• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
اقا اگه یک نفر 125 تومان بده و بعد کمتر از 1 ماه ، پولش بشه 150 تومان ...
این سودش چند درصد است؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
نمیدونم منکه تجربه ندارم. میگید بریم. بریم پایم
برای صدا زدن هم میدیم محسن چاووشی یک آهنگ در وصف محصولاتمون بخونه میزاریم رو پخش ماشین وصلش میکنیم به بلندگو.
مشتری کجائی؟! دقیقا کجائی؟! دستمال برای پاک کردن نمیخواهی؟!!! یک لیف نرمو!!!///یک دستمال مرطوب< باید دستمال بمالی به اونجا که داری کثیفی میباری دی:

البته بنده منظورم این بود که ما چک مغازه دارها رو با 3% تخفیف(که همون پاداش نقدی هست) بگیریم و سر ماه پاسش کنیم.

:D
نه این کار جواب نمیده تو فکر شکم باش ! فقط شکم اونم نه رستوران باکلاس و ... که درآمدی نداره ! فقط و فقط فلافل و سمبوسه و ..

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
20 درصد سود واقعی کرده
البته 20% در یکماه و لی سیستم بانکی که مثلا میگیم سودش 18% هست برای یکسال هست و مال شما با این سیستم بانکی میشه 240% سود
یا با تکیه به سیستم نزولی صدی 20 !!!!!!!!!!!!!!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
استار عزیز من فردا یک پیکان بار میارم دم در خونتون تو هم جنسا رو بریز پشت ماشین بریم تو کوچه ها 6 ساعت تو 6 ساعت من در مجموع 12 ساعت کار ! بلندگو و ... هم من می خرم 70 درصد سود تو 30 درصد من
بعد میریم تو کوچه ها میگیم لــوازم آرایشیه البته با لهجه غلیظ ! دستمال توالـــتیه ! همه چیز می فروشیم لطفا تو رو خدا ای خونه دار ای بچه دار بیاید از ما خرید کنید ! میریم در خونه مردم یا در مغازه ها با خواهش و التماس 4 تا دستمال کاغذی می فروشیم
اینجوری من و تو سهمی در شکوفایی اقتصادی خواهیم داشت ! پایه ای ؟! اینجوری ریشه رکود تورمی رو میشکنیم :D بیا من و تو آغاز کننده ای جهت شکستن کمر رکود باشیم ! البته این کار رو با لبخند باید انجام بدیم

خارج از شوخی اگر حرفه ای بلد باشی فلافل و سمبوسه درست کنی ! نونت تو روغنه راحت تا روزی 1 تا 2 تومن رو میزنی
خوبی شما!؟ پخش لوازم آرایشی و بهداشتی بین مغازه ها هست و نه مردم و توی کوچه و خیابون! اقلا هم ماهی 2-3 تومن داره اگه جا بیفتی توی بازار...

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
500 میلیون رو کدوم بانک ببری بخوابونی بهتره ؟ ( البته بالای 20% سود بده )

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
500 میلیون رو کدوم بانک ببری بخوابونی بهتره ؟ ( البته بالای 20% سود بده )
اگه 500 میلیون داری برو زن بگیر ثوابم داره این کارا چیه اخه سود حرامه بابا عجبا.
ببر خونه ملک بخر بفروش چند برابر سود کن دلالی تو ایران حلاله.جتی اگه دو سه برابر بکنی تو پاچه مردم و احتکار کنی کسی کاری به کارت نداره فقط بانک نذاری باقیش مشکلی نداره.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اگه 500 میلیون داری برو زن بگیر ثوابم داره این کارا چیه اخه سود حرامه بابا عجبا.
ببر خونه ملک بخر بفروش چند برابر سود کن دلالی تو ایران حلاله.جتی اگه دو سه برابر بکنی تو پاچه مردم و احتکار کنی کسی کاری به کارت نداره فقط بانک نذاری باقیش مشکلی نداره.

یه دوستی دارم این مقدر پول بهش ارث رسیده علاقه ای به سرمایه گذاری در بخش های مختلف هم نداره و الا بنده خیلی تو گوشش خوندم زمین بگیره ! می خواد سود بگیره ! حقوق 57 میلیونی هم نداره که زندگیش بچرخه :rolleyes: اتفاقا قصد ازدواج هم داره و می خواد با سود پولش عروسی بگیره و یه خونه رهن کنه !
بانک مهر هم رفته بالای 18 حاضر نمیشه بهش بده !
اگر بالای 20% برای کف 500 میلیون میشناسید معرفی کنید

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
یه دوستی دارم این مقدر پول بهش ارث رسیده علاقه ای به سرمایه گذاری در بخش های مختلف هم نداره و الا بنده خیلی تو گوشش خوندم زمین بگیره ! می خواد سود بگیره ! حقوق 57 میلیونی هم نداره که زندگیش بچرخه :rolleyes: اتفاقا قصد ازدواج هم داره و می خواد با سود پولش عروسی بگیره و یه خونه رهن کنه !
موسسه نور ببره 23 بهش میدن 24 هم میدن

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
موسسه نور ببره 23 بهش میدن 24 هم میدن

والا موسسه من خودم هم جرات نکردم پول بزارم ! نه موسسه رفته حاضر شدن 26 هم بهش بدن ! می ترسه میگه تمام دار و ندارش همینه!
در بین بانک ها سراغ ندارید ! راجب بانک سرمایه اطلاعاتی دارید ؟! یا آینده ! شنیدم سود خوبی میدن 21 - 22 هم بهش بدن کلاشو میندازه هوا

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
بانك آينده ٢٣ ميده اما پرداخت سود سه ماه يكبار

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

این طرح رو قبلا یادم میاد داشت هنوز هم همینطوره ؟!
به اصل پول می تونه سود رو اضافه کنه !؟ یا فقط می تونه سود رو هر 3 ماه یکبار بگیره ؟ اصل پول رو تا 1 سال نمی تونه برداشت کنه ولی اینکه بتونه بهش اضافه کنه یا نه میشه ؟!

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
والا موسسه من خودم هم جرات نکردم پول بزارم ! نه موسسه رفته حاضر شدن 26 هم بهش بدن ! می ترسه میگه تمام دار و ندارش همینه!
در بین بانک ها سراغ ندارید ! راجب بانک سرمایه اطلاعاتی دارید ؟! یا آینده ! شنیدم سود خوبی میدن 21 - 22 هم بهش بدن کلاشو میندازه هوا
در مورد سود بانک آینده ایشون فکر کنم میتونه اطلاعات نابی بهتون بده
@amiri27

• Like
Reactions: OVH

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
این طرح رو قبلا یادم میاد داشت هنوز هم همینطوره ؟!
به اصل پول می تونه سود رو اضافه کنه !؟ یا فقط می تونه سود رو هر 3 ماه یکبار بگیره ؟ اصل پول رو تا 1 سال نمی تونه برداشت کنه ولی اینکه بتونه بهش اضافه کنه یا نه میشه ؟!

اگه اشتباه نكنم صندوقه نه حساب و فكر كنم به صندوق ميتونه مبلغ اضافه و كم كني

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
همچین چیزی وجود نداره
بنده یکی از شعبات رفتم صندوق رو گفت 20-22 درصد متغیره بسته به شرایط بورس و دقیقاً مانند تمامی صندوق های بانک های دیگر

Last edited:

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
همچین چیزی وجود نداره
بنده یکی از شعبات رفتم صندوق رو گفت 20-22 درصد متغیره بسته به شرایط بورس و دقیقاً مانند تمامی صندوق های بانک های دیگر
براي مبالغ بالاي ٥٠ ميليون سود ٢٣ ميده
من توي تهران ٣ تا شعبه رفتم و هر سه همين رو گفتن
حتي توي قرارداد ذكر ميشه سود ٢٣ درصد

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
شعبه سهروردی پایین تر از آپادانا گفت هر مبلغی باشه 20-22 درصد به من

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
من بانک شهر دارم. اگه اینده 22 بده میام .این برج ببینیم چقدر سود میدن.اخه خیلی بد میگن راجب اینده خود بانک ها بد میگن راجبش

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
همچین چیزی وجود نداره
من بانک شهر دارم. اگه اینده 22 بده میام .این برج ببینیم چقدر سود میدن.اخه خیلی بد میگن راجب اینده خود بانک ها بد میگن راجبش

من خودم اونجا حساب ندارم
توي ايران زمين كوتاه مدت ١٨ درصدي دارم چون نميتونم پولمو بخوابونم توي بانك اما به نظرم مجوز بانك داشته باشه ديگه فرقي نداره از نظر خدمات
مجوز بانك داشته باشه حله كه آينده داره

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
الان کدوم بانک بیشترین سود رو میده؟ به جزء اینده (خیلی خطری هست صبح از خواب پامیشیم میگن پولمون رو خوردن رفتن)

بالا