مهر اقتصادم مال بسیجه اینم مثل قوامینه؟؟اینهایی که پشتشون به یک ارگان گرمه ترسناک تر هستند!بخصوص مربوط به ارگان مسلح؛
اختلاس در بنیاد تعاون ناجا که یادتون هست سر و تهشم مشخص نشد؛
حالا فکر کنین همچنین بانکی دچار مشکل بشه،کی جرات میکنه بره شعبه پولشو بخواد؛با اشک اور و ضد شورش میان!
Sent from my E5823 using Tapatalk
این صرفا یک نظر شخصی هست؛مهر اقتصادم مال بسیجه اینم مثل قوامینه؟؟
در حال حاظر سپرده گذاری دربانک اینده و گردشگری توصیه میشه.به نظر من یک سالع بذارید چون بعد از عید روز شمار ها رو کم میکنن و ضرر میکنید
سلام دوستان
از دوستان کسی سراغ داره کدوم بانک خصوصی هستش که سه ماهه 24.5 درصد سود میده؟
درودتعاونی وحدت کسی نره حساب باز کنه من پارسال پول سرمایه گذاری کردم الان پول منو نمیدن میگن بودجه نداریم حسابامون بلوکست گول سود بالا و حرف کارمندارو نخورید وضعشون خوب نیست نه تنها من خیلیای دیگه هم مثل پولشونو ندارن بدن دارن خورد خورد بهشون میدن
حدود ۱۰۰ میلیون پول پارسال توش گذاشتم معلوم تکلیفش چی بشه
الکی کلی بهونه بی منطق میارن .... ولی در کل اوضاعشون خوب نیست
درود، طرح فجر بانک سرمایه بود، البته بعد از دهه فجر نمیدونم آیا هنوز افتتاح حساب میکنن یا خیرسلام دوستان
از دوستان کسی سراغ داره کدوم بانک خصوصی هستش که سه ماهه 24.5 درصد سود میده؟
درودبانک اینده یا سرمایه کدومش بهتره از نظر همه چیز
اره فعلا تا اخر خرداد همون 20 درصد تمدید شد قوامین طرح ۴ یه سالهدوستان کسی هست بدونه قوامین سپرده یکساله4 با سود 20 درصد رو تمدید کرده یا نه؟
نخیر بانک سرمایه استبانک آینده
بله می دونم سر رسید ندارد ولی منظورم اینه بعضی بانکها میگن تافلان تاریخ این نرخ رامیدیم وسود را تغییر نمی دن حتی وقتی منابع مورد نیازشون را تامین کردن مثلا همین قوامین روز شمار طرح 4 هر موقع باز کنید تا یکسال همون نرخ را میده قبلا 22%بود الان همون 20% پارساله الانم با اینکه موعد یکساله حساب گذشته ولی تا اخر اسفند تمدید کردن و بعداز اون گفتن معلوم نیستسپرده روزشمار اصلا سر رسید نداره .اسمشم هست روزشمار خوب طبیعی با تامین منابع بانک سود کم بشه .برای همین اختلاف طرح جدید بانک آینده قطعا 1درصد نخواهد بود چون به نظر من چند وقت دیگه بعد عید سودهای روزشمار کم خواهد شد هم آینده هم قوامین و....اما اگر سود یک سال از آینده بگیرید و همین الان قوامین یا گردشگری و...22درصد سپرده کنید دیگه خیالتون راحته حداقل تا یک سال 22درصد سود را دارید.
بانک سرمایه واسه هزار تومن هم توصیه نمیشه فعلابانک اینده یا سرمایه کدومش بهتره از نظر همه چیز
عزیز من واسه بانک اینده حساب کردم دقیقا میشه 24 درصد.شما 20 درصد یه مبلغ رو میگیری همون رو دوباره 20 درصد میگیری.حساب کنی تو یک سال میشه 24 درصد که عالیهبله می دونم سر رسید ندارد ولی منظورم اینه بعضی بانکها میگن تافلان تاریخ این نرخ رامیدیم وسود را تغییر نمی دن حتی وقتی منابع مورد نیازشون را تامین کردن مثلا همین قوامین روز شمار طرح 4 هر موقع باز کنید تا یکسال همون نرخ را میده قبلا 22%بود الان همون 20% پارساله الانم با اینکه موعد یکساله حساب گذشته ولی تا اخر اسفند تمدید کردن و بعداز اون گفتن معلوم نیست
اینکه بعضی بانکها میگن ابلاغیه اومده و نمی تونیم سود بالا بدیم کشکه به قول شما منابع شان تامین شده سود را کم کردن وگرنه الانم ابلاغیه اومد سپرده یکساله 15 ولی کدوم بانک اونو اجرا میکنه ،کلان ترجیح میدم جایی سپرده بزارم که برای حرفشون ارزش قایل بشن
درمورد اختلاف سپرده یکساله اینده 20 با بانکهایی که یکساله22می دن من عدد 1.2%را بدست اوردم که شاید اشتباه کردم
اگر در اینده 100میلیون بزاریم با نرخ 20% سودش20میلیون و به همین ترتیب سود 20میایون میشه 4میلیون و سپس 800هزار و 160هزار و40هزار هم سود 160هزار جمعا 25میلیون به عبارتی 25%
حالا اگه 100میلیون تو بانکی بزاریم با نرخ22% سود ماهیانه1.833.000تومان و اگر برفرض سود روز شمار را 18%بگیریم سود 1.833.000میشه ماهی 27500که11ماهش میشه302500تومان 10ماهش 275000وبه همین ترتیب تا ماه اول جمع سود 1.800که با 22میلیون میشه 23.800.000به عبارتی 23.8%
کلان هدفم تبلیغ یا تخریب بانکی نیست اکثرا وضعشون خوب نیست تو همین قوامین هم وامی که بنیاد ناجا گرفته پس نداده و قوامین کمبود منابع داره، تازه انتخابات نزدیکه یکی میگه پولو بزار یکساله یکی میگه پول دستت باشه معلوم نیست چی میشه
اینده گردشگری خوب هستن از لحاظ سود و اعتباراقا کدوم خوبه پس
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
50 تومن 1 ساله چند میدهاینده گردشگری خوب هستن از لحاظ سود و اعتبار
%2250 تومن 1 ساله چند میده
Sent from my SM-G900H using Tapatalk