• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
عزیز شما که گفتی نور
کاسپین ازکجا اومد؟
شوخی با اون دوستمون بود چون چند بار نور رو تکرار کردم در پست های قبل فکر نمیکنم پرسیدن داشت منم گفتم ببینم اصلا حواسشون جمع هست یا الکی پرسیدند.

امروز بازم رفتم نور باز یه تغییراتی داده بودن یکساله
مبلغ تا 10 میلیون 15
مبلغ از 10 تا 30 میلیون 20
مبلغ از 30 به بالا 22
کوتاه مدت تا 10 روزشمار 10
کوتاه مدت از 10 تا 30 روزشمار 20
و از 30 تا 150 روزشمار 21

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
عضو هیات نمایندگان اتاق تهران:
برای نجات اقتصاد باید سود بانکی کاهش پیدا کند
آن چه ما در یک دهه پیش از این شاهد بودیم نرخ های پایین سود و تسهیلات بانکی در کشور بود، مثلا نرخ سود سپرده ها بین 8 تا 10 درصد و در سودهای بلند مدت تا 12 درصد و برای تسهلات نیز بین 10 تا حداکثر 14 درصد بود .

رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان بانکی از کاهش نرخ سود بانکی به زیر 10 درصد در آینده و کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی خبر داده است، اما آیا این شرایط وجود دارد؟

مسعود شنتیانی عضو هیات نمایندگان اتاق تهران با اشاره به اینکه برای رونق اقتصادی کشور باید سود سپرده و سود تسهیلات بانکی کاهش پیدا کند، می گوید:« بهانه اصلی که بانک ها در سال های گذشته نرخ سود سپرده بانکی را به 20 درصد و نرخ سود تسهیلات را حتی به بالای 30 درصد رساندند تنها نرخ تورم بود و حالا که تورم چند ماهی است به گفته بانک مرکزی به زیر 10 درصد رسیده است شاهدیم که هنوز نرخ سود سپرده بانکی و تسهیلات متناسب با این کاهش تورم پایین نیامده است و در واقع بانک ها از تعهدات خود عدول کرده اند.»

او با اشاره به اینکه بانک ها در کشور ما برای افزایش نرخ سود سپرده و تسهیلات مسیر استثنایی را طی کردند که در هیچ کجای دنیا اتفاق نیفتاده است، می گوید:« آن چه ما در یک دهه پیش از این شاهد بودیم نرخ های پایین سود و تسهیلات بانکی در کشور بود، مثلا نرخ سود سپرده ها بین 8 تا 10 درصد و در سودهای بلند مدت تا 12 درصد و برای تسهلات نیز بین 10 تا حداکثر 14 درصد بود و حالا هم باردیگر باید به آن سال ها برگردیم و این به اقتصاد کشور کمک خواهد کرد و باعث می شود منابع جذب تولید شود؛ اگرچه که ممکن است در کوتاه مدت عده ای که از بانک ها سود دریافت و زندگی می کنند آسیب ببینند ولی آن چه مهم است نجات اقتصاد کشور است و برای تحقق این مهم چاره ای جز کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی نداریم.»

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در ادامه می گوید:« سود بالای تسهیلات به نفع اقتصادی کشور نیست وقتی سود سپرده افزایش پیدا می کند در واقع پول از مسیر اصلی اقتصاد و تولید خارج می شود؛ به نظرم من نباید نگرانی درباره کاهش نرخ سود سپرده ها وجود داشته باشد زیرا به مرور زمان همه چیز به شرایط عادی باز می گردد و این اتفاقی است که در گذشته وجود داشته است و عجیب نیست و افزایش ناگهانی اتفاق نادری بود که در اقتصاد ایران افتاد و در کمتر کشوری در جهان شاهد این موضوع بوده ایم.»

شنتیانی می گوید:« به اعتقادم شرایط کنونی کشور برای کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات بانکی به زیر 10 درصد آمده است و باید بانک ها به صورت واقعی در این جهت گام بردارد و البته برای اینکه شوکی به اقتصاد کشور وارد نشود می توان این اقدام را به صورت برنامه ریزی شده و با مدیریت صحیح انجام داد.»

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
سه ماه انتظار برای3درصد ارزشی نداره
شوخی با اون دوستمون بود چون چند بار نور رو تکرار کردم در پست های قبل فکر نمیکنم پرسیدن داشت منم گفتم ببینم اصلا حواسشون جمع هست یا الکی پرسیدند.

امروز بازم رفتم نور باز یه تغییراتی داده بودن یکساله
مبلغ تا 10 میلیون 15
مبلغ از 10 تا 30 میلیون 20
مبلغ از 30 به بالا 22
کوتاه مدت تا 10 روزشمار 10
کوتاه مدت از 10 تا 30 روزشمار 20
و از 30 تا 150 روزشمار 21
خسته نباشه واقعا بااین سودا

hamidirche

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
جهت اطلاع : سپرده یک ساله چهار با نرخ بیست درصد بانک قوامین داشتم امروز قرارداد یک سال تموم میشد حضوری رفتم شعبه گفتند تا بهمن ماه با نرخ بیست درصد تمدید میشه بعذ تعیین تکلیف میشه هیچ گونه فرم دیگه ای هم پر نکردم

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
مثل اینکه خبرهای خوبی از بانک دی شنیده میشه
ایا امکان دارد بانک دی هم دچار مشکل بشه
قاضی سراج: پرونده تخلفات گذشته بانک دی به مراجع بالاتر ارسال شده است

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
سه ماه انتظار برای3درصد ارزشی نداره

خسته نباشه واقعا بااین سودا
بشخصه با این سوادهایی که داره پیش میاد کل پولی که دارم میگیرم میبیرم تو کاری که یکی از اقوام هست همین چند روزه هر چی شکر و قند و برنج انبار کرده بود چند برابر بانک سود برد بخاطر گرونی فقط بهترین کار همون احتکار و وفروش به موقع هست. حتی احتکارم نباشه همینکه یه کیسه برنج حتی هزار تومن روش سود داشته باشه توی خرید و فروش سودش بیشتر از بانک و موسسه هست. و ضررش رو هم خود بانک میکنه چون تنها مرجعی که سود میبره خود بانک ها و موسسات هستن همین بانک ها و موسسات همین کارها رو توی بنگاه هاشون میکنن و یه جزئی از سود رو به ما میدم ما خودمون میریم همینکارو میکنیم.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
مثل اینکه خبرهای خوبی از بانک دی شنیده میشه
ایا امکان دارد بانک دی هم دچار مشکل بشه
قاضی سراج: پرونده تخلفات گذشته بانک دی به مراجع بالاتر ارسال شده است
بانک ملت هم در خبرها بخونید چند میلیارد برده بودن خورده بودن همین چند روزه

جرئیات جدید از تخلف مدیرعامل سابق بانک ملت
-----------
ابعاد تازه از فساد بزرگ بانکی/ حضور ۲ زن در پرونده

جزئیات تازه از "فساد بزرگ بانکی" حکایت از حضور ۲ زن در این پرونده دارد که حدود ۶۰۰ میلیارد تومان از پول بیت المال را با خود از کشور خارج کرده اند و اکنون متواری هستند.
کد خبر: ۶۰۹۱۷۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰ 26 July 2016
------------
دادستان عمومی و انقلاب تهران:
موضوع‌پرونده‌بانک‌ملت‌جابجایی‌۸۰۰‌میلیارد‌تومان‌است

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان سلام.
کسی تاپیکی سراغ نداره که به همین دقت اینجا در مورد مسائل ملک و ساخت و ساز باشه؟
ممنون.

djff

Registered User
لایک‌ها
24
عزیزان گرامی کسی میدونه مهر اقتصاد الان یک ساله جدید بخوام باز کنم شرایطش چطوره؟ چند درصد و چقدرش بلوک میشه؟

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
درود
ظاهرا بانک دی واسه من همون 18% یا به قول دوستمون 17.99% سود ریخته! البته طی دو تراکنش(15% + باقیمانده !)
فکر نکنم حساب جدید با این درصد باز کنن و احتمالا چون من دو ماه پیش باز کردم سود تغییری نکرده. میتونین از شعبه هم بپرسین.
بازم صد رحمت به این بانک، نیومد مثل آینده با 19 پولا رو جمع کنه بعد یهو بیاد رو 10 !
منم خودم دی حساب داشتم همون حساب که یه میلیون رو بلاک میکنه، فک کنم ۲۰ درصد میدادن بهم، دی خیلی خوب بود

Sent from my iPhone using Tapatalk

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
آباد مسکن
یکم کشاورزی
امین سامان
شرایط اینا چیه بی زحمت توضیح میدین
چقد سود میدن
کف سپرده چقد هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
لتوس پارسیان شد 19.5 بی ...ها

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوستان
به نظر شما اگه يه نفر بخواد بلند مدت دنبال سرمايه گذاري باشه مثلا ٥ سال بخواد پولش رو بذاره جايي و سودش رو ماهيانه بگيره به نظرتون بورس بهتره يا همين بانك و صندوق بانكها؟؟؟
ممنون

بالا