hosseinmousavi7
Registered User
اقا اگه یک نفر 125 تومان بده و بعد کمتر از 1 ماه ، پولش بشه 150 تومان ...
این سودش چند درصد است؟
این سودش چند درصد است؟
نمیدونم منکه تجربه ندارم. میگید بریم. بریم پایم
برای صدا زدن هم میدیم محسن چاووشی یک آهنگ در وصف محصولاتمون بخونه میزاریم رو پخش ماشین وصلش میکنیم به بلندگو.
مشتری کجائی؟! دقیقا کجائی؟! دستمال برای پاک کردن نمیخواهی؟!!! یک لیف نرمو!!!///یک دستمال مرطوب< باید دستمال بمالی به اونجا که داری کثیفی میباری دی:
البته بنده منظورم این بود که ما چک مغازه دارها رو با 3% تخفیف(که همون پاداش نقدی هست) بگیریم و سر ماه پاسش کنیم.
اقا اگه یک نفر 125 تومان بده و بعد کمتر از 1 ماه ، پولش بشه 150 تومان ...
این سودش چند درصد است؟
البته 20% در یکماه و لی سیستم بانکی که مثلا میگیم سودش 18% هست برای یکسال هست و مال شما با این سیستم بانکی میشه 240% سود20 درصد سود واقعی کرده
خوبی شما!؟ پخش لوازم آرایشی و بهداشتی بین مغازه ها هست و نه مردم و توی کوچه و خیابون! اقلا هم ماهی 2-3 تومن داره اگه جا بیفتی توی بازار...استار عزیز من فردا یک پیکان بار میارم دم در خونتون تو هم جنسا رو بریز پشت ماشین بریم تو کوچه ها 6 ساعت تو 6 ساعت من در مجموع 12 ساعت کار ! بلندگو و ... هم من می خرم 70 درصد سود تو 30 درصد من
بعد میریم تو کوچه ها میگیم لــوازم آرایشیه البته با لهجه غلیظ ! دستمال توالـــتیه ! همه چیز می فروشیم لطفا تو رو خدا ای خونه دار ای بچه دار بیاید از ما خرید کنید ! میریم در خونه مردم یا در مغازه ها با خواهش و التماس 4 تا دستمال کاغذی می فروشیم
اینجوری من و تو سهمی در شکوفایی اقتصادی خواهیم داشت ! پایه ای ؟! اینجوری ریشه رکود تورمی رو میشکنیمبیا من و تو آغاز کننده ای جهت شکستن کمر رکود باشیم ! البته این کار رو با لبخند باید انجام بدیم
خارج از شوخی اگر حرفه ای بلد باشی فلافل و سمبوسه درست کنی ! نونت تو روغنه راحت تا روزی 1 تا 2 تومن رو میزنی
اگه 500 میلیون داری برو زن بگیر ثوابم داره این کارا چیه اخه سود حرامه بابا عجبا.500 میلیون رو کدوم بانک ببری بخوابونی بهتره ؟ ( البته بالای 20% سود بده )
اگه 500 میلیون داری برو زن بگیر ثوابم داره این کارا چیه اخه سود حرامه بابا عجبا.
ببر خونه ملک بخر بفروش چند برابر سود کن دلالی تو ایران حلاله.جتی اگه دو سه برابر بکنی تو پاچه مردم و احتکار کنی کسی کاری به کارت نداره فقط بانک نذاری باقیش مشکلی نداره.
موسسه نور ببره 23 بهش میدن 24 هم میدنیه دوستی دارم این مقدر پول بهش ارث رسیده علاقه ای به سرمایه گذاری در بخش های مختلف هم نداره و الا بنده خیلی تو گوشش خوندم زمین بگیره ! می خواد سود بگیره ! حقوق 57 میلیونی هم نداره که زندگیش بچرخهاتفاقا قصد ازدواج هم داره و می خواد با سود پولش عروسی بگیره و یه خونه رهن کنه !
بانک مهر هم رفته بالای 18 حاضر نمیشه بهش بده !
اگر بالای 20% برای کف 500 میلیون میشناسید معرفی کنید
موسسه نور ببره 23 بهش میدن 24 هم میدن
بانك آينده ٢٣ ميده اما پرداخت سود سه ماه يكباریه دوستی دارم این مقدر پول بهش ارث رسیده علاقه ای به سرمایه گذاری در بخش های مختلف هم نداره و الا بنده خیلی تو گوشش خوندم زمین بگیره ! می خواد سود بگیره ! حقوق 57 میلیونی هم نداره که زندگیش بچرخهاتفاقا قصد ازدواج هم داره و می خواد با سود پولش عروسی بگیره و یه خونه رهن کنه !
بانک مهر هم رفته بالای 18 حاضر نمیشه بهش بده !
اگر بالای 20% برای کف 500 میلیون میشناسید معرفی کنید
بانك آينده ٢٣ ميده اما پرداخت سود سه ماه يكبار
در مورد سود بانک آینده ایشون فکر کنم میتونه اطلاعات نابی بهتون بدهوالا موسسه من خودم هم جرات نکردم پول بزارم ! نه موسسه رفته حاضر شدن 26 هم بهش بدن ! می ترسه میگه تمام دار و ندارش همینه!
در بین بانک ها سراغ ندارید ! راجب بانک سرمایه اطلاعاتی دارید ؟! یا آینده ! شنیدم سود خوبی میدن 21 - 22 هم بهش بدن کلاشو میندازه هوا
این طرح رو قبلا یادم میاد داشت هنوز هم همینطوره ؟!
به اصل پول می تونه سود رو اضافه کنه !؟ یا فقط می تونه سود رو هر 3 ماه یکبار بگیره ؟ اصل پول رو تا 1 سال نمی تونه برداشت کنه ولی اینکه بتونه بهش اضافه کنه یا نه میشه ؟!
همچین چیزی وجود ندارهبانك آينده ٢٣ ميده اما پرداخت سود سه ماه يكبار
براي مبالغ بالاي ٥٠ ميليون سود ٢٣ ميدههمچین چیزی وجود نداره
بنده یکی از شعبات رفتم صندوق رو گفت 20-22 درصد متغیره بسته به شرایط بورس و دقیقاً مانند تمامی صندوق های بانک های دیگر
شعبه سهروردی پایین تر از آپادانا گفت هر مبلغی باشه 20-22 درصد به منبراي مبالغ بالاي ٥٠ ميليون سود ٢٣ ميده
من توي تهران ٣ تا شعبه رفتم و هر سه همين رو گفتن
حتي توي قرارداد ذكر ميشه سود ٢٣ درصد
براي مبالغ بالاي ٥٠ ميليون سود ٢٣ ميدههمچین چیزی وجود نداره
بنده یکی از شعبات رفتم صندوق رو گفت 20-22 درصد متغیره بسته به شرایط بورس و دقیقاً مانند تمامی صندوق های بانک های دیگر
من بانک شهر دارم. اگه اینده 22 بده میام .این برج ببینیم چقدر سود میدن.اخه خیلی بد میگن راجب اینده خود بانک ها بد میگن راجبش