• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
دوستان این بانک ایران زمین که حساب روزشمار 18 درصد باز می کنه، تعهدی هم میده که تا چه زمانی 18 درصد باشه؟
یعنی ما الان این حساب رو باز کنیم و فردا همون 10 درصد بهمون سود بده؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان این بانک ایران زمین که حساب روزشمار 18 درصد باز می کنه، تعهدی هم میده که تا چه زمانی 18 درصد باشه؟
یعنی ما الان این حساب رو باز کنیم و فردا همون 10 درصد بهمون سود بده؟

روزشمار که هیچ تعهدی نداره مخصوصا این حساب چون با ۱۰۰ هزار تومان هستش و مسدودی نداره که تعهدی بدن به نظرم شما هر هفته زنگ بزن بپرس اگر مبلغتون زیاده.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
وام 80 میلیونی ازدواج شنیدم بانک قرض الحسنه مهر میده جریان چیه این بانک از کجا اومد
چرتو پرت 10 سال باید پول بخوابونی تا 80 میلیون بدن
مهر ایران گفت: در این طرح میزان مبلغ گردش حساب می‌تواند کمتر باشد اما مدت افتتاح حساب انتظار بین 5تا10 سال است که بعد از آن وام 45 تا 80 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد به مشتری پرداخت می‌شود.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان عزیز
بانک مسکن یه حساب باز میکنه که سی تومن یکسال بزاری و سر سال وام شصت تومنی بگیری
احتمالا همون طرح خونه اولی ها
حالا اگر تو هر شعبه ای باز بشه حساب میشه تو یه شهر دیگه وام رو دریافت کرد؟
مثلا تهران حساب باز کنی بعد اصفهان خونه بخری
حساب مسکن جوانان هست،بین ۵-۱۵ سال،وام تا ۱۱۰ میلیون میده؛
انتقال به شهر دیگه هم داره
وام 80 میلیونی ازدواج شنیدم بانک قرض الحسنه مهر میده جریان چیه این بانک از کجا اومد
طرحش مسخره هست،باید پول تو حساب بمونه مدت طولانی؛باید سن کم باز کرد؛
بانکشم خیلی وقته هست،از سال ۸۷

Sent from my E5823 using Tapatalk

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
گردشگری با ۱۰ میلیون یکساله میده ۲۲ درصد اما نمیتونید برداشت و واریز داشته باشید تو کارت هم مینویسه ۲۲ درصد و پشت کارت هم نوشته اصل سپرده توسط بانک تضمین میگردد.

دیروز چند تا شعبه گردشگری رفتم- اصلا حساب یکساله ای که با پایه 10 تومن ۲۲ درصد سود بده نداشتن!
نکنه منظور شما صندوق هست؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
حساب مسکن جوانان هست،بین ۵-۱۵ سال،وام تا ۱۱۰ میلیون میده؛
انتقال به شهر دیگه هم داره

طرحش مسخره هست،باید پول تو حساب بمونه مدت طولانی؛باید سن کم باز کرد؛
بانکشم خیلی وقته هست،از سال ۸۷

با سپاس
مطمینید همون طرحی که شرح دادم هست؟
یعنی بعد یکسال میده وام خرید رو؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
با سپاس
مطمینید همون طرحی که شرح دادم هست؟
یعنی بعد یکسال میده وام خرید رو؟
ببخشید؛اشتباه گفتم
طرحی که شما میگین صندپق یکم مسکن هست؛۳۰ میزارین،یکسال بعد ۶۰ وام میده،۹.۵%،۱۲ ساله؛

قابل انتقال به شهر دیگه هم هست،قابلیت انتقال به اعضای درجه بک خانواده در صورتی که شرایط خانهراولی رو داشته باشند هم داره؛

ضمنا اگه یک زوج هردو خانه اولی باشن میتونن برای یک خانه،مجموعه دو وام بگیرند،۱۲۰ میلیون

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دیروز چند تا شعبه گردشگری رفتم- اصلا حساب یکساله ای که با پایه 10 تومن ۲۲ درصد سود بده نداشتن!
نکنه منظور شما صندوق هست؟

نه صندوقش جداست ۲۰ درصده، این سپردست خودم دارم خیلی از دوستان هم باز کردن، شما اروم به کارمند بگو اگر اطلاع نداشت از کارمند دیگه یا رییس بانک سوال کنیدجلو مشتری ها ممکنه نگن چون میخوان تابلو نشه. مگر اینکه برداشتن من خبر ندارم یا پایه زیادتر شده !من چهار روز پیش پرسیدم هنوز بود و روزشمارم پرسیدم با ۱۰ میلیون ۱۸ درصد میدادن.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
نه صندوقش جداست ۲۰ درصده، این سپردست خودم دارم خیلی از دوستان هم باز کردن، شما اروم به کارمند بگو اگر اطلاع نداشت از کارمند دیگه یا رییس بانک سوال کنیدجلو مشتری ها ممکنه نگن چون میخوان تابلو نشه. مگر اینکه برداشتن من خبر ندارم یا پایه زیادتر شده !من چهار روز پیش پرسیدم هنوز بود و روزشمارم پرسیدم با ۱۰ میلیون ۱۸ درصد میدادن.

با کف ۱۰ میلیون روز شمار ۱۸.۵ درصد سود میده
هم از رئیس پرسیدم هم کارمند ها هیچکس خبر از حساب یکساله ۲۲ درصد نداشت - رئیسش میگفت یکساله ۱۵ درصده

لطفا شعبه ای که یکساله ۲۲ درصد باز کردی رو بگو منم همون شعبه برم باز کنم
حساب کد خاصی نداره؟
رو کارتت نوشته ۲۲ درصد؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
با کف ۱۰ میلیون روز شمار ۱۸.۵ درصد سود میده
هم از رئیس پرسیدم هم کارمند ها هیچکس خبر از حساب یکساله ۲۲ درصد نداشت - رئیسش میگفت یکساله ۱۵ درصده

لطفا شعبه ای که یکساله ۲۲ درصد باز کردی رو بگو منم همون شعبه برم باز کنم
حساب کد خاصی نداره؟
رو کارتت نوشته ۲۲ درصد؟

روزشمار به من گفت ۱۸با کف ۱۰ دوستان میگفتن با کف ۱۰۰ میل ۱۸/۵ درصد جالبه! البته هر دفعه ممکنه تغییر بدن یا شعبه ها هماهنگ نباشن.
تشریف ببرید شعبه پونک اگر تهران هستین، بله رو کارت چاپ شده نوشته ۲۲ درصد یکساله با مهر و امضا.

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
روزشمار به من گفت ۱۸با کف ۱۰ دوستان میگفتن با کف ۱۰۰ میل ۱۸/۵ درصد جالبه! البته هر دفعه ممکنه تغییر بدن یا شعبه ها هماهنگ نباشن.
تشریف ببرید شعبه پونک اگر تهران هستین، بله رو کارت چاپ شده نوشته ۲۲ درصد یکساله با مهر و امضا.

فردا از شعبه پونک هم پیگیر میشم اینجا اطلاع میدم

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
دوستان , من دیروز کاره بانکی داشتم تو یکی از شعب بانک ملی بودم با معاون شعبه صحبت می کردم ...گفت به هیچ وجه گردشگری توصیه نمیشه .. گفتم چرا ؟ ایشون گفتن نظر شخصی خودمه ....
واقعا" یک مرجع معتبر برای سوالات مردم نیست متاسفانه ...

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان , من دیروز کاره بانکی داشتم تو یکی از شعب بانک ملی بودم با معاون شعبه صحبت می کردم ...گفت به هیچ وجه گردشگری توصیه نمیشه .. گفتم چرا ؟ ایشون گفتن نظر شخصی خودمه ....
واقعا" یک مرجع معتبر برای سوالات مردم نیست متاسفانه ...
خب توقع داشتید بگه توصیه میکنم پولتون را از شعبه ملی ببرید گردشگری؟!!!! :confused:
البته اینکه وضعیت گردشگری خوب نیست شکی نیست ولی نمیشه از یه بانک بپرسید فلان بانک خوبه پولمو ببرم اونجا!!! o_O
الان از گردشگری هم بپرسید میگه ملی ورشکسته است ولی چون دولتیه صداش را در نمیارن!!

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
خب توقع داشتید بگه توصیه میکنم پولتون را از شعبه ملی ببرید گردشگری؟!!!! :confused:
البته اینکه وضعیت گردشگری خوب نیست شکی نیست ولی نمیشه از یه بانک بپرسید فلان بانک خوبه پولمو ببرم اونجا!!! o_O
من از هیچکس توقعی نداشتم ... نمی خواستم سپرده خودم را در ملی ببندم .... عرض کردم صحبت شد و ایشون هم نظرشو گفت .
شما هم اگر مستنداتی داری مبنی بر اینکه گردشگری وضعیتش خوب نیست , همینجا بگو بقیه دوستان هم مطلع بشن .

بالا