• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان بنده این سپرده 50 میلیونی که توی تجارت باز کردم روی برگه سپرده نوشته سود 14.5 درصد اما کارمند بانک میگفت 20 درصد واریز میشه و سو در دو نوبت واریز میشه به نظرتون راست میگن باز بعدا نیان برام 14.5 بریزن خیلی زوره ؟؟؟؟
درست واریز میشه دومرحله ای 14.5+5.5 قبلی ها هم 14.5+7.5

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
چرا ؟
من اونجا سپرده دارم

Sent from my XT1562 using Tapatalk
اخبار خوبی ازش نمیرسه ولی بعید هست تا قبل از انتخابات اتفاق خاصی براش بیوفته در بدبینانه ترین شرایط
بنظرم تا 50 یا 100 توش نگه ندارید چرا که ممکنه ادغام بشه و پولتون طی فرایند ادغام مدتی بلوکه بشه

البته توجه کنید گفتم در بدبینانه ترین شرایط !!

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستان بنده این سپرده 50 میلیونی که توی تجارت باز کردم روی برگه سپرده نوشته سود 14.5 درصد اما کارمند بانک میگفت 20 درصد واریز میشه و سو در دو نوبت واریز میشه به نظرتون راست میگن باز بعدا نیان برام 14.5 بریزن خیلی زوره ؟؟؟؟
طی دو مرحله همونطور که دوستمون گفتن واریز میشه نگران نباشید
ضمن اینکه هر ماه واریز میشه خب یه حساب بکنید تا خیالتون راحت شه

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اخبار خوبی ازش نمیرسه ولی بعید هست تا قبل از انتخابات اتفاق خاصی براش بیوفته در بدبینانه ترین شرایط
بنظرم تا 50 یا 100 توش نگه ندارید چرا که ممکنه ادغام بشه و پولتون طی فرایند ادغام مدتی بلوکه بشه

ادغام بانک سرمایه با بانک ملت تکذیب شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، بدین وسیله خبر درج شده در برخی پایگاه های خبری مبنی بر ادغام بانک سرمایه در دیگر بانک ها قویاً تکذیب می شود.

با عملکرد بسیار درخشان بانک سرمایه در سال جاری درباری جذب منابع و تسویه کامل بدهی های بین بانکی و نیز تسویه بدهی این بانک به بانک مرکزی، آینده پیش روی بانک سرمایه از هرزمان دیگری روشن تر و فضای فعالیت برای آن مناسب تر از هروقت دیگری است.

بانک سرمایه مجدداً هرگونه خبر و شایعه ای را درباره ادغام این بانک در بانک های دیگر کشور قویاً تکذیب کرده و حق طرح شکایت کیفری علیه پایگاه های خبری مطرح کننده چنین اخباری را در دادسرای فرهنگ و رسانه، به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عموم مردم به ویژه سهامداران و مشتریان ارجمند بانک سرمایه برای خود محفوظ می داند و برای پایان بخشیدن به چنین بداخلاقی های رسانه ای در اسرع وقت نسبت به این امر اقدام خواهد کرد.

----------

منم توش سپرده دارم ولی فعلا خطری احساس نکردم از سمتش...میخوام چن روز دیگه برم سراغش یه مقدار دیگه بزارم روش بهشون بگم اگه همون 20% میدید برم یه بانک دیگه..اگر 22% اینا میدید نگه دارم...به احتمتا بسیار زیاد تا 22% هم احتمالا بدن به قدیمیها.

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128

این برج برام بیست درصد ریختن سر تاریخ
به نظرم اگر مشکلی براشون پیش بیاد یکی از اولین نشونه هاش تاخیر در پرداخت سود هست یا کاهش سود پرداختی هست
هر چند با حرف شما کمی دودل شدم

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
ادغام بانک سرمایه با بانک ملت تکذیب شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، بدین وسیله خبر درج شده در برخی پایگاه های خبری مبنی بر ادغام بانک سرمایه در دیگر بانک ها قویاً تکذیب می شود.

با عملکرد بسیار درخشان بانک سرمایه در سال جاری درباری جذب منابع و تسویه کامل بدهی های بین بانکی و نیز تسویه بدهی این بانک به بانک مرکزی، آینده پیش روی بانک سرمایه از هرزمان دیگری روشن تر و فضای فعالیت برای آن مناسب تر از هروقت دیگری است.

بانک سرمایه مجدداً هرگونه خبر و شایعه ای را درباره ادغام این بانک در بانک های دیگر کشور قویاً تکذیب کرده و حق طرح شکایت کیفری علیه پایگاه های خبری مطرح کننده چنین اخباری را در دادسرای فرهنگ و رسانه، به اتهام نشر اکاذیب و تشویش اذهان عموم مردم به ویژه سهامداران و مشتریان ارجمند بانک سرمایه برای خود محفوظ می داند و برای پایان بخشیدن به چنین بداخلاقی های رسانه ای در اسرع وقت نسبت به این امر اقدام خواهد کرد.

----------

منم توش سپرده دارم ولی فعلا خطری احساس نکردم از سمتش...میخوام چن روز دیگه برم سراغش یه مقدار دیگه بزارم روش بهشون بگم اگه همون 20% میدید برم یه بانک دیگه..اگر 22% اینا میدید نگه دارم...به احتمتا بسیار زیاد تا 22% هم احتمالا بدن به قدیمیها.
بالای صد بکنید موجودیتون رو رقم خیلی بیشتری از اونی که فکر میکنید میدن الان برید شعبه بپرسید بهتون میگن

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
این برج برام بیست درصد ریختن سر تاریخ
به نظرم اگر مشکلی براشون پیش بیاد یکی از اولین نشونه هاش تاخیر در پرداخت سود هست یا کاهش سود پرداختی هست
هر چند با حرف شما کمی دودل شدم

بنظر من هم در بدبینانه ترین حالت حد اقل به این زودی مشکلی پیش نمیاد انشالله برای هیچ بانکی، حد اقل تا چند ماه بعد از انتخابات، ولی معیار شما برای تشخیص مشکل اصلا درست نیست
متاسفانه موسساتی هم که به مشکل خوردن تا لحظه اخر منظم سود رو پرداخت کردن ، نمونش فرشتگان ( کاسپین )
در حال حاضر بنظرم شخصا سرمایتون رو تا جایی که ممکنه خورد کنید و در بانکهای متعدد قرار بدید اگر رقم بالا هست ، هر چی معتبر تر و قدیمی تر بهتر
و اینکه وسوسه سود های بالا هم نشید و به سود منطقی اکتفا بفرمایید چرا که بانک مرکزی عملا پاسخگو نیست متاسفانه
بنظرم سود منطقی برای الان 20-22 درصد هست

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
خوب الان کجا بالای صد بیست در صد میده که مطمئن هم باشه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
خوب الان کجا بالای صد بیست در صد میده که مطمئن هم باشه

دی شش ماهه میبنده 22 بالای صد، بنظرم خوبه... 20 هم که اکثر جاها میدن الان... فکر میکنم تا یکی دو هفته دیگه پیشنهادات بهتری بدن بانک ها

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
با سلام ، دوستان 120م دارم ، الان صادراته میخوام برا عید یکساله تو قوامین سپردش کنم ، به نظرتون قوامین خوبه؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
با سلام ، دوستان 120م دارم ، الان صادراته میخوام برا عید یکساله تو قوامین سپردش کنم ، به نظرتون قوامین خوبه؟

سلام اگر ۲۲ درصد میده خوبه اگرنه گردشگری با ۱۰ میلیون یکساله ۲۲ درصد میده.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

arash66_2m

Registered User
لایک‌ها
9
قوامین چقدر میده ؟ کف چقدره ؟ طرح های دیگه چی داره میدونی؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
حساب های ویژه (استعلام گرفته شده چهارشنبه 13 بهمن 95):

ملت
،بدون کف،یکساله 20%
سرمایه،بدون کف،سه ماهه،24/5%
گردشگری،حداقل 10میلیون،یکساله،22%(در صورت تایید)
آینده،حداقل 5 میلیون،یکساله،22%
موسسه ملل،پلکانی از100 میلیون،حداقل 23%
ملی،حداقل 20میلیون،کوتاه مدت روزشمار،18%
ایران زمین،حداقل100هزار تومان،کوتاه مدت روزشمار،18%

امیدوارم به درد بخور باشه

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سرمایه 24.5 درصد میده خره مگههه؟؟
آخر ساله و باید جذب کنه
این سپرده ها در قالب طرح هستن و سپرده های عادی نیستن در نتیجه میتونن با سودهای نسبتا بالا اونا رو عرضه کنن

بالا