• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
بانک آینده در طرح عیدانه حساب روزشمار 22 درصدی با کف یک میل افتتاح می کند.
اگر موجودی بیاد زیر یک میل میشه 10 درصد و با افزایش موجودی نرخ سود همان 10 درصد خواهد بود.
حساب به کارت شتاب متصل می شود.
برخی شعب برای بالای صد میل 22.5 هم افتتاح می کنند.

شرایطش خیلی خوبه فقط مشکلش بانکشه که اینده هستش . امیدوارم تا چند روز دیگه بانکهای معتبر تر روزشمار مشابه این بیارن .

البته به احتمال زیاد بعد از عید سودشو کم میکنن رو حدود ۱۷ ، ۱۸
کلا حساب های روز شمار و ۳ ماه یه جور تله هستش که بانک ها برای جذب پول مشتری میزارن .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
شنیدم بانک آینده با ۱۰۰هزار تومن حساب ۲۳ درصد باز میکنه(آینده ساز)،کوتاه مدت ۲۲% هم داره؛خیلی داره به آب و آتیش میزنه!علامت خوبی نیست؛شاید وضعش خوب نباشه

Sent from my E5823 using Tapatalk

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یکی بانک صادرات بپرسه من چندتا شعله رفتم یکیشون میگه سپرده بالای 50 میلیون 20 درصد باز میکنه یکی دیگه میگه صندوق هست چرا شعبه ها حرفاشون متناقض هست میشه شماهم سوال کنید؟

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یکی بانک صادرات بپرسه من چندتا شعله رفتم یکیشون میگه سپرده بالای 50 میلیون 20 درصد باز میکنه یکی دیگه میگه صندوق هست چرا شعبه ها حرفاشون متناقض هست میشه شماهم سوال کنید؟
من پولم رو از یه بانک دیگه سانتا کردم تو صادرات تا سپرده رو باز کنم ولی امروز پول منتقل نشد و فردا احتمالا افتتاحش میکنم ، امروز هم فرم هاش رو پر کردم ، حتی برگه سپرده رو اورد گذاشت رو پرونده، فکر میکنم سپرده هستش اگه صندوق بود که دیگه برگه سپرده نداشت گفتش یکساله با نرخ 20 درصد ، تا سه ماه نمیتونی بهش دست بزنی بعد از سه ماه هر وقت خواستی بدون جریمه میتونی سپرده رو برداشت کنی، صندوق حساب روزشماره و نیازی به سپرده نداره

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
بانک آینده در طرح عیدانه حساب روزشمار 22 درصدی با کف یک میل افتتاح می کند.
اگر موجودی بیاد زیر یک میل میشه 10 درصد و با افزایش موجودی نرخ سود همان 10 درصد خواهد بود.
حساب به کارت شتاب متصل می شود.
برخی شعب برای بالای صد میل 22.5 هم افتتاح می کنند.
من امروز این حساب عیدانه روزشمار 22 درصد رو توی بانک اینده باز کردم ولی کف حساب 10 میلیون تومانه نه یک میلیون .
و اینکه حتما نباید 10 میلیون رو همون اول بدید یعنی میشه حساب رو باز کرد(من با 30 هزار تومن باز کردم) بعد اون مبلغ رو که باید بالای 10 تومن باشه بهش کارت به کارت کرد (سقف 15 تومن)

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من پولم رو از یه بانک دیگه سانتا کردم تو صادرات تا سپرده رو باز کنم ولی امروز پول منتقل نشد و فردا احتمالا افتتاحش میکنم ، امروز هم فرم هاش رو پر کردم ، حتی برگه سپرده رو اورد گذاشت رو پرونده، فکر میکنم سپرده هستش اگه صندوق بود که دیگه برگه سپرده نداشت گفتش یکساله با نرخ 20 درصد ، تا سه ماه نمیتونی بهش دست بزنی بعد از سه ماه هر وقت خواستی بدون جریمه میتونی سپرده رو برداشت کنی، صندوق حساب روزشماره و نیازی به سپرده نداره
پولت چقدر بود دقیق سوال کن چون اونا صندوق به جای سپرده قالب میکنن به منم گفت سپرده اما وقتی زیاد سوال کردم گفت صندوق هست البته یه شعبه دیگه میگفت سپرده هست حرفا متناقض بود حتما دقیق بپرس جوابشو اینجا بزار اگه سپرده باشه منم میخوام باز کنم من تهرانم شما شهرکردی نمیدونم شعبه ها کارشون با هم فرق داره یا نه

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
من امروز 51 میلیون رو از یه بانک از طریق سانتا منتقل کردم ولی هنوز منتقل نشده ، مگه سانتا تا نیم ساعت انتقال نمیده؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من امروز 51 میلیون رو از یه بانک از طریق سانتا منتقل کردم ولی هنوز منتقل نشده ، مگه سانتا تا نیم ساعت انتقال نمیده؟
ساتنا فکر کنم تا ساعت 12 ظهر وصل هست اگه پایا زده باشه چند ساعت طول میکشه پول از حسابت کم شده؟ اگه مقصدمشکل داشته باشه برمیگرده به مبدا

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
پولت چقدر بود دقیق سوال کن چون اونا صندوق به جای سپرده قالب میکنن به منم گفت سپرده اما وقتی زیاد سوال کردم گفت صندوق هست البته یه شعبه دیگه میگفت سپرده هست حرفا متناقض بود حتما دقیق بپرس جوابشو اینجا بزار اگه سپرده باشه منم میخوام باز کنم من تهرانم شما شهرکردی نمیدونم شعبه ها کارشون با هم فرق داره یا نه
من پنج شیش تا سپرده تو صادرات دارم امروز که فرماش رو پر کردم همه چیزش عینه قبلیا بود ، صندوق حساب روزشماره و معمولا چند روزی هم طول میکشه برات بازش کنن

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من پنج شیش تا سپرده تو صادرات دارم امروز که فرماش رو پر کردم همه چیزش عینه قبلیا بود ، صندوق حساب روزشماره و معمولا چند روزی هم طول میکشه برات بازش کنن
نمیدونم حالا سوال کن تو کل کشور این حساب باز میشه یا فقط تو شهر شما

mehdi b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ساتنا فکر کنم تا ساعت 12 ظهر وصل هست اگه پایا زده باشه چند ساعت طول میکشه پول از حسابت کم شده؟ اگه مقصدمشکل داشته باشه برمیگرده به مبدا
ساعت 10 صبح انتقال دادم روی فیش هم زده ساتنا ولی تا ساعت 1 ظهر که نیومد...

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
من امروز این حساب عیدانه روزشمار 22 درصد رو توی بانک اینده باز کردم ولی کف حساب 10 میلیون تومانه نه یک میلیون .
و اینکه حتما نباید 10 میلیون رو همون اول بدید یعنی میشه حساب رو باز کرد(من با 30 هزار تومن باز کردم) بعد اون مبلغ رو که باید بالای 10 تومن باشه بهش کارت به کارت کرد (سقف 15 تومن)

من امروز صبح زنگ زدم پرسیدم گفت با کف ۱۰ میلیون ریال ۲۲ درصد روز شمار

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
من از شعبه چهارراه ارشاد کرمانشاه حضوری سوال کردم گفتن کف حساب 10 میلیون تومان .حالا شاید اون کارمند اشتباه کرده باشه فردا دوباره اونجا کار دارم میپرسم و نتیجه رو همینجا اعلام میکنم ولی از جانب خودم مطمئنم که اشتباه نمیکنم و 10 میلیون تومان بوده .
با کف پایین حساب چیزی نداشت
حقیقتش من اطلاع ندارم بهتره از بقیه دوستان بپرسید .

amgh

Registered User
لایک‌ها
388

من از شعبه چهارراه ارشاد کرمانشاه حضوری سوال کردم گفتن کف حساب 10 میلیون تومان .حالا شاید اون کارمند اشتباه کرده باشه فردا دوباره اونجا کار دارم میپرسم و نتیجه رو همینجا اعلام میکنم ولی از جانب خودم مطمئنم که اشتباه نمیکنم و 10 میلیون تومان بوده .

حقیقتش من اطلاع ندارم بهتره از بقیه دوستان بپرسید .
منم تماس گرفتم کفش یک میلیون تومانه
اطلاع ندارین سودش یکم برج واریز میکنن یا تاریخ افتتاح حساب؟
کارت وشتاب و ساتنا و پایا وصله بهش؟
میشه بهش اضافه کرد و همون ۲۲ حساب میشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا