• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
توی این روز های اخیر چند سایت خبری هم صحبت شده بود تمام بانکها به روش های مختلف درامد قبلی خودشون رو از تسهیلات و از بنگاه های خودشون مثل قبل دارن و فقط این وسط کسایی که سپرده گذاری کردن بیشترین ضرر رو میکنن و و به گفته چندین اقتصاد دان این دستور کاهش سود فقط تنها نفعش برای بانکها و سرمایه گذاری های اونهاست و بس.
من یک ماه قبل در همین تاپیک گفتم این کاهش سود فقط باجی هست که دولت داره به بانکها میده که کمی از بدهی های دولت به بانک ها رو سبک کنه
این - این *

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
اقتصاد ایران رو به موته.
رکود تورمی اصلا چاره درمان نداره که الان ایران گرفتارش هست. اگر رکود رو بخوای از بین ببری باید سیاستهای انبساطی در پیش بگیری و پول بریزی تو جامعه که خودش تورم رو بدتر میکنه . اگر سیاستهای انقباظی در پیش بگیری مثل الان و تورم رو کم کنی رکود پدر مملکت رو درمیاره !
حالا باز اگر بخوای رونق ایجاد کنی تورم میره بالا و میشه مثل همون اول کار انگار کاری نکردی.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
طبق امار رسمی مملکت ما بیش از هزار هزار میلیارد تومن ما نقدینگی تو کشور داریم . این نقدینگی ببشترش الان تو بانکه ولی با کاهش سود و عنقریب به زیر 10 درصد همه پولها رو بیرون میکشن . حالا اینکه این پول سمت کدوم بازار بره احتمالا میاد رو ملک . تازه اون زمان که دلار سه برابر شد نقدینگی 650 هزار میلیارد بود و الان تقریبا دو برابره!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
@..Masoud..
یکی از شعرا پیش امیر دزدان رفت و ثنایی برو بگفت. فرمود تا جامه ازو برکنند و از ده بدر کنند. مسکین برهنه به سرما همی‌رفت، سگان در قفای وی افتادند خواست تا سنگی بردارد و سگان را دفع کند در زمین یخ گرفته بود عاجز شد. گفت این چه حرامزاده مردمانند سگ را گشاده‌اند و سنگ را بسته. امیر از غرفه بدید و بشنید و بخندید گفت ای حکیم از من چیزی بخواه. گفت جامه خود می‌خواهم اگر انعام فرمایی

رضینا مِن نوالِکَ بالرَحیلِ.

امیدوار بود آدمى به خیر کسان

مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان

سالار دزدان را برو رحمت آمد و جامه باز فرمود و قبا پوستینی برو مزید کرد و درمی چند.

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
طبق امار رسمی مملکت ما بیش از هزار هزار میلیارد تومن ما نقدینگی تو کشور داریم . این نقدینگی ببشترش الان تو بانکه ولی با کاهش سود و عنقریب به زیر 10 درصد همه پولها رو بیرون میکشن . حالا اینکه این پول سمت کدوم بازار بره احتمالا میاد رو ملک . تازه اون زمان که دلار سه برابر شد نقدینگی 650 هزار میلیارد بود و الان تقریبا دو برابره!
این یه واقعیت تلخه منتها از تمام ابزارها داره استفاده میشه عرضه و تقاضا از سمت صادرات و تامین ارز واردات از اون منبع و ایجاد مناطق آزاد تجاری بی مصرف 100% وارد کننده جدید و نفت و گاز تامین بشه اما مسلماً هیچ کدوم این منابع ابدی نیست. همونطور که کسی فکرشو نمیکرد دلار 1000 تومنی بشه 3900 تومن اینبارم غیب گویی نیست دلار 3500 تومنی بشه 9900 تومن.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
این یه واقعیت تلخه منتها از تمام ابزارها داره استفاده میشه عرضه و تقاضا از سمت صادرات و تامین ارز واردات از اون منبع و ایجاد مناطق آزاد تجاری بی مصرف 100% وارد کننده جدید و نفت و گاز تامین بشه اما مسلماً هیچ کدوم این منابع ابدی نیست. همونطور که کسی فکرشو نمیکرد دلار 1000 تومنی بشه 3900 تومن اینبارم غیب گویی نیست دلار 3500 تومنی بشه 9900 تومن.
مگه جوان بیکار نداریم؟
مگه نمیتونن یکسری قوانبن بذارن که هر کسی خواست بیاد تولیدی بزنه و 1 درصد فروش کلش رو بده دولت و حتی اجازه بدن به سرمایه گذاران که بیاد از همه جا و سرمایه گذاری کنه و نگهداری از امنیت سرمایه گذار رو قانون کنن دقیقا عین چین؟
مگه نمیتونن منطقه ای زمین و امکانات رو بدن بصورت قرض و رایگان به تولید کننده که تا روزی که تولیدیش به پا هست کار کنه و وقتی نتونستن باید تخلیه کنه؟
ولی نمیخوان همچین کاری رو کنن. چون باید و مجبور میشن اقتصاد رو آزاد بذارن و بعد به ضرر خیلی ها میشه همون خیلی ها که دارن از راه واردات و چندین برابر فروختن به مردم سودهای کلان میبرن نمیذارن اینکار انجام بشه
همونها که انحصار دستشونه نمیذارن که همون ها هم همه کاره کشور هستند. باید جوان بیکار باشه خیلی ها بدبختی بکشن بخاطر جیب و افزون شدن دارایی های این آقایون.
کار از پای بست خراب است.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سود بانکی بشه 50 درصد و همه مردم هم پولاشون را بذارن بانک و همه بخوابن خونشون دیگه اینجوری مملکت گل و بلبل میشه! نفت داریم دیگه!

دوستان عزیز، دورانِ گذرانِ زندگی از طریق گرفتنِ سود بانکی تموم شد! حالا چه تورم 10 درصد چه بیشتر . این سیاست دولت هست تا 5 سال آینده...

من خودم دارم پولام را از بانک میکشم بیرون و اگه خدا بخواد امسال یک کار بزرگ را شروع میکنم. چند ماهه دارم برنامه ریزیش را انجام میدم و درگیر کارهای اولیش هستم و خدا را شکر تا حالا هم مشکل لاینحلی نبوده.

وقتی آدم خودش جوون هست و میتونه با پولش کار کنه چه دلیلی داره متکی به سود بانکی باشه که هیچ پیشرفتی هم توش نیست.

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
سود بانکی بشه 50 درصد و همه مردم هم پولاشون را بذارن بانک و همه بخوابن خونشون دیگه اینجوری مملکت گل و بلبل میشه! نفت داریم دیگه!

دوستان عزیز، دورانِ گذرانِ زندگی از طریق گرفتنِ سود بانکی تموم شد! حالا چه تورم 10 درصد چه بیشتر . این سیاست دولت هست تا 5 سال آینده...

من خودم دارم پولام را از بانک میکشم بیرون و اگه خدا بخواد امسال یک کار بزرگ را شروع میکنم. چند ماهه دارم برنامه ریزیش را انجام میدم و درگیر کارهای اولیش هستم و خدا را شکر تا حالا هم مشکل لاینحلی نبوده.

وقتی آدم خودش جوون هست و میتونه با پولش کار کنه چه دلیلی داره متکی به سود بانکی باشه که هیچ پیشرفتی هم توش نیست.
قربان کاری سراغ دارین که بازدهیش بیشتر باشه من حاضر به سرمایه گذاری هستم داداش...لطفا اگه هست راهنمایی بفرمائید دوست عزیزم

starshop

Registered User
لایک‌ها
595

داداش کی دوست داره بشینه خونه؟ یک کار بگو تو این 2 سال آدم میتونست با حداقل ریسک شروع کنه؟!
البته اگر نفرمائید فلافلی یا سوپری
البته از امضا شما مشخصه تخصص شما تو کار عمران و یا ساخت و سازه که طبیعی هست ملت دیگه نمیان تو این عرصه سرمایه گذاری کنن. چون خریداری وجود نداره با این دو زار ده شاهی حقوق کی میتونه ملک بخره

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
..........................................................................؟

• Like
Reactions: OVH

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
داداش کی دوست داره بشینه خونه؟ یک کار بگو تو این 2 سال آدم میتونست با حداقل ریسک شروع کنه؟!
البته اگر نفرمائید فلافلی یا سوپری
البته از امضا شما مشخصه تخصص شما تو کار عمران و یا ساخت و سازه که طبیعی هست ملت دیگه نمیان تو این عرصه سرمایه گذاری کنن. چون خریداری وجود نداره با این دو زار ده شاهی حقوق کی میتونه ملک بخره
اتفاقا شما اطلاع نداری، الان دوباره سرمایه ها داره میاد سمت ساخت مسکن هرچند توی همین چند سال هم که وضع راکد بود ما خوب کار کردیم. کار با کیفیت دست مردم بدی و پرتلاش باشی همیشه کار و مشتری هست.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
قربان کاری سراغ دارین که بازدهیش بیشتر باشه من حاضر به سرمایه گذاری هستم داداش...لطفا اگه هست راهنمایی بفرمائید دوست عزیزم

اگه نبود که همه کاسبها کَسبِشون را تعطیل میکردن و پولشون را میذاشتن بانک. شما هر کاری در زمینه تخصص خودت با پولت شروع کنی مطمئن باش بیشتر از 15 درصد سود بانکی نصیبت میشه . حداقل دوبرابر....
البته به شرطی که قبلش یک مقداری برنامه ریزی و تحقیق انجام بدی و توی انجام کار هم تلاشت زیاد باشه.

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
اتفاقا شما اطلاع نداری، الان دوباره سرمایه ها داره میاد سمت ساخت مسکن هرچند توی همین چند سال هم که وضع راکد بود ما خوب کار کردیم. کار با کیفیت دست مردم بدی و پرتلاش باشی همیشه کار و مشتری هست.
اتفاقا اطلاع دارم
پدرم گرید 3 راه و 4 ساختمان داره و کارشم همینه از سال 68 تا الان
بله سرازیر میشه به چه قیمتی؟ با زور یا با منطق اقتصاد؟
در اینکه میزان ساخت ساز در یک کشور نشونه پیشرفت اونه اما اون برای وقتیه که خارجیها هم بیان ملک بخرند و توریسم رونق داشته باشه و رشد اقتصادی هم پایدار باشه وگرنه یه روز ملت دلار خرید فروش میکنن یک روز طلا و یک روز هم سر ناچاری ملک میخرند و خالی میمونه به نوعی با کم کردن سود بانکی هزاران ضامن نارنجک رو کشیدن و در خیابان رها کردن حالا کجا میترکه خدا داند.

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
دوست عزیزم الان کسی به مسکن به دید سرمایه گذاری نگاه نمیکنه وعرضه و تقاضا با هم جور در نمیاد انشالله بازار راه بیفته ما هم از این بلا تکلیفی دربیام مخصوصا بازار مسکن که خودش کلی زیر مجموعه داره من فکر میکنم سیاست دولت برای حداقل سرریز نشدن پول تو یک بازار موازی، مسکن دلار طلا تا پایان دوره ریاست جمهوری تغییر خاصی پیدا نکنه و سود بانکی به تدریج کم میشه فکر میکنم که نوسان تو هیچ بازاری ایجاد نشه(حداقل تا پایان دوره ریاست جمهوری)وبعد از اون.......

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اتفاقا اطلاع دارم
پدرم گرید 3 راه و 4 ساختمان داره و کارشم همینه از سال 68 تا الان
بله سرازیر میشه به چه قیمتی؟ با زور یا با منطق اقتصاد؟
در اینکه میزان ساخت ساز در یک کشور نشونه پیشرفت اونه اما اون برای وقتیه که خارجیها هم بیان ملک بخرند و توریسم رونق داشته باشه و رشد اقتصادی هم پایدار باشه وگرنه یه روز ملت دلار خرید فروش میکنن یک روز طلا و یک روز هم سر ناچاری ملک میخرند و خالی میمونه به نوالان دارم دو عی با کم کردن سود بانکی هزاران ضامن نارنجک رو کشیدن و در خیابان رها کردن حالا کجا میترکه خدا داند.

دولت هزار تا کار میتونه انجام بده که تولید و کسب و کار رونق بگیره و این مشکلات حل بشه مثلا با کالای قاچاق به طور جدی مبارزه کنه ولی اگر هم درست انجام نمیده ما که نباید به امید دولت بشینیم. بالاخره هرکسی با توجه به تخصص خودش میتونه با پولش یک کاری انجام بده که از سود بانکی بیشتر باشه.

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
ببینید دوستان
تورم ریال سالی حداقل 18% هست اونم خوشبینانه اون. تورم دلار 1-2% در بدترین حالت اون
الان سری به بانک ملت یا شهر بزنید حساب ارزی باز میکنن براتون با سود سالانه 6% و از طرفی دولت اومد معامله ارزی به نرخ آزاد رو برای بانکها باز گذاشت.
یک جمع و ضرب و تقسیم ساده بکنید میبینید اگر پولتون رو بزارید سپرده ارزی سالی 22% بهش سود میخوره(از یک طرف ارزشش حفظ و یک چیز هم میمونه ته جیبتون)

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوست عزیزم الان کسی به مسکن به دید سرمایه گذاری نگاه نمیکنه وعرضه و تقاضا با هم جور در نمیاد انشالله بازار راه بیفته ما هم از این بلا تکلیفی دربیام مخصوصا بازار مسکن که خودش کلی زیر مجموعه داره من فکر میکنم سیاست دولت برای حداقل سرریز نشدن پول تو یک بازار موازی، مسکن دلار طلا تا پایان دوره ریاست جمهوری تغییر خاصی پیدا نکنه و سود بانکی به تدریج کم میشه فکر میکنم که نوسان تو هیچ بازاری ایجاد نشه(حداقل تا پایان دوره ریاست جمهوری)وبعد از اون.......

من کجا گفتم شما مثلا برو توی بازار مسکن سرمایه گذاری کن؟ عرض کردم خدمت شما دوست عزیز که پولت را توی جایی که خودت میدونی از پس کارش برمیای سرمایه گذاری کن.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
ببینید دوستان
تورم ریال سالی حداقل 18% هست اونم خوشبینانه اون. تورم دلار 1-2% در بدترین حالت اون
الان سری به بانک ملت یا شهر بزنید حساب ارزی باز میکنن براتون با سود سالانه 6% و از طرفی دولت اومد معامله ارزی به نرخ آزاد رو برای بانکها باز گذاشت.
یک جمع و ضرب و تقسیم ساده بکنید میبینید اگر پولتون رو بزارید سپرده ارزی سالی 22% بهش سود میخوره(از یک طرف ارزشش حفظ و یک چیز هم میمونه ته جیبتون)

محاسبات شما در صورتی درست هست که مثلا در یکسال اخیر نرخ برابری دلار به ریال حداقل 18 درصد رشد پیدا کرده باشه در صورتی که دلار یکسال پیش 3500 تومن بوده و الان هم 3500 تومن هست.

نتیجه گیری: یا ارزش ریال کم نشده و یا اینکه ارزش دلار هم پا به پای ریال داره کم میشه!

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
محاسبات شما در صورتی درست هست که مثلا در یکسال اخیر نرخ برابری دلار به ریال حداقل 18 درصد رشد پیدا کرده باشه در صورتی که دلار یکسال پیش 3500 تومن بوده و الان هم 3500 تومن هست.

نتیجه گیری: یا ارزش ریال کم نشده و یا اینکه ارزش دلار هم پا به پای ریال داره کم میشه!
یا اینکه تحریم ها ول شده و اثر کاهش دلار به چشم نمیاد با اینکه میبایست ارزش ریال مثل روبل یا پول آذربایجان یا نیجریه یا ونزوئلا کم میشد(بخاطر نوسانات قیمت نفت) اما چون همزمان تحریم ها ول شد این به اون در شد.
ضمنا پارسال این موقع دلار من خرید 3240ضمنا بعضی چیزها پنهانن درسته شما با 100 میلیون در یک سال 22 میلیون سود گیرتون اومده اما 18% ارزش پولتون هم کم شده و به نوعی شما 4 میلیون یعنی 4% بهتون رسیده و بعد از 5 سال ارزش پول شما نصف میشه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یا اینکه تحریم ها ول شده و اثر کاهش دلار به چشم نمیاد با اینکه میبایست ارزش ریال مثل روبل یا پول آذربایجان یا نیجریه یا ونزوئلا کم میشد(بخاطر نوسانات قیمت نفت) اما چون همزمان تحریم ها ول شد این به اون در شد.
ضمنا پارسال این موقع دلار من خرید 3240ضمنا بعضی چیزها پنهانن درسته شما با 100 میلیون در یک سال 22 میلیون سود گیرتون اومده اما 18% ارزش پولتون هم کم شده و به نوعی شما 4 میلیون یعنی 4% بهتون رسیده و بعد از 5 سال ارزش پول شما نصف میشه

ممنون به این نکته توجه نداشتم:D

پ.ن: تا حالا فکر میکردم ارزش پولم در این حالت بعد از 5 سال مجموعا 20 درصد افزایش پیدا میکنه:general304:

بالا