• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان , من دیروز کاره بانکی داشتم تو یکی از شعب بانک ملی بودم با معاون شعبه صحبت می کردم ...گفت به هیچ وجه گردشگری توصیه نمیشه .. گفتم چرا ؟ ایشون گفتن نظر شخصی خودمه ....
واقعا" یک مرجع معتبر برای سوالات مردم نیست متاسفانه ...

هر بانکی برید راجب بانک دیگه همینو میگه مخصوصا سپرده زیادی داشته باشین برای اینکه پولتون خارج نکنید، من هر بانکی حساب داشتم مبلغ بالا همینو میگفتن مخصوص الانم نیست ۹ سال پیش هم یادمه از یه بانک میخواستم ببرم موسسه که الان بانک هم شده اینو گفتن ! جالبه دو ماه پیش داشتم پولامو جابجا میکردم از سه تا بانک هر کدوم راجب اون یکی بد میگفت ! همون کارمند فردا انتقالی بگیره بره بانک دیگه راجب بانک قبلیش بد میگه !خصوصی بری میگن دولتی اینطوریه دولتی برید میگن خصوصی اینطوریه ! اینکه دلیلشو نگفته جالبه چون من دو ماه پیش از رییس یه بانک دلیل خواستم نامه محرمانه نشون داد که همین بانک ملی هم تو لیستش بود راجب کمبود منابع مالی !راجب وضع بد بانکها هممون اطلاعات از سایتها و اخباری که میاد میگیریم که راست و دروغ همینم کامل نمیدونیم بقیش دیگه شایعه هستش.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دیروز چند تا شعبه گردشگری رفتم- اصلا حساب یکساله ای که با پایه 10 تومن ۲۲ درصد سود بده نداشتن!
نکنه منظور شما صندوق هست؟

با کف ۱۰ میلیون روز شمار ۱۸.۵ درصد سود میده
هم از رئیس پرسیدم هم کارمند ها هیچکس خبر از حساب یکساله ۲۲ درصد نداشت - رئیسش میگفت یکساله ۱۵ درصده

لطفا شعبه ای که یکساله ۲۲ درصد باز کردی رو بگو منم همون شعبه برم باز کنم
حساب کد خاصی نداره؟
رو کارتت نوشته ۲۲ درصد؟

من شعبه بوشهر دقیقا یک ماهه پیش باز کردم و فردا اولین سودم هست . تو کارت هم نوشته 22 درصد .

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستان , من دیروز کاره بانکی داشتم تو یکی از شعب بانک ملی بودم با معاون شعبه صحبت می کردم ...گفت به هیچ وجه گردشگری توصیه نمیشه .. گفتم چرا ؟ ایشون گفتن نظر شخصی خودمه ....
واقعا" یک مرجع معتبر برای سوالات مردم نیست متاسفانه ...
دوست من ! من هم حسابم رو میخواستم از صادرات ببرم تجارت رئیس باتک میگفت خودتو بیچاره نکن تجارت ورشکستس !!:general107::general107: شما زیاد به صحبت این رئیس بانک و خاله غزی و... حساب نکن بهترین مرجع در جال حاضر توجه به وصل بودن ساتنا ، توجه نسبی به اوضاع حساب کتاب بانک و اططلاعات اینجا هست
ضمنا همه پولتون رو هم پیشنهاد میکنم یکجا نزارید تقسیم کنید بین 3-4 تا بانک

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
دوست من ! من هم حسابم رو میخواستم از صادرات ببرم تجارت رئیس باتک میگفت خودتو بیچاره نکن تجارت ورشکستس !!:general107::general107: شما زیاد به صحبت این رئیس بانک و خاله غزی و... حساب نکن بهترین مرجع در جال حاضر توجه به وصل بودن ساتنا ، توجه نسبی به اوضاع حساب کتاب بانک و اططلاعات اینجا هست
ضمنا همه پولتون رو هم پیشنهاد میکنم یکجا نزارید تقسیم کنید بین 3-4 تا بانک
ممنون از راهنماییت .... کلا" من رو صحبت خاله غزی حساب نکردم تا حالا :D
گفتم که قصد برداشت نداشتم ....

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
این موسسه نور معتبر هست آدم توش حساب یکساله باز کنه؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
من چندین ساله با بانکهای خصوصی و دولتی کارمیکنم فقط تجربه شخصی خودم می گم که هربانکی پول بزارید به نظرم فرقی نداره فقط بانک باشه وموسسه حتی اگرمجوز داشته باشه ومابعش ازبعضی بانکها بیشترهم باشه به نظرمن ریسک هست وعاقلانه هست ادم بره سراغ بانک .
مورد بعدی چندوقت ازدوستان خبر مشکلات بانکها رو می خونم ومیشنوم با یکی از دوستها که مدیرعامل یه بانک خصوصی توشهرستان هست بهم میگفت این سیاست خودبانکهاست که شرایط مالیشون بدوگاهی ورشکسته نشون بدن مخصوصا ۱سال گذشته که دولت بهشون فشارمیاورد برای وام بابهره کم .که هرکدوم از بانکها باعذروبهانه کسری ازاین پرداخت شانه خالی کردن به طوری که می گفت به مجلس وکمسیون اقتصادی هم کشیده شده .فقط جهت اطلاع شنیده ها روبازگوکردم

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این موسسه نور معتبر هست آدم توش حساب یکساله باز کنه؟

تعریف شما از اعتبار چیست؟
اعتبار معیار اندازه گیری مشخص ندارد ؛معیار ها همگی نسبی و شخصی هستند،بنابر این نمیتوان قیاس واحد داشت
هیچ رتبه بندی هم از سمت بانک مرکزی برای اعتبار سنجی انجام نشده و اعتبار همه بانک ها و موسسات مالی خصوصی با توجه به نظارت بانک مرکزی یکسان هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
تعریف شما از اعتبار چیست؟
اعتبار معیار اندازه گیری مشخص ندارد ؛معیار ها همگی نسبی و شخصی هستند،بنابر این نمیتوان قیاس واحد داشت
هیچ رتبه بندی هم از سمت بانک مرکزی برای اعتبار سنجی انجام نشده و اعتبار همه بانک ها و موسسات مالی خصوصی با توجه به نظارت بانک مرکزی یکسان هست

نور مجوز داره؟
عضو شتاب هست؟
سود یکساله رو چند درصد میده؟ (زیر ۵۰ م)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
نور مجوز داره؟
عضو شتاب هست؟
سود یکساله رو چند درصد میده؟ (زیر ۵۰ م)

مجوز داره،شتاب وصله؛
تا یه مدتی سود بالاشو متوقف کرده بود اما از بهمن برای ۱۰۰ تومن ۲۴درصد میداد؛
برای ۵۰م رو باید سوال کنی

mahs

Registered User
لایک‌ها
74
گردشگری امروز که بهش گفتم شعبه پونک بالای ۱۰ میلیون رو یکساله ۲۲ درصد باز میکنه - خیلی راحت برای منم باز کرد. روی خود کارت سپرده هم نوشته ۲۲ درصد

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
مجوز داره،شتاب وصله؛
تا یه مدتی سود بالاشو متوقف کرده بود اما از بهمن برای ۱۰۰ تومن ۲۴درصد میداد؛
برای ۵۰م رو باید سوال کنی

مراحل وصل شدن به شتابش تکمیل نشده فکر میکنم

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
دوستان بانک ملت الان برای بالای 100 تومن بلند مدت اطلاع دارید چقدر میده ؟
گردشگری رو پدر بنده میترسن پول بزارن توش :) خود من شاید از اقتصاد نوین در بیارم بزارم توی گردشگری . چون اقتصاد الان داره به من 16درصد میده که با گردشگری 22 درصد ااختلافش بالاس .
فقط میمونه بحث اعتبار و اعتماد به ساختار بانک گردشگری . کلا شما چی توصیه میفرمایید

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
گردشگری رو پدر بنده میترسن پول بزارن توش :) خود من شاید از اقتصاد نوین در بیارم بزارم توی گردشگری . چون اقتصاد الان داره به من 16درصد میده که با گردشگری 22 درصد ااختلافش بالاس .
فقط میمونه بحث اعتبار و اعتماد به ساختار بانک گردشگری . کلا شما چی توصیه میفرمایید
من همسرم اونجا کار میکنه بزار اقا منم 500 تومن گذاشتم نترس با پدر مادر هست

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
ملت اشتباه نکنم 18 میداد اخرین بار که پرسیدم
گردشگری تا 50 - 10 مشکلی فکر نمیکنم بخوره
ولی مبالغ بالا تر بانک های معتبر تر میتونین همین 20-22 بگیرید

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام
بالای صد تومان الان بانک دی و بانک قوامین هم 22 درصد میده ، آینده و گردشگری هم که هستند بین اینا قوامین مال پرسنل نیروی انتظامیه قطعا هیچیش نمیشه

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بیانک دی و قوامین بالای 50 چقدر میده یکساله

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سلام
ملت بالای 100 بستگی به شعبه 20میده یکساله

بالا