• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
نور هم برای زیر 100 میلیون یکساله 23 بین 100 تا 150 یکساله 24 و بالای 150 تا 500 میلیون یکساله 25 درصد میده

arad3022

Registered User
لایک‌ها
38
درود
من حدود 30 تومن پول دارم اما سود بانک پایینه چه فایده ای داره آدم پولشو بزاره بانک؟ راه بهتری سراغ ندارین؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
قوامین اگه طرح جدیدی گذاشته لطفا اطلاع رسانی کنید .ممنون

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
دوستان, چقدر احتمال داره بانک سرمایه بعد از این 3 ماه که 24.5% داد و خرش از پل گذشت, سود این سپرده 3 ماهه رو کم کنه؟ کسی تجربه سپرده گذاری تو بانک سرمایه رو داره؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نور هم برای زیر 100 میلیون یکساله 23 بین 100 تا 150 یکساله 24 و بالای 150 تا 500 میلیون یکساله 25 درصد میده
اینترنت بانک موسسه نور چند روزیه کلیه حساب ها رو صفر نمایش میده برای شما هم همینطوره؟ نپرسیدین برای سپرده های قدیمی چطور تمدید میشه؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستان, چقدر احتمال داره بانک سرمایه بعد از این 3 ماه که 24.5% داد و خرش از پل گذشت, سود این سپرده 3 ماهه رو کم کنه؟ کسی تجربه سپرده گذاری تو بانک سرمایه رو داره؟
معمولا هر سال قبل از عید رقم ها افزایش پیدا میکنه و سال بعد از برج 3-4 شروع به کاهش یکی دو درصدی میکنن
در مورد سرمایه هم احتمال زیاد با تعدیل دو سه درصدی تمدید میشه یا کف رو افزایش میدن

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
درود
من حدود 30 تومن پول دارم اما سود بانک پایینه چه فایده ای داره آدم پولشو بزاره بانک؟ راه بهتری سراغ ندارین؟
ماهی حدودا 500 میدن بهتون یکمی بالا پایین حالا
بنظرم توی اوضاع امروز و اینکه با این میزان کار خاصی نمیشه کرد ، سود بانکی زیاد هم بد نیست

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
حساب های ویژه (استعلام گرفته شده چهارشنبه 13 بهمن 95):

ملت
،بدون کف،یکساله 20%
سرمایه،بدون کف،سه ماهه،24/5%
گردشگری،حداقل 10میلیون،یکساله،22%(در صورت تایید)
آینده،حداقل 5 میلیون،یکساله،22%
موسسه ملل،پلکانی از100 میلیون،حداقل 23%
ملی،حداقل 20میلیون،کوتاه مدت روزشمار،18%
ایران زمین،حداقل100هزار تومان،کوتاه مدت روزشمار،18%

امیدوارم به درد بخور باشه
سرمایه رو فکر میکنم کف 100 میل درست باشه البته

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سرمایه 24.5 درصد میده خره مگههه؟؟
هرچقدر با پول بیشتری بتونن سال مالبی روببندن تراز مثبت تری کسب خواهند نمود در اخر سال که براشون خیلی مهمه
ضمن اینکه اینها بعضا به بانک های دیگه یا بانک مرکزی بدهکار میشن و سود بین بانکی حدود 32 درصد هست ... بنابراین براشون بصرفه هست که کسری شون رو از سپرده تامین کنند با مجوز مشروط بانک مرکزی
ولی شخصا معتقدم هر جا سود زیاد و غیر معمول میدن باید فرار کرد خصوصا توی اوضاع امروز که بانک مرکزی تصمیم گرفته در مورد سپرده گزاران پاسخگو نباشه

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
قوامین یکساله 20 درصد میده که میشه یه حساب روز شمار با کف دو میلیون باز کرد با سود 17 در صد که سود سپرده یکساله روش واریز بشه، به نظرتون شرایطش خوبه؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
اینترنت بانک موسسه نور چند روزیه کلیه حساب ها رو صفر نمایش میده برای شما هم همینطوره؟ نپرسیدین برای سپرده های قدیمی چطور تمدید میشه؟
راستش در مورد اینترنت بانکش خبر ندارم چون استفاده نمیکنم من بالای 150 25 درصد گذاشتم ولی برای حساب های قدیمی بالای 100 25 باز میکنه البته بستگی به رییس شعبه داره

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سرمایه با کف ۱ میلیون 24.5 سود میده ، باید خیلی اوضاعش فجیع باشه که همچین سودی حاظر هست بده .
دقیقا! پول شما را میگیره سود میده به مشتری قبلیها! این چرخه آخرش ورشکستگیه... این ماه نشه ماه دیگه.
آخه چه کسی میره وام بانکی 30درصدی بگیره که اینها بتونن سود کنن! فقط دارن از این دست به اون دست میکنن.
پول توی بانک سرمایه دارید سریع بکشید بیرون چون حتی بانک ملت هم حاضر نشد مفتی این بانک را برداره (یعنی بانک کاملا ورشکسته است)

arad3022

Registered User
لایک‌ها
38
هرچقدر با پول بیشتری بتونن سال مالبی روببندن تراز مثبت تری کسب خواهند نمود در اخر سال که براشون خیلی مهمه
ضمن اینکه اینها بعضا به بانک های دیگه یا بانک مرکزی بدهکار میشن و سود بین بانکی حدود 32 درصد هست ... بنابراین براشون بصرفه هست که کسری شون رو از سپرده تامین کنند با مجوز مشروط بانک مرکزی
ولی شخصا معتقدم هر جا سود زیاد و غیر معمول میدن باید فرار کرد خصوصا توی اوضاع امروز که بانک مرکزی تصمیم گرفته در مورد سپرده گزاران پاسخگو نباشه
من نزدیک بود با چیزایی که اینجا خوندم تو دام بیافتم ولی کمی تحقیق کردم فهمیدم بانک سرمایه یعنی همون صندوق ذخیره فرهنگیان که وضعیتش برای همه معلومه!

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دقیقا! پول شما را میگیره سود میده به مشتری قبلیها! این چرخه آخرش ورشکستگیه... این ماه نشه ماه دیگه.
آخه چه کسی میره وام بانکی 30درصدی بگیره که اینها بتونن سود کنن! فقط دارن از این دست به اون دست میکنن.
پول توی بانک سرمایه دارید سریع بکشید بیرون چون حتی بانک ملت هم حاضر نشد مفتی این بانک را برداره (یعنی بانک کاملا ورشکسته است)
البته وام که یه سری ها میگیرن حتی توی این شرایط ... متاسفانه همیشه دو جور ادم نیازمند و ادم ساده وجود داره
و خیلی بعید میدونم بانکی رو بزارن زمین بخوره حتی بانک سرمایه رو ... نهایت ورشکستگی ادغامش میکنن با یه جا مثل تات
میدونید زمین خوردن یک بانک چه هیاهویی عظیمی ایجاد میکنه ... واقعا اگر یک درصد یک کودک هم در مدیران اقتصادی دولت درایت وجود داشته باشه نمیزارن این اتفاق رخ بده و نهایتا با چاپ پول بانک ها رو نجات میدن

ولی با همه این تفاسیر توی این بانک در حد 5-4 تومن پول دارم... و بیشتر از اون پول نمیزارم... به دردسرش نمی ارزه و احتیاط شرط عقله

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562

تازه به نظر من با وام 30 درصدی هم بانک سودی نمیبره .
بانکی که 24.5 درصد سود میده باید وام 35 درصدی به مردم بده تا هزینه هاش جبران بشه و یه سودی هم براش بمونه . اجاره مغازهای شعب و حقوق کارمند ها و مدیر ها و کلی هزینه های دیگه داره بانک که اونها رو به سود 24.5 اگه اضافه کنیم خیلی بیشتر از 24.5 درصد پای بانک میافته ، یعنی عملا برای خود بانک 30 درصد تموم میشه که باید وامی که به مشتری میده 35 درصدی باشه تا سودی براش باقی بمونه .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
از ۸ تا تعاونی کاسپی,فقط ۳ تا که از توش دزدی کردن مشکل دارن؛بقیه دارن کار میکنن بدون مشکل؛
حتی جلین وقتی که فرشتگان زمین خورد با هجوم سپرده گذاراش روبرو شد,اما در پرداخت ها نداره؛

برای کاسپین هم بانک مرکزی(هرچند غیر قانونی) گفته دزدیای قبلی بما ربطی نداره و اصلا سپردگذارای فرشتگان مشتری کاسپین نشدن و فعلا همون دو,سه تا تعاونی ادغام شده رو بعنوان کاسپین قبول داره!!!!

خلاصه یه بهانه گیر.اورده,که از زیر مسیولیتش در بره؛نهایتا هم کاسپین نتونه فرشتگان رو ادغام کنه و کسریشو جبران کنه,مجوزشو ابطال میکنه؛
اما بعید هست برای سرمایه بتونه بهانه ای بیاره؛صندوق ضمانت هم هست برای سرمایه مجبوره استفاده کنه

بالا