم نارحت نشی دی:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
جسارت نباشه اما کلا شما میفرمایید مردم همیشه مقصر همه چیز هستن حتی اگر بیکاری و رکود و تورم هم باشه ؟
اینجا اکثرا افرادی هستن که پول توی بانک دارن و بحث در همین مورد بود وگرنه کسی که پول توی بانک نداره برای چی بیاد این تاپیک!؟
الان برای یه جوان بدون سرمایه که میخواد ازدواج هم بکنه چه کاری توی این کشور سراغ دارید با وجود 12 میلیون بیکار و چندین هزار دکترای بیکار و... که بتونه تشکیل خانواده بده؟

من اطلاعاتی در مورد کار بدون سرمایه ندارم.
بنده منظورم اونهائی هستند که با سود پولشون گذران زندگی میکنن وگرنه در حالت معمولی بیشتر از 20% به پولتون اضافه میشه چون همون 4$ که سالی براتون میمونه هم دست نزنید خودش سود داره
پ.ن:شما تو 5 سال اخیر ارزش پولتون 1/2 شده اونم با در نظر گرفتن سود و.... پس زیاد فکر نکن برای سلامتی خوب نیست شوخی کردم نارحت نشی دی:

متوجه نشدم حقیقتا چی گفتی؟ ولی خودم شخصا نتیجه گرفتم پول توی بانک گذاشتن به نفعم نیست. حالا هر کسی به نفعش هست بذاره بانک. والسلام

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
متوجه نشدم حقیقتا چی گفتی؟ ولی خودم شخصا نتیجه گرفتم پول توی بانک گذاشتن به نفعم نیست. حالا هر کسی به نفعش هست بذاره بانک. والسلام
منم منظورم همینه پول تو بانک ضرره و اگر کسی میخواد پس انداز بکنه بهتره حساب ارزی باز کنه و رو سودش حساب باز نکنه
پ.ن:بعضی ها کارشون مثلا وبمستریه مثل من بازار هم یک مقدار سرمایه گذاری میطلبه. پس نه میتونیم بزنیمش تو کار دیگه نه میتونیم ول بزاریمش. در کل بی ریسک ترین سود همون ارزیه من فقط 1/4 پولم رو میزارم برای سود بانکی ریالی. البته وقتی بازار رکود نداشت تو ساختمون سازی هم سرمایه گذاری میکردم اما آخرین بار ضرر خالی بود ملت منتظر معجزه هستند و هیچ کاری نمیکنند این یعنی رکود اجتماعی علاوه بر رکود اقتصاد کلان

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
بنده منظورم اونهائی هستند که با سود پولشون گذران زندگی میکنن وگرنه در حالت معمولی بیشتر از 20% به پولتون اضافه میشه چون همون 4% که سالی براتون میمونه هم دست نزنید خودش سود داره
کلا وقتی حرف حساب بیاد وسط خیلی ها هیمنطور جواب میدن. درک کل مسئله با بکار بردن دوتا جمله برید کار کنید وقتی کاری نیست خیلی ساده هست و برید یه جای دیگه سرمایه گذاری کنید و امثالهم..
هر جامعه و هر شهری ظرفیت خاص خودش رو داره نمیشه گفت چرا جوان نمیره فلان کارو بکنه جون رفته دیده خیلی ها هستند که از همون شغل یه لقمه نون بخور و نمیر هم در نمیارن و فقط بخاطر موقعیتی که دارن موندن و خیلی مسائل دیگه که جای بحثش نیست
اینجا اکثرا افرادی هستن که پول توی بانک دارن و بحث در همین مورد بود وگرنه کسی که پول توی بانک نداره برای چی بیاد این تاپیک!؟

من اطلاعاتی در مورد کار بدون سرمایه ندارم.

خب مسئله رو عوض میکنیم یک جوان 10 میلیون پول داشته گذاشته بوده بانک الان سودا کم شده شما بفرمایید با امار 12 میلیون بیکار و هزارن دکترای بیکار و کشوری که با کار توش گیر نمیاد و رکود و تورم و بیکاری داخلش موج میزنه چیکار میتونه با 10 میلیون بکنه که بتونه خرج یه زندگی رو بده و باهاش تشکیل خانواده هم بده؟

یه وقت یکی 500 میلیون پول داره میتونه باهاش هر کاری بکنه باید گفت چرا برده بانک گذاشته این درست هم هست ولی وقتی اکثر مردم سرمایه های خرد دارن که باهاش هیج کاری نمیشه کرد باید چیکار کنن که حتی بیکار هم هستن؟

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
کلا وقتی حرف حساب بیاد وسط خیلی ها هیمنطور جواب میدن. درک کل مسئله با بکار بردن دوتا جمله برید کار کنید وقتی کاری نیست خیلی ساده هست و برید یه جای دیگه سرمایه گذاری کنید و امثالهم..
هر جامعه و هر شهری ظرفیت خاص خودش رو داره نمیشه گفت چرا جوان نمیره فلان کارو بکنه جون رفته دیده خیلی ها هستند که از همون شغل یه لقمه نون بخور و نمیر هم در نمیارن و فقط بخاطر موقعیتی که دارن موندن و خیلی مسائل دیگه که جای بحثش نیست
بله دوست عزیز بازار برای کسانیکه تازه بخوان شروع کنند آشفته هست فقط صنف خورد و خوراک هنوز با سیلی صورتشو سرخ میکنه و ماباقی صنف ها نابودن

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
خب مسئله رو عوض میکنیم یک جوان 10 میلیون پول داشته گذاشته بوده بانک الان سودا کم شده شما بفرمایید با امار 12 میلیون بیکار و هزارن دکترای بیکار و کشوری که با کار توش گیر نمیاد و رکود و تورم و بیکاری داخلش موج میزنه چیکار میتونه با 10 میلیون بکنه که بتونه خرج یه زندگی رو بده و باهاش تشکیل خانواده هم بده؟

اگه سود بانکی براش مناسب هست بهتره بذاره بانک و اگر سود بیشتر میخواد بهتره پولش را ببره توی کاری که ازش سر در میاره و می تونه سود بیشتری کسب کنه.

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
اگه سود بانکی براش مناسب هست بهتره بذاره بانک و اگر سود بیشتر میخواد بهتره پولش را ببره توی کاری که ازش سر در میاره و می تونه سود بیشتری کسب کنه.
دوست عزیز غیب میگی؟! در این شکی نیست اما مشکل اینه این بازار نابوده رکورد رکود حالا هرکی موسببش بوده فرقی نمیکنه مهم اینه الان همچین وضعیه. مسائل سیاسی منطقه رو ببین هر چیز هر لحظه امکان پذیره
پ.ن:هرکی سرمایه داره و مجرده بزنه بره مثل ما احمق نباشه خاک و کشورو این ..... الکی بیچارمون کرد.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوست عزیز غیب میگی؟! در این شکی نیست اما مشکل اینه این بازار نابوده رکورد رکود حالا هرکی موسببش بوده فرقی نمیکنه مهم اینه الان همچین وضعیه. مسائل سیاسی منطقه رو ببین هر چیز هر لحظه امکان پذیره
پ.ن:هرکی سرمایه داره و مجرده بزنه بره مثل ما احمق نباشه خاک و کشورو این ..... الکی بیچارمون کرد.

خوب مگه من میگم رکود نیست!؟ حرف من این بود که توی همین وضع رکود یا به قول بعضی اقتصاددانها "نیمه رکود" هم کار کردن با پولت بهتر از بانک گذاشتن هست.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

حالا مثلا یه نفر لیسانس ادبیات یا لیسانس تاریخ یا امثالهم بوده ... بالاخره هستن خیلی ها هم که واقعا نه از بچگی کاری رو که به درد پول دراوردن بخوره یاد نگرفتن نه مدرک فنی دارن و یا حتی اگرم مدرک فنی داشته باشن توان اینکه با این سرمایه های اندک بخوان شغل رو شروع هم کنن نمیشه .
اکثر مردم و جوان ها هم مشکلشون همینه که بسیاری از مشاغل سرمایه اولیه زیادی میخواد گذشته از رکود و کساد بودن بازار و وضعی که فعلا حاکم هست روی بازار که مطمئنا وقتی کسی میبره این کسادی و رکود رو میبینه منصرف میشه از حتی همون امید اخر که مغازه زدن هست.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
حالا مثلا یه نفر لیسانس ادبیات یا لیسانس تاریخ یا امثالهم بوده ... بالاخره هستن خیلی ها هم که واقعا نه از بچگی کاری رو که به درد پول دراوردن بخوره یاد نگرفتن نه مدرک فنی دارن و یا حتی اگرم مدرک فنی داشته باشن توان اینکه با این سرمایه های اندک بخوان شغل رو شروع هم کنن نمیشه .
اکثر مردم و جوان ها هم مشکلشون همینه که بسیاری از مشاغل سرمایه اولیه زیادی میخواد گذشته از رکود و کساد بودن بازار و وضعی که فعلا حاکم هست روی بازار که مطمئنا وقتی کسی میبره این کسادی و رکود رو میبینه منصرف میشه از حتی همون امید اخر که مغازه زدن هست.

حرفی نیست رکود هست. شما فکر کنم اصلا پستهای من را نمیخونی. رکود هست به خاطر قاچاق و کمبود بهره وری نیروی کار (بالا بودن قیمت تمام شده کالای ایرانی) و سیاستهای ضد تولید سالهای گذشته مثل همین بحث بالا بودن نرخ تورم و سود بانکی که دشمن تولید هست.

اونی که به قول شما سرمایه نداره و تخصص هم نداره و حتی کاسبی و دلالی هم بلد نیست دیگه باید بره کارگری.

بعدش من کجا گفتم وضع بازار کار خوب هست؟ چرا بحث را منحرف می کنید.
شما نقد و مخالفت با دولت و اقتصاد را دارید، چرا پستهای من را کوت میکنید!؟ ایمیل بزنید به مسئولان ****!!

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
حرفی نیست رکود هست. شما فکر کنم اصلا پستهای من را نمیخونی. رکود هست به خاطر قاچاق و کمبود بهره وری نیروی کار (بالا بودن قیمت تمام شده کالای ایرانی) و سیاستهای ضد تولید سالهای گذشته مثل همین بحث بالا بودن نرخ تورم و سود بانکی که دشمن تولید هست.

اونی که به قول شما سرمایه نداره و تخصص هم نداره و حتی کاسبی و دلالی هم بلد نیست دیگه باید بره کارگری و عملگی! من کجا گفتم وضع بازار کار خوب هست؟ چرا بحث را منحرف می کنید.

شما نقد و مخالفت با دولت و اقتصاد را دارید، چرا پستهای من را کوت میکنید!؟ ایمیل بزنید به مسئولان ****!
شما خودتون میگید کار کردن با پول بهتر از سود بانکی هست منم دارم با تمام همون دلایلی که خودتون اون بالا دارید بهش اشاره میکنید دارم میگم مردم جامعه از خداشونه پولشون رو ببرن جایی سرمایه گذاری کنن حتی اگر صد تا کارم بلد باشه از کاسبی گرفته تا هر کاری که فکرشو کنید باز به در بسته برمیخوری مگر سرمایه ات کلان باشه که اکثر مردم سرمایه هاشون خرد هست
در کل خواستم بگم اینکه شما براحتی میگید بجای گذاشتن بانک برن سرمایه گذاری کنن و باهاش کار کنن به این راحتی ها نیست توی این وضعیت. حتی امکان داره 80 درصد همون سرمایه هم که داری از دستت میره. به تمام دلایلی که خودتونم بهش اشاره کردید حتی واضح تر خود من!!
همین و تمام.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
شما خودتون میگید کار کردن با پول بهتر از سود بانکی هست منم دارم با تمام همون دلایلی که خودتون اون بالا دارید بهش اشاره میکنید دارم میگم مردم جامعه از خداشونه پولشون رو ببرن جایی سرمایه گذاری کنن حتی اگر صد تا کارم بلد باشه از کاسبی گرفته تا هر کاری که فکرشو کنید باز به در بسته برمیخوری مگر سرمایه ات کلان باشه که اکثر مردم سرمایه هاشون خرد هست
در کل خواستم بگم اینکه شما براحتی میگید بجای گذاشتن بانک برن سرمایه گذاری کنن و باهاش کار کنن به این راحتی ها نیست توی این وضعیت. حتی امکان داره 80 درصد همون سرمایه هم که داری از دستت میره. به تمام دلایلی که خودتونم بهش اشاره کردید حتی واضح تر خود من!!
همین و تمام.

من نگفتم مردم برن سرمایه گذاری بی حساب کتاب انجام بدن گفتم اولش برنامه ریزی و تحقیق و بعدش تلاش زیاد.

اگر کسی نمیتونه با پولش کاری بکنه یا ریسکش بالاست باید پولش را بذاره بانک و بره برای دیگران کار کنه... (حالا هر کاری)

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من نگفتم مردم برن سرمایه گذاری بی حساب کتاب انجام بدن گفتم اولش برنامه ریزی و تحقیق و بعدش تلاش زیاد.

اگر کسی نمیتونه با پولش کاری بکنه یا ریسکش بالاست باید پولش را بذاره بانک و بره برای دیگران کار کنه... (حالا هر کاری!)
امیدوارم با این سرمایه های خرد واقعا تو این جامعه بشه با تحقیق و برنامه ریزی کاری کرد که من بعید میدونم.

من مطمئنم خیلی ها حاضرن حتی کارهای سختی هم انجام بدن برای نون دراوردن اما نیست.

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
امیدوارم با این سرمایه های خرد واقعا تو این جامعه بشه با تحقیق و برنامه ریزی کاری کرد که من بعید میدونم.

من مطمئنم خیلی ها حاضرن حتی کارهای سختی هم انجام بدن برای نون دراوردن اما نیست.
البته این که واقعا نیست دروغه هست اما یه کم سختره از پرورش پرنده زینتی بگیر تا بسته بندی حبوبات و دوغ کفیر و قارچ و....

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
همین روزا مردم دارن سود 25% می گیرن شما سره چی بحث می کنید. دوباره تورم20 درصدی رسما اعلام میشه همه چیز برمیگرده به چند سال پیش .سود رو بچسبید بقیه کشکه.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
همین روزا مردم دارن سود 25% می گیرن شما سره چی بحث می کنید. دوباره تورم20 درصدی رسما اعلام میشه همه چیز برمیگرده به چند سال پیش .سود رو بچسبید بقیه کشکه.
سود همه بانکها رسید به ا 18 درصد از اصحاب کهفی شما؟؟؟!!!!

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سود ۲۳-۲۵ درصد هنوز هم در دسترس هست؛
و اینکه خیلی ها هنوز حساب یکساله دارند که سررسید نشده و سودش کم نشده

Sent from my E5823 using Tapatalk

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
سود ۲۳-۲۵ درصد هنوز هم در دسترس هست؛
و اینکه خیلی ها هنوز حساب یکساله دارند که سررسید نشده و سودش کم نشده

Sent from my E5823 using Tapatalk
اونا یا موسسه هستن یا بانک خصوصی مثل سرمایه و پاسارگاد و ...
چند هفته قبل از بانکها سوال کردیم
بانک ملت و انصار درصد رو پایین آورده و 18 درصد شده

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بانک که 15 است خوابی انگار داداش.اون صندوقه که بهت گفتن فرقشو ایشالله که میدونی .کسی که پول داشته باشه سودش هم میره پیدا می کنه.سپرده و روزشمار نه صندوق.

• Like
Reactions: OVH
بالا