ساتنا نداره ولی مثل بانک دی هم نیست داشته باشه کار نکنه... بانک دی ساتنا داره ولی همش میگه با پشتیبانی تماس بگیرید.کسی میدونه بانک قوامین ساتنا داره؟ تو موبایل بانکش فقط انتقال پایا هست
ساتنا نداره ولی مثل بانک دی هم نیست داشته باشه کار نکنه... بانک دی ساتنا داره ولی همش میگه با پشتیبانی تماس بگیرید.کسی میدونه بانک قوامین ساتنا داره؟ تو موبایل بانکش فقط انتقال پایا هست
کسی میدونه بانک قوامین ساتنا داره؟ تو موبایل بانکش فقط انتقال پایا هست
یعنی چی ؟الان بهترین جا برای گرفتن سود بانک آینده بیست درصد سود سالیانه اتونو هموون اول میده و میتونید سودشم بریزید تو روزشمارتون و حساب کنید 24 درصد سود مرکبتون به نفعتونه .
دروددرمورد قوامین پرسیدم بله ۵۰میلیون ۲۲درصد می دهد
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
کوثر 19 ایران زمین 18. یکساله اوضاع بهتره 22 بانک قوامین گردشگری آینده . 24 نورسوال من گم شد... ۸۰ میلیون روزشمار کجا سود بیشتری میدند؟
Sent from my HTC One E9PLUS dual sim using Tapatalk
یعنی 400 میلیون بزاریم 80 تومن میده بعد 480 میزارم اونجا وااادوستان بانک اینده هم پرسیدم از دوستانی که ریس شعبه هستند سوال می کنم که برای شما دوستان نقل قول می کنم بانک اینده هم درست هست ۲۰درصد سود رویکجا می دهد که بخوای سود روهم سپرده کنی میشه۲۴درصد
همون کاری که مسکن ۴سال پیش انجام می داد
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
دوستان آيا ايران زمين هر چقدرم كف حسابمون بالا باشه بازم روزشمار همون 18 ميده؟!
معیار شما برای رتبه بندی اعتبار چی هست؟من بین گردشگری تجارت و قوامین موندم از نظر معتبر بودن
بله سود 400تومان را 80 همون اول میده همانطور که دوستان گفتن بانک مسکن هم قبلا همین کار را می کرد خودم یکبار سود را همون اول گرفتمیعنی 400 میلیون بزاریم 80 تومن میده بعد 480 میزارم اونجا وااا
١٠٠هزار تومن بايد تو حساب بمونه
Sent from my iPhone using Tapatalk