منم دی دارم پارسال بازکزدم شده 17.99%منم خودم دی حساب داشتم همون حساب که یه میلیون رو بلاک میکنه، فک کنم ۲۰ درصد میدادن بهم، دی خیلی خوب بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
جای هست روزشمار 20بده؟یا نگهداریم؟
منم دی دارم پارسال بازکزدم شده 17.99%منم خودم دی حساب داشتم همون حساب که یه میلیون رو بلاک میکنه، فک کنم ۲۰ درصد میدادن بهم، دی خیلی خوب بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
۵ ساله ۲ جا سوال کردم دیگه نمیدنالان حساب هاي ٥ ساله اينا هنوز باز ميكنن يا جمع شده كلا؟؟؟
بالای 500م داری بانک سرمایهبا این وضعیت که شهر کرده 18 کجا بریم ؟؟؟بانک باشه موسسه نباشه
کسی که 500 داره احتیاجی نیست اصلا بذاره بانک فقط کافیه ماهی یک معامله کنه سود بیشتری گیرش میاد.متاسفانه این کاهش سود بانک ها به ضرر سپرده های ضعیف و قشر متوسط جامعه هست ، الان برای اونایی که سپرده های بالای 500 میل دارن همون سودهای قبلی و بالا برقرار است!
کلا سیاست مدیران کشور ما اینه اونی که گردن کلفته ازش حمایت میکنن تا گردنش کلف تر بشه!
ایران زمین؛۱۸ درصد با کف ۱۰۰هزار تومانمن میخوام الان حساب باز کنم چند هفتست میپرسم ولی ج درست نمیگیرم . کدوم باک بیشترین روز شمارو میده . خدایش خسته شدم کملی بانک رفتم همه میگن ۱۰٪
با هر مبلغی 15 باز میکنه یکسالهعزیزان کسی میدونه مهر اقتصاد الان یک ساله جدید بخوام باز کنم شرایطش چطوره؟ چند درصد ؟ چقدرش بلاک میشه؟
سرویس حوالتون منقضی شده باید به شعبه مراجعه کنید تا تمدیدش کنند براتون (هزینه نداره)کسی میدونه پایای بانک ملت چش شده ؟ امروز خواستم پایا بزنم اینو مینویسه :
سرويس منقضي شده است.
بله مرسی خودم رفتم شعبهسرویس حوالتون منقضی شده باید به شعبه مراجعه کنید تا تمدیدش کنند براتون (هزینه نداره)
من دو سال پیش مراجعه کردم طرف تا سال 1503 هجری شمسی تمدیدش کرد :general707:
تو سایتش که نوشته 18 درصد یکساله 15 درصد شما از کجا آوردید؟با هر مبلغی 15 باز میکنه یکساله
با کف 100 هزار تومان هم روزشمار 15 درصدی باز میکنه
سود بالاتر از 15 جدید نمیده