• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بله می دونم سر رسید ندارد ولی منظورم اینه بعضی بانکها میگن تافلان تاریخ این نرخ رامیدیم وسود را تغییر نمی دن حتی وقتی منابع مورد نیازشون را تامین کردن مثلا همین قوامین روز شمار طرح 4 هر موقع باز کنید تا یکسال همون نرخ را میده قبلا 22%بود الان همون 20% پارساله الانم با اینکه موعد یکساله حساب گذشته ولی تا اخر اسفند تمدید کردن و بعداز اون گفتن معلوم نیست
اینکه بعضی بانکها میگن ابلاغیه اومده و نمی تونیم سود بالا بدیم کشکه به قول شما منابع شان تامین شده سود را کم کردن وگرنه الانم ابلاغیه اومد سپرده یکساله 15 ولی کدوم بانک اونو اجرا میکنه ،کلان ترجیح میدم جایی سپرده بزارم که برای حرفشون ارزش قایل بشن

درمورد اختلاف سپرده یکساله اینده 20 با بانکهایی که یکساله22می دن من عدد 1.2%را بدست اوردم که شاید اشتباه کردم
اگر در اینده 100میلیون بزاریم با نرخ 20% سودش20میلیون و به همین ترتیب سود 20میایون میشه 4میلیون و سپس 800هزار و 160هزار و40هزار هم سود 160هزار جمعا 25میلیون به عبارتی 25%
حالا اگه 100میلیون تو بانکی بزاریم با نرخ22% سود ماهیانه1.833.000تومان و اگر برفرض سود روز شمار را 18%بگیریم سود 1.833.000میشه ماهی 27500که11ماهش میشه302500تومان 10ماهش 275000وبه همین ترتیب تا ماه اول جمع سود 1.800که با 22میلیون میشه 23.800.000به عبارتی 23.8%

کلان هدفم تبلیغ یا تخریب بانکی نیست اکثرا وضعشون خوب نیست تو همین قوامین هم وامی که بنیاد ناجا گرفته پس نداده و قوامین کمبود منابع داره، تازه انتخابات نزدیکه یکی میگه پولو بزار یکساله یکی میگه پول دستت باشه معلوم نیست چی میشه
اگر سود روزشمار کم نشه همین طوره که شما میگویید تقریبا تفاوت 1درصده اما بحثی که هست الان قوامین حساب جدید روزشمار کفش باید20میلیون باشه تا بهتون 18سود بدهد ایران زمین که شنیده ها میگه کفش 100هزار تومنه هیچ تضمینی نمیده که تا یک سال به شما 18 بده احتمال بالای 90 درصد بعد عید سودشو کم می کنه

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
درود
سی میلیون وام گرفتم با بهره 18 درصد.کجا بزارم که سود بالاتری بده و یکی دو درصد سود بهم بده حداقل،گردشگری و نور و سرمایه نداریم اینجا.
از بین آینده و قوامین و بانک شهر و یا صندوقهای معتبر پیشنهاد بدین.
آینده دوتا حساب مناسب داره گویا،کدومشون واسه من مناسبتره؟

Sent from my ALE-UL00 using Tapatalk

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
اگر سود روزشمار کم نشه همین طوره که شما میگویید تقریبا تفاوت 1درصده اما بحثی که هست الان قوامین حساب جدید روزشمار کفش باید20میلیون باشه تا بهتون 18سود بدهد ایران زمین که شنیده ها میگه کفش 100هزار تومنه هیچ تضمینی نمیده که تا یک سال به شما 18 بده احتمال بالای 90 درصد بعد عید سودشو کم می کنه
اگر قوامین با کف 20تومان 18% بده طبعا مشتری از دست میده و بهتره قبل عید سپرده یک ساله تو اینده یا گردشگری با 20یا22درصد باز بشه
البته مهر اقتصاد و گردشگری هم روز شمار 18میدن کفشو نمی دونم چقدره، واقعا معلوم نیست سودها چند درصد میشه
همین الان دولت خودش اسناد خزانه را بالای 22-23درصد میده اخزا6 الان 98هزار تومانه سررسیدش 25اسفند دقیقا ماهی 2%میشه
http://www.ifb.ir/FAQ.aspx?Id=1
اخزا11 با سررسید 24مهر 85هزاره
http://www.ifb.ir/Instrumentsmfi.aspx?id=22775

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
درود
سی میلیون وام گرفتم با بهره 18 درصد.کجا بزارم که سود بالاتری بده و یکی دو درصد سود بهم بده حداقل،گردشگری و نور و سرمایه نداریم اینجا.
از بین آینده و قوامین و بانک شهر و یا صندوقهای معتبر پیشنهاد بدین.
آینده دوتا حساب مناسب داره گویا،کدومشون واسه من مناسبتره؟

Sent from my ALE-UL00 using Tapatalk
برای سی تومان قوامین کمتر از آینده میده، برای شما همون حساب آینده که اولش بیست درصد بهت میده بهترینه ، که همونم باز میتونی بزاری تو روزشمار بیست و دو درصد ، سود مرکب بگیری.البته میدونی که تا یکسال نباید کاری به سپرده ات داشته باشی

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
با توجه به نظرات بچه ها به طور خلاصه قوامین الان چند مدل حساب داره
روزشمار:
کسایی که از قبل یکساله۴ داشتن با کف دو میلیون مسدودی تا خرداد۹۶ همون ۲۰% هستش که اینو خودم از شعبه پرسیدم
کسایی که بخوان جدید حساب باز کنن با دو میلیون مسدودی ۱۸% میده
سپرده:
برای بالای ۵۰ میلیون ۲۲% سود میده

دوستانی که از قوامین آمار دارن آیا شرایط دیگه ای هم داره؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چیزی که قوامین خود من پرسیدم 2میلیون کف هست اما تا20میلیون نرسه سود 18نمیده .اگر با کف 2میلیون سود 18 بده که تقریبا بهترین روزشمار بانکی

قوامین نمی دونم فقط اصفهان این شکلی یا کل کشور همین طوره پرسنل دقیقا مثل نیروی های انتظامی خشک و جوابهای سرد و خلاصه مشتری مداری از 20من بهشون 5میدم اگر من پول داشتم شاید فقط به خاطر سود 22می رفتم بانکشون اگر نه اصلا دم بانکم نمی رفتم.از نظر مشتری مداری روی بانکهای دولتی را سفید کردند.

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
با توجه به نظرات بچه ها به طور خلاصه قوامین الان چند مدل حساب داره
روزشمار:
کسایی که از قبل یکساله۴ داشتن با کف دو میلیون مسدودی تا خرداد۹۶ همون ۲۰% هستش که اینو خودم از شعبه پرسیدم
سپرده:
برای بالای ۵۰ میلیون ۲۲% سود میده

دوستانی که از قوامین آمار دارن آیا شرایط دیگه ای هم داره؟
ایا کسی اطلاع داره قوامین برای 100به بالا روز شمار 22%میده یا نه،یا حتی20%؟
البته خرداد ممکنه باز حساب قبلی ها را همون20تمدید کنن

keyrosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این قوامین بالای 50 22درصد سود میده متونیم واریز و برداشت داشته باشیم آیا روزشمار هستش

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
آینده سود یه سالو فرداش میریزه صد درصد؟
مثال
من بیست تومن میخوام بزارم آخر سال برم سود و پولم رو بگیرم
پنج تومن از دوستم یه روزه قرض میکنم

25 میزارم یه ساله
فرداش آینده سود بیست درصد 25 رو پیشکی میده
میشه 5 تومن

پنج تومن دوستمو پس میدم

و من بیست تومن امروزم سر سال دیگه میشه 25 تومن

صد البته پولی بوده که نیاز نداشتم و تا یه سال بهش نمیتونم دست بزنم

اگه بشه رو اون سپرده به عنوان تضمین وام یامعامله یا ضمانت نامه
و ...انتقال به غیر به عنوان ثمن معامله در سر رسید استفاده کنم
عالی میشه

daveeeeeee

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان مبلغ 165 تومن رو شما اگه باشید 3 تا سپرده بلند مدت 55 تومنی توی سه تا بانک میکنید یا کلش رو یک بانک سپرده بلند مدت میکنید؟؟؟
3 تا سپرده منظورم توی قوامین و گردشگری و دی چون سه تاشون میدن به 55 میلیون سود 22 درصد سالیانه
ممنونم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان مبلغ 165 تومن رو شما اگه باشید 3 تا سپرده بلند مدت 55 تومنی توی سه تا بانک میکنید یا کلش رو یک بانک سپرده بلند مدت میکنید؟؟؟
3 تا سپرده منظورم توی قوامین و گردشگری و دی چون سه تاشون میدن به 55 میلیون سود 22 درصد سالیانه
ممنونم
اگه هر ۳ یه سود میدن عاقلانه تقسیم کردنشه
فقط ماهانه باید سودارو یکی کنین که با فعال کردن اینترنت بانک و حواله پایا چند ساعته انتقال انجام میشه

Sent from my E5823 using Tapatalk

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
ممنونم
من بودم این مبلغو حالا سه تا بانک نه، دوتا بانک میذاشتم به نظرم به ترتیب قوامین دی گردشگری ازشون انتخاب کن ، دی بالا صد 22 درصد میده کف رو آورده پایین مگه؟

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
چیزی که قوامین خود من پرسیدم 2میلیون کف هست اما تا20میلیون نرسه سود 18نمیده .اگر با کف 2میلیون سود 18 بده که تقریبا بهترین روزشمار بانکی

قوامین نمی دونم فقط اصفهان این شکلی یا کل کشور همین طوره پرسنل دقیقا مثل نیروی های انتظامی خشک و جوابهای سرد و خلاصه مشتری مداری از 20من بهشون 5میدم اگر من پول داشتم شاید فقط به خاطر سود 22می رفتم بانکشون اگر نه اصلا دم بانکم نمی رفتم.از نظر مشتری مداری روی بانکهای دولتی را سفید کردند.

آخه اگه بخواد بالای ۲۰ تومن تازه سود ۱۸ درصد بده خیلی ضعیفه.....
مثلا شما با ایران زمین مقایسه کن که با مسدودی ۱۰۰هزارتومن این سود رو میده!
حتی اگه قوامین همین صحبت بنده رو اعمال کنه و با مسدودی ۲تومن ۱۸% بده هم تازه جذابیت زیادی نداره...
کلا به نظرم قوامین تا چند سال پیش طرح هاش جذابیت بیشتری داشت. امسال هم اگه بحث سپرده ۲۲% و تمدید حساب های یکساله۴ رو معرفی نمیکرد رسما کلی از منابعش رو از دست میداد...

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بانک ملت چرا برای من حساب باز نمیکنه موقع استعلام گرفتن از ثبت احوال میگه عکست تو سیستم نمیاد ولی مشخصات هست فقط بخاطر نیئمدن عکس یگه باید بری ثبت احوال درست کنی شما این مشکل نداشتید؟

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
سلام دوستان.من ۳۰ دی حساب ۲۲ درصدی تجارت باز کردم.الان حسابم رو چک کردم دیدم دوم بهمن سود یک روز رو ریخته.فک کنم این کارو کرده که سود رو یکم هر ماه واریز کنه.برای دوستانی که دارن سیستم تجارت اینه؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام دوستان.من ۳۰ دی حساب ۲۲ درصدی تجارت باز کردم.الان حسابم رو چک کردم دیدم دوم بهمن سود یک روز رو ریخته.فک کنم این کارو کرده که سود رو یکم هر ماه واریز کنه.برای دوستانی که دارن سیستم تجارت اینه؟
چقدر داشتی مگه 22 درصد من سوال کردم گفت فقط بالای 100 میلیون شش ماه 20 درصد میدیم 50 میلیونیم نداشت اصلا

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
به ملت بگو قبل کد ملی صفرها رو کم و زیاد کنه شاید درست شد کد ملیت صفر داره اولش؟
اگر هم نداره یه امتحان کنه از معجزات صفر غافل نشو؟
یادمه یکی با همین ترفند درست شده بود

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
به ملت بگو قبل کد ملی صفرها رو کم و زیاد کنه شاید درست شد کد ملیت صفر داره اولش؟
اگر هم نداره یه امتحان کنه از معجزات صفر غافل نشو؟
یادمه یکی با همین ترفند درست شده بود
آره صفر داره صفرای چی کم زیاد کنه؟

بالا