همین ۲۲درصد که الان اینده باز می کنه روعرض کردم اگر امروز ۱میلیون بریزید۲۲درصد حساب میشه فردا بخواهی دوباره ۱میلیون اضافه کنی ۲۰درصد حساب میشه
فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk
بله صبح واریز کردن.درود
ممنون از پاسختون عزیز. قبل ۱۲ ظهر واریز کردن چون وقتم تنگه بعد از ۱۲ ساتنا یا چک رمزدار میره برای فرداش؟
یک سوالم از دوستانی که قوامین ۵۰ میلیون یکساله باز کردن دارم ایا این حسابم مثل چندماه اخیر سود دو مرحله ایی واریز میکنن یا اینکه دومرحله ایی مخصوص روزشماره.ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
بهش میگن حساب سودمند.این چه سپرده ای هست میشه توضیح بدید ؟
الان 23 درصد میدن به حساب آینده ساز .۲۲درصد به اولین پولی که حساب باز می کنید تعلق می گیره برای بقیه واریزها ۲۰درصد
چون سود بالایی میده با شرایط خیلی راحت تر نسبت به بقیه بانک ها!برام جالبه که همه از بانک اینده وحشت دارن ، حتی کسانی که از بانک و اقتصاد چیزی سر در نمیارن . به هر کی میگی بانک اینده میگه اوضاعش خیلی خرابه !! در صورتی که سرمایش از بانک شهر و اقتصاد نوین بیشتره و حدود 1600 میلیارد سرمایه داره و بانک نسبتا بزرگی هستش، البته میدونم فقط سرمایه بالای یه بانک دلیل خوب بودنش نمی تونه باشه .
علتش چیه که اینقدر مردم نسبت به بانک اینده منفی هستن ؟ من تو اینترنت سرچ کردم چیز خاصی به جز چند تا اختلاس جزيی راجبش پیدا نکردم .
این از اون سوال هاستا!!!!!!پارسيان بانك معتبر و خوشنامي هستش؟
دوستان درمورد ۲۲درصد بانک اینده برای واریز دوم یا سوم ۲۰درصد حساب می شود من امروز رفتم واریز کنم معاون شعبه بهم گفت
آره دادش منم تعجب کردم چون خودم دیروز حساب کردم کارمند گفت 20 میلیون به بالا 6 ماه 22 درصد میده اما 9 ماهه اصلا نداشتخواهش میکنم دوستان درست اطلاع رسانی کنند، امروز من بیکار شدم رفتم دوتا شعبه پارسیان، میشه با حداقل 200 میلیون 23درصد 9ماهه
دوستان مواظب بانک آینده باشند،افزایش 22 به23 نشانه خوبی نیست
23 درصد یکساله یا روزشمار ؟؟دوستان مواظب بانک آینده باشند،افزایش 22 به23 نشانه خوبی نیست
23 درصد شرایطش چجوریه ؟ کف حساب و چند ماهه ؟الان پارسیان هم داره 23 درصد میده اوضاعش از اینده هم خیلی بهتره .
فقط پاسارگاد نیستدقت کردید تو بانک های خصوصی تنها بانکی که سود های عجیب غریب بالای 20 درصد نمیده پاسارگاد هستش .
23 درصد شرایطش چجوریه ؟ کف حساب و چند ماهه ؟
البته قضاوت در مورد وضعیت بانک ها خیلی سخته ولی جانب احتیاط در نظر گرفته بشه بهتره بنظر من هم پارسیان گزینه بهتری هستدوستان مواظب بانک آینده باشند،افزایش 22 به23 نشانه خوبی نیست