• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
در حال حاظر سپرده گذاری دربانک اینده و گردشگری توصیه میشه.به نظر من یک سالع بذارید چون بعد از عید روز شمار ها رو کم میکنن و ضرر میکنید

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
اینهایی که پشتشون به یک ارگان گرمه ترسناک تر هستند!بخصوص مربوط به ارگان مسلح؛
اختلاس در بنیاد تعاون ناجا که یادتون هست سر و تهشم مشخص نشد؛
حالا فکر کنین همچنین بانکی دچار مشکل بشه،کی جرات میکنه بره شعبه پولشو بخواد؛با اشک اور و ضد شورش میان!

Sent from my E5823 using Tapatalk
مهر اقتصادم مال بسیجه اینم مثل قوامینه؟؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
مهر اقتصادم مال بسیجه اینم مثل قوامینه؟؟
این صرفا یک نظر شخصی هست؛
منظورم این هست اگر بانکی پشتش به ارگان خاصی هست دلیل معتبر بودنش نیست،بلکه میتونه دلیلی بر عدم پاسخگویی و تمکین به قانون باشه؛

Sent from my E5823 using Tapatalk

keyrosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
از دوستان کسی سراغ داره کدوم بانک خصوصی هستش که سه ماهه 24.5 درصد سود میده؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
در حال حاظر سپرده گذاری دربانک اینده و گردشگری توصیه میشه.به نظر من یک سالع بذارید چون بعد از عید روز شمار ها رو کم میکنن و ضرر میکنید

با شما کاملا موافقم اگر کسی اصل پولش احتیاج نداره بهتره یکساله سپرده کنه چون ممکنه مثل پارسال بانکها سود ها بیارن پایین و روز شمارم که اسمش روش هست هر لحظه ممکنه کم کنن، الان دارن بانکها منابع جمع میکنن پر که بشه ممکنه بیارن پایین ، پارسال از ۲۲ اومد پایین تا تابستون حداکثر به ۱۵ درصد رسید که کمتر بانکی بیشتر از این میداد به سپرده های جدید . قدیم خیلی خوب بود سود بالا و پنج ساله داشت طرف خیالش راحت بود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

keyrosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی هست بدونه قوامین سپرده یکساله4 با سود 20 درصد رو تمدید کرده یا نه؟

hamedf

Registered User
لایک‌ها
291
بانک اینده یا سرمایه کدومش بهتره از نظر همه چیز

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سلام دوستان

سلام
فکر نکنم همچین بانکی باشه اونم این مقدار سود و سه ماهه! اگر پولتون میلیاردی هستش برید خود شعبه بانک ها از ریس بانک سوال کنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
تعاونی وحدت کسی نره حساب باز کنه من پارسال پول سرمایه گذاری کردم الان پول منو نمیدن میگن بودجه نداریم حسابامون بلوکست گول سود بالا و حرف کارمندارو نخورید وضعشون خوب نیست نه تنها من خیلیای دیگه هم مثل پولشونو ندارن بدن دارن خورد خورد بهشون میدن
حدود ۱۰۰ میلیون پول پارسال توش گذاشتم معلوم تکلیفش چی بشه
الکی کلی بهونه بی منطق میارن .... ولی در کل اوضاعشون خوب نیست
درود
موسسه آرمان (تعاونی وحدت) این قابلیت رو داره که بتونین برین شعبه دیگه و پولتون رو بگیرین، ممکنه سیاست مدیر اون شعبه این باشه که فعلا که پایان ساله، منابعش رو حفظ کنه
بنده سالهاست توی این موسسه (که قبلا فردوسی بود) حساب دارم (هم روزشمار و هم 5 ساله) و سر تایم مشخص سود رو واریز میکنه و تا حالا مشکلی برام پیش نیومده، دوستان دیگه هم هستن که هر هفته مقادیر زیادی دریافت و پرداخت دارن، منتها برای پرداخت های کلان باید یک روز قبل با رئیس شعبه به صورت تلفنی هماهنگ کنین چون ممکنه منابع نداشته باشن (هرچند در اکثر مواقع نیازی به تماس هم نیست و به راحتی پرداخت میکنن)

طبق توضیحات مدیر کل شعب یکی از مناطق، ادغام با موسسه اعتباری توسعه (که اولین موسسه اعتباری ایران هست) به اتمام رسیده و تا پایان سال علنی میشه
(البته باید توجه داشت که ممکن هست در پایان مراحل ادغام باشن و برای تبلیغ این حرف رو زدن ولی در اصل این ادغام کسی رو نگران نکرده چون پرداخت شون با مشکل مواجه نشده)

در کل با وجود بانک هایی مثل آینده، ایران زمین و سرمایه که الان سود بالای 20 درصد میدن سپرده گذاری توی موسسات اعتباری توصیه نمیشه، مگه اینکه مشتری قدیمی اون موسسه باشین و ...

سپاس

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
سلام دوستان
درود، طرح فجر بانک سرمایه بود، البته بعد از دهه فجر نمیدونم آیا هنوز افتتاح حساب میکنن یا خیر
کف حساب 100 هزارتومنه
افزودن، برداشت و دریافت ممنوع
در صورت دست زدن به حساب سود 17.5 درصد محاسبه میشه
بانک اینده یا سرمایه کدومش بهتره از نظر همه چیز
درود
هر دو تقریبا در یک رنج هستن، منتها آینده - تمرکز شعب و حذف بسیاری از آنها- و بدقولی هایی در گذشته داشته ولی از سرمایه چیزی شنیده نشده

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان کسی هست بدونه قوامین سپرده یکساله4 با سود 20 درصد رو تمدید کرده یا نه؟
اره فعلا تا اخر خرداد همون 20 درصد تمدید شد قوامین طرح ۴ یه ساله

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان بحث ورشکستکی بانکها که الان مطرح هست یو زیانهایی میلیاردی که تو صورت حسابهای مالیشون دادن بیرون ا خیلی ها تعجب میکنن که مثلا جطوری یک بانک که سرمایش مثلا 600 میلیارد هست اومده 1000 میلیارد تومن زیان داده ... یک نمونش بخاطر اینکه این بانکها اومدن به یکسری دستوری وامهای کلان دادن .. بعد طرف رفت تو ملک ملکهای دها میلیاردی خرید .. ملک که رفت تو رکود طرف نتونست واموشو پس بده .. بعد بانکها اومدن یک سیاست بخرج دادن گفتن شما نتونستی وامتو بدی اشکال نداره بیا ما بهت یک وام دیگه میدیم مثلا طرف 100 میلیارد گرفته بود نتونسته بود بده بانکه اومد گفت من بهت 150 میلیارد وام میدم 100 میلیاردشو بیاد وامتو صاف کن .....ی..این پروسه تکرار شد تا بدهی ها به ارقام چند صد میلیاری رسید بعدهم در نهایت بانک مجبور شد در قبال وامی که داده ملک ها رو ک وثیقه بود برداره ... ملکها هم فروش نرفت موند رو دست بانکها .. حالا داستان چیه که یهویی تو یکماه اخیر مثلا زیانهای اعلام شد .. اینکه بانکها اون وامی که داده بودن سودشو (هنوز وام پس نگرفته ) تو سرسید های خودشون منظور میکردن و به سهامدارن میگفتن ما خوب کار کردیم و سود تقیسم میکردن .....یعنی سودی که دریافت نکرده بودن رو اعلام میکردن .......این گذشت چند سال اینجوری ادامه دادن تا یکجا دیگه نشد و امار وضعیت های حقیقی مالی رو مجبور شدن رو کنن...

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
سپرده روزشمار اصلا سر رسید نداره .اسمشم هست روزشمار خوب طبیعی با تامین منابع بانک سود کم بشه .برای همین اختلاف طرح جدید بانک آینده قطعا 1درصد نخواهد بود چون به نظر من چند وقت دیگه بعد عید سودهای روزشمار کم خواهد شد هم آینده هم قوامین و....اما اگر سود یک سال از آینده بگیرید و همین الان قوامین یا گردشگری و...22درصد سپرده کنید دیگه خیالتون راحته حداقل تا یک سال 22درصد سود را دارید.
بله می دونم سر رسید ندارد ولی منظورم اینه بعضی بانکها میگن تافلان تاریخ این نرخ رامیدیم وسود را تغییر نمی دن حتی وقتی منابع مورد نیازشون را تامین کردن مثلا همین قوامین روز شمار طرح 4 هر موقع باز کنید تا یکسال همون نرخ را میده قبلا 22%بود الان همون 20% پارساله الانم با اینکه موعد یکساله حساب گذشته ولی تا اخر اسفند تمدید کردن و بعداز اون گفتن معلوم نیست
اینکه بعضی بانکها میگن ابلاغیه اومده و نمی تونیم سود بالا بدیم کشکه به قول شما منابع شان تامین شده سود را کم کردن وگرنه الانم ابلاغیه اومد سپرده یکساله 15 ولی کدوم بانک اونو اجرا میکنه ،کلان ترجیح میدم جایی سپرده بزارم که برای حرفشون ارزش قایل بشن

درمورد اختلاف سپرده یکساله اینده 20 با بانکهایی که یکساله22می دن من عدد 1.2%را بدست اوردم که شاید اشتباه کردم
اگر در اینده 100میلیون بزاریم با نرخ 20% سودش20میلیون و به همین ترتیب سود 20میایون میشه 4میلیون و سپس 800هزار و 160هزار و40هزار هم سود 160هزار جمعا 25میلیون به عبارتی 25%
حالا اگه 100میلیون تو بانکی بزاریم با نرخ22% سود ماهیانه1.833.000تومان و اگر برفرض سود روز شمار را 18%بگیریم سود 1.833.000میشه ماهی 27500که11ماهش میشه302500تومان 10ماهش 275000وبه همین ترتیب تا ماه اول جمع سود 1.800که با 22میلیون میشه 23.800.000به عبارتی 23.8%

کلان هدفم تبلیغ یا تخریب بانکی نیست اکثرا وضعشون خوب نیست تو همین قوامین هم وامی که بنیاد ناجا گرفته پس نداده و قوامین کمبود منابع داره، تازه انتخابات نزدیکه یکی میگه پولو بزار یکساله یکی میگه پول دستت باشه معلوم نیست چی میشه

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
دوست
بله می دونم سر رسید ندارد ولی منظورم اینه بعضی بانکها میگن تافلان تاریخ این نرخ رامیدیم وسود را تغییر نمی دن حتی وقتی منابع مورد نیازشون را تامین کردن مثلا همین قوامین روز شمار طرح 4 هر موقع باز کنید تا یکسال همون نرخ را میده قبلا 22%بود الان همون 20% پارساله الانم با اینکه موعد یکساله حساب گذشته ولی تا اخر اسفند تمدید کردن و بعداز اون گفتن معلوم نیست
اینکه بعضی بانکها میگن ابلاغیه اومده و نمی تونیم سود بالا بدیم کشکه به قول شما منابع شان تامین شده سود را کم کردن وگرنه الانم ابلاغیه اومد سپرده یکساله 15 ولی کدوم بانک اونو اجرا میکنه ،کلان ترجیح میدم جایی سپرده بزارم که برای حرفشون ارزش قایل بشن

درمورد اختلاف سپرده یکساله اینده 20 با بانکهایی که یکساله22می دن من عدد 1.2%را بدست اوردم که شاید اشتباه کردم
اگر در اینده 100میلیون بزاریم با نرخ 20% سودش20میلیون و به همین ترتیب سود 20میایون میشه 4میلیون و سپس 800هزار و 160هزار و40هزار هم سود 160هزار جمعا 25میلیون به عبارتی 25%
حالا اگه 100میلیون تو بانکی بزاریم با نرخ22% سود ماهیانه1.833.000تومان و اگر برفرض سود روز شمار را 18%بگیریم سود 1.833.000میشه ماهی 27500که11ماهش میشه302500تومان 10ماهش 275000وبه همین ترتیب تا ماه اول جمع سود 1.800که با 22میلیون میشه 23.800.000به عبارتی 23.8%

کلان هدفم تبلیغ یا تخریب بانکی نیست اکثرا وضعشون خوب نیست تو همین قوامین هم وامی که بنیاد ناجا گرفته پس نداده و قوامین کمبود منابع داره، تازه انتخابات نزدیکه یکی میگه پولو بزار یکساله یکی میگه پول دستت باشه معلوم نیست چی میشه
عزیز من واسه بانک اینده حساب کردم دقیقا میشه 24 درصد.شما 20 درصد یه مبلغ رو میگیری همون رو دوباره 20 درصد میگیری.حساب کنی تو یک سال میشه 24 درصد که عالیه

hamedf

Registered User
لایک‌ها
291
اقا کدوم خوبه پس

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

بالا