behnood_67
Registered User
- نوشتهها
- 459
- لایکها
- 518
کسری دارن اینطوری جبران می کنن.سرمایه 24.5 درصد میده خره مگههه؟؟
کسری دارن اینطوری جبران می کنن.سرمایه 24.5 درصد میده خره مگههه؟؟
گردشگری،حداقل 10میلیون،یکساله،22%(در صورت تایید)
اینترنت بانک موسسه نور چند روزیه کلیه حساب ها رو صفر نمایش میده برای شما هم همینطوره؟ نپرسیدین برای سپرده های قدیمی چطور تمدید میشه؟نور هم برای زیر 100 میلیون یکساله 23 بین 100 تا 150 یکساله 24 و بالای 150 تا 500 میلیون یکساله 25 درصد میده
چیز خاصی نداره یک هفته ای هست شروع شده 24.51000 درصدد .یکی بیشتر راجب این 24 درصد بگه بدونیم جریانش چیه برای من 1 میلیون فرقشه
معمولا هر سال قبل از عید رقم ها افزایش پیدا میکنه و سال بعد از برج 3-4 شروع به کاهش یکی دو درصدی میکنندوستان, چقدر احتمال داره بانک سرمایه بعد از این 3 ماه که 24.5% داد و خرش از پل گذشت, سود این سپرده 3 ماهه رو کم کنه؟ کسی تجربه سپرده گذاری تو بانک سرمایه رو داره؟
ماهی حدودا 500 میدن بهتون یکمی بالا پایین حالادرود
من حدود 30 تومن پول دارم اما سود بانک پایینه چه فایده ای داره آدم پولشو بزاره بانک؟ راه بهتری سراغ ندارین؟
سرمایه رو فکر میکنم کف 100 میل درست باشه البتهحساب های ویژه (استعلام گرفته شده چهارشنبه 13 بهمن 95):
ملت،بدون کف،یکساله 20%
سرمایه،بدون کف،سه ماهه،24/5%
گردشگری،حداقل 10میلیون،یکساله،22%(در صورت تایید)
آینده،حداقل 5 میلیون،یکساله،22%
موسسه ملل،پلکانی از100 میلیون،حداقل 23%
ملی،حداقل 20میلیون،کوتاه مدت روزشمار،18%
ایران زمین،حداقل100هزار تومان،کوتاه مدت روزشمار،18%
امیدوارم به درد بخور باشه
هرچقدر با پول بیشتری بتونن سال مالبی روببندن تراز مثبت تری کسب خواهند نمود در اخر سال که براشون خیلی مهمهسرمایه 24.5 درصد میده خره مگههه؟؟
سرمایه رو فکر میکنم کف 100 میل درست باشه البته
راستش در مورد اینترنت بانکش خبر ندارم چون استفاده نمیکنم من بالای 150 25 درصد گذاشتم ولی برای حساب های قدیمی بالای 100 25 باز میکنه البته بستگی به رییس شعبه دارهاینترنت بانک موسسه نور چند روزیه کلیه حساب ها رو صفر نمایش میده برای شما هم همینطوره؟ نپرسیدین برای سپرده های قدیمی چطور تمدید میشه؟
دقیقا! پول شما را میگیره سود میده به مشتری قبلیها! این چرخه آخرش ورشکستگیه... این ماه نشه ماه دیگه.سرمایه با کف ۱ میلیون 24.5 سود میده ، باید خیلی اوضاعش فجیع باشه که همچین سودی حاظر هست بده .
من نزدیک بود با چیزایی که اینجا خوندم تو دام بیافتم ولی کمی تحقیق کردم فهمیدم بانک سرمایه یعنی همون صندوق ذخیره فرهنگیان که وضعیتش برای همه معلومه!هرچقدر با پول بیشتری بتونن سال مالبی روببندن تراز مثبت تری کسب خواهند نمود در اخر سال که براشون خیلی مهمه
ضمن اینکه اینها بعضا به بانک های دیگه یا بانک مرکزی بدهکار میشن و سود بین بانکی حدود 32 درصد هست ... بنابراین براشون بصرفه هست که کسری شون رو از سپرده تامین کنند با مجوز مشروط بانک مرکزی
ولی شخصا معتقدم هر جا سود زیاد و غیر معمول میدن باید فرار کرد خصوصا توی اوضاع امروز که بانک مرکزی تصمیم گرفته در مورد سپرده گزاران پاسخگو نباشه
البته وام که یه سری ها میگیرن حتی توی این شرایط ... متاسفانه همیشه دو جور ادم نیازمند و ادم ساده وجود دارهدقیقا! پول شما را میگیره سود میده به مشتری قبلیها! این چرخه آخرش ورشکستگیه... این ماه نشه ماه دیگه.
آخه چه کسی میره وام بانکی 30درصدی بگیره که اینها بتونن سود کنن! فقط دارن از این دست به اون دست میکنن.
پول توی بانک سرمایه دارید سریع بکشید بیرون چون حتی بانک ملت هم حاضر نشد مفتی این بانک را برداره (یعنی بانک کاملا ورشکسته است)
دقیقا! پول شما را میگیره سود میده به مشتری قبلیها! این چرخه آخرش ورشکستگیه... این ماه نشه ماه دیگه.
آخه چه کسی میره وام بانکی 30درصدی بگیره که اینها بتونن سود کنن! فقط دارن از این دست به اون دست میکنن.
پول توی بانک سرمایه دارید سریع بکشید بیرون چون حتی بانک ملت هم حاضر نشد مفتی این بانک را برداره (یعنی بانک کاملا ورشکسته است)