• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
همین ۲۲درصد که الان اینده باز می کنه روعرض کردم اگر امروز ۱میلیون بریزید۲۲درصد حساب میشه فردا بخواهی دوباره ۱میلیون اضافه کنی ۲۰درصد حساب میشه

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
من زمانی که حساب باز کردم ریس شعبه گفت واریز بعدی نیم درصد از ۲۲درصد کم میشه در هردفعه واریز مثلا واریز سوم میشه ۲۱درصد امروز که خواستم واریز کنم ریس نبود از معاون شعبه پرسیدم گفت ۲۰درصدحساب میشه که من یه حساب دیگه باز کردم که۲۲باشه

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
همین ۲۲درصد که الان اینده باز می کنه روعرض کردم اگر امروز ۱میلیون بریزید۲۲درصد حساب میشه فردا بخواهی دوباره ۱میلیون اضافه کنی ۲۰درصد حساب میشه

من قصد افتتحاح همین حساب دارم و جوریه که هر ماه میخوام مبلغی بهش اضافه کنم، واریز دوم ۲۰ درصد حساب میشه فرمودید اگر همینطور واریزهامون اضافه بشه کمتر میکنن یا در کل بعد از واریز اول هر چندبار که باشه ۲۰ درصد حساب میکنن؟ در واقع فقط به اولین موجودی که یک میلیون به بالا باشه فقط ۲۲ درصد برای یکماه تعلق میگیره؟ ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
۲۲درصد به اولین پولی که حساب باز می کنید تعلق می گیره برای بقیه واریزها ۲۰درصد

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
درود
ممنون از پاسختون عزیز. قبل ۱۲ ظهر واریز کردن چون وقتم تنگه بعد از ۱۲ ساتنا یا چک رمزدار میره برای فرداش؟

یک سوالم از دوستانی که قوامین ۵۰ میلیون یکساله باز کردن دارم ایا این حسابم مثل چندماه اخیر سود دو مرحله ایی واریز میکنن یا اینکه دومرحله ایی مخصوص روزشماره.ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
بله صبح واریز کردن.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
این چه سپرده ای هست میشه توضیح بدید ؟
بهش میگن حساب سودمند.
20 درصد حساب میکنن و فرداش کل سود رو یکجا میدن،در عوض پولت تا یکسال پیش بانک امانت میمونه.
میتونی سودی رو که بهت دادن هم دوباره ی سپرده 23 درصد آینده ساز باز کنی،اینجوری بصورت مرکب حدود 24.5 تا 25 درصد سود میکنی.

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
۲۲درصد به اولین پولی که حساب باز می کنید تعلق می گیره برای بقیه واریزها ۲۰درصد

الان 23 درصد میدن به حساب آینده ساز .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
برام جالبه که همه از بانک اینده وحشت دارن ، حتی کسانی که از بانک و اقتصاد چیزی سر در نمیارن . به هر کی میگی بانک اینده میگه اوضاعش خیلی خرابه !! در صورتی که سرمایش از بانک شهر و اقتصاد نوین بیشتره و حدود 1600 میلیارد سرمایه داره و بانک نسبتا بزرگی هستش، البته میدونم فقط سرمایه بالای یه بانک دلیل خوب بودنش نمی تونه باشه .
علتش چیه که اینقدر مردم نسبت به بانک اینده منفی هستن ؟ من تو اینترنت سرچ کردم چیز خاصی به جز چند تا اختلاس جزيی راجبش پیدا نکردم .
چون سود بالایی میده با شرایط خیلی راحت تر نسبت به بقیه بانک ها!
پارسيان بانك معتبر و خوشنامي هستش؟
این از اون سوال هاستا!!!!!!

Sent from my E5823 using Tapatalk

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
دوستان درمورد ۲۲درصد بانک اینده برای واریز دوم یا سوم ۲۰درصد حساب می شود من امروز رفتم واریز کنم معاون شعبه بهم گفت

این که خیلی مسخرش ، جالبه که موقع افتتاح هیچ چیزی راجب به واریز های بعدی نگفتن بهتون . منم که تلفنی جزییات این حساب رو پرسیدم هیچ اشاره ای نشد .

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
خواهش میکنم دوستان درست اطلاع رسانی کنند، امروز من بیکار شدم رفتم دوتا شعبه پارسیان، میشه با حداقل 200 میلیون 23درصد 9ماهه

Farzadhny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
دوستان مواظب بانک آینده باشند،افزایش 22 به23 نشانه خوبی نیست

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
آ
خواهش میکنم دوستان درست اطلاع رسانی کنند، امروز من بیکار شدم رفتم دوتا شعبه پارسیان، میشه با حداقل 200 میلیون 23درصد 9ماهه
آره دادش منم تعجب کردم چون خودم دیروز حساب کردم کارمند گفت 20 میلیون به بالا 6 ماه 22 درصد میده اما 9 ماهه اصلا نداشت

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
دقت کردید تو بانک های خصوصی تنها بانکی که سود های عجیب غریب بالای 20 درصد نمیده پاسارگاد هستش .

shooshijoon

Registered User
لایک‌ها
110
دقت کردید تو بانک های خصوصی تنها بانکی که سود های عجیب غریب بالای 20 درصد نمیده پاسارگاد هستش .
فقط پاسارگاد نیست
سامان، کارآفرین و سینا هم همین جوری هستن

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
دوستان مواظب بانک آینده باشند،افزایش 22 به23 نشانه خوبی نیست
البته قضاوت در مورد وضعیت بانک ها خیلی سخته ولی جانب احتیاط در نظر گرفته بشه بهتره بنظر من هم پارسیان گزینه بهتری هست

بالا