• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دوستان به نظرتون این طرح های سود 22 درصدی یکی دو ماه بعد عید هم هست یا جمع میشه ، سر رسید پول من یک ماه بعد عیده ، میخوام تو قوامین یکساله باز کنم؟؟

keyrosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از موسسه کوثر کسی خبر داره؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوستان صندوق بانک شهر توصیه میکنید اصلا صندوق چیه مزایا و معایبش نسبت به سپرده چی هست؟

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
دوستان و همراهان
برای مبالغ پایین حدود 2-3 میلیون کدوم بانک بیشترین سود روزشمار رو میده؟
که خدمات پیامکی و اینترنتیش هم خوب باشه.

پ.ن: ماشالا همه اینجا برا سپرده های بالای 100 میلیون بحث می کنن:oops:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان و همراهان
برای مبالغ پایین حدود 2-3 میلیون کدوم بانک بیشترین سود روزشمار رو میده؟
که خدمات پیامکی و اینترنتیش هم خوب باشه.

پ.ن: ماشالا همه اینجا برا سپرده های بالای 100 میلیون بحث می کنن:oops:
ایران زمین؛با ۱۰۰ هزار تومن ۱۸ میده
حساب کوتاه مدت روزشمار هست با کارت و اینترنت بانک

Sent from my E5823 using Tapatalk

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
ایران زمین؛با ۱۰۰ هزار تومن ۱۸ میده
حساب کوتاه مدت روزشمار هست با کارت و اینترنت بانک

تو سایتش نوشته حداکثر 10% هست:oops:
راجع به بانک های مهر اقتصاد، پاسارگاد، و دی اطلاعی ندارید؟

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
درود
موسسه آرمان (تعاونی وحدت) این قابلیت رو داره که بتونین برین شعبه دیگه و پولتون رو بگیرین، ممکنه سیاست مدیر اون شعبه این باشه که فعلا که پایان ساله، منابعش رو حفظ کنه
بنده سالهاست توی این موسسه (که قبلا فردوسی بود) حساب دارم (هم روزشمار و هم 5 ساله) و سر تایم مشخص سود رو واریز میکنه و تا حالا مشکلی برام پیش نیومده، دوستان دیگه هم هستن که هر هفته مقادیر زیادی دریافت و پرداخت دارن، منتها برای پرداخت های کلان باید یک روز قبل با رئیس شعبه به صورت تلفنی هماهنگ کنین چون ممکنه منابع نداشته باشن (هرچند در اکثر مواقع نیازی به تماس هم نیست و به راحتی پرداخت میکنن)

طبق توضیحات مدیر کل شعب یکی از مناطق، ادغام با موسسه اعتباری توسعه (که اولین موسسه اعتباری ایران هست) به اتمام رسیده و تا پایان سال علنی میشه
(البته باید توجه داشت که ممکن هست در پایان مراحل ادغام باشن و برای تبلیغ این حرف رو زدن ولی در اصل این ادغام کسی رو نگران نکرده چون پرداخت شون با مشکل مواجه نشده)

در کل با وجود بانک هایی مثل آینده، ایران زمین و سرمایه که الان سود بالای 20 درصد میدن سپرده گذاری توی موسسات اعتباری توصیه نمیشه، مگه اینکه مشتری قدیمی اون موسسه باشین و ...

سپاس
ممنون از راهنماییتون .... والله الان دو هفته هست دارم زنگ میزنم و میرم شعبه و میام پول منو نداده. هفته اول یک میلیون و هفته دوم پانصد هزار تومن بهم دادن با کلی دعوا و داد بیداد.....
حالا به قول شما یه سر به شعبه دیگه آرمان میزنم ببینم اونا میدن یا نه .....
بعدم خیال دارم برم دفتر مرکزی ببینم چه خبره ...
شاید اونجا بشه پولمو وصول کنم ....
شایدم این رییس شعبه اینجا(شعبه ائمه اطهار) بازی درمیاره .....

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
۵ هزار تومن در سال برای توکن پیامکی(رایگان در سایر بانک ها با خدمت مشابه)
کدوم بانک رایگانه؟!!
من مسکن، تجارت، اقتصاد نوین، ملی، دی حساب دارم همشون هم این 5 هزار تومن رو طلب کردن برای پیامک!

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
دوستان به نظرتون این طرح های سود 22 درصدی یکی دو ماه بعد عید هم هست یا جمع میشه ، سر رسید پول من یک ماه بعد عیده ، میخوام تو قوامین یکساله باز کنم؟؟
برای بانک های قوی و معتبر برداشته میشه ولی برای بقیه میمونه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
کدوم بانک رایگانه؟!!
من مسکن، تجارت، اقتصاد نوین، ملی، دی حساب دارم همشون هم این 5 هزار تومن رو طلب کردن برای پیامک!
دوست عزیز،توکن پیامکی که برای تایید تراکنش های اینترنت بانک که کد تایید رو ارصال میکنه گفتم؛نه صورت حساب پیامکی!
مسکن که اصل تایید دومرحله ای نداره،اما بانک های ملی،پاسارگاد،رسالت،گردشگری که من دارم و اینترنت بانکشون تایید دو مرحله ای داره هیچ هزینه ای درخواست نکرده اند،اما ملت نوشته برای توکن پیامکی سالانه ۵ تومن هزینه داره!

اگه طور دیگه ای هست و سایر بانک ها هم برای توکن تایید دومرحله ای ،کارمزد میگیرن بفرمایید؛

اما سرویس صورت حساب پیامکی در حال حاضر در سپه و ملی رایگان هست(ملی جدیدا هزینه رو حذف کرده!)

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
دوست عزیز،توکن پیامکی که برای تایید تراکنش های اینترنت بانک که کد تایید رو ارصال میکنه گفتم؛نه صورت حساب پیامکی!
مسکن که اصل تایید دومرحله ای نداره،اما بانک های ملی،پاسارگاد،رسالت،گردشگری که من دارم و اینترنت بانکشون تایید دو مرحله ای داره هیچ هزینه ای درخواست نکرده اند،اما ملت نوشته برای توکن پیامکی سالانه ۵ تومن هزینه داره!

اگه طور دیگه ای هست و سایر بانک ها هم برای توکن تایید دومرحله ای ،کارمزد میگیرن بفرمایید؛

اما سرویس صورت حساب پیامکی در حال حاضر در سپه و ملی رایگان هست(ملی جدیدا هزینه رو حذف کرده!)

من تا حالا زیاد دقیق نشدم به هزینه های پیامکی ولی ملت برای توکن یا رمز یکبار مصرف 5هزار سالیانه گرفته،برداشت از حساب پیامک میاد ولی واریزی نمیاد(الیته الان برای زیر 30هزار هم دیگه نمیاد)حالا این پیامک برداشت که برام میاد رایگانه یا پول کم کردن؟
سوال بعد بیشتر کارهای بانکی ام با ملت و سامان است سامان مطمئنم 9500تومان کم میکنه و هم پیامک واریز و هم برداشت میاد حالا منی که تو هر بانک 2-3 تا حساب دارم برای هر حساب هزینه پیامک را کم کردن؟ یا نه مثلا تو هر شعبه هر چند تا حساب داشته باشم فقط یکبار کم کردن؟و البته بعضی جسابها تو شعب مختلف باز شده و بعضیها دو امضا است

keyrosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این بانک مهر اقتصاد تا 5 میلیون 20 درصد میده واریز و برداشت آزاده؟

keyrosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آیا حساب ارکیده موسسه کوثر 20 درصد شده؟حداقل مانده باید چقدر باشه تا سود تعلق بگیره؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من تا حالا زیاد دقیق نشدم به هزینه های پیامکی ولی ملت برای توکن یا رمز یکبار مصرف 5هزار سالیانه گرفته،برداشت از حساب پیامک میاد ولی واریزی نمیاد(الیته الان برای زیر 30هزار هم دیگه نمیاد)حالا این پیامک برداشت که برام میاد رایگانه یا پول کم کردن؟
سوال بعد بیشتر کارهای بانکی ام با ملت و سامان است سامان مطمئنم 9500تومان کم میکنه و هم پیامک واریز و هم برداشت میاد حالا منی که تو هر بانک 2-3 تا حساب دارم برای هر حساب هزینه پیامک را کم کردن؟ یا نه مثلا تو هر شعبه هر چند تا حساب داشته باشم فقط یکبار کم کردن؟و البته بعضی جسابها تو شعب مختلف باز شده و بعضیها دو امضا است
قطعا بجز اون ۵ تومن توکن،هزینه پیامک هم کم کردن
تو یک رفتار ضد مشتری جدید بانک ملت،کسایی که کارمزد پیامک رو هم دادن،زیر ۳۰ تومن پیامک ارسال نمیشه!موندم چرا مردم هنوز با این بانک هنوز کار میکنن

پیامک برای شماره مشتری فعال میشه و همه حساب ها با یک کارمزد براش فعال میشه

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
بانک اقتصاد نوین هم سه ماهه پرداخت سود ماهانه با هر مبلغی 22 درصدی شد ، حواستون باشه زیر22 درصد هیچجا سپرده باز نکنید ، خیلیا 22 درصدی شدناز بانکا، گردشگری آینده و . .

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بانک مسکن پرسیدم یه سپردداشت به نام سپرده ممتاز گفت 11 درصد سود میده و اگه اشتباه نکنم 8 سود اوراق یعنی 19 درصد البته درست نفهمیدم اوراق چی هست کسی میدونه قضیش چیه

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بانک مسکن پرسیدم یه سپردداشت به نام سپرده ممتاز گفت 11 درصد سود میده و اگه اشتباه نکنم 8 سود اوراق یعنی 19 درصد البته درست نفهمیدم اوراق چی هست
وارد بازی مسخره اوراق بانک مسکن نشید.یه حساب 22 درصدی باز کنید و سودشو ماه به ماه بگیرید.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
رفتم بانک ایران زمین برای افتتاح حساب بعد از استغلام از ثبت احوال مثل بانک ملی و ملت گفت عکسم تو سیستم نمیاد و باید بری ثبت احوال و از این حرفها شما از این مشکلات نداشتید من تو چندتا بانک خصوصی و دولتی حساب دارم اما اونجا این مشکل نداشتم

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
راهنمایی:من اکثر پرداخت و دریافت های روزمره را با بانک ملت و دروهله دوم سامان انجام می دم،الان متاسفانه سامان تو شهر ما شعبه نداره ملت هم الان که بررسی کردم دیدم کارمزد هاش بیشتره والانم برای برداشتهای زیر 30هزار پیامک نمیده سود بانکی هم هر دو بانک بیشتر از 20 نمی دن روز شمار ملت هم 15%با کف 10تومان است
حالا می خوام بانکم را عوض کنم ایا بانک پاسارگاد اینترنت بانکش خوبه؟سود ها به چه صورته هم یکساله هم روز شمار؟ بالای 100 22%میده و ایا کسی از کارگزاری پاسارگاد برای خرید وفروش سهام استفاده کرده ؟

بالا