• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

peyman110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
احتمالا بعد عید کم کنه،بهتر بود سپرده‌یکساله باز کنید اگه به پولش احتیاج ندارید.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
درسته احتمالا تا قبل انتخابات همین سود باشه و بعد کم کنند ولی چون ممکنه به پولش نیاز داشته باشم برام بهترین انتخابه هم میتونم اضافه کنم و هم بردارم خیلی خوبه برای کسایی که موقت می خوان عالیه

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
من امروز تو بانک آینده حساب روز شمار 22 درصد باز کردم بهم کارت خرید نقدی صادر کردند و گفتن شتاب هم داره با مقدار کم شروع کردم ببینم چطور بانکی ، ظاهرا که خوب بود
حداقل مبلغ چه قدره واسه افتتاح ؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
درسته احتمالا تا قبل انتخابات همین سود باشه و بعد کم کنند ولی چون ممکنه به پولش نیاز داشته باشم برام بهترین انتخابه هم میتونم اضافه کنم و هم بردارم خیلی خوبه برای کسایی که موقت می خوان عالیه
ربطی به انتخابات نداره . هر سال قبل از عید این سودها هست بعد عید یه قانونی چیزی میاد کم میشه

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
حداقل مبلغ چه قدره واسه افتتاح ؟
این آینده اصلا خوش حساب نیست دوست عزیز، تا نیاز داره درصد رو میبره بالا، تکمیل که شد سودهاش با کله میاد پایین و این چرخه هی تکرار میشه! توی این مدت هم گزینه های دیگه تون رو از دست میدین.

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
این آینده اصلا خوش حساب نیست دوست عزیز، تا نیاز داره درصد رو میبره بالا، تکمیل که شد سودهاش با کله میاد پایین و این چرخه هی تکرار میشه! توی این مدت هم گزینه های دیگه تون رو از دست میدین.
البته فقط آینده نیست همشون همین هستند اقتصاد نوین از 22 شروع کرد رسوندش به 16

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
من امروز تو بانک آینده حساب روز شمار 22 درصد باز کردم بهم کارت خرید نقدی صادر کردند و گفتن شتاب هم داره با مقدار کم شروع کردم ببینم چطور بانکی ، ظاهرا که خوب بود
بنظرم بهترین گزینه رو انتخاب کردی

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
برام جالبه که همه از بانک اینده وحشت دارن ، حتی کسانی که از بانک و اقتصاد چیزی سر در نمیارن . به هر کی میگی بانک اینده میگه اوضاعش خیلی خرابه !! در صورتی که سرمایش از بانک شهر و اقتصاد نوین بیشتره و حدود 1600 میلیارد سرمایه داره و بانک نسبتا بزرگی هستش، البته میدونم فقط سرمایه بالای یه بانک دلیل خوب بودنش نمی تونه باشه .
علتش چیه که اینقدر مردم نسبت به بانک اینده منفی هستن ؟ من تو اینترنت سرچ کردم چیز خاصی به جز چند تا اختلاس جزيی راجبش پیدا نکردم .

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
البته فقط آینده نیست همشون همین هستند اقتصاد نوین از 22 شروع کرد رسوندش به 16
خیر همشون یکسان نیستن. بد و بدتر شاید بشه گفت.
____________________________________________________________________________________________________________________________

ضمن اینکه شخصا حرف مردم رو بیشتر قبول دارم تا یه کارشناس در 20:30 !
درهرصورت هم میشه از تجربیات دیگران استفاده کنیم و هم اینکه خودمون بریم و تجربه کنیم و بقیه رو از دونستنش محروم نکنیم.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من با 100 هزار تومن افتتاح کردم کارمند بانک گفت بالای 1 میلیون 22 درصد تعلق میگیره
زیر 1 میلیون چند درصد حساب میشه ؟
بعد مگه حسابش 1 ساله نیستش ؟ وسط کار میتونن با اینکه قرارداد دارن کم کنن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
گزاراش کارشناس ارشد بورس از وضعیت بانک های کشور.ما هشدار دادیم اونایی که میگن محاله بانک ها ورشکسته بشن کم نداشتیم بانک و موسسه های ورشکسته از بانکهای 2008 امریکا که قوی تر نیستن بحران مالی بدجوری داره فشار میاره اینو حتما گوش بدین کسایی که واسه سرمایشون ارزش قائلن
کارشناسای بظاهر تحلیلگر بورس برن یک فکری به حال فساد در بورس کنند که بوی تعفنش همه جا را برداشته..این کارشناسا اصلا میدونن به محض ورشکستگی کوچکترین بانک،چه برسر شاخص تخیلی بورس میاد..اونوقت حتی سهم دلاری هم به اندازه پهن ارزش نداره،چون کوچکترین امنیت برای سرمایه گذاری وجود نداره؛پشوتن که بوق خپارس و خودرویی را میزد،حتما شده تحلیلگر یا اعرابی بسیار خوش نام:general108: با اون طراوات مثال زدنیش یا شاید هم باربد؟!
در مورد قیمت سهام هم یکزمانی هم همین فرغونسازا مثل سایپا و پارس خودرو و زامیاد زیر قیمت اسمی رفتند هم سال 91 هم پارسال در زمان کمپین،ولی الان با وجود افت شدید بورس چند درصد سود به سهامداران رانتخوارش داده؛همه بحث سر اینه،دولت اراده کنه بانک یا موسسه را به زمین میزنه،نخاد هم هیچ اتفاقی نمیفته، ح.ا و م.س و پشوتن و ...هم تحلیلهاشون را بگذارن درکوزه،بانکها مثل سهام درپیت بورس نیستند که با بدو بدو جا نمونی و شنیده میشود این اساتید جعلی بریزه یا بره بالا؛مهم ازاده دولته که بخاد چطور نقدینگی را نابود کنه!!

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان کسی تجربه حساب یکساله ۲۰ درصد اینده داره همونی که سود پول یک سال فرداش میریزه و مرکبش حدود ۲۴/۵ میشه؟ کسی بوده فرداش سود یکسال براش ریختن؟ چه ساعتی ریختن؟ دقیق بوده سود واریزی؟ و اینکه کل سود میریزه یا درصدی ازش؟ و میشه کل سود برداشت از حساب اینده؟ ممنون میشم کسی که تجربشو داشته راهنمایی کنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
دوستان کسی تجربه حساب یکساله ۲۰ درصد اینده داره همونی که سود پول یک سال فرداش میریزه و مرکبش حدود ۲۴/۵ میشه؟ کسی بوده فرداش سود یکسال براش ریختن؟ چه ساعتی ریختن؟ دقیق بوده سود واریزی؟ و اینکه کل سود میریزه یا درصدی ازش؟ و میشه کل سود برداشت از حساب اینده؟ ممنون میشم کسی که تجربشو داشته راهنمایی کنه.

درود
من حساب باز کردم .
فرداش دقیقا سود یکساله رو دادن.
سود رو برداشت کردم.
خیالت راحت باشه.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
درود
من حساب باز کردم .
سود رو برداشت کردم.
خیالت راحت باشه.

درود
ممنون از پاسختون عزیز. قبل ۱۲ ظهر واریز کردن چون وقتم تنگه بعد از ۱۲ ساتنا یا چک رمزدار میره برای فرداش؟

یک سوالم از دوستانی که قوامین ۵۰ میلیون یکساله باز کردن دارم ایا این حسابم مثل چندماه اخیر سود دو مرحله ایی واریز میکنن یا اینکه دومرحله ایی مخصوص روزشماره.ممنون

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
درود
من حساب باز کردم .
سود رو برداشت کردم.
خیالت راحت باشه.

این چه سپرده ای هست میشه توضیح بدید ؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان درمورد ۲۲درصد بانک اینده برای واریز دوم یا سوم ۲۰درصد حساب می شود من امروز رفتم واریز کنم معاون شعبه بهم گفت

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان درمورد ۲۲درصد بانک اینده برای واریز دوم یا سوم ۲۰درصد حساب می شود من امروز رفتم واریز کنم معاون شعبه بهم گفت

یعنی روزشمار عیدانه کفش یک میلیونه ۲۲ درصد میده اگر واریز یا برداشت داشته باشیم۲۰ درصد حساب میکنن یا اینکه شما روزشمار دیگه ایی دارید؟ روزشمار قبل از این اینطوری بود یعنی جدیده هم اینطوریه ؟!

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
ومن مجبور شدم یه حساب دیگه باز کنم نمیدونم مسولین بانک اینده چرا این طرح ریختن که هر واریز به غیر از اولی که ۲۲درصد هست واریز بعدی میشه ۲۰ درصد

بالا