• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

omidpiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
در بانک رسالت چه خبر است؟/ «زیان انباشته چشمگیر»، خرید محصولات فولادی با منابع بانک و وام به هیئت مدیره!
http://www.akhbarbank.com/vdccxoqp.2bqxo8laa2.html

زیان انباشته بانک در تاریخ ترازنامه بیش از 67 درصد سرمایه آن است و بانک، مشمول مفاد ماده 141 اصلاحیه قانون تجارت خواهد بود.
بانکی که یک درصد سود سپرده نمیده وضعش اینه!دیگه سودای بالا ...
این خبر یعنی چی ؟ جای نگرانی وجود داره یا یه خبره عادیه که تو بانک های دیگه هم اتفاق میوفته

نسل فردا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی از سود بانک ها ی پاسارگاد سامان و انصار اطلاعی نداره برای مبلغ بالای ۱۰۰ میلیون تومان؟

نسل فردا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوبه دیگه همین من امروز باز کردم گفت زیر 1 بیاد 10 درصد حساب میشه گفتم 1 ساله به همین منوال هست سودش گفت سعی کن میانگینت بالای 10 میلیون باشه
یهو فردا بانک مرکزی مصوبه میده کم میشه سوداش
فقط اینترنت بانکش موند که گفت برو تو بانک داری مجازیش ثبت نام کن حله من ثبت نام کردم که زده تماس میگیرن
یه سوال دوستان برای رمز دوم حتما باید ار atm خود همون بانک استفاده کنیم از بانکای دیگه نمیشه امروز یادم رفت اینکارو بکنم
برای رمز دوم فقط ATM همون بانک باید برید.

نسل فردا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من یک ماه پیش تقریبا همه بانکها رو سر زدم. کلا از بانکهای دولتی از ملی و سپه خوشم اومد با توجه به اعتبار و خدمات الکترونیکی شون. از بانکهای خصوصی هم پاسارگاد سامان پارسیان به خاطر خدمات و اعتبارشان و آینده و گردشگری به خاطر سود بالا و خدمات الکترونیکی خوبشون.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این خبر یعنی چی ؟ جای نگرانی وجود داره یا یه خبره عادیه که تو بانک های دیگه هم اتفاق میوفته
یعنی آگاه و هوشیار باشید؛
یک بانک ۶۷ درصد سرمایه اش رو زیان کرده!اصلا عادی نیست و زنگ خطره
تازه این بانکی هست که یک ریاد سود نمیده بلکه با وام دادن از مردم سود میگیره!
حالا بیینید فانک هایی که ۱۸-۲۰-۲۲ درصد دارن سود میدن و البته وام هایی که دادن برگشت داده نمیشه چه وضعی دارند

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من یک ماه پیش تقریبا همه بانکها رو سر زدم. کلا از بانکهای دولتی از ملی و سپه خوشم اومد با توجه به اعتبار و خدمات الکترونیکی شون. از بانکهای خصوصی هم پاسارگاد سامان پارسیان به خاطر خدمات و اعتبارشان و آینده و گردشگری به خاطر سود بالا و خدمات الکترونیکی خوبشون.
مسکن هم بین دولتی ها خوبه(اما سود بالا کمتر شده بده)
ايا ميشه سپرده بانكي رو بيمه كرد؟
خیر نمیتونین!بیمه سپرده ها بوسیله صندوق ضمانت هست و با قضیه کاسپسن،تکلیف پس دادن سپرده ها با مشکل برای یک بانک مشخص نیست چطور باشه

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
بیشترین سود روز شمار در میون بانک ها کدوم هستش؟

vaheava

Registered User
لایک‌ها
151
خوبه دیگه همین من امروز باز کردم گفت زیر 1 بیاد 10 درصد حساب میشه گفتم 1 ساله به همین منوال هست سودش گفت سعی کن میانگینت بالای 10 میلیون باشه
یهو فردا بانک مرکزی مصوبه میده کم میشه سوداش
فقط اینترنت بانکش موند که گفت برو تو بانک داری مجازیش ثبت نام کن حله من ثبت نام کردم که زده تماس میگیرن
یه سوال دوستان برای رمز دوم حتما باید ار atm خود همون بانک استفاده کنیم از بانکای دیگه نمیشه امروز یادم رفت اینکارو بکنم
یعنی بالای 1 میل 22 درصد و اگه واریزی داشته باشی میشه 20 درصد؟ اگه اینجوریه باز به نسبت 10 درصد که خیلی بهتره.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
یعنی بالای 1 میل 22 درصد و اگه واریزی داشته باشی میشه 20 درصد؟ اگه اینجوریه باز به نسبت 10 درصد که خیلی بهتره.
والا واریزی رو چیزی نگفتش من فقط پرسیدم زیر 1میل بیاد چقدر میشه گفت 10 درصد من خودم هم با 100 هزار تومان حساب رو باز کردم مابقی پول رو هم گفت کارت به کارت کن و چیزی نگفتش که سودش تو واریزی بعدی میشه 20درصد

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
کسی میدونه کوثر الان روزشمار چند درصد میده ؟ (برای مبالغ مختلف)
موسسه ملل (عسکریه) چطور ؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
کسی میدونه کوثر الان روزشمار چند درصد میده ؟ (برای مبالغ مختلف)
موسسه ملل (عسکریه) چطور ؟

کوثر اخرین باری که پرسیده بودم با هر مبلغی ۱۹ درصد شتاب و کارت نداره باید یه حساب دیگه باز کنید با اینترنت بانک واریز کنی بعدش برداشت کنی
ملل با یک میلیون کف ۱۸ درصد تا ده میلیون۱۹ درصد تا ۱۰۰ میلیون ۲۰ درصد با سیصد ۲۱ درصد با هفتصد میلیون ۲۲ درصد که بصورت اتومات بسته به موجودی سود تغییر میکنه، کارت داره وشتابه اینترنت بانک و پایا و... داره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

نسل فردا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان صندوق من تا چند روز دیگه 3 ماهش تموم میشه (23%) ایا بین بانکهای مجوزدار سپرده کوتاه مدت (حداکثر 3 ماهه) است که سودی بیشتر یا در همین اندازه صندوقم بده؟ مبلغ من 35 م است

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان صندوق من تا چند روز دیگه 3 ماهش تموم میشه (23%) ایا بین بانکهای مجوزدار سپرده کوتاه مدت (حداکثر 3 ماهه) است که سودی بیشتر یا در همین اندازه صندوقم بده؟ مبلغ من 35 م است
بانک سرمایه

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
الان بهترین روز شمارو برای کف 1 میلیون تومان چه بانکی داره ؟
آینده که میگن 22 درصده و با واریز های بعدی کم میشه به 20 درصد.
من چون میخوام حقوقای ماهیانمو بریزم توش بدردم نمیخوره اینجوری
من روزشمار باز کردم همچین چیزی نشنیدم که با واریز های بعدی سودش کم بشه . شما از شخص معتبری پرسیدید ؟
قوامین بالای 50 تومن 21 درصد روزشمار میده

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
من روزشمار باز کردم همچین چیزی نشنیدم که با واریز های بعدی سودش کم بشه . شما از شخص معتبری پرسیدید ؟
قوامین بالای 50 تومن 21 درصد روزشمار میده
آینده،الان 23 میده روزشمار،اما واسه مبالغ بعدی 21 میده.

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk

بالا